Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bwoay

nagyúr

válasz lezso6 #16655 üzenetére

nem a belső netbookosodott, hanem a ház. két "thinkpad" szériáról tudok, amikről a TL és a zár lemaradt: az Edge-ek és x100-ak. ezek (legalábbis számomra) inkább netbookok, pontosabban TP ruhába bújt IdeaPad-ek, amikkel szemben - ezáltal - nem olyan szigorúak az elvárások (vagy alapjaiban kérdőjelezhető meg a létjogosultságuk)

ami a ThinkLightot illeti: az ok, hogy te nem használod, de amíg volt, addig sem kötelezett rá senki, hogy bekapcsold. Én sem használom az APS-t, mert SSD van mindkét gépben, de attól még jó dolognak tartom, nyilván számtalan embernek tesz jó szolgálatot.
    retesz: én úgy tudom, hogy az is a gép védelmét szolgálja, ahogy a kijelző kerete kagylószerűen csukódik rá a palmrest szélére, és ezt a zár tartja egyben akkor is, ha a gépet leejtik a földre. ráadásul az egész úgy van kialakítva, hogy egy kézzel is ki tudd nyitni a notebookot: ha nem emeled meg a fedelet, csak a reteszt húzod félre, akkor az nem zár vissza magától. a kérdés tehát a következő: milyen előnyei vannak az x220-nál tapasztalt változtatásoknak?

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák