Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurmagyuri
csendes tag
A minap Romániába
vitt az utam...
A kütyümön 1.2 megy Navteq térképekkel poikkal meg mindennel, melyek most sajnos nem értek semmit.
Nemhogy még a magyar oldalon a Szeged melletti pályát (M43) Nagylakig nem ismerte, de Nagyszebennél az elkerülőt sem. Továbbá Bukarestben sem ott volt a megadott hely ahol Ő tudta!
Kamionos módban használom, (mivel ez a munkám,) és ennélfogva a legdurvább fenyegetésem ellenére sem akart Nagylakon kiléptetni az országból.Hm...
Azonkívül 50-szer kiírta, hogy: "Veszély! Az aktuális profilbeállítások mellett a jármű méretei meghaladják...."(Pedig nem! Jó helyen jártam, és nem voltam semmilyen korlátozásban.) Ráadásul ha erre ráokézok akkor törlődik az egész útvonal, és gépelhetem be újra az egészet!
Lehet ez ellen tenni vmit?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android szakmai topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest