Hirdetés
Aktív témák
-
Arhel
senior tag
Hali!
Hát nem tudom, hogy ti hol laktok, de az biztos, hogy nagy szerencsétek van ha ilyen jó nálatok az ADSL, mert itt nálunk nagyon gáz az Invitel! Nekem 512/128-as van és csak 56k-val töltök lefele, amikor kb. 64-el kéne
De havernak 384-ese van és ő 43k-val tölt, ami még elfogadható!
A modemem Dialcom, és semmi baj nincs vele. Nálunk nem szokott ledobni 24 óránként a szolgáltató, ami jó
Amúgy az egyéb szolgáltatások nagyon jók, én itt a 24órás Technikai Help Deskre gondolok, itt mindik segítőkészek.
Összefoglalva nem rossz, bár nekem határidön kívül kötötték be a netet(késtek 2 hetet, vmi eszközhiányra fogták), már azt hittem sose jönnek.
Amúgy jó
Aktív témák
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- Mikrotik routerek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Revolut
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest