Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
válasz
asus1 #100939 üzenetére
Szerintem nagy ugrást nem érnél el vele.
Nem érdekel egy AR s40 vs Cav 880a összehasonlítás? Amennyiben persze Pesti vagy 😅
Zoli anno nagy potenciált látott a cavokban és szerette őket tuningolni. Hasonló méret ill hangszóró elrendezés mint az s50-ben. A magasa miatt színpadképben ill részletekben biztos elvérzik, de közép - /mélyekben meglepően sokat kiprésel magából.
-
-
-
Elhiszem, hogy parazitaeffektusok miatt hallható a különbség, de semmilyen szabvány nem írja elő, melyik legyen a fázis. Nem is tudod, belül mi az aszimmetria a két vezeték közt. (Valószínűleg a lakásodban zajosabb vezeték van a trafó primertekercsének annál a felénél, amelyik a szekundertekercshez közelebb van, így kapacacitív csatoláson átmegy a zaj a trafón abban a felállásban, amelyikben rosszabbul szól. De, hogy melyik vezeték a zajosabb, az esetfüggő.)
-
-
törölt tag
Ököl szabály: Venni hallatlanul kábelt nem szabad.
Ha elégedett vagy a jelenlegiddel, az ok, én csak annyit írtam, ha tudsz kérj próbára. Dobozaidat le kell cserélni ez tiszta ügy, ha rca-n vagy a node2i-vel, próbáld ki koaxon is, egész más világ. Dobozcsere és koax a 2I-be és nem is kicsit léptél előre.gyuri: Nem így értettem, de így már tiszta. Mindig lesz feljebb, de vállalható már az a D/A szint, jelen pillanatban is. Összértéken meg ismered a véleményem.
-
törölt tag
Nekem node2 I van, és külső dac is, és itt a fórumon van róluk a véleményem. Röviden, analóg oldalon nem nagy cucc a dacja, koax-on tök más, simán felér egy amp cserével, koaxon használva áráért külső dacot sem találsz jobbat maximum mást és még ott akkor a futómű rész. A más alatt itt főleg csöves dacot értek. Feltételezve rendes kábeleket hozzájuk. Áráért rohadtul rendben a dolog, és a doboz cseré mellé én kivenném a szűrődet, legalább egy próbára. Meg ha tudsz kérj kölcsön másféle kábeleket próbálni.
migabi: nevem senki
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest