Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
Sziasztok, véleményekre lennék kíváncsi!
Egy új HP EliteBook x360 1030 G4 (i5-8265U/8GB LPDDR3-2133/256GBSSD/13,3"FHD touch, LTE, + HP toll) 2:1 ultrabook 1 év garanciával 245eFt-ért kapnám és egy új HP Envy x360 (AMD Ryzen 5 2500u/16GB DDR4/512GBSSD/13,3"FHD touch) 2:1 ultrabook 2 hónap gyári garanciával 220eFt-ért a két kiszemelt versenyzőm. Mindennapos használatra lenne, csak szórakozásra és néha pár film letöltésére. Semmi játék. A masszivitás, strapabíróság és kicsi, könnyű méret lenne a főbb szempont. Mindkettő érintőkijelzős, 360 fokban kvázi tabletté nyitható. A későbbiekben az asztali gépemet és Samsung Tab S6-ot is ki szeretném ezzel az ultrabookal váltani. Szerintetek melyiket inkább?
Rappi
-
SeatZola
őstag
Sziasztok!
Véleményekre lennék kíváncsi!
Egy HP Elitebook x360 1030 G3 (i7-8550u/16GBDDR4/512SSD/13,3"FHD touch, LTE) 2:1 ultrabook a kiszemelt versenyzőm. Mindennapos használatra lenne, csak szórakozásra és néha pár film letöltésére. Semmi játék. A masszívitás, strapabíróság és kicsi, könnyű méret lenne a főbb szempont. Touch kijelzős, 360 fokban kvázi tabletté nyitható. Szerintetek ezzel ki tudnék váltani egy Samsung Galaxy Tab S4 10,5"-os tabletet. Plusz lehet eladnám az asztali HP ProDesk 600 G3 pc-met is és csk ez maradna.
Ami lényeges: akkuidőben LTE-n böngészve bírna-e ez is 7-8 órát?
Plusz a bónusz kérdés: ezek az érintő kijelzős 2:1 laptop-tabletek tablet módban használhatóak olyan könnyen, mint egy androidos tablet? Mondjuk egy facebook esetében sokkal kisebb vagy nagyobb a ténylegesen látható tartalom a laptopon, mint az optimalizált tableten?Rappi
-
SeatZola
őstag
Srácok!
HP 8760w-ben szerintetek lehet használni mSata foglalatos SSD-t? Nem a 2,5"-os hdd helyeken, hanem úgy mint a 8770w-ben a rendes gyári msata foglalatban?
Rappi
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Egy HP 8770w-ben (i5-3320m; Ati FirePro M4000) tudom-e cserélni a VGA-t pl. egy Quadro K3100m-re és pl a procit egy i7-3730QM-re?
Előre is köszi a válaszokat!
Rappi
-
SeatZola
őstag
Bocs ha már kérdeztem régebben: mi értelme van a HP 8770w notiban egy gyárilag berakott mSata foglalatos 24 GB-os SSD-nek? Oprendszernek kicsi....
Rappi
-
SeatZola
őstag
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy HP 8740w notiban (i5 520, 8GB, ATI FirePro M7820 1GB) amennyiben szeretném erősebbre cserélni a VGA-t, akkor mire lehetséges? Lehetőleg 2 GB-os VGA kellene bele...
Rappi
-
SeatZola
őstag
válasz SeniorTilla #37947 üzenetére
Még egy kérdésem lenne: a 8770w-ben van egy gyári Intel 24GB-os mSATA foglalatos SSD. Ennek mi értelme van? Az oprendszert nem engedi rá telepíteni, meg ugye kevés is lenne neki.....
[ Szerkesztve ]
Rappi
-
SeatZola
őstag
válasz SeniorTilla #37945 üzenetére
Köszi a választ! Az lehetséges, hogy a heatpipe tönkremegy egy 1,5 éves gépen?
Rappi
-
SeatZola
őstag
Srácok! Adott egy HP 8770w noti. Mi lehet az oka, hogy a hűtőventi állandóan megy rajta? Alaphelyzetben van a gép. Semmi nem fut, a CPU magok 45-49 fok között, a GPU sem meleg, de a venti pörög mint a fene. A Speedfan szerint a temp6 hőérzékelő 127fokot mutat. Ez lehetetlen! Ez mi lehet? Nagyon zavaró.....
Rappi
-
SeatZola
őstag
-
SeatZola
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni: 2 napja vettem egy HP 8770w-t, Nvidia K3000M-el. Valahogy a színek beállítását sehogy sem tudom normálisan belőni. Valaki esetleg tudna ebben segíteni, hogy másik 8770w-n milyen értékekre van beállítva a fényerő, gamma, vibrance, stb...
Előre is köszönöm!
Rappi
-
SeatZola
őstag
Köszi az infót srácok!
Rappi
-
SeatZola
őstag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne: a gépemben (HP EliteBook 8740w-Core i5-520M/8GB/500GB-7200/ATi FirePro M7820/WSXGA+) lévő Core i5-520M procit kicserélhetem-e mondjuk egy Core i7-740QM-re? Dual Core vs. Quad Core? Az alaplapom és a többi cucc menne-e vele? Hűtés elbirná-e?
Rappi
-
SeatZola
őstag
válasz chinymie #10119 üzenetére
Szia! Nem kell félned sem a pécsi Notebookstore-tól, sem az ASIS től. Én már 5 db gépet vettem tőlük, most 2 hónapja pl egy 8730w-t. Ez is ASIS-nak volt titulálva, de a HP rendszerben a gépre 32 hónap (3 év -4 hónap) hivatalos gar van. Eddig egyetlen Renew és ASIS géppel sem volt problémám. Egyébként a Renew gépekhez is "csak" a helyszínen nyomtatott számla volt, semmilyen más garpapír nem. A HP egyébként - utánaérdeklődtem- sorozatszám alapján végzi a garos javítást. Nekem még eredeti magyar XP-t és Vistát is küldtek ingyen a HP-tól a Notebookstore-ban vásárolt géphez.
Rappi
-
SeatZola
őstag
Ha valakit esetleg érdekelne, akkor eladóvá vált a HP Advanced dokkolóm, ami még 3 hónapig hivatalos garral bír. Teljesen hibátlan, karcmentes, csak HP NAS dokkolóra váltok. Ára 18k.
Rappi
-
SeatZola
őstag
válasz xcbiker #9647 üzenetére
Azért a Quadro FX-es gépeket lehet nyugodtan használni játékra, mert olyan a hűtés, anyagminőség, stb, hogy strapát bírja. De ennek ára van, szó szerint is. Annyiból már sokkal erősebb komplett asztali játékgép is kijön. De ha fontos a mobilitás, akkor a pénztárcába kell nyúlni...
[ Szerkesztve ]
Rappi
-
SeatZola
őstag
Eldőlt!
8730W: T9600 / 1920*1200 / FX2700 / 320GB_7200RPM / 4 GB lett a befutó.Rappi
-
SeatZola
őstag
Most szerzek be egy új notit, mert a 8710p-ra lett 3 vevőm is. Mindenképpen 8730w-lesz a kijelölt, csak azt nem tudom, hogy melyikkel járok jobban:
1. T9400(2,53GHz) / Quadro FX 2700 / 1680x1050 / 320GB = 275.000
2. T9600(2,8GHz) / Quadro FX 2700 / 1920x1200 / 320GB = 300.000Igazából az a dilemmán, hogy az erősemm proci és a nagyobb felbontású kijelző miatt adjak-e ki +25.000-t? Ráadásul szoktam játszani is, natív felbontásban és a kisebb felbontás jobb az azonos VGA melett...
Szerintetek?
Rappi
-
SeatZola
őstag
Srácok! pár hete olvastam valahol egy kis tesztet egy HP notiról, valami talán 100-as volt talán a nevében. Úgy emlékszem 105k volt az ajánlott vételára és nagyon jókat írtak róla. De most ár nem találom, hol volt és melyik noti ez. A fiamnak vennék egy ilyet....Nem tudjátok mi lehet ez a cikk?
Rappi
-
SeatZola
őstag
válasz bencesoldier #6359 üzenetére
Ennyi pénzért én biztosan nem Paviliont, hanem pl egy renew 8510w-t vagy egy 8710p-t! A kérdésedre pedig a válasz: a T5800 és a P7350 is bőven ki tudja hajtani a 9600 Gt-t! Sőt...
Rappi
-
SeatZola
őstag
Na, ma megjött a dokkolóm egy Advanced 287AA. Nagyon király, az EBAy-en vettem, hazaszállítva 18k volt, és ebben egy eredeti hp 120W-os táp is benne foglaltatik. Ha valaki szándékozik venni, szívesen segítek kontakt ügyben! Nagyon megéri!
Rappi
-
SeatZola
őstag
BUÉK!!!!
Rappi
-
SeatZola
őstag
AZt szeretném megkérdezni, hogy a HP gépeknél hogyan lehet BIOS-t downgradelni? Feltettem az F.0F verziót és a ventik azóta folyamatosan mennek....Visszaraknám az F.0E-t. Le is töltöttem, de nem enged a rendszer downgradelni.
Rappi
-
SeatZola
őstag
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok minden topiclakónak!
Rappi
-
SeatZola
őstag
Most sikerült a német Ebay-en vennem egy gyári, új HP Advanced dokkolót 13k-ért. Remélem korrekt lesz...
Rappi
-
SeatZola
őstag
válasz spyduck #6014 üzenetére
Köszi, ezt már olvastam. Az egyik alap mű volt számomra a témában!!
Időközben eldőlt a dilemmám is: marad a HP 8710P!! Már eldöntöttem magamban, meg is rendeltem a notebookstore.hu-nál és utána írt az Ebay-es eladó, hogy sajnos a Dell Vostro 1700-at nem tudja az előre ígért időre szállítani. Ha akarom megvárom vagy visszautalja az árat. Én ezt választottam, már a Paypal-es számlámon látom a pénzt.
Tényleg a 8710p-hez dokkolót nem tud valaki olcsón?Rappi
-
SeatZola
őstag
Megkérdezem itt is, hátha előbb kapot ötletet:
Még meg sem jött a Dell Vostro 1700-am angliából (ez: [link]) ezt a notit 144.000,-Ft-ért vettem. Már meg is vennék tőlem! Nem tudom mitévő legyek. Tartsam meg, vagy inkább hozzam el ezt a HP 8710P-t : 17"WXGA+ (1440x900pixel) antiglare • nVIDIA™ Quadro NVS 320M / 512MB TrueCache • Core2-Duo T8300 (2.4GHz/3MB/800) • 2048MB DDR2 • 250GB HDD • DVD+/-RW DLay. • Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • (MgAl) fémház • Microsoft Vista Business / XP Prof. • asnew • 3év nemzetközi HP garancia, akciós, raktáron • akciós nettó ár: 199.990,- akciós bruttó ár: 239.988,--
A két gép között csak a VGA a fő különbség (HP: Quadro NVS 320 vs. Dell: 8600M GT) valamint a HP-re 3 év gar van, ami a Dellnél plusz 20K-ba kerülne és a Dell-ben 3 GB RAM van, míg a HP-ben 2 GB. Tehát a Dell a +2 év garral összesen 166.000 ben állna meg, míg a HP a + 1 GB Rammal 246.000-ben. SZerintetek mit csináljak? Megéri a VGA különbség a plusz 80.000-t? Játszani NFS szériával szoktam leginkább.Rappi
-
SeatZola
őstag
Most szóltak, hogy amit kértem noti, az sajnos nem wsxga+ kijelzős hanem wxga+-os, de netto 10k val olcsóbb lenne. nem tudom, így keljen-e. Csak otthoni szórakozásra, net, game és letöltésre használnám. Szerintetek? Nagyon tetszett a wsxga+ felbontása...
Rappi
-
SeatZola
őstag
Üdv Mindenkinek! Érdeklődnék, hogy mi az általános vélemény a HP 8710p notikról? Egy ilyet rendeltem: [link] WSXGA+ kijelzővel a Notebookstore.hu-nál. 220+ÁFA nem renew, hanem new 3 év garral. Szerintetek jó döntés volt? Úgy átalában ismerem már, sokat olvastam róla, de az érdekelne, hogy általánosságban milyen halk/hangos a gép? FujitsuSiemens Pi 2530-t fog leváltani nálam. A FuSI előtt egy Dell Vostro 1700 volt T7500 + 3 GB + 8600Gt-vel és WUXGA-val. Azután a FuSi nem egy leányalom, de kellett a pénz. Remélem ez lesz legalább olyan, mint a Dell...
Rappi
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Adobe Photoshop
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest