Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz hruodnand #121589 üzenetére
Igen, serial alapján van garancia, akkor is, ha külföldi. Én kétszer gariztattam így gépet, anno 10+ éve egy magyar T61-et, nem kértek semmi extrát. Meg két éve egy angol T480s-t, szintén nem kellett semmi papír, megcsinálták a lakásomon az alaplapcserét.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
ricsip
addikt
válasz hruodnand #121591 üzenetére
Számla vagy legalább 1 adasvételi miért nincs róla?
Nagy értékű műszaki cikket nem szabad megvenni mindenféle papír nélkül, hardveraprós vadidegenektől! Mert utána mivel bizonyítod h. nem lopott/loptad?
Vagy ha kopogtat nálad a rendőrség/NAV h. lefoglalja az eszközt mert egy cég felszámolása /NAV-os adótartozás miatt minden ingóságukat be akarják hajtani, mivel bizonyítod h. jogosan került hozzád az eszköz? Kell legalább 1 adasvételit írni, amiben fel van tüntetve az eszköz ellenértéke, így látszik h. az orgazdaság vádja sem áll meg veled, mint vevővel szemben. Mivel az ellenérték arányos, így jóhiszeműen vásároltad meg az eszközt, nem sejtve h. vitatott a tulajdonjoga ill. h. cég tulajdona amit pl. magánember el sem adhatott volna. Ilyenkor nem jellemző h. elkobozzak tőled azt. De ehhez az kell h. tudj valami papírfecnit lobogtatni a hatóság előtt.
[ Szerkesztve ]
-
-
hruodnand
senior tag
Egy kis garis kérdés:
ha használtan vesz az ember Thinkpad laptopot, amin gyártói garancia van (Lenovo oldalon írja, hogy kb. 2 év van még hátra a gariból).... de nincs számla, garipapír, akkor is lehet gariztatni? Sok ilyen laptopot lehet kapni ugye, ami hasonló cipőben van. -
-
nggabi
félisten
-
donjohnson
addikt
válasz SzalaiG #121585 üzenetére
szerintem egyik boltnak se, itt a lap közepén vannak a hivatalos magyar thinkpad szervizek:
THINK termékek (ThinkPad, ThinkBook, ThinkPad Tablet, ThinkCentre, ThinkStation, ThinkVision)
az Aloha jó szerviz.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
SzalaiG
addikt
válasz donjohnson #121580 üzenetére
Köszönöm. Az usa tűnik a legjobbnak.
Kinek van saját szervize? -
Kront
tag
Ha van egy (vagy 2) megfelelő csavarhúzód és minimális műszaki érzéked, akkor nézd meg azt is, hogy ha olyan konfigurációt keresel, amit meglévő típusból alkatrészcserével végez el a forgalmazó, mibe kerülne saját munkával. Nekem az ajánlott üzletek egyike 65 eFt-ért cserélte volna ki az 1TB-s SSD-t 2TB-s SSD-re úgy, hogy megtartotta volna az 1TB-s driveot. (Ez csak a felszámolt munkadíj lett volna, a 2 TB-s drive-ot ezen felül kellett volna fizetnem.)
-
Dr. Akula
félisten
Usanotebooknál 1 hónap az átfutás, mire megjön a rendelt noti. Nem a legolcsóbbak (azért a listában szintén feltűntetett Radiumhoz hasonlítva mondjuk pont de), viszont korrekt bolt, nekem még nagyon régen segítettek az Acer szervíze ellenében is a garis ügyintézésben, amit azóta se felejtek el nekik. Van valami TP konfigurátoruk, de nincs minden választható opció benne. Ugyanakkor simán bemondhatod az általad kikeresett noti psref számát, és arra is adnak ajánlatot.
-
zsolti75
senior tag
Az árakon kicsit kikerekedett a szemem
-
donjohnson
addikt
válasz SzalaiG #121579 üzenetére
hivatalos magyarországi TP kereskedők: [link]
én a mysoft-nál szoktam venni, de náluk fel van sorolva egy csomó gép és 1-2 dolgot dolgot állíthatsz rajtuk, viszont gyorsan mehetsz érte: [link]
usanotebook-nak részletesebb az összeállítója, de őket nem ismerem: [link]ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
SzalaiG
addikt
Sziasztok!
Hol van Magyarországon olyan hivatalos partner, ahol egyedi konfigurációban lehet TP laptopot rendelni? -
carr
őstag
na, megint nem ment a fényerő állítás. driver update persze megoldotta... megint. hol lehet kikapcsolni, ha van elérhető frissítés a geci amd-hez, hogy ne baszódjon ki a szemem emiatt a fos miatt? Valaki? köszike.
ölelés.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Graphics
Jómunkásember
T450-es Cmos elemét sikerült valahogy elhagyni, Aliexpressről esetleg van olyan, aminek a csatlakozója passzol?
-
HSM
félisten
válasz vicze #121572 üzenetére
Elvileg nem kell nekem megtalálni... A 4650U-n ha jól emlékszem ugyanúgy megvan a két preferált mag. Azt pedig a CCX-ek és egyéb paraméterek figyelembevételével választja ki az SMU. Annál inkább a CPPC hiánya, ami bosszantó, főleg, hogy az asztali verziók tudták.
Az 5850U pedig egy CCX-es, mivel Cezanne alapú, nem egy átnevezett, engedélyezett CPPC-s Renoir, mint a Lucienne alapú modellek.
Az asztali Ryzen 5600-asomon egyébként teszteltem, ott valóban az SMU által kiválasztott magok teljesítettek a legjobban.A linkelt szoftvert nem próbáltam, az igényeim kényelmesen és jól kiszolgálja a win10-es csúszkába integrált limit módosítás, a 11, 15, 24W lehetősége lefedi az összes felhasználási módot, amire szükségem van.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Meg is néztem pontosan...
A 24W-os módjában az 5850U-n ha csak 2 magon indítom a Cinebench R23.2 multi-tesztjét (advanced módban állítható opció a szálak száma), akkor a két preferált mag elég meleg, a teszt végére 87-89 fokot látok, a többi magon 67-73, ventilátor 4400rpm.
Némi pihenés után ugyanez a teszt csak minden magon, azonos körülmények között kb 8 perc után ugyanúgy 4400rpm, de a hőfokok csak 75-78-on, és még nem szólt bele a STAMP limit, így végig 24W-on, mint az előbb. -
HSM
félisten
válasz vicze #121569 üzenetére
Én leragadtam a 23.2-nél. Amúgy azt figyeltem meg a saját gépeimen, hogy akár a 4650U, akár az 5850U inkább rövid terhelésekre tud magasabb Tctl értékeket elérni, amikor a magasabb rövid limit találkozik kevesebb terhelt maggal. Amikor minden mag komoly terhelést kap, akkor sokkal jobban eloszlik a hőtermelés, és alacsonyabban marad a hőfok is. Ezért is próbálkoztam az egyik 4650U-nál, amikor úgyis szét volt kapva, egy MX5-el újrapasztázással, hátha az segít ezen a jelenségen, de pontosan ugyanolyan maradt.
-
vicze
félisten
Hát most megnéztem, csak hogy ne emlékezetből írjam, 6850U és elég fixen 30W a peak és 25W a normál, nem hinném, hogy máshogy lenne R5-nél. Illetve semmilyen Ryzen tunning toollal se tudtam 32W fölé vinni az ég világon sehogy, egyszerűen nem vesz fel többet. (92W-s töltésen se).
Szóval elég biztos vagyok hogy ott is 30W a max.
Amúgy így 80C-n tartja gond nélkül MX5-tel, egy Cine 2024 alatt(elég durva teszt lett). -
HSM
félisten
válasz weiss #121564 üzenetére
Szépen feltornázták akkor a limitjeit a Gen3 gépeknek.
Érdekes, hogy itt 14, 22 és 25W-os módokat írtak még: [link] .
Egyébként az 5850U-nál is a Gen2-ben egy pillanatra, mikor elindítom pl. a Cinebench-et, mérek egy néhány másodpercig tartó 30W-os csúcsot, mielőtt beáll a tartós 24W-os limitjére a "CPU Package Power", illetve ugyanez van 15W-os limitnél, ott 20W-ig engedi, mielőtt beáll 15-re. A "CPU PPT" végig 24 illetve 15W marad viszont HWiNFO-ban.
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy egy törött kijelzős E440-et érdemes lenne megcsinálni? 17k-ért lenne bele kijelző. Mi a véleményetek?
Köszönöm!
Z
-
donjohnson
addikt
válasz ricsip #121565 üzenetére
8. generációs procisra gondolt.
hardveraprón van kettő is 65k-ért.nem linkelem direktben, de ezek a címeik:
Lenovo ThinkPad T480 - Core i5 8gen - 16 GB RAM - 256 GB SSD
Lenovo Thinkpad T480, i5, 512 Gb Nvme SSD, 16 Gb RamThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
ricsip
addikt
válasz Dr. Akula #121558 üzenetére
Gen8-as gép (az pl. t480-at jelent? Vagy ha a proc a gen8-as, akkor bármi intel i5 8xx5 ?) 65-ért esélyesen:
- töltő nem jár hozzá, v. defektes v. utángyártott nemeredeti lenovo
- törött, nem működő, v. hibás kijelző
- akku leginkább csak mutatóban van benne, mert 2 perc után lekapcsol a gép vele
- billentyűzet nem magyar, hanem "EU", esetleg magyar matricával (ami egy igénytelen megoldás)
- nagyon leharcolt külső, egy lomos műhelybe talán még elmegy, de asztalra nem szívesen tenné az emberCsak mert kerestem én is ilyen, a fentebb írt spec-el gépet (t490), és annak kb. 90 az alja. Amit olcsóban adtak, ott a fentebb írt dolgok közül 1 v. több az elejétől kezdve ismert volt, vagy az adásvételi megállapodáshoz közeledve hirtelen előbukkant.
Ha a gen8 == t480, akkor esélyesebb lehet a 65-ös cél, de még az sem reális.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
HSM
félisten
válasz weiss #121560 üzenetére
Középen elvileg a "Better performance" nevű állapota fut.
[link]
Én legtöbbször így használom az AMD-s T14-eim, így jó az egyensúly a zaj és a tempó között. A G1 és G2 is ilyenkor 15W-ra korlátozza a CPU-t a "Best performance" kb. 24W-ja helyett, miközben a tempó korántsem esik annyit, mint az étvágy: [link] .[ Szerkesztve ]
-
-
válasz FoxiestFox #121550 üzenetére
Mert csak 25 wattos, de meleg, és üvölt. Nem vagyok ezekkel képben, gondoltam rákérdek.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Egy ilyen T480-nak mi a reális ára?
Lenovo ThinkPad T480
Intel Core i5-7300U 2,6 GHz (3,5 GHz Turbo Boost)
RAM 8 GB DDR4
14 LCD Full HD 1920x1080
256 GBSSD NVMe
Windows 10 HomeAurea mediocritas
-
Dr. Akula
félisten
válasz simonjoe #121552 üzenetére
MX-5 már nincs (ha van, az elfekvő készlet, ne vedd meg), azt visszavonták, mert gondok voltak vele. MX-6 van. Meg MX-4 is, persze. Az MX-6 hátránya hogy csak kis kiszerelésben lehet venni, ha kell némi tartalék otthonra, és nem vagyonokért, akkor MX-4.
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz simonjoe #121552 üzenetére
MX-4-et és TG Kryonaut-ot használok, nem érzem szükségességét újabb vagy jobb pasztának, amikre nekem kell (Preci M6800-asban i7-4930MX Extreme + FirePro M6100, asztali gép Ryzen 5 5500-asa, RX580 Sapphire, retró gépek Xeon és Athlon XP procijai + videokártyái) bőségesen megteszi
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
simonjoe
őstag
Pasztázásról jut eszembe, én még leragadtam az MX4-nél, és már van MX5, sőt, már MX6 is.
Joe
-
félisten
-
-
nggabi
félisten
Sziasztok!
T13 gen3 glitchek (fekete pöttyök, vonalak, háromszögek) jellenek meg egér mozgatásra win11 beállításai, word, excel alatt. Már próbáltam biost, különbözö iris grapics drájvereket de semmi sem segít. Érdekes, hogy teamvieweren keresztül is látszanak a glitchek. Van valami ötletetek?
"szenyor dzsíííí"
-
xcds
őstag
Sziasztok!
T500-on win10 fut és 5300agn wifi van benne. Most vettem észre, hogy csak 144Mbps-en megy. Régebben 300-on ment, de arra nem emlékszem, hogy ezt win10-en is tudta-e. Mit kéne elkövetni, hogy megint 300-on menjen? Vagy a digis zte routerrel van inkább a baj? -
válasz FoxiestFox #121539 üzenetére
Könnyen lehet. Viszont a régi TPFC is kiolvassa ezeket a szenzorokat ugyanígy, tehát ebben nincs különbség.
-
zsolti75
senior tag
válasz lezso6 #121538 üzenetére
Van pár beállítás , igen az az egyik, meg van még egy.
Dehogy hideg, már fél 8 óta megy egyfolytában. Igen, az intel megy főképp.
Nekem is 50fok volt az alap, és fel-fel ugrált 60-70-re. Csináltam egy power profilt, így most ha nem kell akkor nem ugrál, Ha meg meló van akkor meg hadd izzon![ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz lezso6 #121537 üzenetére
Az én tippem az, hogy az Optimus zavarja meg.
Ugye itt van egy Intel és egy nvidia gpu. Az nvidia az idő nagy részében ki van kapcsolva, gondolom, ilyenkor nem küld szenzoradatot sem.
Viszont ha 3D terhelés történik, aktiválódik, szerintem ez a rendszer hülyíti meg.
Még nem volt időm kipróbálni hogy mi van, ha BIOS-ban letiltom az Optimust (amit amúgy nem fogok úgy hagyni, mert a gépet használom akkuról is ), simán elképzelhető, hogy úgy működne. -
válasz zsolti75 #121535 üzenetére
Nálam biztosan modern standby van, ennek nincs különösebb hardverkötelménye.
Megtaláltam ezt a PowerSettingsExplorer cuccot, de itt irdatlansok opció van. De ahogy látom a
Heterogeneous short running thread scheduling policy
lesz az.Nálad szerintem azért 38 fokos a CPU, mert integrált grafika + lehet még hideg a gép. Nálam 55-60 fok körül szokott lenni idle, mert megy a dedikált grafika a monitor miatt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz FoxiestFox #121534 üzenetére
Okok, ráér, amúgy se nekem kell, szóval csak akkor ha van kedved foglalkozni vele.
Hm, ez alapján az látszik, hogy szenzoradatokból gyakorlatilag egy van, a második szenzort egyszer mutatott mást, mint nulla. Miután újraindítottad a gépet, eleve nullának olvasta a második szenzort. De nem a szenzorkiolvasással kéne bajának lennie, hiszen elvielg a régi TPFC is ezt csinálja, ugyanígy.
Esetleg a ventilátor fordulatszám kiolvasásánál lehet probléma, mert az új az kétfélét is kiolvas, kicsit furcsa módon. Logban sajnos ezeket nem írja, úgyhogy majd ha odajutsz, akkor meg tudnád nézni, hogy nálad kijelzi-e a fordulatszámokat és különbözik a két szám?
-
válasz FoxiestFox #121532 üzenetére
Log fájlt meg tudnád mutatni? Pl pastebinre töltsd fel, hogy ne ide legyen floodolva.
Illetve meg lehetne nézni, hogy mi van akkor ha BIOS illetve manual módba állítod, úgy kékhalálozik-e. Ezeket a módokat érdemes lenne az ini fájlban beállítani, az
Active
nevű paraméterrel lehet, hogy már indulásnál eleve úgy legyen.P70-ről van amúgy szó, aminél BSOD a jutalom?
Sokat én se akarok vele foglalkozni, de ha már nulla közeli Visual C++ tudással ilyen hamar meg tudtam csinálni az eddigi dolgokat, akkor hátha ezt is meg tudom.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
válasz zsolti75 #121528 üzenetére
Nálam a P16 Gen1 ventije külön életet él TPFC vezérlés nélkül is, szóval alvó módban nem mindig kapcsol ki azonnal, sőt valamikor alvó módban bekapcsol egy időre. Ha viszont a TPFC vezérel, akkor nem működik az alvó módban lévő vezérlés, úgy marad ahogy utoljára volt. Ezért az én verzióm annyit csinál, hogy ha a windows lealszik, akkor előtte átállítja a vezérlést BIOS módra, így nincs gond. Ébredésnél meg ugye visszaáll.
[ Szerkesztve ]
-
válasz FoxiestFox #121527 üzenetére
És a többi is, amit itt mellékeltem? Vagy azok közül valamelyik jó? Mert ha igen, akkor lehet megoldható. Esetleg még ezeket próbáld meg, ha még nem volt, én ezeket a dual fan megoldásokat ismerem:
byrnes/TPFanControl
nikolasgd/TPFanControl-dual-fan
Shuzhengz/TPFanCtrl2 (ebből dolgoztam)A TPFanControl.log fájlban mi van? Az enyémben ez be van kapcsolva az ini-ben, máshol is be lehet, ha a
Log2File
paramétert 1-esre állítod.Perszs nagyon low level cucc ez, ugye a windows kernelébe beépül a TVicPort, aztán azon keresztül baszkurálja a program a ventiket, szóval simán lehet sajnos kékhalál.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz lezso6 #121526 üzenetére
Nálam ez is (és a már neten lévő dual fanos TPFC-k) VIDEO DXGKRNL FATAL ERROR című BSOD-val elpusztítja a rendszert.
Pár másodpercet működik, fanra is hatással van, de aztán meghal.
Előtte visszaállítja a kijelzőre a gyári színprofilt.
Valami ebben a dual fanos verzióban összeakad a videokártya vezérlésével a gépnek, így maradok a réginél, ami csak 1 fant tud, de az legalább a GPU fan és az a kényesebb, a CPU-t nem gond ha a rendszer vezérli.
Ez Win11, nem tudom, ez számít-e. -
válasz lezso6 #121520 üzenetére
Nem bírtam magammal, sikerült megcsinálnom a független ventilátorvezérlést.
ThinkPad Dual Fan Control (Google drive)
DE NE HASZNÁLJÁTOK RÉGI TPFanControl.ini fájllal, amíg azt nem módosítjátok megfelelően! Ugyanis ennél a verziónál a SMART konfigurációnál az egyes hőmérsékletekhez KETTŐ számot is be kell írni a két venti miatt, a mellékelt ini fájlban így van megadva. De ha sajátot akartok használni, akkor ennek megfelelően írjátok át. Ugyanis ha nincs második szám, akkor az automatikusan NULLA lesz, azaz nem fog működni a második ventilátor, ami túlmelegedést okozhat!
Javítások amiket tartalmaz, legalábbis P16 Gen1 alatt ezeket kellett megcsinálnom a Shuzhengz/TPFanCtrl2 verzióhoz képest:
* alvó mód támogatása, emiatt a Windows 2000 és XP már nem támogatott
* két ventilátor fordulatszámának helyes kijelzéseÉs továbbra is csak saját felelősségre használjátok!
Majd felrakom githubra is forráskóddal együtt, csak ahhoz most lusta vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti75
senior tag
válasz lezso6 #121519 üzenetére
Még egy dolog eszembe jutott ami segíthet rajtad.
Mivel én W10-et használok, vacakoltam a power management beállításokkal, hogy rendesen kezelje az összes magot.
Az alap heterogén házirendnek 0-áson kell lennie, viszont van 2 másik beállítás a heterogén magokra vonatkozóan, hogy hosszú ill rövid futásnál melyiket preferálja.
A W11-nél ezek mind auto-n vannak, ha w10-nél auto-n hagytam akkor főleg a takarékos magokat használta, és nagyon hűvös volt a gép. Na persze én nem hagytam így, de neked lehet pont ez lenne a jobb beállítás. -
félisten
-
válasz FoxiestFox #121516 üzenetére
lezso6haxfancontrol (Google drive)
Ja, egyébként a fordulatszámok fordítva vannak, az első a 2-es venti és a második az 1-es, de majd kijavítom.
-
-
Tikakukac
titán
-
-
félisten
-
válasz lezso6 #121510 üzenetére
Használ valaki bármilyen Thinkpad Fan Controlt rajtam kívül? Sikerült egy másik bugot is javítanom, ugyanis a két ventilátornak két külön fordulatszáma kijelzése lenne, de bugos kód miatt a 2-es ventilátor RPM-et írja mindkét helyre. Most viszont végre jól jelzi ki:
Nálam ugye a nullás szint jelenleg úgy működik, hogy a kettes venti mégis megy. Következőnek a független ventivezérlést kéne összedobnom, habár ez nagyobb falat.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz lezso6 #121510 üzenetére
Bár lenne a RI/OS-nak egy ilyen jó fejlesztője mint te... oh wait...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
válasz lezso6 #121507 üzenetére
Beszarok, meg tudtam írni kb fél óra alatt, hogy a TPFC alvó módban BIOS módra váltson, s leálljon a venti. Ez egy tényleges bugfix lenne a programban.
Cserébe dobni kellett az Windows 2000 és XP supportot sajnos, mert a Windows 10 2004-es verziója óta valami új alvó mód van, s azt kell támogatni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Dr. Akula
félisten
válasz FoxiestFox #121503 üzenetére
Honnan tudod hogy az adblockosoknak üres hely van ott?
-
válasz FoxiestFox #121505 üzenetére
-
félisten
-
válasz FoxiestFox #121503 üzenetére
Megoldható, habár az sokba fog neked kerülni. A prémium tagsági néhány nagyságrenddel olcsóbb megoldás.
-
félisten
-
Na, a haxolt TPFC ventivezérlés teljesen bevált. Azonban van egy bugja a programnak, amit nem tudom más tapasztalt-e: ha alvóba megy a gép, akkor a ventilátor továbbra is úgy megy, ahogy be volt állítva. BIOS módban nincs ilyen probléma.
Kicsit kutakodtam a Thinkpad Fan Control működése kapcsán, azért ez mégse olyan egyszerű, mert Direct Port I/O kell hozzá, amihez Windows-ban kernel módú driver nélkül lehetetlen. Erre való a TVicPort, ezért kell felrakni, hogy működjön a pogram. Kvázi az a ventilátor driver.
Meg kéne írni a független ventilátor-kezelést meg megoldani az alvómód problémáját, de attól tartok én ehhez kevés leszek, mert sose foglalkoztam Visual C++-szal. Örülök, hogy a saját haxolásom sikerült. Viszont a TVicPort használható pl .NET alól vagy bármilyen nyelvről, amivel lehet hívni DLL függvényeket. Szóval ha esetleg valakinek van kedve...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Horgász topik
- LEGO klub
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- ASUS ROG Strix G512LV - i7-10870H RTX 2060 6GB 144Hz 16GB 3200Mhz 512 SSD
- Acer aspire e15
- Asus ROG G512 gamer laptop - 6GB RTX 2060 & i7-10750H
- ÚJ! - Acer Predator Helios Neo - I9-14900HX, 16GB, 1TB, RTX4070 - 3 év garancia!
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest