Új hozzászólás Aktív témák

• Roba

tag

válasz Barni22 #21212 üzenetére

Most már értem a + gombot, ami 0.00625 V-os lépcsőkkel állítja a feszt, de azok akkor is konkrét értékek. Az 1.265 V procifesz az elég jó, -- mert nem minden Q9550 bírja a 3.8 Ghz-et, -- nyugodtan maradhat.

Bírja stabilan a LinX teszteket is, ami legalább 30 percet gyötri? Mert ez legalább 10 fokkal magasabb Cpu maghőmérsékleteket fog eredményezni és a terhelt fesz. is kis mértékben megnő (+0.008 V), mint például a 3Dmark-nál vagy a játékoknál.

Meglepve tapasztaltam, hogy az addig stabilnak hitt 8.5 X 424 (3.6 Ghz.) Bios 1.2 V (valós terhelt 1.184V), Fsb Term. Voltage 1.1 V helyett csak Bios 1.21250 V-on, (valós terhelt 1.208 V-on) Fsb Term. Voltage 1.2 V mellett LinX 0.6.4 stabil a procim. A 8.5 X 436 (3.7 Ghz) Bios 1.25 V, Fsb.Term Volt. 1.2 V-ot újra tesztelem, mert nem stabil. Lehet emelnem kell az utóbbi értéket 1.22 V-ra az ajánlás szerint, vagy a procifeszt, de közbeszólhatnak akár a ddr-2-es memóriáim is, vagy egyéb manuálisan min. értéken hagyott feszek is (pld. Nb, Sb, stb.

Légyszi írd le nekem, hogy ezekre mit állítottál be:

CPU GTL Reference, CPU PLL Voltage, FSB Termination Voltage, NB és SB Voltage, PCIE Sata Voltage.

Köszi.

[ Szerkesztve ]

Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.

Új hozzászólás Aktív témák