-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz TayRol #113662 üzenetére
A vastagság adatlapon nem sokat változott, de a T480s-en sok helyen el van vékonyítva, így táska/érzet szempontjából többnek érezhető a difi, mint az adatlap mutat, de amúgy a sima is viszonylag vékonyka.
Részemről így leginkább a T14 G2/ P14s G2 ajánlom meglesni, mégpedig 6 vagy 8 magos Ryzennel.
#113663 vicze1 : "az Intel 8,5gen még szörnyűbb mint a 8gen"
Mi baj van ezekkel? Leszámítva, ha nem megy a power-limit... (Pl. az altatásos T480s PL1 bug.)"A többi változtatást nem venném akkora negatívumnak."
A fekete G2-nél az alumínium alsó rész, a szürkénél már minden alu, az azért nem az igazi. [link] No, meg a tenyeredbe sugárzó modem-antennát sem épeszű ember rakta oda szvsz.Akkuidőben persze igen, az alacsonyabb fogyasztási limitek és a 14%-al nagyobb akku jó kombináció, de a sima verzió is elég jó értékeket hoz szvsz, főleg ésszel használt fényerőkkel és energiatakarékossági profilokkal [link] .
Ha már itt szóba került, ami szerintem még határozottan jobb a sima AMD-s T14 G1-ben (és elvileg az került a G2-be is) az a hűtés, nálam nagyon prímán halk a T480s után, ez óriási pozitívum, pedig a T480s-et gyári 15W-al, ezt meg az emelt 23W-os módján használom. Illetve a beépített hangszóró még csukott/dokkolt laptoppal is durván veri a T480s lefelé szóló megoldását.
-
vicze
félisten
válasz TayRol #113662 üzenetére
Akuidő jobb a S-eken, mert nagyobb aksit kapnak.
T490s neked teljesen értelemtelen, mert az Intel 8,5gen még szörnyűbb mint a 8gen.
T14s G1 Intel verzió is elég rossz a 10gen-nel. (iszonyatos melegedés)T14s G2-ben a 11gen már vállalhatóbb még mining erőteljes a lemaradás AMD-hez, de már nem olyan szörnyű/vállalható.
Ha valós érlórélépest akarsz akkor R7-es T14s G1 vagy G2. A G2-nél némileg visszalépés a vékonyított bill. A többi változtatást nem venném akkora negatívumnak.De mint írtam RJ45, RAM slot és fém ház jelenleg nincs meg együtt egy gépben. Valamit fel kell adj, ha Thinkpad.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz TayRol #113656 üzenetére
Amiben előrelépés történt azóta, az a kijelző (bár úgy tudom, a T480s-be is "belefaragható" a Low Poweres FHD, gyárilag nem szerelték vele) illetve a CPU (bár a T480s-é is azért sok mindenre bőven elég négy maggal). Azt neked kell tudni, miben szeretnél előrelépést, és milyen kompromisszumokkal fér ez bele. Nekem igen jól jön a munkámhoz a friss Ryzenek sok magja, így fejlesztettem.
#113657 Pano : Nekem is egy HP dokkom van, csak G3-as. És ugyanez a jelenség volt, csak kb. az AMD-s T14 G1 frissítése óta nem alkalmanként, hanem szinte mindig így indul. Jó tudni, hogy akkor nem elszigetelt esetről van szó, főleg, hogy saját márkás AMD procis gépen is előfordul. Köszi a visszajelzést neked is.
#113658 TayRol : "de mindig ki kell húzni majd újra bedugni mert nem látja ha visszateszem rá"
Akkor én még örülhetek a G3-al, mert pl. menet közben visszadugásnál 10-ből 10x hibátlan, csakis áramtalanításból, kikapcsolt gépnél + áramtalanított dokknál csinálja és csak az AMD-s gépemen. Az is lehet, az a gond, hogy áram alá helyezésre kapcsol be a T14 (nincs bekapcsoló gomb a dokkon sajnos), és ilyenkor egyszerre kerül áram alá a dokk és a gép is, és lehet ilyenkor pont rosszul jön ki a két eszköz inicializációs folyamata a friss BIOS-al.
A G5-re egyébként elég sok frissítés jött ki, van most augusztusi is: [link] . -
HSM
félisten
válasz TayRol #113651 üzenetére
Igen, akkor T490s és T14s Gen1 jön szóba. T14s-nél a Gen2 lett egy nagyobb átalakítás, megkapta a felfelé szóló hangszórókat, tovább vékonyított gombokat, meg palmrestbe integrált antennákat, alu alsó fedéllel, a szürkénél felül is, ha esetleg ez jönne be [link] .
A T14s G1-ből van AMD és Intel CPU is. Illetve előrelépés lehet, hogy azokba már volt Low Power FHD panel is, aminél normális színlefedettség van már, bár akad ott is pár kevésbé preferált gyártó/típus [link] .#113652 vicze1: Karbonok nálam kimaradtak. Viszont a T460s és T480s is nagyon bevált, és szerettem a házukat. Tulajdonképpen a T480s kb telitalálat lett, kijavították a korábbi S-ek butaságait (pl dupla akku), de még benne volt, aminek érdemes. Kár, hogy mindössze egyetlen generációt élt meg a konstrukció, szívesen vettem volna ugyanezt a felfelé szóló hangszórókkal, mondjuk egy Ryzen 5850U-val.
Fun fact, ezt éppen a T480s-emről írom...Jut eszembe, nálatok nem bohóckodnak a sima USB-C dokkokkal az AMD-s T14 G1-ek? Mióta lefrissítettem, általában áramtalanítás után indítva a billentyűzetet sem látja a dokk, nemhogy a monitort. A már bekapcsolt géppel kell egy dokk áramtalanítást csináljak, hogy észhez térjen legalább a billentyűzet, és miután bebootolt, win10-ben már van kép meg minden. Két (egyforma) dokkal is csinálja, és a T480s-el sosem volt ilyen gondom ugyanezekkel és bootolás után és újraindításkor, alvásból ébredéskor is minden tökéletes. Még azon gondolkoztam, hátha egy BIOS reset segíthet.
-
vicze
félisten
válasz TayRol #113647 üzenetére
Ja igen, RJ45 elfogyott, csoki nem is volt.
Átalakítóval van natív (nem USB) RJ45. Ethernet Extension Cable Gen 2, ez a csatlakozó van amúgy a T480s-en is a második USB-C mellett.
Olyan amit leírtál nincs Lenovo kínálatában jelenleg. Azaz van L és E sorozatban alumínium burkolat formájában.
@HSM: Mi RJ45 és RAM miatt váltottunk szintén. A magnézium annyira nem érdekel, az első kettő üzletileg muszáj sokaknak.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz TayRol #113647 üzenetére
Az utolsó bővíthető ramos, RJ csatis magnézium házas 14-es épp a T480s volt...
#113646 vicze1 : "a T14 lett az ami a T480s volt"
Műanyag, duci T480s lett belőle. Van itthon mindkettő, azért nem ugyanaz az érzés. Egyébként én pozitívan csalódtam a T14-ben, mert amúgy műanyaghoz képest eléggé egyben van.
Nálam a ram bővíthetetlenségen úsztak el az újabb S-verziók, a "standard" 16GB nekem kevés, a 32GB-os S meg horror drága vagy épp beszerezhetetlen.[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz TayRol #113645 üzenetére
Jelenleg egy krumpli is eladható ha tud 2+2-t számolni. (nézz körbe az aprón az árak miatt)
T14s Gen2 épp a legfrissebb, hivatalos utód.
T490s/T495s(AMD) -> T14 Gen1 (Intel/AMD) -> T14 Gen2 (Intel/AMD)T480s-hez képet, már teljesen forrasztott a RAM, nem bővíthető.
P14s = T14 1:1-ben ugyan az. Igazából a T14 lett az ami a T480s volt, forrasztott RAM+1 slot bővítésre. Amiben nem olyan jó, hogy nem magnézium házas mint az S-ek, és nehezebb valamivel. stb, stb...
Az más kérdés, hogy a globális hiány miatt az új árak elmebetegek és a készletek több mint szűkösek.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz TayRol #102355 üzenetére
Alaplapos lesz ebbol a bekapcsra harmat villanasbol egyszer sz talan visszater a tapasztalat nalunk. Leirtam mar ide sokszor de nem hisz nekem senki. 10% feletti a 480ak meghibasodasa a cegnel. Nem 20bol 3 a mintavetelezes.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
vicze
félisten
válasz TayRol #102353 üzenetére
Másik USB-C portot próbáltad? Csak hogy a port hibáját kizárd, mind a kettőnek töltenie kell.
Ha van másik C-s töltőd akkor mindenképpen próbáld ki azt.
Iletve van egy hard reset lyuk az alján azt megpróbálhatod a teljes áramtalanításhoz, 30mp-ig kell nyomni.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz TayRol #99326 üzenetére
Vissza kéne keresni, hogy hány éve mondtam, hogy az Apple miatt fogja a végén bucira veretni magát a ThinkPad vonal, volt vagy 4-5 az tuti. És tessék. Air szintű konzumer gépeket keresnek az emberek és találnak TP logóval
A kérdés csak az mikor fog majd rendesen egymásnak menni a 2 tábor. Már nem kevés flottást tudok akinek elege van abból, hogy oké, most már fancy-trendy-sexy az üzleti is, csak úgy törnek hullanak és mennek gatyára, mint 10 éve a tecsós notik. Erre meg azt mondom: tessék megenni a főztöt. Nem kell csúnya visszajelző, nem kell merevítés, nem kellenek portok. Fuj, rossz. Akkor cső
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
veterán
válasz TayRol #98986 üzenetére
Nekem van X1 Carbon laptopom, abszolút ajánlott kategória. Vegyed 16 GB RAM-al és akkor nincs gond a forrasztott memóriával
Amúgy sajna 7 óránál több üzemidőt nekem nem sikerült még elérni vele (2 éves a cucc, most ~95 %-os az akkuja), ha csak filmet néznék rajta, akkor persze lehet, hogy többre jönne ki az üzemidő...
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Dr. Akula
félisten
válasz TayRol #98986 üzenetére
Az nem egy kategória ezekkel, ott bármi előfordulhat.
A TP-k minőségét nagyon igyekszik lerontani a Lenovo évek óta, én is azért nem veszek már ilyet. A Dell is kezd lenovósodni, eddig még a Fujitsu Lifebook volt az amire azt mondtam hogy na az még tartja magát ahogy kell. Persze a régi IBM TP-k minőségével egyik sem összehasonlítható. Csak míg a TP-nek volt honnan buknia, a konkurrenciának eleve alacsonyabb szintről kellett kezdenie a mutatványt. Pl. kijelzőfedél merevítést a TP-n kívül egyik se ismerte - most már az se.
-
Tim82
félisten
válasz TayRol #75896 üzenetére
SSD-vel, 8 GB RAM-mal, Ultrabay kerettel együtt végül is megéri, ha 50-55k körül vennél egy HDD-s, 2-4 GB RAM-os, de egyébként hasonló specifikációjú T410-et, kb. ennyiben állna meg bővítések után a végösszeg.
De szerintem még mindig inkább X220/T420 vonalon keresgélj, időtállóbb lesz, ha igazán hosszú távra veszed.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Peet91
aktív tag
-
Tim82
félisten
válasz TayRol #75863 üzenetére
Gondolom, lesz majd nekik újra, csak kifogyott az aktuális szállítmány.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz TayRol #75860 üzenetére
Eléggé lementek az árak, ennyiért X220 is van (persze TN panellel, 4 GB RAM-mal, vinyóval). NonStopSale1 néven pl. a fogarasi úti Tesco-ban lévő bolt is szokott ennyiért hirdetni kb. ilyen kiszerelésű X220-akat.
-
felvono
tag
válasz TayRol #26102 üzenetére
hoppa mit talaltam egy forumon:
"this statement is on the warranty upgrade page "Note that these upgrades do start, retroactively, to the purchase date of your system.". "
magyarul ha kiterjesztett garanciat vasarolsz akkor az a gep vasarlasi napjatol ervenyes visszamenolegesen. Tehat ha van egy 3 eves garid es 3 evvel kiterjeszted az nem 3+3 evet jelent hanem hogy a hozzaadott szolgaltatasokat upgradeled abban az elso 3 evben.
lehet hogy kozismert volt ez a teny en mindenesetre nem tudtam rola, es remelem masnak is segitek ezzel. -
felvono
tag
válasz TayRol #26102 üzenetére
az onsite warranty alapbol azt takarja hogy ha bajod van akkor kijonnek es ha tudjak helyben megcsinaljak. mivel mindketto csomagban ez benne van ezert en mindenkeppen az olcsobbat valasztanam. mert szerintem a tobbi csak amolyan korites.
kulfoldi forumokon inkabb arrol diskuralnak hogy onsite vagy depo garit vegyenek. -
felvono
tag
válasz TayRol #26083 üzenetére
azon az oldalon ahol az ajanlatot kaptad biztos van leiras hogy melyikhez mit nyujtanak
en ezt talaltam a priority- hez/hoz [link]
ez vmi kiterjesztett ugyfelkezeles fele. magyarul hogy kinyaljak a segged, mig a mezei usernek csak kicsit. 24 oras support szoftvertamogatassal sajat nyelven.Vonatkozik ez a third party szoftverekre is amit a geppel egyutt telepitve kaptal. gyorsabb reakcioido, egybol hozzaerto kezekbe kerulsz kb ennyit tudtam kihamozni. De ez ugy nezem csak business ugyfeleknek van.a hddr pedig azt jelenti ha a vinyod kuka lenne akkor a csere utan biztositjak hogy visszakapjad a regit is es igy az adataidat megmentheted. Ha tudod.
amugy en ugy tudom ha kiterjesztett garit akarsz vasarolni akkor az adott orszagban kell igenyelni. Ehhez itt [link] talalsz segitseget. A te araid dollarban vannak. Ha USA-bol irsz akkor sorry
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz TayRol #25886 üzenetére
A 2.5"-s SSD-hez szoktak adni keretet, amivel egy normál 2.5" HDD helyére, pont a magasságbeli különbség miatt (9.5-12.5mm).
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
stifi
senior tag
válasz TayRol #25733 üzenetére
a rejtett partíciót?
persze hogy töröltem mert a gyári hdd-n megvan és azt elraktam, nekem kell a hely
a kingston ssd-khez adott programot használtam, sajna nem tudom a nevét.. ha kell holnap megnézem neked, bootolható cucc és tükrözéskor még meg is tudod mondani neki, hogy az új partíciók mekkorák legyenek, nem ragaszkodik a program sem az eredeti merevlemez méretéhez sem az arányokhoz...Nincs időm kedvesnek lenni!
-
stifi
senior tag
-
tototos
őstag
válasz TayRol #25711 üzenetére
Én ezzel a progivel csináltam egy 120 gigáa 500gigás másolást, teljesen tökéletesen megcsinálta, és a maradék részt utána simán tudtam partíconálni. Disk Copy
(#25722) Ringman
Van belőle Pata verziós is. Annyit csináltak hogy beraktak egy sata-pata átalkítót így tud már sata vinyókat is fogadni.[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
válasz TayRol #25715 üzenetére
a dd-vel egyszerűen tudsz partíciót klónozni. de ha a recovery partíció egy relatíve normál win installt csinál, akkor talán tudsz céllemezt meg célpartíciót választani.
ha normálisnak látszó win installt csinál, de nem enged partíciót választani, akkor azon egy fájl moddolásával lehet segíteni.
-
Ringman
nagyúr
válasz TayRol #25715 üzenetére
akkor: (szerintem)
0. backup
1. hdd-n csinálsz egy factory reset-et
2. a friss rendszeredet minimum annyira zsugorítod(shrink), mint az ssd-d mérete
3. hdd-re easeus todo install után sector by sector (ha jól emlékszem, így hívják) klón ssd-re
4. mindkét adattárolón frissen installált rendszered van, a hdd-n a nem partícionált részeken tetszőleges műveletek elvégzése.szerk:
ha legyalulod ezek után a hdd-n a rendszerpartíciót, akkor nem tudom, hogy utána elérhető lesz-e a recovery partíció, vagy javítani kell-e a boot recordot. talán van valami thinkpad segédprogram erre, de nem vagyok benne biztos[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz TayRol #25713 üzenetére
úgy emlékszem, hogy partíciónként is lehet klónozni. (utána lehet, hogy az eltérő mbr miatt nem fog bootoni). amelyik metódust írtam, úgy a _teljes_ hdd-tartalmat átírja az ssd-re.
az is megoldás, hogy a hdd-ről csinálsz egy backup-ot, azután szintén a hdd-n csinálsz egy teljes recovery-t, és ez után klónozod a friss rendszered.winyóról boot-olsz, beállítod a programba, hogy mit akarsz klónozni, utána újraindítás után tud mindent klónozni, mikor még az oprendszer nem töltődött be.
szerk: remélem érthető voltam, de ez koránt sem biztos
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz TayRol #25711 üzenetére
easeus todo backup clone disk ez elvileg az mbr-t is klónozza, ha sector-by-sector módot használsz.
ekkor feltétel, hogy a hdd partícionált része (nem szabad formázatlan rész nem számít) kisebb legyen, mint az ssd.[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
válasz TayRol #25703 üzenetére
A t420 meg kicsit vastagabb és nehezebb is a t410s-hez képest:
t410s:
Dimensions
• Starting at 21.1mm x 337mm x 241.5mm (6-cell battery)
Weight
• Starting at 3.91 lbs / 1.77 kg with optical drivet420:
Weight < 4.84lbs (2.24kg)
Form Factor 13.4in x 9.05in x 1.18in -1.20in (340mm x 229.8mm x 29.9-30.4mm)Tudom olyan vagyok, mint a gyerekek: nekem semmi nem jó, illetve ami jó, azt meg nem kaphatom meg.
-
ro_bert17
őstag
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz TayRol #16180 üzenetére
legjobb a vezetékes egér.
bár szerintem a legjobb a touchpad én csak azt használom. na most lehet szidni, hogy nem a pöcköt
mellesleg megtapogattam a thinkpad edge-eket, rendes thinkpad nem volt kiállítva nyilván..
katasztrófálisak.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
feelgood
tag
válasz TayRol #16166 üzenetére
Igen, lesz bennük, mint ahogy az X2xx szériát kivéve, most is mindegyik gépen van DisplayPort. Gondolhatod, hogy most sem fogják kispórolni.
Egyébként senkit ne tévesszen már meg, amit linkeltem az T420s, nem sima T420.
[ Szerkesztve ]
A Lenovo ThinkPad NEM IBM THINKPAD, HANEM LENOVO.
-
-
zedii
aktív tag
válasz TayRol #16141 üzenetére
Garancia bővítés kb 15ezer 1 évre és kb 30 két évre. ennek fényében az 512 MB-al szerelt gép 40ezerrel kerülne többe 3 év garival.
ha ezt elosztom a három évre akkor a mérlegen az van, hogy évente 13ezer Ft többlet pénz és cserébe az erősebb vga, vagy spóroltam 40ezret és marad a csendes intel HD, és ha az mégsem lenne elég jóval több pénz kell majd egy erősebb cseréhez. ez itt az aggódalmam össz-vissz. -
audi100td
nagyúr
válasz TayRol #15983 üzenetére
Inkabb T400/T410 kevereke, legalabbis a palmrest ele elegge T400-as, amit nem banok.
Nem lett egy szep darab az biztos, lehet megis T410 lesz a következö gepem (majd ha lement az ara), de azert kivancsi a vagyok a tesztekre, hatha valamivel meg tudnak gyözni.
^Clown: Azert kivancsi volnek ez pontosan miben nyilvanul meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
kingabo
őstag
válasz TayRol #15214 üzenetére
Az x220-on pont fordítva van. Pont az itt bemutatott dologról beszéltem én is annó.
feelgood: aláírásodra: itt a hardveraprón beszételtem kb okt-novben usa-importtal, ő 20k-ért hozott volna vadiúj bontatlan dokkolót, dvd-íróval.
[ Szerkesztve ]
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz TayRol #14963 üzenetére
Tűrhető eredményt adott, ha vízzel lemostam, de valami szappanos dolog jobb lenne, csak azért nem szeretném, ha valami netán leoldaná a bevonatot is.
Nekem még az a bajom, hogy pici apró karcok vannak benne, nem olyan mélyek, hogy látsszon a fém, de attól még vannak karcok, előző tulajnak munkaeszköz volt (vigyázott is rá), de 5 év azért nyomot hagyott.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Gondwana
addikt
válasz TayRol #14772 üzenetére
Itt találsz szájbarágós szétszedési utasítást.
Először nézd meg, hogy mik is a CRU darabok, mert azok a Customer Replaceable Unit-ok. A FRU (Field Rep...) pedig azok az alkatrészek, amiket nem lehet garanciavesztés nélkül cserélni. (A FRU videók között ott van a CRU alkatrészek kiszerelése is, mert azok nélkül nem lehet hozzáférni a FRU részekhez)feelgood: UWB létezik X200-ban is, vagy csak a Tablet volt rendelhető UWB antennával?
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
-
Gondwana
addikt
válasz TayRol #14766 üzenetére
Mondjuk, nem X200 hanem X200T, de nálam a gyári 160GB/5400rpm (érzetre sokszor inkább 5400rph) HDD átkerült a dokkolóba egy Serial UB keretbe, a gépbe pedig bekerült egy X25-M 80GB. Az SSD-nek a dokkolóban semmi értelme, cipeljen állandóan dokkolót, akinek két anyja van. T410-ben csak akkor tenném a keretbe az SSD-t, ha valami céges policy miatt nem babrálhatnám benne a HDD-t.
Szerk.: UB előnye, hogy ha kell, könnyen át tudom tenni a HDD-t másik gépbe. (Márpedig nálam szokott vándorolni a T60 és az X200T között attól függően, hogy épp felbontásra, vagy sebességre van-e szükségem) Rendszert pakolászni pedig nincs értelme.[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest