Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlas
tag
Üdv, tud valaki egy olcsó helyet, ahonnan T430-hoz háttér-világításos magyar kiosztású billentyűzetet lehet beszerezni lehetőleg nem arany áron?
-
kerlas
tag
válasz franc0 #53175 üzenetére
Nekem a T410-be 6300-as van, Win8 alatt csak a windows gyári driverével ment rendesen, akkor feléledt sleepből, és teljes sebességen ment, ha felraktam akár a lenovós wifi drivert, akár a legújabb intel wifit, vagy nem kapcsolt vissza sleep után, vagy igen, csak olyan lassú lett a net, mint 10 éve egy modemes kapcsolat.
Windows 8.1-nél sajnos az alap driverrel is ezt játsza, meg ha telepítem a lenovósat akkor is. -
kerlas
tag
válasz metal01 #52424 üzenetére
A notebookstore.hu-n lehet kapni olyat, ami a teljes billentyűt lefedi, és nagyon jó minőségű, de érdemes személyesen bemenni valamelyik üzletükbe, mert úgy emlékszem két fajta méret van, és a thinkpadekre a kisebbik méret jó, ott helyben fel is pattintják neked 1 perc alatt.
-
kerlas
tag
Kérnék egy szivességet: akinek 6.61.1-es Power Manager van fent, megtenné, hogy kiexportálja a Power Plan-eket, és megossza velem privátban, ugyanis felraktam a 8.1-es Windowst, és nem jelennek meg a Power Planek, viszont a Vistás Energy Star plant beimprtálja, úgyhogy működne a dolog.
-
kerlas
tag
válasz soldi3r #45749 üzenetére
A legegyszerűbben úgy tudod megoldani, hogy a power managerben kiválasztasz egy power plant lenyitod a system setings-t, majd a Maximum CPU Speed-nél kiválaszod amit akarsz, ha a lowest-re rakod, akkor az adott procin engedélyezhető legalacsonyabb sebességre lövi be, a T410-embe lévő 2,5GHz-s i5-nél ez pl.: 1,2GHz.
-
kerlas
tag
válasz sniphoe #23224 üzenetére
Nekem volt NVS140-es T61-em, és emlékeim szerint hardveres gyorsítás mellett nem szerette az 1080p-s Youtube videókat sem, meg az mkv-ket sem vitte MPC-HC-val, a 720p gond nélkül ment, hardveres gyorsítást kikapcsolva már elboldogult az 1080p-vel is. Én úgy vettem észre, a probléma hasonló ahhoz, mikor egy alsó kategóriás DX11-es videokártyára rányomnak 1Gb ramot, amin pl. egy Crysis 2-t el lehet indítani nagy felbontásban magas minőségre állított textúrákkal, de diavetítés lesz a vége. Az NVS140-ben is megvannak a szükséges funkciók a nagy felbontású vidók gyorsításához, csak kevés hozzá az ereje, a Core2Duo proci meg szoftveresen erőből képes megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
kerlas
tag
válasz rgeorge #23184 üzenetére
Azért ennyire nem kell beparázni, az NVS140-es T61-ek is bírják a strapát rendesen, én órákon át nyúztam World of Tanks-al, ami köztudottan nem egy optimalizált játék, ezért pörgette rendesen a kártyát, de soha semmi bajom nem volt vele, azonkívül, hogy nem egy sebességbajnok.
-
kerlas
tag
válasz Magnat #22923 üzenetére
Üdv! Mivel vidéki vagyok, hozzám a győri Notebookstore üzlete van legközelebb, így én ott vettem, náluk általában van mind a két fajta kisebb, és nagyobb is, amit te próbáltál, az valószínű, hogy a nagyobbik verzió, az nekem se volt jó, de a kisebbik az tökéletes, egyébként 12mm széles és 12,5mm magas egy betű.
-
kerlas
tag
válasz Andrewhouse #22657 üzenetére
igen, mivel az egy szoftveres megoldás.
-
kerlas
tag
válasz ---Lasali--- #18015 üzenetére
Üdv! Ez teljesen normális jelenség, ilyenkor kalibrálja magát, mindegyik pöcökegeres thinkpad csinálja.
-
kerlas
tag
Valaki tud választ erre: [#17589] ?
bocs a dupláért, próbáltam az egyiket törölni, de nem ment
[ Szerkesztve ]
-
kerlas
tag
Valaki tud választ erre: [#17589] ?
[ Szerkesztve ]
-
kerlas
tag
Üdv!
Tud valaki mondanin nekem külföldi online bolt címet, ahonnan magyar nyelvű billentyűzetet tudnék szerezni T410-hez?
Az itt található: [link] 3 féle közül melyik milyen márka, van amelyik kerülendő, esetleg jobb minőségű, mint a töbi? Előre is köszönöm. -
kerlas
tag
Valaki tudja, hogy a SuperTalent Core Store MV mini pci-e SSD-k mikor kerülnek forgalomba, vagy ha már forgalmazzák, hol lehet hozzájutni?
-
kerlas
tag
válasz Lacus MD #16945 üzenetére
Üdv! A felcímkézett billentyűzetről az esetleges ragaszómaradványokat Clean-es papírtörlővel el tudod távolítani, elég alkohol van benne, hogy feloldja a ragasztót, viszont nem bántja a billentyűzet anyagát. Trackpoint sapkát nemrégiben a vaterán vettem 300Ft/db áron:
[link]
A billentyűzetcseréről pedig: Én is hasonló cipőben jártam, mint te, mígnem ráakadtam a Notebokstore.hu győri üzletére, ahol olyan billentyűmatricát árulnak 1100Ft-ért, amit autókra ragasztható fóliára nyomtatnak (reklám feliratok, stb...) elfedi a teljes billentyűt, rajta vannak az alternatív jelek is, felragasztva alig látszik a különbség, mert a színe tökéletesen megegyezik a billentyűzetével. Gondolom a többi boltjukban is lehet kapni, ja s a srác 13mp alatt vérprofin fel is rakta rá, tehát azzal se kellett itthon molyolnom. -
kerlas
tag
Üdv!
Van egy T61-em, aminek lejött az aljáról az egyik gumitalp, próbáltam viszaaplikálni 2oldalas ragasztószalaggal, de nem volt hosszú életű a megoldás. Érdeklődöm, hogy tudtok-e valami beszerzési forrást, ahol lehet kapni ilyen talpakat, vagy esetleg valami ragasztótípust, ami megfogja a gumit is, meg a műanyagot is?
-
kerlas
tag
Üdv!
Érdeklődöm, hogy valaki találkozott-e már a következő szituval:
- adott egy T61 nVidia Quadro NVS140-es videokarival
- egy Advanced Mini Dock
- egy Sony KDL-40EX500-as LCD TV
a kapcsolat HDMI kábellel, és egy DVI-HDMI átalakítóval van megoldva, a kép tökéletes.
A kérdésem az, hogy átvihető-e a hang HDMI-n keresztül, (ha igen, hogyan) vagy mindenképp a koaxos SPDIF csatlakozót kell használnom külön kábellel. -
kerlas
tag
Üdv!
Holnap viszem a T61-em garanciális javításra (ventillátorcsere) az infoparkba. Valaki meg tudja mondani, melyik épületben van az IBM szervíz (A,B,C,D,E?), vagy esetleg egy Google mapsos link, vagy fénykép az épületről még jobb lenne, hogy ne kelljen már bolyonganom ha odaértem.
-
kerlas
tag
Üdv!
Tavaly nyáron Laptopinfo-nál várásrolt T61-esemnek kezd bekrepálni a ventillátora.
Garancia papírok nincsenek hozzá, de a Lenovo-s ellenörző oldal szerint megvan rá a 3 év garancia, szerintetek a székesfehérvári Albacomp szervízben nem fognak rinyálni a papírok hiánya miatt, vagy mindenképp a pesti központi szervízbe kellene vinnem?
Járt már így valaki, mennyi idő alatt csinálják meg, remélem helyben megoldják, nem kell ott hagyni napokig a gépet. -
kerlas
tag
Adódott egy kis baleset a húgom R51e-jével kapcsolatban, nevezetesen a töltőcsatlakozó a zsinór tövénél megtört, és megszakadt a kábel, mivel egybe van öntve a gumival körülményes lenne megszerelni.
A kérdésem, hogy vajon elektronikai szaküzletben beszerezhető szabvány DC dugóval helyettesíthető-e, vagy kénytelen leszek szervizbe vinni/új tápot beszerezni.
Esetleg ha valaki tudná a csatlakozó fizikai paramétereit (külső/belső átmérő) azt megköszönném. -
kerlas
tag
válasz Napfénysüti #139 üzenetére
Az gáz, viszont ha körülnézel annak a cégnek a honlapján, ami a te ujjlenyomat-olvasódat gyártotta, lehet hogy találsz valami hasonszőrű alkotást.
-
kerlas
tag
válasz Napfénysüti #37 üzenetére
Igen ott ki lehet bogarászni, a részletek fülön a tulajdonságnál (legördülő) meg kell keresni a gyártót.
-
kerlas
tag
válasz Napfénysüti #35 üzenetére
Lehet már írtam valakinek korábban, de ha a T400-adban Upek gyártmányú ujjlenyomat-olvasó van, akkor jó eséllyel működni fog az innen: [link]
letölthető Protector Suite 2009 for Windows 7, ami szerintem sokkal használhatóbb, mint a saját szoftvere. -
kerlas
tag
Üdv! Attól függ, hogy milyen vinyó van a gépedben, az R51-eseket, főleg az R51e-ket lehetett kapni anno 4200RPM-es vinyókkal, na ha olyan van a gépedbe,annál szinte bármi jobb, ha 5400-as, akkor azért túl nagy sebességkülönbségre ne számíts, hacsak nem sikerül beszerezned egy 7200RPM-est. Az én R51e-mben 40-es 4200RPM-es volt, ezt cseréltem egy 120-as 5400-asra, ez érezhetően megdobta a sebességét, bár az 512Mb ram 1,5-re bővítése látványosabb sebességnövekedést produkált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- DIGI internet
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- HP 255 G8 - 8GB/256GB - 15 - WWINDOWS 11 Pro
- Asus X415EA / Intel Core i3-10110U / 8 GB RAM
- Lenovo gépek,X240,X250,X1Carbon
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, Xeon E-2276M 4,70 Ghz CPU, 16GB DDR4, ÚJ 256 GB NVMe SSD, T2000
- Értékcsökkent HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, 27% áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest