Új hozzászólás Aktív témák

• lapa

veterán

na feltártam az imént az x-et. az alábbi következtetéseket vontam le:

-a gép mindenhol hűt, sok nagy légcsatorna az egész. nagyon alapos munka.

-a gépben rengeteg az üres hely, ami jó hír ha esetleg barkácsolnék valamit bele.

-az első minipci-e slotba nem megy bele az ericsson wwan. annak ugyanis a hátoldalán vannak alkatrészek, a slot meg olyan, hogy a feles kártyához is vannak leszorító csonkjai, amik így nem engedik vízszintbe ereszkedni a kártyát. ezek a feles csonkok persze kézifúró meg porszívó kombóval ledarálhatók (ez maga a magnéneum ház).

-a fullos wwant megpróbáltam beleszorítani ebbe a slotba, mert úgy gondoltam így is érintkezik. így tartva elindítottam a gépet, nem kaptam hibát, de nem látta az eszközt. mostanra kiderült, hogy a rádió gombja kikapcsolt állapotban nem mutatja, márpedig a teszt alatt így volt. fail.

-a wwan-t csak az aux kábel áthelyezésével lehetne betenni az első slotba. kicsit hülye vagyok, mert nem néztem meg, hogy a wlan kábeleket el / vissza lehet-e vinni a feles slothoz, de gondolom igen.

-látszik, hogy a csencseni munkásoknak a meló helyett az öngyilkosságon jár az eszük, mert az egy wlan kábel nem volt rendesen a helyére illesztve. ejnyemá no.

-a feles turbo memoryt az első slotba rakva látszott rendesen.

-a 12,5mm-es terás lemezt be lehet tuszkolni (ez kb szó szerint). egy fémlemezt felnyom, ami miatt a bill saccra egy milit emelkedik, de ezt a fémlemezt meg lehet igazítani. nyilván gumik nélküli megy csak a móka, ami annyira szerintem nem kritikus, inkább (lemez)rezonancia-elnyelő hatása van, mint védelmi. szerintem ennek megfelelően bele lehet erőszakolni a cuccot más gépekbe is.

-megpróbáltam a szomszéd kutyát megdobálni a turbo memoryval, de nem ijedt meg tőle. szóval még erre se jó.

Új hozzászólás Aktív témák