Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz Thusor #24397 üzenetére
Én viszont tapasztaltam, h a külföldi lokalizációs notebook estén érvényes hazánkban az NBD gari. A belső rendszer csak egy iránymutató, a számlán szereplő dátum viszont felül írja. Magyarul a számla a mérvadó.
A többi kérdésedet bemásolom a HP-nak, ha megjött a válasz akkor megírom.
-
kenand
veterán
Ügyfélszolgálaton én annyit megtudtam, hogy a külföldi care nem vonatkozik kis hazánkban, azt sajnos nem lehet átírni. Sima gyári gari az természetesen él.
Én is elgondolkodtam, hogy a gari idő alatt lehet-re gari hosszabbítást venni (persze attól függ mennyi, mivel egy 80 000Ft-os gépre nem érdemes 50 000Ft-ért venni....) -
Thusor
őstag
válasz spyduck #24388 üzenetére
Nagyon jó összefoglaló, de sajnos itt sem találtam meg a kérdéseimre a válaszokat. Lehet, hogy te tudsz rá válaszolni.
1. Notebookstore-tól vettem a 2540p notebookom, ez akciós termék volt de nem renew vagy asis. Van rajta care pack (következő munkanapi helyszíni szerviz), mely a HP garancia ellenőrzője szerint 2014 januárjában fog lejárni, de én csak 2011 novemberében vettem a gépet, így 2014 novemberében kellene lejárnia. HP számla alapján átírhatja ezt a care pack szolgáltatás lejárati dátumát?
2. Akciós 2540p-re (nem renew és nem asis) mennyi garancia-kiterjesztés vásárolható, és körülbelül ezek mennyibe kerülhetnek, valamint a vásárlástól mennyi időn belül kell ezt megtenni?
Remélem tudsz majd válaszolni a kérdéseimre.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
kenand
veterán
Tudtok olyan programot amivel le lehet PC-n kérdezni, hány ciklus van az aksiban? (OSX-re tudok, de most Windows alá kellene)
-
kenand
veterán
Érdekes, nekem svéd gépem van és megkérdezték magyart, vagy angolt kérek... aztán lehet hogy majd svédet kapok.....
A visszaigazoló mail svéd/angol nyelven jött...lehet, hogy majd én is szívokVan rá magoldás keress rá. Rá lehet tenni a nyelvi csomagokat free, de a frissítéskor lehetnek problémák, úgy hogy szerintem frissítsd fullra, majd utána magyaríts.
Vistara itt van
XP-hez, Vistához úgy is befejeződött a MS aktív support, javítás.[ Szerkesztve ]
-
Daert
őstag
Ma felhívtam a HP ügyfélszolgálatát a Recovery disc ügyében.Valamiért nem volt hajlandó a gép kiírni mindkét DL lemezt,gondoltam megkérdem mit lehet tenni.Csak a gép sorszámának megfelelő,a géphez gyárilag tartozó recovery disc-et tudják megrendelni.Nem lehet más nyelvűt kérni.
Ugyanakkor felmerült bennem a kérdés hogy lehet-e egyáltalán az angol Win7 home premiumot magyarítani,valahogy nekem nem sikerült magyar nyelvi csomag letöltése és telepítése.Van valakinek erre vonatkozó infója? -
kenand
veterán
válasz Turbobacsi #24391 üzenetére
Nem általánosítás, olvasd el a beszeljukmac odavágó topikját, vagy 30-an vannak akik panaszkodnak a több hónapos javításra.
Talán neked volt szerencséd.Augusztus óta végre van magyar telefonos Apple szolgálat, de alig tudnak megoldani valamit, volt olyan, hogy végül az angol főnököt kapcsolták (természetesen nem beszélt magyarul), és azzal kellett beszélnem a magyar supportnál angolul, kicsit vicces az egész.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz spyduck #24388 üzenetére
Köszönjük.
A support nagyon fontos saját bőrömön tapasztaltam.
2 hónapja kínlódok egy garanciás Apple Macbook javíttatásával. Még mindig nivcs gépem, azért is vettem egy használt 2530p-t.
Egy biztos addig jó egy Apple amíg nincs vele baj, szép, jól működik, de ha elromlik.....jobb ha kidobod..-csak ahhoz iszonyatosan drága.Ha valakit érdekel itt leírtam vesszőfutásomat az MediaMarkt-Apple párossal.
-
spyduck
nagyúr
Csináltam egy kis összefoglalót a HP notebookok supportjáról, garanica, carepack, renew és minden ami jó: [link]
-
Daert
őstag
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Én is felhívtam a HP ügyfélszolgálatát,tudnak recovery disc-et küldeni,de csak 1×.
Ugyanazt mint ami a gépen van-volt.Más:
Nem értem,miért nem jelzi az MSI Afterburner a GPU hőmérsékletét,tegnap még mutatta ma már nem,beállításokban sem jelzi,pedig korábban benne volt.
Újra telepítés sem hozott sikert.Tegnap kipróbáltam a fülhallgató kimenetét,lebányásztam a Sansa Fuze + -ról a Maxell Retro DJ-m,rádug és áll leesik,még jó hogy ültem.Olyan hangja van...... még a youtube is bámulatosan szólt vele.
Telt,tiszta,élettel teli hangok hangok.
Nagyon meglepődtem -
kenand
veterán
Ma felhívtam a HP supportot.
Amíg van a gépre támogatás- még ha a gari le is járt akkor is- adnak a géphez telepítő lemezeket, ha az ember kér.
(külföldről behozott 2510p és 2530p-s notimhoz kellettek, nem kaptam hozzájuk Vista ill. Xp lemezeket )[ Szerkesztve ]
-
Intel q8200
senior tag
Senkinek sincs tippje, hogy miért nem mennek ezek a live cd-k és dvd-k?
A miniPe.nél bejön addig, amig mutatja, hogy én vagyok a miniPe, aztán kéne bejönni az asztalnak, de addig már nem jut el.iPhone 14 pro
-
Graphics
Jómunkásember
Aki huzamosabban akar laptopon játszani, vagy esetleg több órás komolyabb grafikai munkával terheli a procit és a videókártyát, annak mindenképpen érdemes hűtőpadon elgondolkoznia, vannak olcsóbb megoldások is, egy próbát megér mielőtt mondjuk komolyabbra költené az ember a pénzét , ha meg csak otthoni a használat, lehet érdemes egy asztali gép + netezős laptop konfigon elgondolkozni
-
Pocok256
veterán
Még annyit, hogy a hűtőpad igenis jó alá én vettem egy notepal u2 cuccot alá és az eddigi 89 fok helyett most már 80 fok fölé sose megy Persze szénné húzva profilomba látod hogy használom a gépet.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
-
Kobe
veterán
üdv
HP nak van valami programja, ami meghatározza az összes gépben levő hardver típusát, és le is tölti netről a legfrisebb drivereket hozzá. Tudja valaki mellik ez a progi ? én sajna elfelejtettem de jól jönne ujratelepítés miatt
-
Rocky96X
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem...
Van egy HP 8510p laptopom és naponta elég sokszor (kb 15X) van kapcsolgatva mivel többen is ezt használjuk ezért nincs is lekapcsolva csak alvó állapotban van hagyva, az lenne a kérdésem hogy ez nem árt neki mármint hogy sokszor van be- kikapcsolva?Ha PÜ-t kapsz, illik rá válaszolni!
-
Daert
őstag
Lehet a dv6 6150-be SSD-t tenni?Vagy csak az ODD helyére?
-
Thusor
őstag
válasz fcriss #24358 üzenetére
Na, az már egy nagy fail, hogy ennyire el van zárva a ventilátor. Akkor nem csoda, hogy ennyire melegszik a gép terhelés alatt.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
válasz Sanyabá #24354 üzenetére
Akkor te még nem láttál Apple laptopot. Annak nincs egyáltalán légbemeneti nyílása az alján...csak a billentyűzet felől szív levegőt.
-
Sanyabá
senior tag
válasz ktommy91 #24353 üzenetére
"A billentyűzeten keresztül szívja a levegőt." Akkor ezek szerint a Te billentyűzeted olyan mint a szita?
Na jó, úgy látom nem érted a viccet.De félre téve a viccet, vajon az ilyen levegő beszívással nem jut be több szennyeződés a gépbe? Vagy ez kiküszöbölhető azzal,hogy használat után mindig csukjuk le a fedlapot?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
pethYeti
addikt
-
-
Daert
őstag
Medal of Honor
GPU 71C
FPS 62 1366-on
CPU max 83C
Asztalon
Hogy lehetne hűvösebbé tenni ha lehet-e egyáltalán? -
nyufka69
tag
6770M-t lehet valamivel húzni?
-
Daert
őstag
Most fogom kipróbálni,hogy teljesít a MOH alatt az i5 & hd6770 combo.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Sziasztok.!
nem tudna valaki segíteni Ms Vista Business HP telepítő lemezben segíteni?
Van egy használtan vásárolt HP 2530p notim, rá van ragasztva a matrica a kulccsal, de nincs telepítő lemezem, mezei lemezről telepítve nem tudom aktiválni. -
Daert
őstag
Hogy lehet kikapcsolni a DV6-on a tapipad körüli világítást?
-
zoli03
őstag
válasz szbalogh #24332 üzenetére
Tudtommal ponthegesztik a cellákat. Otthon nem tudom, hogy tudod ezt megoldani, vagy helyettesíteni valahogy. Ezt a laptopot szerintem nem tudod átalakítani LED-esre (nekem is ilyen van). Egy-két Thinkpadnél minta olvastam volna, hogy lehet cserélni, mert kijött CCFL és LED verzióban is. De ilyen árú laptopnál szerintem nincs értelme LED-esre átalakítani, ha lehetne is.
-
szbalogh
addikt
válasz zoli03 #24331 üzenetére
Hű ez tényleg jó áron adja. Köszi!
Nekem is a kapacitással volt gondom, eléggé hihetetlen. Én is forgok a lámpás topicban. Legutóbb egy pár Sanyo 2600-ast vettem KD-ről 13 dollárért forrfülek nélkül. Az nagyon jó ár és a kapacitása is meg van de nem tudom, hogy meg merjem-e csinálni magam Mindenképpen kellene egy pótakksi ha elrontanám.
És a ledes háttérviláításhoz ötlet
Nick: HE_Storm
-
zoli03
őstag
válasz szbalogh #24330 üzenetére
Laptopakkut nem, de az elemlámpás topikból jó páran rendeltek már innen, nem volt semmi gond. De én inkább eBay-ről rendelnék, ha valami gond lenne vele, könnyebben tudod rendezni. Nem hinném, hogy 2600 mAh-s cellák lennének benne, azt iparik tudják, de azoknak 11-14 vagy több USD-ba kerül a párja ekkora kapacitással (gondolom nekik nem ennyi lenne, de akkor se fognak ilyet belerakni). Nekem spyduck ezt az eBay-es linket adta korábban, eddig nem volt rájuk panasz, amiket innen rendelt, azt írta.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
És erre valakinek ötlet, komment?
-
Thusor
őstag
válasz pethYeti #24327 üzenetére
Én még nem kértem tőlük. De úgy emlékszem, hogy akik innen kértek azok mind Recovery DVD-t kaptak. Tehát a géped típusának megfelelő driverekkel is meg voltak spékelve.
-
zonusz
aktív tag
24272-re senki? Úgy kérdezem akkor, hogy miként lehet az Elitebook 8460p-ben a gps-t használni. Úgy látom ki és bekapcsolás megy, de a Connection Manager nem látja.
-
Thusor
őstag
Nekem is ez volt a helyzet amikor először telepítettem Windowst a gépemre. Fel kellett hívnom a Microsoft telefonszámát az aktiválás miatt. Ők adtak egy kódsort amit be kellett írnom, és azóta jól működik.
-
wex|RH
csendes tag
1.Mit tud a HP 630 HPQ ( A6E76EA#AKC ) video kártyája?
Intel Celeron Dual-Core B815
2GB RAM
500GB HDD
15.6 Display
Graphics Media Accelerator (GMA) HD Graphics
Linux OS
2.Ez a gép alkalmas HDTV-re csatlakoztatva HD filmeket nézni?
3.HDMI-vel össze lehet kötni a TV-t és a gépet? (VGA kimenetet nem akarom használni.)
4.Milyen hosszú HDMI kábelt lehet használni maximum?
5. A win7 élményindex mennyi lehet?[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
A dv6-osom miért csinálhatja az hogy időnként emel kicsit magától a fényerőn aztán rögtön vissza is áll?
Talán megvan, amd ccc-ben van ez a vari-bright.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Sziasztok!
Megvettem életem első laptopját, egy 6910p-t sikerül szereznem természetesen használtan. Minden nagyon szuper de lenne pár kérdésem.
Először is új aksit szeretnék hozzá. A DinoDirect-en ez kapható 8000-körül 6 cellás 5200mAh-s. Konkrétan innen rendeltetek már laptop aksit? És ha igen akkor valóban akkora kapacitása volt, mint amit ráírtak? Vagy a másik olcsóbb megoldás amire gondoltam a li-on kft-nél felújíttatás, de ők meg nem akarják elárulni milyen cellákat raknak bele.
Van mód kicserélni a háttérvilágítást led-esre?Köszi előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
Akkor telepítsd fel serial nélkül, és telepítés után aktiváld a Windowst telefonon keresztül. Felhívod a microsoft-ot, van egy ingyenes telefonszám, ott pedig beregisztrálhatod a géped hátulján lévő license segítségével. Nekem se akart aktiválódni a windows csak telefonon keresztül.
-
Thusor
őstag
válasz nicktom #24307 üzenetére
Serial alapján meg tudod nézni a HP honlapján, hogy még garanciális-e. Csak alaplap cserével tudják a jelszót kiütni. Az üzleti gépeknek elég komoly védelmük van. Egyébként az eladó még mindig nem tudta neked megmondani mi a jelszó? Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy nem-e esetleg lopott az a gép.
-
eastsider
nagyúr
válasz nicktom #24305 üzenetére
szervizbe kiütik.. én új alaplapot kaptam
MÁS: mennyire néznek hülyének szervizben, (Pécs, albacomp), ha a 2. (amúgy hibátlan) külföldi billes elitebookot viszem be, hogy pereg egy billentyű és cseréljék ki? vajon elküldenek? vagy úgyse emlékeznek rám már?
(már 2x intéztem garanciális dolgokat náluk)[ Szerkesztve ]
-
nicktom
csendes tag
Hello!
Van egy HP Elitebook 2540p laptopom. A BIOS-ba lépéshez adminisztrátor jelszót kér, amit nem tudok. A BIOS reszetelése után is megmaradt a jelszó. A BIOS frissítéshez is kéri a jelszót, akár windows alól csinálom, akár bootolható USB-ről. Hogy lehetne "kiütni" a jelszót. Ha valaki tud megoldást a problémára, kérem írjon. Előre is köszönöm.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest