Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Napot!
HP Elitebook 8530p-re nem tudom rárakni az XP-t Kékhalál telepítés közben miközben win7 meg rámegy. Mi lehet a baj
-
chungee
addikt
Estét!
HP probook 4515s win7 32bit. Használat közben ledobott WiFi-ről utána már nem is látja a WiFi hálózatot. Családban a többi készülék látja. Rádugom LAN-ra WinUpDaTe egyből a fontos frissítések között Atheros Wireless...
Újraindítás után sikertelen az Atheros... frissítése. De nem ajánlája fel az újból próbálkozást. Eddig minden sikertelen frissítés lehett, ennél nem. Hol/hogyan tudom újrapróbálkozni frissíteni
-
chungee
addikt
Ok. Rendben. Felment. Úgy látszik csak rémhír volt. Elölről kezdem a telepítést, mert 10 GB az mégis csak 10 GB
-
chungee
addikt
Értem. Köszönöm a válaszokat. Még sem sikerült letörölni a HP tools particiót Külön van az a C és a D meghajtótól, tehát van 3 meghajtóm. Kemény 10 GB ám az. Hogy lehet azt "magamévá" tenni
Eddig 80% a "virágos" win7 install. Nincs jele az ellenállásnak
Ki kell sületni az akksit Elfelejtettem és egyből konektorba dugtam
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Friss notebook tulaj vagyok. Most bontottam ki HP 630
Havert felhívtam elújságolni a dolgot. És azt mondta, hogy vigyázzak, mert nem lehet rátelepíteni a "virágos" win7-et. Ilyenkor kidobott pénz Telepítésnél úgy ahogy van a 10GB-os HP tools meghajtót letöröltem. Lehet, hogy hiba volt
-
chungee
addikt
Sziasztok Nagyguruk!
Nincs időm informálódni. Mit tudtok ajánlani 80k-90k között 1-2 apró kikötéssel: mkv filmet és NFS Most Wanted akadozás mentesen vigye. Köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Windows 10
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest