Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
válasz spyduck #6425 üzenetére
Ha leveszed a billentyűzetet, akkor látod alatta az üres mini PCIe csatlakozót.
Ott kellene lenni a WWAN kártyának.Én is ezzel kínlódok, hogy vegyek-e itthon 30-40.000-ért HSDPA-t, vagy rendeljek e-bay-en 18-20.000-ért HSUPA-t, ami nem 100%, hogy kompatibilis.
Viszont ha megy, talán egy picit időtállóbb. -
mr.tejjfel
tag
-
CsodaPOK
senior tag
válasz spyduck #6158 üzenetére
Amennyire rosszul kezdődött ez a gariztatási procedúra (telefonon valamit is elintézni...), ugyanúgy folytatódik.Tegnap délelőttre volt megbeszélve a futár, 3-kor felhívtam őket, hogy még most se ért ide, válasz: 5-ig megérkezhet, várjak türelmesen. Hát a helyzet, hogy még most is arra a futárra várok... Kaptam egy másik telefonszámot, akik a futárt intézik, természetesen már nem voltak ott.
-
Veriakilis
senior tag
válasz spyduck #6151 üzenetére
Esemény típusa: Hiba
Esemény forrása: Dhcp
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 1002
Dátum: 2008.12.21.
Idő: 19:23:15
Felhasználó: -
Számítógép: GEP1
Leírás:
A számítógép a(z) 00215C74CAFB hálózati című hálózati kártyához tartozó 192.168.1.100 IP-cím bérletét a DHCP kiszolgáló (0.0.0.0) elutasította. (A DHCP-kiszolgáló DHCPNACK üzenetet küldött)További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/
-
raul560
tag
válasz spyduck #6130 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Akkor ez esetben mind 1 hogy Fujitsu Siemens vagy HP?? A Sata driver akkor mindkét esetben ugyanaz? Mert nekem van egy Integrált Xp-m a régi Fujitsu Siemens Amilo PI2515-ös laptopomhoz...
Akkor azt érdemes lenne előhalásznom valahonnan? Azzal fel tudom tenni rá?
-
zetecR
addikt
válasz spyduck #6047 üzenetére
Kezdem feldolgozni a sok információt.
Ezek szerint egyáltalán nem ajánlott a T-mobilnál akciós 6730s, mert csak 's', nem túl strapabíró. Anyagi szempontból nem rossz ajánlat, a mobilnet előfizetés úgyis kell, Vista Businessel nem hangzana rosszul 80 vagy 100e forintért, csomagtól függően.
A Renew-eket nézegetve viszont még mindig kínban vagyok, ugyanis kb ugyanazon az áron vannak az alap 6510b-k, 6710b-k, sőt még a 6910p-k is.
Az eltérések viszont olyan minimálisak (legalábbis nekem), hogy nehéz a döntés. -
zetecR
addikt
válasz spyduck #5965 üzenetére
Szia!
DV5 szériát ismered?
1140eh és 1180eh-val szemezgetek. Tárgyalásról tárgyalásra hurcolásra kellene; netezéssel, táblázatok nézegetésével eltöltött hosszú üzemidő lenne a fontos.
A 6510b 4.5 órás akkuideje szimpi, a DV5 széria viszont csodaszép .
Mondjuk egy belső HSDPA modem sem lenne rossz, hogy ne kelljen állandóan rádugdosni a mobilnetet.Kíváncsi lennék a véleményedre.
Üdv: G.
-
karesz501
senior tag
-
SeatZola
őstag
válasz spyduck #6014 üzenetére
Köszi, ezt már olvastam. Az egyik alap mű volt számomra a témában!!
Időközben eldőlt a dilemmám is: marad a HP 8710P!! Már eldöntöttem magamban, meg is rendeltem a notebookstore.hu-nál és utána írt az Ebay-es eladó, hogy sajnos a Dell Vostro 1700-at nem tudja az előre ígért időre szállítani. Ha akarom megvárom vagy visszautalja az árat. Én ezt választottam, már a Paypal-es számlámon látom a pénzt.
Tényleg a 8710p-hez dokkolót nem tud valaki olcsón?Rappi
-
RoadRunnerNG
tag
válasz spyduck #5988 üzenetére
Nekem az F16-os vant fent, de sok eltérést nem látok, talán.. annyi hogy megjenet a Disk Sanitizer a biosban, erre nem emlékszem, igza az F13-óta csak frissítgettem és nem léptem be....
Hm... Megjött az Sierra Wireless adatkártyám. Gyorsan be is pakoltam...
Az elején eléggé nehezen akart hálózatot fogni -több, mint egy órát vártam rá-, de a következőnél már gyorsan meglelte...A Windowsnak leke van, mint a nőknek, ezért szeretem...
-
adm
őstag
válasz spyduck #5983 üzenetére
hp drive guard = hp meghajtó őr = vinyó bölcső.
a jobb oldalon a lényegében csak a csatlakozókon mozog, de csak annyira, hogy ne szakadjon meg a kapcsolat. a bal oldalon meg a kis rugón tud "3D-ben" mozogni. az a pár milliméter is jelent valamit.16core - 32thread - 64gb
-
adm
őstag
válasz spyduck #5978 üzenetére
ez a bajom igazából... te átlagfelhasználónak vallod magad, de ha a kérdező pár ezer ft-ért bővíthet memóriát, akkor miért ne tegye? ha valaki 3 hónappal később megnézi a topikot, akkor csak azt látja, hogy nem éri memóriát bővíteni. ellenkezőleg! ha valaki erőforrás és főleg memória igényes programokat használ és főleg dolgozik velük, akkor bőven megéri bővíteni. szerintem még 32biten is, még 2+1-ről 2+2-re is.
16core - 32thread - 64gb
-
-
RoadRunnerNG
tag
válasz spyduck #5046 üzenetére
6910p-t nyúzok, igaz, nem olyan régóta, de nagyon meg vagyok vele elégedve.
Számomra maga a tökély, s már úton van a Sierra Wireless WWAN kártyám is.. és akkor minden benne lesz, ami csak benne lehet, s amire szükségem van....
S a biztonsági megoldások a HP-től... nagyon ott vannak....
A Windowsnak leke van, mint a nőknek, ezért szeretem...
-
Vivec
csendes tag
válasz spyduck #5491 üzenetére
Én ezt úgy csináltam, hogy tulajdonságokban megnéztem az eszközpéldány azonosítóját, majd google, és HP topicokban mindig van, aki már kérdezte, hogy ehhez meg ehhez milyen driver kell. Így mindhárom hiányzó driverem meglett könnyen.
Nekem is lenne egy kérdésem. NHC-vel hogyan lehet állítani a CPU órajelét? (nem regisztrált)
CPU fülön jobb alsó sarokban találtam vmi CPU Modulation-t %-ban. Csak nem vagyok biztos benne, hogy ez az. Mikor 50%-ra állítom, akkor Everest kb 75%-ot ír, és így egy kicsit fura. -
doktor úr
aktív tag
válasz spyduck #5394 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Akkor veszem onnan, ha van magyar billentyűzetük, és azt be is szerelik nekem na.
Az az igazság, hogy eredetileg Lenovot szerettem volna, de nekem fontos a HDMI meg a 15 col (meg még pár dolog), így marad a 8510p. És akkor is be kell szereznem egy eSATA csatolót, mert persze az alig-alig van notikon Matricázni nem szeretnék, de ha nagyon nem lesz más, akkor ráfanyalodom. -
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz spyduck #5380 üzenetére
Nekem vagy 8hónapja van meg a pavilion dv6500as,semmi gondom nincs vele,ezért ritkán nézek be ide,de amikor benézek mindig találok egy hozzászólást tőled hogy ilyen meg olyan minőségü a pavilion.
Semmi baj nincs vele,a zsanérja atomstabil(most megrángattam,de semmi).
ÉN mindenkinek ajánlom!!
Lehet te kifogtál ki egy kirivoan rosszat.Más:
Most olvastam hogy a hp notik csak hp wifi kártyát(pci-e) fogadnak el,ez igaz? -
netmesterke
aktív tag
válasz spyduck #5380 üzenetére
Nem tudom mi a bajod a HP-val, nekem nem tűnt rossznak. Kinyitottam, megfogdostam, jónak tűnt. Én 160-ért veszem meg, igazából nem akartam ennyit költeni rá, de épp belefér
Nekem egy FSC Li 1718-am van, mikor meglett (egy M1450-es Amilom volt, amit erre cserélt ki nekem az FSC), mindenki azt mondta itt hogy milyen szar, meg hogy fél év múlva szétesik. Most egy éves, az első 8-9 hónapban heti 140 órát ment kb, feltöltöttem a netre kb 6 terát, le meg kb 2-3 -mat, megírtam 100 dvd-t, és semmi baja. Nem recseg, nem ropog, olyan mint új korában. Bill nem kopott meg a bill sem! (kopp-kopp). 2 év gari van rá, jó a support, rem nem lessz baj.....De nekem jónak tűnt.
Te mit tartassz jó választásnak? -
parandroid
félisten
válasz spyduck #5333 üzenetére
Ez egy AMD-s gép, az sem kizárt, hogy Sempronos, lehet, hogy az NHC nem minden funkciója fog vele működni, de mindneképpen érdemes még így is feltenni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz spyduck #5300 üzenetére
Én most három alternatíva között vacilálok.
Az első egy 6910p. Ha már ilyet vennék, akkor mindenképpen 1440x900-as kijelzővel, meg a proci legyen valami 7000-as sorozatú, a többi része nem érdekel, VGA bőven jó az intergált, HDD-ből nem kell nagy, RAM-ot meg bármikor tudok bővíteni.
A második egy 2510p. Itt meg aztán minden mindegy, tényleg csak a proci legyen ULV 7000-es, meg jó lenne hozzá egy nagyobb akku.
A harmadik meg az, hogy megtartom az nc4200-at, és veszek bele egy akkut a döglött helyére. Elvégre egyáltalán nincs szükségem nagyobb teljesítményre, ergonómiában sem kapnék semmivel többet, új akkuval pedig hozza ugyanazt, mint a másik kettő, sőt. Egyedül felbontáson nyernék, illetve a 2510p esetében a súlyon, no meg lenne optikai meghajtóm, ami viszont annyira nem hiányzik.
Eddig a harmadik áll nyerésre.
A kérdésedre annyit, hogy régen volt külön waaranty check opció, most ha jól tudom, be kell regisztrálnod a szériaszámmal a support oldalon, hogy hozzáférj ehhez az információhoz.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
ABE
őstag
válasz spyduck #5288 üzenetére
Szerintem a legbiztosabb, ha felhívod a HP ügyfélszolgálatát vagy pl. a HP World-öt, és ott kérdezel rá a garanciára. Nem akarok vészmadárkodni, de nekem kicsit fura, hogy egy jóval nagyobb értékű 2510p-t valaki hajlandó elcserélni egy N200-asra. Mindenesetre a gép szériaszámát mindenképpen kérd el előre, és próbálj utánaérdeklődni, hogy nem lopott-e, vagy valami ilyesmi... Átvételre pedig csakis a személyes találkozást ajánlom, és alapos tesztet, mert ez így túlságosan jó üzletnek tűnik számomra. De ne legyen igazam, szóval sok sikert a biznichez!
Esetleg valami linket tudsz adni a hirdetéshez?
[ Szerkesztve ]
-
golyani
őstag
válasz spyduck #5243 üzenetére
nah változás van. akkut kivettem betettem tápról lehúztam rádugtam mso t már tölt akku ellenőr aszondja h jó.
de everest alapállapotban aszondja h teljes kapacitás 88800mWh és 72xxx a rendelkezésre álló és elhasználódás 17% új akksinál. aztán néha meggajdul és csak 64800mWh a max és 45% az elhasználódás...
[ Szerkesztve ]
-
-
ABE
őstag
válasz spyduck #5175 üzenetére
Csak a driverét rakd fel, a szoftverét pedig szedd le. Akkor nem fog kekeckedni.
Ha használni akarod az ujjlenyomatolvasót, akkor viszont meg kell barátkozni a jelenséggel.
Ha külön nem szedhető le driver (Fingerprint Minimum Install), akkor a telepítési mappából asszem' ki lehet gyűjteni a drivert.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz spyduck #5143 üzenetére
hi!
imadom eszt a hozzaulest:- ))) mihejjstt neccese valik a dolog egybul gyun a nem ettem ezen en mindik jokat rohogok:- )))
udv
neduddki
p.s. nm sertodom jokat derulok:- ))) anugy pony ABE adott Neked err valaszt mulkoriban!
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz spyduck #5140 üzenetére
HI!
na akkor kemenyen gondolkozz el hogy mirol szolt az a rofoges... :- )))
udv
neduddki
p.s. vagy fogalmazzubk masken ket valtozatban:
1 hol ltaatl engem biznisz-en kivul hpq-t szivembeol dicserni
2 Te meg csattogo szarnyu lepket tologasztal es pavilionrol almostal mikro mar bosegesen a biznyicet adtam ugyfeleknek /mod: akik azota is kivalo elgedetseggel hasznaljak: - )/:- )))
mod: ABE: attol en meg mindent mekteszek, de hat legyen ma vmi az U bajuk is:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Mercutio_
félisten
válasz spyduck #5114 üzenetére
1. Ha az nx7400-ba rakok core2-es procit akkor is?
2.
3.Olvastam, a szervizes srác által írtakra gondolsz, vagy úgy általánosságban? Mert általánosságban és az árakat nézve nekem az jött le, hogy bestbuy jelenleg az a hp noti
4. Hm, és szerinted hogy érdemesebb eladni, 2magos procira fejlesztetten, vagy inkább hagyjam a mostani állapotban, mert úgysem kapom meg azt a pénzt, amit ráköltenék?+1 az alaplapi integráltja mennyivel fejlettebb az nx7400-nál, vagy azon a szinten nincs még régi játékoknál se érezhető javulás?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz spyduck #5058 üzenetére
Szia spyduck!
Lenne néhány kérdésem:
1. HP nx7400-am van, M410 Yonah magos cerkával, miben lenne érezhető fejlődés, ha az általad is linkelt notira váltanék?
2. Vista legyalulható-e, és XP felmegy-e rá?
3. Renew gépekre is lehet a gari lejárta előtt garihosszabbítást venni?
4. A fenti notimat mint asis cuccot beszámolják-e és ha igen hol, kb. milyen árban? (2x256MB ram, 120GB-s vinyó, dvd-író, wi-fi ami van benne, illetve vettem 2x1GB ramot bele, de gondolom jobban járok, ha azt megtartom és vagy eladom itt a ph-n, vagy az újba berakom )Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz spyduck #5058 üzenetére
Hát ez nagyon durván odavág ez az ár.
Mitől mentek le ennyire?Kijött új sorozat a HP-tól?
6510b-ről eddigi tapasztalat:
Első osztályú összeszerelési minőség, semmi kivetnivaló.
Csapnivaló hűtése van. 1 óra játék után(fifa,uefa) feladja gondolom a videókártya, és összemosódik a gép. Újraindítás szükséges.Nagyon durva ez az ár. Lenne pénzem biztos vennék.
Én 200k bruttóért vettem kb ugyanezt a konfigot 6510b-be, 5 hónapja.. vicces
-
-
Damage
senior tag
válasz spyduck #4453 üzenetére
Tudom, hogy már 2 hónapos hozzászólás, de itt nálunk 365 napból áll egy év És az alap garancia 1 év alatt lehet 2 illetve 3 évre bővíteni a garanciát.
Komolyan hozzászólva a témához, nálam 70 fok körüliek a CPU-k (teljesítménycentrikus), 40-50 közötti energiatakarékos módban. 1 éves a gép és 20-30 dkg por van benne, amit hamarosan kitisztíttatok. Egyébként X2 TL-60 (2Ghz) CPU-s változat 2Gb RAM-mal(6715b)''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
parandroid
félisten
válasz spyduck #4872 üzenetére
Nem ártott volna, ha valaki ezt neked is elmondja, mielőtt megvetted a tiédet, nem? Ja, hogy mondtuk többen is, mégis megvetted anno? Van ez így.
neduddki: Szerintem se tudod. Jobb, ha megfogadod a tanácsát, már hónapok óta van saját notebookja, ahogy látod az aláírásában több is, egy hozzád hasonló mezei usernek meg fogalma sem lehet ilyen bennfentes infókról.
p
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz spyduck #4872 üzenetére
HI!
me a 6720s az nem egy az egyben pavilon???:- )))
amugy vhogy eppen mikro low cost kell az istennek sincs 5b raktaron a kedvenceknel pedig akkor mindig agy uram de azonnal kell :- (
amugy a hp amd-s joszagait imagyak a juzerek akinel az van kin /en si birom oket, de nem mindgi van ido kivarni amig befut a rendeles/udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Környezetvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest