-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
A scroll megvan, de zavar, hogy nyomasra bal egergombkent müködik a pöcök. Probaltam a leiras alapjan:
sudo # echo -n 0 > /sys/devices/platform/i8042/serio1/serio2/press_to_select
de nem jött be, nem tudod eseteg mit csinaltam rosszul?
mod: ja, ugy nez ki jo megis, csak ujra kellett inditanom a gepet
[ Szerkesztve ]
-
Balleva
tag
válasz audi100td #17693 üzenetére
Jogos
Erről lenne szó.
Remélem ebből már kiderül -
Balleva
tag
sziasztok!
Az X60s notimba akarok venni egy ssd-t. Szerintetek ez megy benne:
"APACER 32GB SATA2" ? Ha nem akkor milyet érdemes venni? -
dbius
veterán
válasz audi100td #17688 üzenetére
Vezérlőpult - Energiagazdálkodási lehetőségek - séma beállításainak módosítása - séma törlése.
Egyébként ahogy nézem, ha a séma beállításainak módosítása után kiválasztod a speciális energiaellátási beállítások módosítását, majd a jelenleg el nem érhető beállítások módosítását, akkor utána bármit lehet állítani.
Igazából én azért töröltem, mert úgy érzem kellően testreszabtam azt a két fő sémát, amit használok (power source optimized, maximum battery life)
-
Balleva
tag
válasz hatpersze #17679 üzenetére
Mielőtt szétberheled a géped mégis próbálj valahonnan egy kölcsön akkut szerezni, vagy kapd szét az akkut Szerintem az akkuval van probléma nem a géppel.
üdvTim: Egy 5éve gyártott gyárit nem biztos hogy megvennék, fiatalabbat meg nem egyszerű találni. Inkább egy friss gyártású utángyártottat veszek. Ez a mostani is sokáig jó volt, megérte a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Balleva #17676 üzenetére
Volt hasonló problémám utángyártott akkuval, azóta inkább mindig gyárit igyekszem szerezni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
hatpersze
tag
válasz Balleva #17672 üzenetére
na igen, nem talalok itt a kornyekemen masik akksit, szoval mar gondolkodtam hogy belerakom a masik alaplapot probabol, de akkor egyelore vegignezem a belsejet, hatha rajovok hol a gubanc... sajna en nem tudom ujra kalibralni sem az akksit, ezt ugy nez ki az x30 nem tamogatja. azon is gondolkodtam, valahogy lemeritem az aksit, es hagyom hogy feltoltse megint, lehet "tultoltotte" a laptop, lehet amikor raraktam a magyar xp-t nem volt teljesen feltoltve, illetve volt egy alaplapi elemcsere, lehet akkor nem volt teljesen feltoltve es valami rossz erteket jegyzett meg... ha hulyesegeket irok nyugodtan javitsatok ki, sajna csak egy egyszeru user vagyok, semmi hattertanulmanyt nem folytattam ez ugyben =)
-
Cold5
senior tag
Szasiztok,
SSD-t szeretnék venni a gépeimbe. (X200 P8600 4GB RAM, T510 i5 4GB RAM)
Az X200-ba egy 80GB vagy 120GB Intel G3 (Intel 320)ra gondoltam.
A T510-be pedig egy 64GB SSD-re (Corsair, Kingston,) mert az ODD drive helyére berakok egy 500GB HDDt.A kérdéseim:
Az X200 nem túl jó az SSD? A megfelelő teljesítményt lefogja adni?
A T510-be vehetek SATA3 SSDt, ki fogom tudni használni a teljesítményét vagy oda is mehet valami "egyszerűbb" SSD?Üdv,
Cold5kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
audi100td
nagyúr
Nincs valakinek X40/X41 vinyója elfekvőben?
-
Balleva
tag
válasz hatpersze #17622 üzenetére
Én az X41-emnél tapasztalom ugyanezt a problémát. Az akkut látja a power management és tölti is, de arról nem hajlandó működni.. Viszont nem halott az akku, mert amikor kölcsönadtam nem rég egy darabig tudták használni akkuról, 2órát megy róla. Azután megint nem ment.
Az újrakalibrálás sem segített rajta.
Viszont van egy másik akkum is azzal semmi gond nincs. Tehát nem hiszem hogy az alaplappal lenne gond.
Kontakt hibára gyanakszom, de még nem jártam utána.. szerintem te is ezen a vonalon indulj el. -
Gondwana
addikt
Nekem 7mm-es X25-M jutott, a beépítőkerettel nem lötyögött se T60-ban, se X200T-ben.
Dummy filler alatt mit értesz? Ami a keskeny kártyát 54mm-re szélesíti, vagy ami a telyes slotot kitölti, ha letört az ajtaja?... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
ftb01
tag
Sziasztok!
Tönkrement az akku a t400-amban, 2-3 perc alatt lemerül. Kipróbáltam másik akkuval azzal tökéletesen működött. Van esetleg valami ötletetek amivel még életet lehetne csiholni bele? hétfőn viszem be a céghez, ha ott nem jutunk vele semmire, van itt a városban egy bolt ahol megnézik mi baja van. Hol érdemes venni ilyen akkut?
kösziI’ve got the chance I have to try
-
Sziasztok! Volna két kérdésem:
- Próbálta már valaki az új 7mm-es HDD-ket a thinkpadjében?
- Hol lehetne kapni T400-ashoz expresscard dummy fillert? Ebayen sem találtam.Kösz!
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
adorjant
őstag
válasz audi100td #17664 üzenetére
Volt már T400-am,hordozni nyilván nem a legjobb egy X után,de nekem nagyon bejött,a mérete pont határeset számomra.
X200 sem lenne rossz,de még drágák sajna,egyelőre annyit nem költenék második gépre.
Egyelőre menjen el az X41,de ha marad,akkor sem fogom rosszul érezni magam[ Szerkesztve ]
-
-
adorjant
őstag
Eladó az X41-em,illetve külön a 60gb SSD is,ha valakit érdekel
-
Gondwana
addikt
válasz Joe_Black7 #17657 üzenetére
Tudtommal ez a nem mindegy, hogy áll a HDD a sörétes csapágyas időkből való. A higanyos hdd-csapágy nyilvánvaló urban legend (RHoS), de tudtommal már nem is sörétes csapágyakat használnak erre.
Szerk.: ha ezzel bármi gond lehetne, nem lenne ennyiféle hordozható HDD, illetve, ha működés közben 300G gyorsulást elvileg kibír, akkor 1G gyorsulást kicsit más irányból tényleg illene elviselni.
[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
lapa
veterán
válasz Joe_Black7 #17657 üzenetére
semmi baja nem lesz. egyébként a függőlegesre meg a fejjel lefelére is azt mondták anno, hogy azt sose, de pl a desktop dellekbe is élből fejjel lefelé vannak berakva. a szerverekben meg a 2,5" sas vinyók dettó állítva. nekem sokáig ment 2 db 3,5" vinyó a falon egy szögre akasztva 7/24-ben függőlegesen, miután ugyanilyen sokáig ment vízszintesen és fejjel lefelé ugyanaz ugyanígy folyamatosan. szóval még az sem áll, hogy "de ha már egyszer így, akkor örökre így".
szerintem inkább urbánlegend, mint tényleges probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Joe_Black7
tag
Lehet, hogy nagyon hülye kérdés, de napok óta nem hagy nyugodni a dolog: nagyon régen én úgy tanultam, hogy a merevlemezeknek vagy vízszintesen, vagy függőlegesen célszerű lenniük működés közben a hosszú élettartam érdekében. Ez a notebook winchesterekre már nem áll? Mert mostanában sokat használom dokkolóban a gépet (r400-as thinkpad, de ez gondolom az ügy szempontjából lényegtelen), és így állandóan a vízszintessel 10-15°-os szöget zár be, ugyanakkor gondolom nem terveznek úgy egy dokkolót, hogy az tönkretegye a gép valamelyik alkatrészét
-
audi100td
nagyúr
Azt sejtettem, de nem is ez a lenyeg, gondolom ralepett valami idiota.
Amugy kicsit meglepett, hogy ennel a gepnel nyoma nincs a magnezium ötvözetnek, kb. egy vekony lemez az egesz keret, igy nem is csodalom, hogy eldeformalodott.
T42-nek az elemevel ki tudnam probalni? Vagy abba mas fajta valo?
-
törölt tag
Minoseg teren van lenyeges kulonbseg t60 es r60 kozott?
-
audi100td
nagyúr
hat, ez igy tiszta sokallas
mas: Ma megjött hongkongbol az uj palmrestem (X200s), viszont hianyzik rola a TP logo, nem tudjatok hol lehetne beszereni? Lehetöleg ne megint eBay, az 2-3 het.
Ja, es megjött a T20-asom is nemetböl, az egyik sarka tökre elgörbült szallitaskor, raadasul pont az egyik zsaner környeken, münyagok is törtek le , majd este dobok fel kepet.
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
válasz audi100td #17642 üzenetére
amennyire eddig kiderítettem a következő a helyzet: 3 hely van, 2 full és 1 half. az első fullban van a wlan, a másikban a wwan. a corestore is fullos, innentől kicsit ajajaj.
a wwan-ból csak fullos van (f3507-ből tuti), de az wlanból van feles, idegen fw-vel (intel 53xx valami). ahogy olvastam a feles slotban nincs whitelist-check, de lehet benéztem.
eszerint elvileg mehet az első slotba az ssd, egy (használt) feles wlan a felesbe. turbo memory e-hulladékgyűjtőbe, esetleg falun kutyát dobálni vele.
elméletileg a whitelist-check a wlant nézi, az ssd miatt nem kéne sípoljon. de ez se biztos.
mindezeken felül kell vagy egy minimál-usb stick (kinézetre mint a logitech bt), vagy sd / ms kártya a boothoz. de szerintem ez megoldható egy minimál második partícióval is a hdd-n.
szóval ez kicsit olyan, mint sajtreszelővel, de én már nagyon utálom fél évente cserélni a külső usb-sata hdd adaptereket.
szeretettel várom a fentiek esetleges cáfolatait, ha valaki okosabbat tud pl whitelist ügyben.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Az X3x, T2x-be meg csak sima mini PCI volt, ha nem tevedek.
Hat igen, az X220 nekem sem tetszik annyira, ha valtanek akkor csakis X201s-re, de az meg többet fogyaszt, talan hangosabb is es a c2d nekem vegülis eleg mindenre. Most rendeltem ebay-röl egy usb 3-as expresscard-ot, mar csak egy supertalent corestore kellene.
Tenyleg, az SSD miatt ugye nem ugrik akkor a WWAN modul? Van meg szabad mini pcie
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
válasz Ringman #17639 üzenetére
ez tetszik. gondolom x3x-be nem lehet belerakni, vagy mégis? esetleg t21-be? tudom, bilibe ér a kezem, de nem sok infót láttam eddig a kompatibilitásról. majd túrok még.
audi100td: most 3 gép van, gazdasszonyé a t61, gyerkőcé a t21. sajnos a t21 nem viszi a jutubot, az pedig csak kéne. a távlati terv egy második x gazdasszonynak, gyerkőc meg megkapná a t61-et. vagy, ha x tabletet sikerülne, akkor azt kapná a gyerkőc matatni, nehogy lemaradjon a fejlődésben az ipadon madarakat dobálós gyermekek megett. meg akkor az lenne a hurcibálós gép is.
a legjobb persze az lenne, ha én választhatnám ki az új munkagépem, az lenne a legolcsóbb. erre jelenleg van esély, csak kicsiny. de akkor is x200s vagy t, ez az x220 nemgyerebe a 768 miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
+ az x6x-ben (gma 950/x3100) nincs hd gyorsítás, bár egy broadcom crystal HD minipci-e kártyával orvosolható.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
lapa
veterán
válasz Gondwana #17634 üzenetére
hátööö lementett jutub az h264 != divx vagy mpeg2.
a magokról annyit, hogy múltkor néztem valami 130e-re jött volna ki egymagos x200s. asszem ez volt.
tekintve, hogy szinte semmilyen átlagjúzer-app nem használ 2 cput, elég penge fogyasztást lehetne belőle kikalapálni.
amióta ezt az affs bigyót rámdobtad, nagyjából a panelcserés x200s és az x20xt potenciális, mint következő gép. az a baj, hogy x60 se panelben, se méretarányban nem szimpatikus. meg ahogy nézem nem bővelkedik a piac 3000 forint alatti multitouch x6xt- ben, abból meg már nem engednék, ha tabletet veszek.
-
Ringman
nagyúr
Most, hogy át-át nézek a hp topicba (barátnőmnek vettünk egy hp 6910p-t), láttam, hogy az új elitebook szériából lesz 14"-os workstation laptop - 8460w , ez thinkpadban miért nincs, valami quadro (nem nvs) kártyával
Mint amilyen a T61p 14" SXGA+ kijelzővel volt (amit Magyarországon nem is láttam, pedig arra még most is váltanék.)
Tehát miért nincs W420?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Jag
senior tag
Köszi mindenkinek a billentyűs válaszokat.
Más:
R400-ba lehet bármilyen vinyót rakni? Nem fog nyivákolni a bios? -
Gondwana
addikt
Az offline itt most nálam inkább azt jelentette, hogy mplayer, és nem flash. (Mindegy, hogy lementett jútyúb, vagy más divx)
Ki fogalmazta meg (azt tudom, hogy kinek az aláírása), hogy a processzorok lassan már dinnyék, annyi mag van bennük?... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
dbius
veterán
válasz antonx #17628 üzenetére
A kérdésedre adott válasz teljesen korrekt volt. A kérdésed nem volt jól megfogalmazva
Ha 4 magos procival szerelt notit kerestél, miért nem úgy tetted fel a kérdést?
Mindegyik SB magos proci új... legalábbis tudtommal, nem csak a 4 magosak.... Egyébként meg 45 és 55w-os TDP. hmmm.... nem kevés...
-
viskund
csendes tag
Jó reggőlt! Köszönöm mindenkinek a vásárlási tanácsokat.
aggregátor dunadzsem 2011 TARÉJA!!! - Duna Taréja 2012 - Tareeja 2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-2024
-
antonx
csendes tag
válasz audi100td #17627 üzenetére
kérdés :
"Az új SB procis thinkpadek mikortól várhatóak itthon ?
Igazából a 420 vagy 520 as széria érdekelne , de eddig csak i5 procis t420 at láttam"
válasz :
... mert a homokoshíd prociknak mi lenne a jelölése, ha nem i5/i7?
kommented :
Teljesen jól válaszolt neked a kolléga, neked kéne megtanulni a következő sorrendben az alábbiakat:
1.) jómodor
2.) olvasás
3.) szövegértésBocs de köze nem volt a válaszának a kérdésemhez...
123 hmBocsi , előtted szólónak ment
[ Szerkesztve ]
The year : 2011
-
-
antonx
csendes tag
válasz Gondwana #17610 üzenetére
Ha nem tudsz érdemben válaszolni ...inkább hallgass lol
Az alábbi mobil cpuk ból csak az i5 2540 es notit találtam(2 magos) .
i7-2920XM 2,5/3,5 GHz 4/8 8 MB 650/1300 MHz 55 W
i7-2820QM 2,3/3,4 GHz 4/8 8 MB 650/1300 MHz 45 W
i7-2720QM 2,2/3,3 GHz 4/8 6 MB 650/1300 MHz 45 W
i7-2635QM 2,0/2,9 GHz 4/8 6 MB 650/1200 MHz 45 W
i7-2630QM 2,0/2,9 GHz 4/8 6 MB 650/1100 MHz 45 W
i7-2620M 2,7/3,4 GHz 2/4 4 MB 650/1300 MHz 35 W
i5-2540M 2,6/3,3 GHz 2/4 4 MB 650/1300 MHz 35 W
i5-2520M 2,5/3,2 GHz 2/4 4 MB 650/1300 MHz 35 W
i5-2410M 2,3/2,9 GHz 2/4 3 MB 650/1200 MHz 35 W
i3-2310M 2,1/- GHz 2/4 3 MB 650/1100 MHz 35 WValaki info mikor lesz a továbbiakkal ? / 4 magos érdekel .
-
hatpersze
tag
válasz audi100td #17623 üzenetére
nem, semmi... ha kihuzom akkor is azonnal "meghal".
szerk:
mondjuk ezt tovabb gondolva kizarja a szoftveres hibat szerintem. szoval vagy alaplap, vagy akksi. van meg egy alaplapom hozza, de azon a pcmcia csatit egy az egybe letorte valami igen okos angol ertelmisegi... azt hiszem nekiallok a kornyeken felkutatni egy proba akksit elso korben, sajna kell a picimaci...=([ Szerkesztve ]
-
hatpersze
tag
válasz audi100td #17619 üzenetére
sajna ujrakalibralas nem lehetseges. az tuti hogy regebben mukodott akksirol, de egy jodarabig nem en hasznaltam, hanem egy szkajpolos gepnek volt hasznalva a parom anyukajanal, most kezdtem hasznalni, es most vettem eszre eme ujdonsagot benne... tok jo hogy most "ajandekoztam" el egy hozzavalo alaplapot... =(
-
-
audi100td
nagyúr
válasz hatpersze #17612 üzenetére
adorjant-nek úgy emlékszem alaplaphiba miatt volt hasonló gond az X41-ével, de lehet, hogy nálad "csak" az akku rossz, töltést sem vesz fel? Nem tudom, hogy X30-nál van-e már erre lehetőség, de ha igen, akkor Power Manager-ben megejthetnél rajta egy újrakalibrálást, ha mást nem, utána kiírja, hogy halott az akku.
-
Gondwana
addikt
-
hatpersze
tag
az enyem (x30-as) 1.2ghz-es procival, 512 rammal a 380p-t siman lejatsza, a 480p szaggat. de a t23-as 1.12mhz-es procival, es 386 rammal is ugyanigy lejatsza, csak kevesebb megnyitott oldallal banik el (chrome), annyi a kulonbseg.
szerk:
gondwana, igaz, most neztem, tenyleg nem birja teljes kijelzon, eddig fel sem tunt...
akksi: lehet hogy rossz az akksi, nem vitatom, a problema az hogy olyan mintha le lenne tiltva, tehat opciokent sem jelenik meg allul az energiaellatas ikonnal, csak az hogy be van dugva a tolto. ha rakeresek az ibm sajat szoftverevel, vagy a windowsban akkor latja es irja hogy minden rendben vele.[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
Anyám cybernagyiskodik X31+9.04Ubuntuval. A 360p és a 480p jútyúb csak ablakban élvezhető (így szokta a fiam a Pingut nézni - Tux-rokonság), fullscreenben a 360p is beesik 10fps alá. Ami offline lejátszás, arra nincs panasz. XP alatt biztos eldöcögne, de falshhez szerintem x60 az élvezhető minimum.
X30 akku: én kimérném multiméterrel, hogy mennyi az annyi, szerintem az a 96% valami régi flashbackje lehet.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
dbius
veterán
válasz hatpersze #17612 üzenetére
Valószínűleg döglött az akkumulátor a gépben.
viskund: Nem szeretnék az itt is megforduló kolléga által árult gép ellen beszélni, de én az egymagos core solo gépet a három közül alapból kiejteném és a másik kettő közül választanék kijelző típus, felbontás alapján - talán előnyben lenne picivel a 9 cellás akkuval árult gép - Ez csupán az én véleményem, természetesen akár az egymagos is elég lehet, attól függően, hogy mire lesz használva, de az árakat is nézve ez most nem jelent semmit árban.
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
x30 lejáccik 360p jutubot akadás nélkül? és 480p-t? ha nem, melyik x a minimum a 480p-hez? köszi.
[ Szerkesztve ]
-
hatpersze
tag
sziasztok guruk
van egy x30-as regi kis laposom, nagyon szeretem, amire kell arra bosegesen megfelelo, nem az elso es ugy gondolom nem is az utolso thinkpad-em.
van egy kis problemam evvel a kis josaggal, megpedig hogy nem hajlando akksirol mukodni. az eszkozkezelo, es a power management is latja, felismeri, 96%-osnak irja, de a talcan csak a valtoaramrol uzemelest mutatja, es nem is hajlando megmozdulni akksirol... mar ami a kutfombol kijott mindent megprobaltam. olyan mintha le lenne tiltva. nezegettem a biosban is, a windows minden szamomra ismert reszen, probaltam a guglit segitsegul hivni, de nem leltem megoldasra. esetleg ha valaki mar talalkozott hasonlo problemaval, az leirna a tapasztalatait? elore is koszonom!
-
-
antonx
csendes tag
Sziasztok .
Az új SB procis thinkpadek mikortól várhatóak itthon ?
Igazából a 420 vagy 520 as széria érdekelne , de eddig csak i5 procis t420 at láttam .Köszi .
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
Két féléről tudok: az egyiknél a gomb alatt a fóliában két ezüstréteget értet össze azzal, hogy összenyomja a fóliát, a másiknál grafitos gumi van a gumiharang alatt, ami lenyomáskor rövidrezár két egymás melletti fémcsíkot. A T60-ban nekem ez a második típus van, az 1-es gombot kellett moddolni, hogy erősebb legyen a lenyomás. (Lusta vagyok visszakeresni a képet, amit linkeltem akkor, de ha kell, szólj, és meglesz)
Más. CHS-ben láttam X200-hoz magyar billentyűzetet nettó 7K HUF alatt. Meg is lepődtem, hogy kevesebb, mint apróhirdetésből - és még van is raktáron.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
dbius
veterán
Laptop billentyűzetet még nem szedtem szét, de gondolom felépítését tekintve - bizonyos mértékig - hasonlít egy asztali billre.
Lehetséges, hogy az egyes billentyűkhoz "futó" szálak közül tört meg az, amelyik a kérdéses gombhoz vezet, és ezért nem érzékeli a leütést, mert - ergó fizikailag - nem tudja továbbítani a jelet a leütésről.
-
Jag
senior tag
válasz ^Clown #17593 üzenetére
A műanyag gomb jó, azzal nem is lehet baj. Max eltörik. :-)
A kis fehér szerkezet is jó. (Ez egy másik gomb, csak ez volt lepattintva.) Ujjal, ceruzával megnyomva sem reagál. Gumiharang épp.
Igazából a működési elvét sem értem. A műanyag harang alá benézve nem is látom, mit kéne nyomni a gombnak...Azért kösz.
-
kerlas
tag
Valaki tud választ erre: [#17589] ?
bocs a dupláért, próbáltam az egyiket törölni, de nem ment
[ Szerkesztve ]
-
kerlas
tag
Valaki tud választ erre: [#17589] ?
[ Szerkesztve ]
-
Georgsky
csendes tag
Szerintetek lehetséges a TP T61 15.4 wide screen laptopomban kicserélni a 1280x800 kijelzőt egy 1680x1050 re?
Illetve ugyan ebbe a lapba keresek bontott vagy új zsanérokat. Mivel kotyog a fedél.Klick-Klick...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest