Új hozzászólás Aktív témák
-
mustad1
tag
válasz Csabee. #8128 üzenetére
amúgy lehet egy kicsit használni a keresőt
(5417) kiskakas
(#5597) amir
nekem innen volt
még anno valaki lonkelte ide be mer énis vadásztam é s letölöttem! 151 mb az xp driver.
azért kéne telefonon, mert nem fogom sehova feltölteni, hanem kiiírom és eljön érte vagy feladom postán de nem töltök fel mert lassú a feltöltésem...[ Szerkesztve ]
pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
-
mustad1
tag
akinek kell dv5-1020 hoz xp driver hívjon fel:
0630 292 10 30pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
-
mustad1
tag
sziasztok!
a problémám: dv5-1020 a némító gomb mindig pirosan világít, mintha le lenne némítva a gép. akkoris ha nincs. működni működik, de a színét nem változtatja. valaki már találkozott ilyennel?
köszipana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
-
mustad1
tag
sziasztok
compaq nx6110 hez lkellene nekem segítség
1: hol kapok tápcsatlakozót ami az alaplapon van?
2: a kijelzőből jön ki két vezeték egy fekete és egy fehér(inverter?). nah ezt nemtudom hova kell visszadugni sehol nem találom. 1 kép jól jönne!
köszönöm előre ispana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
-
mustad1
tag
1 RÖVIDKE TÖRTÉNET.
4 hónapja vettem egy 1020ast. a hard drive protectoin nem működött. (a saját vistámmal igen) 4 hónap és 32000!!! ft telefonálgatás után sem tudodd segíteni az ügyfélszolgálat. ígérgettek meg stb, hivnak, visszaírnak ilyenek. mindig nekem kellett hívni őket (érdekes de az utóbbi időben ha kiirta a számom a mobil akkor sohasem tudtak kapcsolni munkatársat, de ha letiltottam láss csodát). Nah 3 napja beszéltem egy kedves hp-s hölggyel, mondtam h van e lehetőség valami jogi lépésre, reklamációra. Mondta igen, és elindította az ügyet. Másnap hívott is egy emberke HP-től. Kérdezte mi a gond, én elmondtam, erre Ő mondta h látja az esetet, tudnak a hibáról a vista sp1 el nem jó a hp progija dolgoznak az ügyön, és ha kész a frissítés szól. (ebben az a szomorú ha ezt 3 hónappal ezelőtt elismerik akkor nekem rengeteg pénzt megspóroltask volna, de arra hivatkoztak h egyedi hiba, hiába mondtam h nem az mert ittis van másnak is)
nah ennyi lett volna az én kis történetem.pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
-
mustad1
tag
üdv akinek problémája volt eddig a protection smarttal megtudta oldani?
-
mustad1
tag
sziasztok
pavilion dv5-1020 gépnél hogytudom beállítani hogy a 1080p filmet hardveresen játsza le?
vista sp1 és ati 3450
köszi az infótpana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
-
mustad1
tag
nagyon jó az xp driver! thanks!
és a hd proterctionra valaki nemtud még megoldást?pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
-
mustad1
tag
lehet h olvastad, söt akkor tuti. de volt hogy működött hidd el. kérdeztem 1 ismit aztmondta h miota ujrarakta neki sem jo.
-
mustad1
tag
urak!
nekem harmadjára van fennt a vista egy virus miatt..
elöször a hard drive protection miatt telepitettem ujra, és utánna működött a hardd drivr protection. 5400 es vinyóval tökéletesen.
0 hete felraktam ujra a vistát, és most megin t nem müködik!
tehát tuti h 5400 essel is mukodnie kell.pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
-
mustad1
tag
sziasztok
akinek 1020 as a van attol kérdezném, hogy a hard drive protection be van e kapcsolva? mert én nemtom bekapcsolni
http://www.kepfeltoltes.hu/view/081021/423560380N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpgitt a link
és kérdezném a szakiktól hátha tudnak rá megoldást.
köszönömpana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
-
mustad1
tag
szasztok
nektek az msn live vista alatt nem fagy be aha videobeszélgetést indítotok?
nekem egyből befagy az msn valakinek valami ötlet?
-
mustad1
tag
sziasztok
a notebook cpu és gpu hömérséklete meddig tekinthető normálisnak ha játszom?
-
mustad1
tag
sziasztok
kedves admmég mindig megvan ez a probléma hogy xp telepítő hibát dob ki, pedig már van integrálva driver, és a xp4everrel is próbáltam. kezdek attokfélni h valami hardveres hibám van. biost frissitettem, memtesztet vinyótesztet futtattam semmi. mit kéne meg megnéznem?
a hp ugyfélszolgálat azt mondja h lehet h fel sem lehet rá rakni...
ötletek?
-
mustad1
tag
az everest dobta ki nekem az 5400 ast is. és az irja a scsi t és sata II is
itt a linken 1 kép.
azt nem értem hogy akkor miért rakják rá erre is a matricát ha nem is tudja...
[link]pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
-
mustad1
tag
-
mustad1
tag
sziasztok
nah megint 1 kis probléma
a gépembe van ilyen hogy hp protect smart hard drive protection. megis találom hol kéne beállítani de azt írja hogy: belső merevlemez nem támogatott, a számítógéphez csatlakoztatott meghajto(k) nem támogatott(ak) a merevlemez védelem a meghajtókon nem engedélyezhetőőő. nah ezzel mit tudok kezdeni?
köszi elöre ispana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
-
mustad1
tag
sziasztok
mindent az itt leírtak szerint csináltasm de nem megy fel az xp mikor elindul a telepítő kb 2-3 perc után lefagy és ezt írjapana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
-
mustad1
tag
Sziasztok 3450es ati mit tud? Kb milyen asztali szintnek felel meg? Tud annyit mint a 2400 xt? Es esetleg vki nemtudna xp telepiteseben segiteni? Nemreg irtam mi a gond. Koszi
-
mustad1
tag
Üdv
Sikerült ma vásárolnom, egy HP dv51-1020 as gépet. Vista van rajta, de én szeretnék xp-t rárakni, csak az xp telepítésénél lefagy még az elején. gondolom kéne neki valami vinyó driver.
aki tud legyenszíves segítsen, hogy feltudjam rakni az xp-t
köszönöm szépen!pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest