Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukulec
őstag
válasz
kispistax #88911 üzenetére
a "nem megfelelő" azért széles tartományban térhet el. a másik, hogy az impedancia attól függetlenül, hogy mit írnak a gyártók nominálisan a hangfalra messze nem azt jelenti, hogy minden tartományban annyi is lesz. az erősítőd elvileg 2*50 wattot tud 8 ohmon. nem kellene, hogy probléma legyen, nem aggódnék a helyedben.
-
-
orbano
félisten
válasz
kispistax #84743 üzenetére
ahogy itt többet pedzegették, valószínű a rendszered még az mp3 vs. CD közötti különbséget sem fogja megmutatni, nem hogy a cd és a hd anyagok közötti. egy pármilliós rendszer, jól behangolt helyiségben már talán.
lezso6 bkercso: azért na! egy közepesen audiofil rendszeren azért már kívánja a flacot. mondjuk fülesen nem tudom, de nagyhifin mindenképp nekem már hiányérzetem van komolyabb anyagoknál.
-
AMDFan
addikt
válasz
kispistax #84743 üzenetére
A High Res csak marketing. A 16 bites CD minőség is bőven elegendő, egy hanganyag minősége nem azon fog múlni, hogy 16 vagy 24/32 bites esetleg DSD, hanem a stúdiómunkán. Ez sajnos soha nincs ráírva egy CD-re. Az viszont igaz, hogy egy High Res kiadványnál talán jobban odafigyeltek a stúdiómunkára is, így én mégsem mondanám, hogy felejtsd el a High Res anyagokat.
-
orbano
félisten
válasz
kispistax #84739 üzenetére
A high-en marncd minőségben is kijon, a nagyfelbontasu anyagokat feledd el. A régi hangfal ugyanolyan jo, ha megfelelő az állapota, sot. Olyan minoseget tudsz ugy megfizetni, ami újonnan mar hetszamjegyu is lehet.
Az erositore miért kell optikai kimenet a konzolhoz? Ezt nem teljesen értem. -
fehér_ember
addikt
válasz
kispistax #84739 üzenetére
"Azért terveztem új házimozi erősítő vásárlását, mert erre nem tudom rákötni a PS4-et (Slim) nincs rajta optikai kimenet"
A TV-n sincs optikai kimenet? Mert ha van, akkor mi az akadálya a ps4-->hdmi-->tv-->optikai-->hm erősítő felállásnak?
Amúgy meg, gondolom a tv vagy legalább a ps4 is lejátszik zenét usb-ről.
-
dave118
senior tag
válasz
kispistax #84732 üzenetére
Ha belépő kategóriás erősítőn játszol le veszteségmentes anyagot sajnos nem fogsz jobb hangot kapni. Arra az erősítőre szvsz felesleges egy 320-as MP3-nál nagyobb felbontású anyagot küldeni.
Már megvan az a Denon vagy csak tervben van? Ha utóbbi, akkor ajánlanám a használt piacot, 100k körül lehet már néhány éves, sztereóra is vállalható AVR-t kapni szerintem. Kis pénzből sokkal jobban ki lehet jönni így, vagy még jó megoldás a kolléga által javasolt sztereó rendszer.
-
Snoop-y
veterán
válasz
kispistax #84732 üzenetére
Az lehet ,hogy "jobban" szol elmeletben de stereoban plane ha zenerol van szo a hazimozi erositok meglepoen alulteljesitenek. En ennyi penzbol ha nem kell annyira a hazimozi es tenyleg sok zenet hallgatsz akkor megfontolnam egy modern stereo erosito megvetelet.
Meg fogod koszonni
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest