Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
válasz szbalogh #24330 üzenetére
Laptopakkut nem, de az elemlámpás topikból jó páran rendeltek már innen, nem volt semmi gond. De én inkább eBay-ről rendelnék, ha valami gond lenne vele, könnyebben tudod rendezni. Nem hinném, hogy 2600 mAh-s cellák lennének benne, azt iparik tudják, de azoknak 11-14 vagy több USD-ba kerül a párja ekkora kapacitással (gondolom nekik nem ennyi lenne, de akkor se fognak ilyet belerakni). Nekem spyduck ezt az eBay-es linket adta korábban, eddig nem volt rájuk panasz, amiket innen rendelt, azt írta.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz szbalogh #24332 üzenetére
Tudtommal ponthegesztik a cellákat. Otthon nem tudom, hogy tudod ezt megoldani, vagy helyettesíteni valahogy. Ezt a laptopot szerintem nem tudod átalakítani LED-esre (nekem is ilyen van). Egy-két Thinkpadnél minta olvastam volna, hogy lehet cserélni, mert kijött CCFL és LED verzióban is. De ilyen árú laptopnál szerintem nincs értelme LED-esre átalakítani, ha lehetne is.
-
kutga
nagyúr
válasz szbalogh #24860 üzenetére
Ha van benne bővítőhely akkor lehet elviekben.
Leginkább itt tudnának segíteni:
Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
kenand
veterán
válasz szbalogh #25396 üzenetére
Pedig azt írja a T1500 támogatja
Power saving features:
Core C1/AutoHalt, C1/MWAIT, C2 and C3 modes
Stop Grant mode
Sleep mode
Deep Sleep mode
FSB low-power enhancementsThese processors have the same power-saving features as the Core based microprocessors such as extended HALT extended Stop Grant modes with enhanced SpeedStep technology.
Article Source: http://EzineArticles.com/1828528
-
deathtania
senior tag
válasz szbalogh #25668 üzenetére
hardveraprón jobboldalt pont van egy laptoptöltős hirdetés. spanom vett náluk egyet az ASUS laposához, teljesen jó. ha nincs más, szerintem próbáld meg. vagy nézz szét az aprón, hátha találsz valakit, aki nem utángyártott, hanem eredeti töltőket árul olcsón, sikerült egyet már vennem 14k helyett 7kért 1év garival.
[ Szerkesztve ]
-
deathtania
senior tag
válasz szbalogh #25670 üzenetére
fogalmam sincs, én eddig inkább eredeti, gyárit vettem mindig. szerintem várj egy kicsit, hátha szétoltanak engem az "öregrókák".
első körben szerintem nézz körül az aprón, sőt, akár nyugodtan ajánlom neked a vaterát/teszveszt is, hátha akár még ma este is össze tudsz futni az eladóval ha leütöd, ha tényleg SOS a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- HP ZBook 15 G3 - Intel Core i7-6700HQ - AMD FirePro W5170M - 16 GB RAM - 512 GB M.2 SSD
- Asus Zenbook UM3402YA-KM183W több mint masfél év garancia.
- Hp 640 g3 7200U processzor 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd kamera akku töltő világító magyar billentyű
- Lenovo l480 laptop 8250u 8 gb memória 256 gb ssd full hd világító billentyűzet akku töltő kamera Blu
- HP Probook 640 G4, Magyar, FullHD, Intel core i5 8250U, 8GB RAM 256GB SSD + 1TB HDD, Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest