Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macisajt3
tag
Szia!
Egy kis segítségre lenne szükségem egy hp 4730s-hez.
A gépre rátettem egy win7 ultimate 64 bites rendszert, a hp security managerben pedig beállítottam, hogy ujjlenyomat alapján léptessen be windowsba. Ez tökéletesen működött is, ameddig újra nem lett telepítve a windows.Jelenleg bármelyik ujjamat próbálom "hozzáadni", a 3. leolvasás után "this finger already enrolled" üzenetet kapok. Egyetlen ujjam sincs társítva a géphez mégis ezt írja mindegyikre. Szerintetek mi leeht a baj?
-
wmati
addikt
válasz adnoctum18 #26994 üzenetére
Amennyiben nem látszik rongálás nyoma és tapasztalják a hibát szerintem akkor cserélik
-
-
adnoctum18
senior tag
El van törve az end-numlock billentyűm a 2540p-n. Szerintetek gariban lehet cserélik vagy ilyenekre nem terjed ki a dolog?
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Hunter2
addikt
-
TBG
senior tag
Köszönök minden választ és ötletet!
Még egy kérdés.....jó szervíz, nem drága, megbízható? Ilyet tud valaki?
ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.
-
Cartman023
aktív tag
válasz Cartman023 #26988 üzenetére
Nem lehet sajna!
-
Cartman023
aktív tag
A HP pavilion dv5 1020eh tud usb-ről bootolni, mert a biosban nem találtam ilyet?
-
TBG
senior tag
válasz Dell XPS #26984 üzenetére
Köszi a választ!
3.. próbálkozásra bekapcsol, ebben az esetben kifogástalanul működik.
Ez pontosan azt jelenti, amit írtam. Power On megnyom, semmi. Kikapcs. Power On megint megnyom, semmi. Kikapcs. Power On megint megnyom. Minden gromek. Aztán kikapcs, megint kezdődik ugyanez a játék.
Persze az, hogy minden 3.-ra csak egy átlag. Van, amikor 2.-ra beindul, de egymás után kétszer sajnos nem.
[ Szerkesztve ]
ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.
-
-
TBG
senior tag
Sziasztok!
Kis ötlet kellene
Van egy régebbi HP Pavilion DV2415NR lapim [link]. Évekig teljesen jól ment, mostanában azt műveli, hogy
1. Akksival be sem kapcsolható, a kék ledek világítanak, hdd felpörög, de semmi kép. Se belső, se külső.
2. Tápról mondjuk minden 3. próbálkozásra bekapcsol, ebben az esetben kifogástalanul működik. A köztes próbálkozásokra is LED-ek világítanak, HDD felpörög.
Próbáltam 1 RAM modullal, HDD nélkül, akksival, annélkül....ugyanaz
Tanácstalan vagyok
TBG
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
Értem. Nem ismertem a 2530p adottságait. Ebben az esetben teljesen igazad van. Szerintem csavaros lesz a caddy. Ha nem, a 2 mm-t kitöltöd papírral, vagy ilyesmi.. Meg fogod oldani.
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
-
-
sir fg
aktív tag
Én is vettem egy samsung 830-ast a laptopba (4330s). Én úgy csinálom, hogy az eddigi HDD helyére raktam az SSD-t, a HDD-t meg a Caddy-be fogom, ha megjön. Szerintem így érdemes, mert előfordulhat, hogy az elsődleges HDD-hez Sata3-as, míg az ODD-hez csak. Sata2--es portot rendeltek. Főleg, ha a rendszert akarod az SSD-re telepíteni.
De hogy válaszoljak is: nekem.a 830-as gond nélkül bement egy 9,5 mm-es HDD helyére. Csavarok, csatlakozók ugyanott vannak, a 2 mm-rel kisebb vastagság meg nem okozhat gondot (lötyögést), ha amúgy csavarral rögzítve van.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
Dhampir
félisten
válasz Nixon18 #26976 üzenetére
Nagyon szívesen!
Érdemes a HP SoftPaq Download Manager-rel lerántani a szükséges cuccost, és fel is telepíti.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Nixon18 #26974 üzenetére
A Hotkey Support fent van?
-
Nixon18
senior tag
Hello!
Nem tudja valaki, hogy a ProBook 4535s-emen Win7 alatt miért nem működnek a fényerőt állító funkció-gombok (Fn+F2/F3)?[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
Ide is bemásolom, mivel ott választ egyelőre nem kaptam. [azonnali notebookos kerdesek oraja - hsz41334]
Hp 2530p-be ODD-t kiveszem helyére ebayes caddyt raknék. Ez 9,5mm-es cuccokat elfogad.
Na most ha például Samsung 830-ast akarok belerakni a maga 7mm-ével akkor a notebook kitet kell beszereznem (adnak mounting spacert) /gányolnom kell, vagy simán elhelyezhető a caddyben a 7mm-es ssd?
22 560Ft a basic amazonról.
27 600Ft a notebook kit. Ezért kapok egy olyan mounting spacert, meg egy sata-usb átalakítót, ami mondjuk jól jön, de ebayről párdolláros vacak.
Magyarországról vásárolva még nagyobb a difi. -
Dhampir
félisten
válasz B-L-A-C-K #26966 üzenetére
Amúgy mit jelent ez az egyből megcsinálják? Pár óra vagy fél nap vagy hogy megy ez HPéknál...
Nálam úgy ment, hogy elküldött a HP ügyfélszolgálat az egyik szervizpartnerhez.
Bevittem a laptopot (megszívtam, mert korábban azt hittem, hogy Háztól-házig garanciás). Másnap hívnak telefonon, hogy át lehet venni, de nem funkcionális hibáról van szó, a garancia nem terjed ki rá.
Megvizsgálták, de úgy hagyták a gépet, ahogyan a gyárból kijött:
"Szerelési hiba nem tapasztalható, a monitor fedlapjai a helyükön vannak. Nem funkcionális hiba, a garancia nem terjed ki rá. A látható oldalvilágítás a fedlapok újbóli igazítása mellett is megmaradt."A laptop működésével egyébként semmi gond, csak ez a bevilágítós esztétikai hiba, amit véletlenül felfedeztem. Oldalról, lapos szögben nézve fedezhető fel.
Szóval ez gyorsan ment, de feleslegesen (pedig az előzetesen elküldött fényképen pontosan látták a Hp-nál, hogy mi az észlelt hiba) irányított a HP ügyfélszolgálata ehhez a javítócéghez.
[ Szerkesztve ]
-
NEMO1968
őstag
válasz Cartman023 #26969 üzenetére
HD Sentinel a vinyóra.
Memtest a memóriákra.
Ha ezek OK,sztem a géppel nincs baj,és jöhet a WIN 7.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
Dell XPS
veterán
válasz Cartman023 #26967 üzenetére
Üdv,
Én is ezt tenném, innen letudod tölteni a driver-et...
Üdv, Dell XPS
-
NEMO1968
őstag
válasz Cartman023 #26967 üzenetére
Szia!
Először is azt kellene kiderítened,nem-e valami hardverhiba miatt lassú(fagy) a VISTA.
Ha minden OK a géppel,én tenném rá a WIN 7-et.
Először persze nézz körül,hogy állsz driverek terén,de a VISTA-sok általában jók a WIN 7-hez is.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
Cartman023
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyik lenne a legjobb: Újrarakni a laptopot win7-el, vagy recoveryból megint vistát rá.
A laptop egy pavilion dv5 1020 eh, és a vista lefagyása, lassúsága most juttatott el egy olyan szintre, hogy valamit kell vele csinálnom, vagy kidobom az ablakon. -
Bela52
tag
Helló mindenkinek,tudna e segíteni valaki. Hp 8510p laptopom,bekapcsoló gombja hol működik.hol nem. Valószínű hogy valami érintkezési problémája van. Meg egy tisztítás is ráférne. Esetleg Budapesten,Zuglóhoz közel tudna valaki szervizet javasolni?
-
negyedes
addikt
windows 8-at hasznalt itt valaki?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Иван
őstag
válasz pethYeti #26962 üzenetére
Hát jah. amúgy nekem már a l4d2 is szörnyen optimalizálatlannak tűnt. Néha lehetetlenül hosszú időket tölt és hirtelen lassulásokat generál. (portal 2 is néha érdekesen hosszúkat tölt).
Ja, és nem is maxon tolom, pl élsimítást levettem, meg árnyékok mediumon vannak. 9600Gt-ről beszélünk, 2 giga RAM (ez mondjuk lehet a ludas!), meg egy e4500 @ 2,6ghz.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
pethYeti
addikt
Várom, kíváncsi leszek. Néha nekem is ugrál a GO-ban az fps, indokolatlanul leesik 70-ről 45-re. De ez is sok mindenkinek probléma.
Egyik mapon ha botokkal játszok van 20-25 fps-em is néha, ha online 35-45 a minimum. Még elég optimalizálatlan, szóval lehet később javulni fog a helyzet.
-
Иван
őstag
válasz pethYeti #26960 üzenetére
Hmm, érdekes. Sokan írják, hogy mindent levéve, csont lowon, kikapcsolva mindent elvileg 30 fps-t produkálni kéne. meg aztán valaki íra, hogy az az AMD FX CPU-t source nem komálja (bár nem az lesz a szűkös neki).
Hát nézd, nekem ez most nem akkora prioritás (persze, jó lenne ha menne), úgyhogy majd kiderül és beszámolok róla.
Elvileg source nem régi motor, a magja 2004-es, szóval futni szerintem fog. Csak lehet köszönet nem lesz benne
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
chungee
addikt
Ok. Rendben. Felment. Úgy látszik csak rémhír volt. Elölről kezdem a telepítést, mert 10 GB az mégis csak 10 GB
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Alkalomadtán szeretném a laptopra gyárilag elhelyezett Windowst újratenni.
Ehhez a művelethez a gép elindításánál melyik menüt kell kiválasztani?
-
negyedes
addikt
válasz chungee #26949 üzenetére
Win7 telepitobol gyaluld le az egesz hdd es kesz. Az aksit meg eleg ha egyszer teljesen lemerited es utanna feltoltod.
Ki az aki ilyen marhasagokat allit hogy nem lehet win7-et telepiteni barmilyen mostani notira?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
chungee
addikt
Értem. Köszönöm a válaszokat. Még sem sikerült letörölni a HP tools particiót Külön van az a C és a D meghajtótól, tehát van 3 meghajtóm. Kemény 10 GB ám az. Hogy lehet azt "magamévá" tenni
Eddig 80% a "virágos" win7 install. Nincs jele az ellenállásnak
Ki kell sületni az akksit Elfelejtettem és egyből konektorba dugtam
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz chungee #26945 üzenetére
Nem nagy hiba, hogy letörölted, bár azért átgondolhattad volna. Azon a partíción a bios frissítéséhez szükséges dolgok, illetve a HP QuickWeb alkalmazás van tudtommal, legalábbis én más funkciójára nem jöttem rá.
Amúgy miért ne lehetne Windowst telepíteni? Lehetnek akadályok, de egyik sem elháríthatatlan. Először én sem tudtam az új ProBook 4330s-en Windowst telepíteni, de ez azért volt, mert a BIOS-ban be volt kapcsolva egy védelmi funkció, ami miatt nem lehetett írni a boot szektorokat. Ezt a telepítés idejére ki kellett kapcsolni. Nem tudom, hogy a tiédben van-e ilyen.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
kutga
nagyúr
Hogyne lehetne rátelepíteni wint, ez nem a laptop márkájától függ.
HP Tools partíción a HP gyári programjai voltak előtelepítve, szerintem felesleges, ami kell, felrakod a HP oldaláról.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Hunter2
addikt
mi az hogy nem lehet rá telepíteni? A telepítés menetének nem függvénye hogy milyen forrásból rakod fel. Sima érintetlen, tehát nem valami agyongányolt szart használj aztán meg tedd azt amit a lelkiismereted meg a pénztárcád megenged.
Egyébként az egyik hölgyismerősöm is vett egy ilyet és kb. 2,5 hónap után alaplapot kellett cserélni benne. Otthagyta a gépet aztán mikor visszament a gép már csak BIOS error-t villogott. Garanciában cserélték 3-4 hét alatt. -
chungee
addikt
Friss notebook tulaj vagyok. Most bontottam ki HP 630
Havert felhívtam elújságolni a dolgot. És azt mondta, hogy vigyázzak, mert nem lehet rátelepíteni a "virágos" win7-et. Ilyenkor kidobott pénz Telepítésnél úgy ahogy van a 10GB-os HP tools meghajtót letöröltem. Lehet, hogy hiba volt
-
Иван
őstag
Sziasztok!
Most nézek magamnak lapost egyetemi éveimre, valszeg probook 4530s mellett döntök. Jó kritikákat kapott, jó anyaghasználat, HP gari, satöbbi satöbbi.VGA szerelésekből Hd6490 és Hd7470 játszik.
Kérdésem lenne, hogy én akarok rajta gamelni minimálisat, konkrétan CS sorozattal. 1.6 gondolom menni fog, source is talán. Kérdésem, hogy a GO futna-e rajta és hogyan? Nekem az is jó, ha csont minimumon menne. Csak menjen stabil 25-30 FPS-sel.Melyik kártya vinné jobban, ha egyáltalán lehetséges-e valamelyikkel ez a teljesítmény. (Mellé egy i5-ös lenne benne meg 4 giga RAM).
-
wmati
addikt
everest ultimate vagy feladat kezelőben de az adott modell hez szerintem itt találsz drivert http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/ProductList.jsp?lang=en&cc=us&taskId=135&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880
-
yorka
tag
üdv!
Munkatársam most vett egy 4530s gépet OS nélkül. Került fel rá Win7 prof, de néhány driver még hiányzik. Hogyan tudom megnézni, hogy pontosan milyen alkatrészek leledzenek a gépben, hogy a hozzávaló driver menjen fel, ne másik? Kerestem service tag alapján, de csak a gari információkat találtam meg.
-
B-L-A-C-K
titán
Köszi, ezt már néztem én is, csak többet dobott ki rá amit én néztem... De akkor ezek szerint ott nem egyből csinálják, amúgy ez volt az ami hozzám a legközelebb van, BP-n viszont az általad linkelt helyeken csak 4 ilyen hely van. Akkor oda viszem valahová.
Amúgy mit jelent ez az egyből megcsinálják? Pár óra vagy fél nap vagy hogy megy ez HPéknál...
-
B-L-A-C-K
titán
Persze az egyértelmű hogy visszateszem a vinyót, most telepítettem rá egy szűz oprendszert, csak itt az a kérdés hogy 15% kondicióval cserélik e, mert így most hogy használom attól hogy a HDD sentinel ennyit mutat semmi negatívumot nem tapasztaltam még....
Illetve hogy keressek olyan helyet ahol egyből megcsinálják? Azaz milyen néven futnak az ilyen átvevő pontok?
-
Z86
őstag
válasz B-L-A-C-K #26935 üzenetére
Gondolom csak vissza kell tenned bele a HDD-t és azzal beadni a szervizbe. A többi szerintem csak tárgyalás kérdése, meg kell kérni őket, hogy pucolják ki és nézzenek rá a csuklótámaszra.
Én olyan helyre vinném, ahol ezeket egyből meg is csinálják, sima átvevőpont esetén esetleg elvésznek az extra kérések. -
B-L-A-C-K
titán
Hali.
Egy pár garis kérdésem lenne, ha valaki tud rá válaszolni.
- SSD-vel használom a gépet (Elitebook 8530w) a gyári vinyó viszont 15%-os kondicióval rendelkezik HDD Sentinel szerint, ebben az esetben cserélik? Igaz nem használom, de míg él a garancia kihasználnám hogy kicseréljék.
- Van némi kopas a csuklotamasz részen, gondoltam lekarbon fóliázom igényesen, de eszembe jutott ha vinyó miatt vinném gariztatni, anyag kopásra hivatkozva vajon kicserélik?
- Illetve ha már elviszem kipucolják belülről ingyen? (újrapasztázzák e esetleg?) Vagy fizetni kell érte, illetve ha igen mennyit szoktak kérni egy ilyenért? Természetesen én is megtudnám ezt a részét csinálni,de akkor ugye ugrott a gari ennél a típusnál ha jol tudom...
Amúgy ha valaki ilyen gépet akar venni, csak ajánlani tudom,nagyon jól összerakott minődégi gép, és eszméletlen szép kijelzővel... Mondjuk jó is lehet annyi pénzért amennyibe került, majdnem 400 ezer szerepel a számlán...
[ Szerkesztve ]
-
-
wmati
addikt
válasz varga.balazs #26931 üzenetére
-
kutga
nagyúr
válasz varga.balazs #26931 üzenetére
Nincs mit, ha már az érintő kijelző miatt leadod szerviznek, azzal meg is csináltathatod a pucolást, nem kérnek érte sokat.
Akksiból meg itt van egy elég pofás darab
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz varga.balazs #26928 üzenetére
1. Vegyél egy új akksit.
2. Ahol tudod fújd ki sűrített levegővel, ha könnyen hozzáférhető megpróbálhatod leszedni a ventit, megnézni a pasztát, esetleg kicserélni a ventit.
3. Szerviz leginkább.'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
wmati
addikt
Sűrített levegővel ha kifújod azzal nem ártasz neki, csak óvatosan
[ Szerkesztve ]
-
varga.balazs
aktív tag
Sziasztok! Kaptam egy elég beteges 2710p-t mostanában(kb. 4 és fél éves lehet), ami több féle segítségre is szorulna. Hátha ti tudtok adni tanácsokat.
Első: Az akku nagyon durván romlik. Everest úgy érzékelte eleve, hogy full új, és a gyárilag tervezett kapacitás volt a jelenlegi. A hp saját akku státusz alkalmazása szerint olyan 27%-os elhasználódást írt, ami 3-4 töltés alatt már 54%-osra nőtt. Azóta inkább nem is használom akkuval. Ez mitől lehet?
Második: Nagyon melegszik, és erre dolgozik a venti is. Még úgy is fel tud menni 69-70 fokra a procihőmérséklet, hogy nem is pörög 1,2 Ghz-n. Ekkor volt már 7600as fordulata is a ventinek...Lehet poros, nem merem szétszedni, nehogy nagyobb gondot csináljak vele, lehet ez a baj?
Végül harmadik: Érintőképernyő nem reagál. Utánna olvasgattam, több lehetséges hibát is találtam, egyik, hogy ez rosszabban reagál az ujjal vezérlésre, mint bármelyik rezisztív tablet pc, szereztem tollat, azzal se jó. Másik lehetséges ok az volt egy fórumon, hogy ami a kijelzőt összekötő kábelek ebben a modelben könnyen kilazulnak, és lehet nem érintkezhet, ezt megint a kevés hozzáértésem miatt nem tudom ellenőrizni. Valaki esetleg találkozott már ilyen hibajelenséggel?Válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz negyedes #26925 üzenetére
Köszönöm. Azóta már rendeltem e-bay-ről, kicsit nyughatatlan voltam .
Most SSD-k körül nézelődök... Éppen arról nézem az ellentmondásos infókat, hogy a ProBook 4330s-ben Sata II vagy 3 csatoló van-e. Elvileg 3, de van, ahol II-t írtak. Konkrétan a laptop HP-s oldala Sata II-t ír, és HM65 express chipsetet. Ennek az Inteles oldalán viszont azt írják, hogy a 6 SATA portból kettő tudja a 6 Gbit/s-ot, a többi 3Gbit/s. De ugye egy Sata 3-as SSD-nek kell mennie Sata II-es portra dugva is, ugye? Illetve ki milyen SSD-t vett már a 4330s-be? Erre mindjárt itt rá is keresek azért...Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
middleaged
tag
Üdv!
Van valakinek tapasztalata ezzel a termékkel:[link]
HP-Compaq Pavilion g6-1306sh a notim,elvileg a meglévő ODD-m előlapja rászerelhető a HDD/SSD keretre, de vajon a mellékelt előlappal a slim USB-s házban fog-e müködni az ODD? -
őstag
válasz Pocok256 #26916 üzenetére
Ez jó hír
Gyorsan utána is néztem, de ahogy látom csak a cpu fejlődött érdemben (vagy tévednék?)
Gondolom ez a széria is min. 180 körül lesz idehaza, úgyh Németo-ból tervezem a rendelést, ott az előző széria is jóval olcsóbb volt..."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
sir fg
aktív tag
Köszi az infókat!
Csak még annyi, hogy akkor ezek szerint neked is 4330s van, vagy más típus, csak az eladó ugyanaz?
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
kutga
nagyúr
válasz sir fg #26919 üzenetére
Üdv!
Minden oké vele, talán egy hetet kellett rá várni. Csavarokat mellékeltek, a gyári DVD olvasóról pedig le lehet pattintani az előlapot és rátenni a caddyre, így egyáltalán nem üt el a géptől, olyan mint a gyári állapot.
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
Értem. Szóval te tőle rendeltél. És minden oké, rendben megérkezett? Jól működik? Kinézetben, formában nem üt el nagyon a géptől?
-
kutga
nagyúr
válasz sir fg #26917 üzenetére
Üdv!
Én csak ebayről tudok ilyet (én is tőle rendeltem):
2nd HDD SSD hard drive Caddy For HP ProBook 4330s
SSD-ből szerintem bármilyen belemegy, esetleg at 1,8-asoknál kell figyelni a méretet, de a tiédben ahogy látom szabvány 2,5-ös HDD van.
-
sir fg
aktív tag
Sziasztok!
Hp Probook 4330s-be szeretnék HDD Caddyt, hogy a gyári merevlemez az optikai meghajtó helyére kerülhessen, míg a merevlemez helyére egy SSD-t vennék. Ezt a HDD Caddy-t hol tudnám beszerezni? Csak az ebay jöhet szóba, vagy tudtok valami magyarországi beszerzési helyet? Nekem megérne 1-2 ezer forint pluszt, hogy közvetlenül itthonról vehetem, az ebay-től idegenkedek (még nem vettem ott semmit). Prohardver apróhirdetései között nem találtam.
Amúgy ha majd SSD-t nézek, kell figyelnem a méretre? Én korábban azt hittem, hogy a 2,5"-os winchestereknek (és SSD-knek) szabvány méretük van, de valahol olvastam, hogy egyes laptopoknál számít az SSD/HDD vastagsága, nem mindegyik fér be. Bár talán az a legegyszerűbb, ha elolvasom a manualt, vagy kikapom a HDD-t, és lemérem a vastagságát.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
őstag
lehet tudni, mikor jon ki az uj dv6?
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
wmati
addikt
-
wmati
addikt
válasz Pocok256 #26907 üzenetére
Előbb fogok egy ilyen böngészőt használni http://www.youtube.com/watch?v=we0oxti-0bQ kajak normálisan meg kéne csinálni nekem tetszene is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Lenovo Thinkpad L14 Gen3 AMD Ryzen 5 PRO, HUN billentyűzet, csere és beszámítás is VAN!
- Dell Precision M4800 backlit billentyűzet, ventik
- Dell Precision 5540 aksi ès palmrest-touchpad UK
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 2TB NVME SSD
- Exkluziv-6 Magos-Ryzen5-Dell 5515-15.6"FHD,IPS-8G DDR4-512G SSD-Magyar Világitós-4 órás-Mesés ár-Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest