Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
A hosszú meccsektől tartok... Úgyhogy lehet elengedem ezt a címet.
A pontokat leszarnám... nem motivál sehol sem semmilyen weapon advancig system, vagy battle pass, vagy bármilyen digitális jutalom...
Sokkal inkább érdekel, hogy én leszek-e a köcsög csapattárs-e vagy nem, aki alkalmanként kilép, mert nem tudja végigjátszani. Egyrészről, egy kis community esetén ez meglehetősen kardinális kérdés, illetve szimplán nem akarok p*cs lenni.
Egyébként létezik jelentési lehetőség AFK-ra/leavingre? Mert ha igen, akkor valószínű foglalkozik ezzel a dev. team. -
péjé
őstag
Nekem ráment kb 10 óra játék meg egy csomó guide olvasgatás/nézegetés mire képbe kerültem aztán függő lettem...:-)
Pár hentelő tini rohangál de gyorsan kikopnak, inkább azok játszanak akik élvezték a BF-ben meg a COD-ban a hardcore verziót...nincs csilivili bóvli villogás meg röpködés...mondjuk ennek is megvan a maga tábora de ők nem ide járnak...:-) -
bexinho23
őstag
Köszi.
Ma kipróbálom. Fura amúgy a játék, mert legutóbb bekerültem egy olyan pályára, ahol 1 óra alatt sem találkoztam ellenséggel. 15-20 fős csoportokban vonultunk a pályán pontról pontra, mint a vadak... Remélem ráfekszenek a játék javítására, mert összességében nem lenne rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest