-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz lezso6 #16655 üzenetére
nem a belső netbookosodott, hanem a ház. két "thinkpad" szériáról tudok, amikről a TL és a zár lemaradt: az Edge-ek és x100-ak. ezek (legalábbis számomra) inkább netbookok, pontosabban TP ruhába bújt IdeaPad-ek, amikkel szemben - ezáltal - nem olyan szigorúak az elvárások (vagy alapjaiban kérdőjelezhető meg a létjogosultságuk)
ami a ThinkLightot illeti: az ok, hogy te nem használod, de amíg volt, addig sem kötelezett rá senki, hogy bekapcsold. Én sem használom az APS-t, mert SSD van mindkét gépben, de attól még jó dolognak tartom, nyilván számtalan embernek tesz jó szolgálatot.
retesz: én úgy tudom, hogy az is a gép védelmét szolgálja, ahogy a kijelző kerete kagylószerűen csukódik rá a palmrest szélére, és ezt a zár tartja egyben akkor is, ha a gépet leejtik a földre. ráadásul az egész úgy van kialakítva, hogy egy kézzel is ki tudd nyitni a notebookot: ha nem emeled meg a fedelet, csak a reteszt húzod félre, akkor az nem zár vissza magától. a kérdés tehát a következő: milyen előnyei vannak az x220-nál tapasztalt változtatásoknak?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest