-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Az elöbb is irtam mar, hogy latok a linkelt kepen bemelyedest es akkor ezek szerint van TL...
-
audi100td
nagyúr
-
vizcsap
tag
válasz audi100td #16688 üzenetére
Azért annyira csak nem hülyék Lenovo-ék hogy felmatricázzák a billentyűzetet egy olyan szimbólummal ami nem is létezik az adott gépen
A notebookreview tesztjében/fórumában is írják h van benne TL.
[ Szerkesztve ]
"To succeed in life, you need two things: ignorance and confidence."
-
vizcsap
tag
Van 1-2 x220 review youtube-on és ha jól láttam a billentyűzeten van ThinkLight szimbólum, úgyhogy kár azért sírni/nemsírni hogy nincs rajta
"To succeed in life, you need two things: ignorance and confidence."
-
cimbi186
aktív tag
Sziasztok!
Erre a kis érdeklődésemre valaki tudna valami infot?[link]
-
salieri.
őstag
sziasztok! 15" IPS paneles,X1300 vga karis T60-ba melyik FRU szamu hutes kell?
Ez jo lenne bele? : [link] -
Az-X
őstag
Üdv mindenkinek!
Volna egy T60-am amiben egy Core Duo T2400-as proc van (2008-CTO). Nagyon szeretem mert SXGA+ kijelzője van, meg a többi részét felbővítettem már, de mindenképp szeretnék bele valami C2D procit. T7100-ast próbáltam bele azzal bekapcsolt, LED-ek világítottak, de nem jött kép. Belemegy ebbe egyáltalán valami C2D? Ha igen milyet érdemes nézni?
:)
-
brd
nagyúr
válasz Giovanny #16668 üzenetére
Szívesen, most látom, azért csak sikerült el*sznom, pedig 2x is átolvastam; a következő 3 sor:
VEN_8086&DEV_2923&SUBSYS_B0051458&REV_02\3&13c0b0c5&2&FA alatt egy Service iaStor értékkel, akkor a VEN_8086&DEV_2923&SUBSYS_B0051458&REV_02\3&13c0b0c5&2&FA-en
helyesen:
VEN_8086&DEV_2923&SUBSYS_B0051458&REV_02\3&13c0b0c5&2&FA alatt egy Service iaStor értékkel, akkor a
VEN_8086&DEV_2923&SUBSYS_B0051458&REV_02.Tehát az egész kulcs (nem csak a 3&13c0... alkulcs) törlendő.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
bwoay
nagyúr
válasz lezso6 #16655 üzenetére
nem a belső netbookosodott, hanem a ház. két "thinkpad" szériáról tudok, amikről a TL és a zár lemaradt: az Edge-ek és x100-ak. ezek (legalábbis számomra) inkább netbookok, pontosabban TP ruhába bújt IdeaPad-ek, amikkel szemben - ezáltal - nem olyan szigorúak az elvárások (vagy alapjaiban kérdőjelezhető meg a létjogosultságuk)
ami a ThinkLightot illeti: az ok, hogy te nem használod, de amíg volt, addig sem kötelezett rá senki, hogy bekapcsold. Én sem használom az APS-t, mert SSD van mindkét gépben, de attól még jó dolognak tartom, nyilván számtalan embernek tesz jó szolgálatot.
retesz: én úgy tudom, hogy az is a gép védelmét szolgálja, ahogy a kijelző kerete kagylószerűen csukódik rá a palmrest szélére, és ezt a zár tartja egyben akkor is, ha a gépet leejtik a földre. ráadásul az egész úgy van kialakítva, hogy egy kézzel is ki tudd nyitni a notebookot: ha nem emeled meg a fedelet, csak a reteszt húzod félre, akkor az nem zár vissza magától. a kérdés tehát a következő: milyen előnyei vannak az x220-nál tapasztalt változtatásoknak?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
franc0
őstag
-
Thom!
veterán
x120e tudni valamit, ára, mikortól lehet kapni itthon?
-
brd
nagyúr
válasz Giovanny #16645 üzenetére
Az általam már többször eljátszott, fene egy gusztustalan, de működő megoldás:
Csinálj egy mentést az OS partíciójáról, töröld a registryben a HKLM\System\CurrentControlSet\Control\CriticalDeviceDatabase\pci#ven_8086&dev_29xx nevű kulcsok közül azokat (magát a pci#ven_8086&dev_29xx bejegyzéseket), amelyeken belül a Service nevű kulcsban szerepel az "iaStor" (vagy iaStor-szerű, vagy azzal kezdődő). Amit itt találtál, azt szintén törölni kell a ...CurrentControlSet\Enum\PCI alól is, keress rá ott a 29xx-re (amit az előző lépésben megtaláltál, pl. 2923, ez az adott vezérlőtől függő érték, az Intelek 29xx szoktak lenni), és nézd meg szintén, hogy van-e iaStor-ra emlékeztető bejegyzés alattuk, és töröld azokat, amelyekben van (tehát pl. ha van a VEN_8086&DEV_2923&SUBSYS_B0051458&REV_02\3&13c0b0c5&2&FA alatt egy Service iaStor értékkel, akkor a VEN_8086&DEV_2923&SUBSYS_B0051458&REV_02\3&13c0b0c5&2&FA-en jobbgomb és törlés (vagy Delete gomb). Ezekhez, és az előbbiekhez, valószínű, jogokat kell adnod magadnak (az aktuálisan bejelentkezett user-nek), ezt az értéken jobbegérgomb és biztonság menüpontban tudod megtenni (beírod/megkeresteted a listából a usered, és adsz neki teljes hozzáférést).
Töröld továbbá a HKLM\System\CurrentControlSet\Services alól szintén az iaStor-ra utaló nevű bejegyzéseket (ha van pl. iaStor95 nevű, akkor az iaStor95-öt töröld). Töröld továbbá a windows\system32\driversből az iaStor*.sys-t.
Ha ezeket így megtetted, ahogy írtam, akkor indítsd újra a gépet (az általad már korábban írt msahci legyen beállítva), de úgy, hogy közben a BIOS-ban átállítod a vezérlőt AHCI-re. Ha így elindul, akkor telepítheted a drivert. Ha így sem indul, akkor gyere vissza, és elmesélem a hasonlóan gusztustalan megoldást a rendszerben aktuálisan nem létező háttértároló vezérlőjének driverének telepítését (ha nem AHCI módban van a vezérlő, akkor ugyanis más azonosítója van).
Kéz és lábtörést, addig is.The only real valuable thing is intuition.
-
Tim82
félisten
válasz #10381312 #16662 üzenetére
Köszönjük, ajánljuk a HP Pavilion topikot. Bár ha reklámreg vagy, ami a 0 napos múltaddal és az egy szál hozzászólásoddal valószínű, akkor inkább kérjük, ne látogasd a PH!-lapcsaládot.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
WWAN LED szerintem ott van, ahol be van építve előkészítés.
Notebookreview-n ki van tesztelve, s sorban egyre jobbak akkuidőben az X-ek. Az a 35W az úgy annyi, hogy benne van a northbridge, 4 szál, erős belépő grafika. Aztán még van az alulfeszelés művészete...
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
lapa
veterán
válasz lezso6 #16659 üzenetére
a ledek kapcsán igazat adok, az os úgyis kiírja. mondjuk ahogy nézem nincs wwan led, legalábbis nem mindegyiken van az tuti.
szerintem összes számítási kapacitás / akksiidő annyival nem sokkal jobb, mint az előzőeknek. ez még mindig 35w cpu, szóval nem fog 8 órát komoly melóval eldünnyögni. nem tudom lesz-e s klassze ebből is, az biztos még kicsit jobbabb. persze a nagy akksi tetszik. valami ilyesminek kellett volna lennie az ultrabasenek is, csak megszaladt a kezük.
-
16:9: Nem örülök neki, ám elleszek vele, mert ha kevés, akkor ott a fullhd IPS.
Nincs thinklight: nekem nem nagy probléma, vakon gépelek, ritkán használom.
Nincs retesz: szerintem egyszerűbb lett ezzel, ja és nem tudok a körülöttem lévők idegeire menni a retesz nyikorgatásával.
LED kiirtás: Annyi látszik amennyi kell. A konnektort / elemet úgyis mutatja az OS. Az önvilágítós caps tényleg hülye dolognak tűnik.
Nekem ami nagyon nagy pozitívum benne, hogy a mérete és fogyasztása ellenére baromi erős, és tartós, ami nagyban megkönnyíti a munkám.
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
válasz lezso6 #16649 üzenetére
miért, mi szubjektív azon, hogy nincs retesz meg thinklight, meg hogy megint 32 csíkkal kevesebb lett? meg hogy eddig egyfelé, most háromfelé állnak a konnektorok?
ami esetleg pozitív, hogy kiirtották a ledeket a panel alól, de az is inkább szubjektív, én el tudtam volna viselni a bill felett például az elemet meg a dugaszt. ott annyira nem zavarnának. de a caps lock ha jól értem "önvilágítós", aminek semmi értelme mert az ember nem látja a tenyere alatt úgyse. de arra is azt mondom oké, 1 / 101 thinklight.
az új billt még értékelném, de az meg ugye "megjött a józan eszük" kategória, hogy végre hagyományos helyre került az esc meg a hülye fn-ctrl. szóval annak nem örülök, hogy csak most.
-
Ezt fejtsd ki kérlek, mert nem értem. A thinklight száműzését nem nevezném annak. Ha netbookosodna, akkor nem került volna bele i7-2. Na meg ott van végre a DisplayPort, aminek én nagyon örülök, mert eddig csak dokkolóban volt.
[ Szerkesztve ]
-
kingabo
őstag
válasz Gondwana #16635 üzenetére
Nálam meg pont útban van így a kábel. Bal kezembe fogom a gépet, jobbal írok. Hátul 'L' alakú tápcsati még akár "jó" is lehetne, bár tény, hogy én is szeretem, hogy nem kell semmi miatt a gép hátulján matatni.
Az meg hülyeség (szerintem), hogy keresni kell, 2 rádugás után megszokja az ember, tapintással a hátsó sarokban pedig egyből megtalálható. -
Tim82
félisten
válasz audi100td #16648 üzenetére
Nem azt mondtam, semmi személyes(kedő) nem volt benne. Hanem az a kijelentés, úgy általában a TP-kről, hogy sz@r a hátul lévő tápcsati, ebben a formában hülyeség.
Ha túl offenzívnek tűnt, elnézést.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz audi100td #16633 üzenetére
Az nem. Csak az alle cuzámmen "a hátsó tápcsati rossz" kijelentések hülyeségére akartam felhívni a figyelmet...
Gondwana: én néha használom e-book readerként is, úgy kifejezetten rossz az oldalsó tápcsatlakozóra figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
vikcsi
senior tag
Sziasztok!
Rég jártam itt... Van-e olyan vállalkozó szellemű kolléga, aki rendelkezik egy T61-el vagy R61-el esetleg egy pöpec T400-al és óriási vágyat érez arra, hogy lecserélje egy R60-ra meg némi kp-ra?
Más: garivesztés nélkül procit nem lehet cserélni, ugye? Mármint otthon, nem vinném szervízbe...
Köszii
[ Szerkesztve ]
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
cimbi186
aktív tag
Sziasztok!
Beléptem a klubba egy használt T61-el.Remek kis gép!
Viszont,ha tudná valaki,hogy hogy a bánatba lehet rávenni ezt a kis drágát arra,hogyha bedugok 1 USB egeret akkor automatán lekapcsolja a touchpadot az klassz lenne
Visszaolvasva meg kigooglizva arra már rájöttem,hogy manuáisan hogyan kell.
Felraktam a Hotkey meg az Ultranav progit és az klasszul müxik is.
De mégis nincs valami trükkje,hogy automatikus legyen?(baromi bosszantó,ha nincs nálam az egér akkor billentyűzetről kell mindig elnavigálni a visszakapcsoláshoz)
Az az érdekes,hogyha a Biosba beletúrok,akkor ott írja is,hogyha az automata beállítást választom akkor ő letiltja padot,ha egeret dugok bele,de mégsem ez történik.......lehet itt még valami trükk?Ha valaki tudja a megoldást,megköszönném! (Win7 x86)
[ Szerkesztve ]
-
Giovanny
őstag
Kedves fórumtársak,csak nem akar AHCI módban működni a W7 x64 rendszerem,már minden kipróbáltam,most kipróbáltam azt is hogy a biosban beállítottam ahci ra és visszaállítottam az op.rendszert a rejtett particióról gondolván ha más hogy nem megy akkor install lesz, a visszaállítás simán lezajlott de a rendszer indításnál kékhalál Szóval gőzöm sincs mit csináljak még?
Zero Defect.No Compromise !
-
-
audi100td
nagyúr
Ma kijött a szervizes, szo nelkül cserelte az invertert, annak ellenere, hogy nem mindig jelentkezik a hiba es most pont nem jött elö, meg szeriaszamot se nezett, pedig hianyzik az allajarol a matrica, azt mondta ha megint elkezdene zugni, csörögjem meg es csereli a kijelzöt is. Szoval eddig nem lehet rajuk panaszom, mondjuk ez Ausztriaban volt.
-
bwoay
nagyúr
válasz paramedic #16631 üzenetére
na, és nem is kellett több 3-4 évnél, hogy lenyúlják a Dell féle zseniális LED-es töltöttség kijelzőt. kár, hogy a hagyományos akkukra nem került rá.
mdk01:
nagy zsúfolódás eddig sem volt az X-eknél, mivel a tápcsati a gép bal"hátsó" sarkán helyezkedett el, közvetlenül mellette volt a hűtés 3-4 cm-es szellőzőnyílása, és csak aztán egy USB port.ez az új gép totál tré. nem csak a csatik miatt, hanem összességében, egyszerűen komolytalan a korábbiakhoz képest. pedig a billentyűzet ugyanaz, mint amin most is írok, de az összhatás számomra lehangoló.
[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Gondwana
addikt
Nekem meg pont úgy kényelmesebb a tablet, hogy a kábelek a tőlem legtávolabbi oldalon lógnak a gépből (rendszerint táp+ethernet), tehát ez is csak megszokás.
Viszont a ThinkLightből ThoughtLight nekem nagyon nem tetszik, ez az, amit hiányoltam a tabletnél, erre most - legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne írígység - a többiről is leveszik.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
salieri.
őstag
sziasztok! vettem egy valoban vadonatuj ibm T60 at., viszont a ventije ha jobban felporog kicsit bug.(tehat nem volt soha elkoszolodva stb..) Mit lehet vele csinalni ?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
paramedic
aktív tag
válasz lezso6 #16630 üzenetére
Nem is olyan vészes a nagy akksival.
-
A hivatalos oldalra is kikerült az X220.
Csöpög a nyálam a billentyűzetbe, még jó, hogy thinkpadom van.
-
franc0
őstag
Én pont hogy imádom, hogy hátul van a tápcsatlakozó...
Ez pont nem az a téma szerintem, ahol objektív igazságot lehet tenni. Ellentétben a 16:9-el...ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
mdk01
addikt
válasz audi100td #16627 üzenetére
nem ertem miert kellett ezt megtörni több generacio X utan.
Akkor itt a probléma a megszokásból fakad, nem?
Nekem semmi gondom azzal hogy hátra fele áll ki a tápcsati T500-nál és nem oldalt zsúfolódik a többi mellett, bár tőlem aztán ott is lehetne.
Rádugáskor nekem nem kell látni ahhoz hogy betaláljak csak egy idő után ráérez az ember hogy hova kell dugni....hívhatjuk ezt is lyukérzéknek.[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz Magnum_ #16623 üzenetére
Mert keresni kell, oldalt meg rögtön latod es radugod, kesz. Tudom aprosag, de pont az ilyen dolgok utalnak atgondolt tervezesre, nem ertem miert kellett ezt megtörni több generacio X utan. Port elrendezesben nekem sem lehet panaszom az X200s-re, mondjuk az audio-nak jobban örültem volna bal oldalt, de mindent nem lehet.
-
lapa
veterán
azért baj, mert szebb és praktikusabb ha minden egyfelé van. oldalt inkább van helyed, mint hátul. pláne ha hálózatot is bédugsz még az egérnek is útban lesz. ha hátul a csati lábbal letörni is könnyebb, ha az öledben tartod. meg ronda is ha mindenfelé kábeleken lóg szegény. dellen a power is meg a hálózat is hátul van, folyton matatás megy rádugáskor, ezredszerre is. ha oldalt van meg csak eldöntöd a fejed és látod. olyan kitűnő leosztás, mint az x200-on (és a macbookokon) nincs máshol, legalábbis én még nem láttam.
nyilván mindenkinek más súllyal esik latba, nálam fontos volt és még most is fontos ez. a t61 is bénán néz ki, mert balra az ethernet áll ki (amihez még kínában sem találtam 90 fokban fordító adaptert), hátra a táp.
[ Szerkesztve ]
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez engem is érdekel, amennyire meg van döntve a képernyő normál használatban, simán elfér ott a csati a gép mögött, legalább is a T60-amon mindenképpen. Minden más csati a gép két oldalán van.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Magnum_
nagyúr
miért baj, ha hátul van a tápcsati?
I humbly and respectfully decline™
-
yanna
addikt
válasz Giovanny #16619 üzenetére
A link mostanra nekem is behányt, pedig működött, egyébként ott is registry mókolást írtak, elképzelhető hogy 1 az egyben azt mint Vistánál, nem hasonlítottam össze.
Na előbányásztam, de szerintem ua.:
"IDE -> AHCI
1. Lépjünk ki minden programból.
2. Start menü keresőjével futtassuk: regedit
3. Navigáljunk ide:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Services \ Msahci
4. Jobb oldalt kattintsunk duplán a Start elemre, módosítsuk a bejegyzés értékét 0 -ra. (IDE módban 3)
5. Indítsuk újra a gépet és állítsuk be BIOS-ban az AHCI-módot.[ Szerkesztve ]
-
Giovanny
őstag
Köszönöm srácok ! A vistás megoldás nálam nem működik sajna A másik linket nem tudok megnyitni.
A CMD file-kat hol szerezzem ? Illetve nem nagyon tiszta hogy kell ezeket telepíteni ?
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
válasz Giovanny #16616 üzenetére
IDE módban telepíted az intel matrix storage drivert (úgy emléxek, valami CMD fájllal kellett bűvészkedni hozzá), majd újraindításkor BIOSban átcsapod AHCI módra és voilá... (T60-nal szórakoztam ezzel, a CMD varázslás megfejtése tartott legtovább)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Giovanny
őstag
#16602 Senki sem tudja segíteni ? Minden működik rendesen csak ha a biosba átállítom Ahci
ra akkor kékhalál.Zero Defect.No Compromise !
-
lapa
veterán
válasz adnoctum18 #16607 üzenetére
azért nem vagyok elájulva az x220-tól. elrontották a csatikat: táp hátul, ethernet jobb oldalt wtf. akkor ha ez igaz, hogy nincs thinklight az legalábbis nevetséges, hisz van fél-fél centi plusz helyük az 1000x30-as panel alatt-felett. zsanér nélkül a gyerek élből kibontja / felfeszíti, esetleg repüléskor kinyílik.
a tesztben a 8 órát bekapcsolt wifivel, 70% (azaz normál) fényerőnél, egy weboldalt percenként lefrissítve csinálja. ezt csak mellékesen, szóval nem totál idle szám a 8 óra. persze a boltokba nem pont az a válogatott akksi fog kerülni...
ahogy látom még mindig a hita travelstarra esküsznek a jóemberek.
nem mindben van usb3, csak az i7-hez írták múltkor. vagy nemtom mivan akkor. javagy akkor vagy folyamatosan töltő usb2, vagy usb3 között kell választani.
[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
válasz audi100td #16610 üzenetére
Van benne USB 3.0.
You get two standard USB 2.0 ports and your choice of either one "always on" USB 2.0 port (for charging USB devices when the notebook is powered off) or one USB 3.0 port for high-speed data transfers
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
audi100td
nagyúr
válasz ^Clown #16611 üzenetére
Persze, de attol meg nem örülok, az X200s nagyon X41 (IBM) feeling, söt, meg picit jobb, ennel meg megint vannak ilyen apro baromsagok, de lehet en vagyok finnyas, mindegy.
Csak azt nem ertem miert csak 7mm-es vinyo megy bele, hiszen meg vastagabb is mint az elöd, igy jo ideig max 500GB a hatar.
[ Szerkesztve ]
-
-
audi100td
nagyúr
Hm, hat nem is tudom, nem szimpatikus ez magneses fedel, hatulra került a tapcsati, nincs USB 3.0, vastagabb lett mint az X200(s)/X201(s), münyag also boritast kapott mint a T szeria (de talan könnyebb lett ezaltal), csak 7mm-es HHD/SSD megy bele, a kijelzö keret itt is eleg butan nez ki a 16:9 miatt, de hat ez van. Az IPS panel mint opcio mindenkepp pozitivum, meg persze a sandys proci, de ezt leszamitva nekem igy elsöre kisse csalodas.
szerk: ja, most latom könnyebb se lett, na mindegy...
[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
Szerintem igencsak jo lett az X220, meg johogy nincs penz most gepfejlesztesre, mert tuti megvennem
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
paramedic
aktív tag
T61 (Ubuntu 10.10): a pöcökhöz tartozó görgető gomb csak a Thunderbirdben végzi a dolgát.
Kérdezném a tisztelt Ubuntuban jártas fórumtársakat, hogy mi a megoldás, ha én máshol is szeretnék azzal a gombbal görgetni? Előre is kösz! -
adnoctum18
senior tag
Úgy látom az X220-ról leirtották a Thinklightot...
Van erre valami racionális magyarázat miért tették?
Itt a teszt.Ahogy látom a képernyő lezáró pöcköket is elhagyták, ezek szerint ez már mágnesesen záródik?
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
-
HXY
addikt
Nekem X200s és X200 Tablet-en is tökéletesen ment a GPS Windows Vista és 7 alatt.
Ericsson 3507g volt bennük. -
törölt tag
Sziasztok! Szeretnék, tőletek kis segítséget kérni: Az alábbi konfig eladásán gondolkodom de nem igazán tudom kb mennyi lehet az aktuális piaci ára egy ilyen laptopnak. Kb. mi az az összeg amit tényleg megér és remélhetőleg el is tudom adni? Köszi:
Lenovo ThinkPad T400
Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T9550, 2666 MHz
4GB RAM DDR3
Switchable graphics:
ATI Mobility Radeon HD 3400 Series (256 MB)
Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family (1814542 KB)
SAMSUNG SATA 250GB 5400rpm
14.1in 1440x900 display
CDRW/DVDRW
Intel 802.11agn WWAN
Bluetooth
Built in Camera
4 in 1 card reader
Fingerprint reader
9c Li-Ion battery (ÚJ!) Cycle count: 10[ Szerkesztve ]
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,van valami különbség AHCI és COMPATIBILITY módok között ? Most állítottam vissza a T410 notin a Recovery lemezekből a rendszert,de csak compatibility beállításon volt hajlandó települni és érdekes módon az eredeti hdd-n AHCI módon működik
-
lapa
veterán
válasz vicces #16599 üzenetére
itt van leírás (ericssonhoz). ha csinálsz egy pendriveot ubuntunak, akkor arról gyorsan bootol a "live cd" és tudsz területet is lefoglalni beállításoknak meg programoknak. ha elindítottad ezt az usb kulcsos rendszert, akkor elvileg ez alapján életre kéne tudnod kelteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest