Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #34281 üzenetére
Ú most olvasom ugyan arról beszéltél amit én próbálok mondani azaz thermal párna...Kicsit késő van már nálam úgy látom....
Pedig ennek meg kellene oldani a problémát. Amúgy egy ismerősöm dv6-6b08eh notija most volt nálam, nem tudom neked is pontosan ez a típus van e. Az is melegedett, zörgött a venti, és a vinyója halálán volt...Már majdnem szétszereltem mikor észrevettem még garanciális...Elvileg holnap viszik el, kíváncsi vagyok megcsinálják e normálisan...
-
veterán
-
félisten
válasz B-L-A-C-K #29361 üzenetére
Szerintem 1,8"-es Toshiba van abban, az ODD mellett csak az fér el.
Ekkora méretben én csak Kingston SSD-t láttam, jó drágán, szóval lehet, hogy megéri a caddy + 2,5" SSD kombó (msata ugye nem játszik ilyen régi gépnél)."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
sagit
veterán
válasz B-L-A-C-K #29261 üzenetére
jaja, csak licites
itt egy buy it now
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Bdanyy
addikt
válasz B-L-A-C-K #29177 üzenetére
Ez durva lehetett azért. Nekem notebookstoreos 8530w-m van, anno 799-ért árulták 3 év garival, asis meg ~negyede volt Mivel az első egy hónap alatt előjöttek az elitebookok szériahibái nálam (kopó egérbillentyű illetve a zármechanika), így ezekkel nem is adtam le gariztatni, csak mikor a kijelző tönkrement, Én is teljesen új borítást kaptam kívül belül (sajnos 8530p-ét ), új kijelzőt, és az egész kb 1 hét alatt megvolt. Továbbra is szeretem ezt a gépet, nem is nagyon lenne mire lecserélni.
Sajnos viszont utóbbi időben elkezdtek gyengyülni a zsanérok, pedig 3 évig semmi holtjátékuk nem volt.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Z86
őstag
válasz B-L-A-C-K #29158 üzenetére
Viszont nekik nem annyiba kerül egy ilyen gép, mint amennyiért a boltban megvesszük.
Meg ha arra gondolok, hogy van olyan szerviz, ahol egy sok tízezres mobillal nem foglalkozhat a javító műszerész 20 percnél többet, mert az úgy már veszteséges, akkor ezt hol érte meg javítani...
-
Z86
őstag
válasz B-L-A-C-K #29144 üzenetére
Érzékelhetően emiatt tényleg nem fog visszaesni, de azért veszítenek néhány potenciális vásárlót.
Meg aztán szerintem ez az ország leglátogatottabb hp gépes fóruma, el tudom képzelni, hogy nem mindegy nekik milyen itt a közhangulatszerk: vagy ha esetleg ez a példa nagyon elterjed a Milyen notebookot vegyek topicban, az már tényleg kellemetlenebb lehet.
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
válasz B-L-A-C-K #29142 üzenetére
ezzel meg az a baj, hogy nem egy emberrel b@sztak ki hanem magukkal, mert ha neked kicserélték volna akkor úton-útfélen azt mondtad volna, hogy mi jó fej a HP és akkor a környezetedben is megszaporodott volna HP gépek. De így még inkább nem fogják venni
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
SzaboZE
addikt
válasz B-L-A-C-K #29065 üzenetére
Pedig hidd el a HP nem gyárt külön kijelzőt a gépeihez, ugyanezek a kijelzők vannak pl a dell gépeiben is Általában LG (philips), Samsung, AUO és társai.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #28980 üzenetére
24 óra alatt a szerviz nem volt képes válaszolni a kérdésemre, így megint rájuk írtam...
"Ismét elküldeném a levelemet, mert 24 óra alatt nem sikerült választ adniuk, általában mindig így van, hogy 2x kell Önökre írnom, amit nem is nagyon értek ha többen is elolvasták az üzenetem, mivel ezt a visszajelzést kapom. Ma van 66. napja hogy leadtam a gépem, szerintem az lenne a minimum hogy egyből méltatnak válaszadásra..."
Komolyan mondom már könyvet lehetne írnom az egészről...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #28798 üzenetére
Na mivel több mint 1 hét eltelt, és szokás szerint semmi információt nem kaptam a gépemről ezért gondoltam újra felhívom a HP reklamációs osztályát mi van a géppel.
A pali már jól ismert, de még egy kis türelmet kért... Végül is szeptember 5. óta hány nap is telt el... Bár én türelmes vagyok, fél éven belül csak adnak egy másikat...
-
Pisztillus
senior tag
válasz B-L-A-C-K #28819 üzenetére
Ezt én nagyon jól tudom. (Csak azt írtam le, hogy én hogyan csináltam volna a helyükben - de ez sem teljesen jó, mert nem engedtem volna idáig fajulni a dolgokat.) De remélem, hogy hamarosan lesz egy jól működő géped, és végre elfelejtheted ezt a kálváriát.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Pisztillus
senior tag
válasz B-L-A-C-K #28813 üzenetére
Nem semmi a kálváriád... Szerintem is az lenne a minimum, hogy vagy pénz vissza, vagy teljesen új noti. (S csak zárójelben teszem hozzá, hogy új gép esetén - kárpótlásul a kellemetlenségekért - némi kis ajándék is, pl. memóriabővítés a duplájára ingyen. No de kiveszem a kezem a biliből.)
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
pacman789
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #28774 üzenetére
Akkor ezek szerint csak nekem volt jó tapasztalatom velük.
Nekem egy sima 250ezres laptopom volt, ami másfél év után elkezdte csak úgy kikapcsolni a háttérvilágítást.
Szervizbe elküldtem, megjött nem lett jó, újra vissza (2. alkalommal ugyan azzal a hibával), akkor megcsinálták és jó is lett. De a kijelzővédő fóliát fent hagyták amit nem lehetett leszedni, csak ha szétszeded a laptopot.Hívtam őket, hogy mi a gond jött is a futár elvitte majd másnap hívtak, hogy háromszor van ugyan azzal a hibával szervizben(miközben már jó volt), úgyhogy visszafizetnék a vételárat. Amivel elég jól jártam mert már közel nem ért annyit.De akkor ezek szerint a két véglet van:S
Amúgy van egy fogyasztóvédelmi rész, ami arra kötelezi őket ,hogy törekedjenek a 15 munkanapos javításra. Ez ugye megfoghatatlan, de ott mondták, hogy 40nap(nem munkanap) után lehet kérni a visszavásárlást.
Szerintem fuss egy kört és hívd fel a fogyasztóvédelmet. Nekem már fizettek így vissza.(de csakis az után miután megemlítettem a fogyasztóvédelmet)[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
btudos
nagyúr
Még mindig nem értem ezt hogy engedhetik meg maguknak. Bárhonnan közelítem meg, ez egy Elitebook, amit nem apuci kislányának szántak Facebookozásra, jellemzően munkagép, szükség van rá. Hogy 56 napos burkolat és
tápcsere után hibásan adják vissza (hogy lett hibás hirtelen az alaplap? ) az már csak hab a tortán, a világ vicce...
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Tikakukac
titán
Buldózerrel mentem volna be utána. Nem tudom amúgy, ez tényleg vicc. Alsó hangon kijár az új gép, plusz 3 csaj 1 hétre és egy nyaralás meg szolikupon is. Amúgy csak nekem szokásom gépet úgy átadni, hogy előtte minimum 3X megnézem, hogy működik-e minden. De az a minimum, hogy megnézem, hogy bekapcsol-e. Gyilkos sztori...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
ro_bert17
őstag
válasz B-L-A-C-K #28793 üzenetére
"Ebben az esetben is szarul jártam volna hiszen negyedjére lett jó az alkatrész, azaz vihettem volna oda vissza a gépet jó párszor..."
Ez igaz, hiszen akkor jártál volna jól, ha 1 napon belül elhárítják a hibát. Ehhez képest, a többi esetben csak rosszabbul jársz.
Így ott csücsült egy polcon a szerencsétlen notebook, és igyekeztek foglalkozni vele.
Viszont amikor már harmadjára, negyedjére vagy ott két héten belül, akkor hátha méltányosabban jártak volna el (utazási költség, kiesett idő, stb.) -
JoceeHunt
őstag
-
JoceeHunt
őstag
válasz B-L-A-C-K #28781 üzenetére
Köszi!
Akkor újratelepítés esetében nem fognak hiányozni ezek szerint. Na ma jó napjuk meg, még nem ítélem el őket, de ha kicsi lesz az SSD, az lesz az első dolgom
Azt hittem napi szinten kell a gépnek a két külön hely.Egyébként az E-n, a Recoveryn 2db fájlt látok, rejtettként van egy system.sav ami 12GB...[ Szerkesztve ]
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
zsolthee
senior tag
válasz B-L-A-C-K #28741 üzenetére
Ez még a jobbik verzió. Megveszed 40 ropiért a 16GB-ot és csak pislogsz mert a gép nem indul...
Akkor az mondjuk szívás.
Azért kérdeztem, hogy volt-e már BIOS frissítés. Lehet, hogy akkor még régi FW volt a gépeken vagy ilyesmi.
(a manual-t nem nagyon szokták frissíteni). Szérián belül előfordulhat alaplapbeli különbség is.
Amire nem elég a 8GB oda már szerver kell.[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz B-L-A-C-K #28646 üzenetére
Ezek szerint az Elitebookok garanciája a nyomába sem ér a Dell NBD-garinak.
60 napon túli garanciális javításról egyszer hallottam, amikor a szomszéd Acert vett. Az mondjuk, többet volt Brnoban, mint itthon; az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak az első javítás volt 64 nap, mert beleesett szilveszter, a másik 5 esetben visszakapta 2-3 hét után, néha megjavítva, néha nemEladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Thusor
őstag
válasz B-L-A-C-K #28646 üzenetére
És ráadásul nem is valami konzumer kategória. Mégis a HP csúcs üzleti gépeiről beszélünk az elitbookokról. Ez a hozzáállás nem megfelelő egy ilyen kataegóriában.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz B-L-A-C-K #28604 üzenetére
üdv urak, a probook 4330ba mely hdd caddy ajánlatos? nem lesznek álmatlan éjszakáim ha nem a gyári ferde szélű caddyt pakolom be a gépbe de bosszantana ha egy gagyi vezérlés kiütné a hddt. jó az ebayos is de bőséges a választék. milyet használtok? kösz
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest