Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
salaam
senior tag
válasz Tyler Durden #51453 üzenetére
Jó volt a warrior. Maga a cseppfolyós rák
-
whitezo88
nagyúr
Tides nagy sikerű control shamanja, ma top20ba ment vele. Nem f2p játékra való! [link]
-
whitezo88
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #51459 üzenetére
első meccsem fatigue-ig tempo mage ellen, vesztettem mert egyrészt ezermillió iszonyat jó spellt kapott a Tome-jaiból, a Yoggja nagyon jó volt, az enyém meg utána megölt... lehet korán voltam el a Monkeyt, nemtom. (a yogg abból volt). Addig simán enyém volt a meccs.
Azt hiszem az hogy a Yoggja tol magára egy Chargeot, lepucolja a boardom úgy, hogy a lényemre előtte még Ancestralt is rak, és egy Glory-t is tesz hogy ne haljon meg utána a drawban, az "jó" Yoggot jelent... engem pofánlőtt Bashel.
Ja igen, volt 2 spellslingere is: én Demonfuse + Explo trap, ő Might, meg valami erős cucc.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Na megvolt a heti
40 dustBrawl, hála istennek első alkalommal sikerült, mert 1 jó társat kaptam. Az elejétől jól alakultak a dolgok, látszott már, hogy nem először játszik vele.Innentől nem vagyok hajlandó játszani vele, max haverokkal, mert ott meg lehet beszélni és nem kapok agyvérzést egy T2 millhouse-tól.
B-tag: H3lios#2825
-
rumos XIII
aktív tag
Pontosan mit kell csinálni a mostani kocsmában?
Nyerésen kívül.[ Szerkesztve ]
-
itldj
aktív tag
válasz rumos XIII #51466 üzenetére
Egymást kell segíteni és megölni a nagy majd még nagyobb gonosz mechazodot közösen.
-
saen
veterán
Ma reggel a brawl-os küldit kaptam, mivel egyet mindenképpen nyernem kellett, gondoltam a maradék négy megéri a 60 aranyat. 5-ből 5-öt sikerült nyerni, alapvetően már mindenki tudja nagyjából, hogy mit kell csinálni, még a coin Millhouse elsőkörös játékot is sikerült túlélni Szóval szerintem ez nem olyan rossz, mint sokan gondolják, igaz ennyi elégis volt belőle
-
fogtunder
nagyúr
nekem is szerencsém volt, az ellenfelem azért tudta, mi a helyzet, betartotta millhouse-t, buffolta rendesen a divine shieldezett 8/7-et ő is, aztán két kör alatt összeszedtem annyi buffot, hogy le tudjam verni.
a pakkban ráadásul a kötelező rare mellett volt egy faceless manipulator is, úgyhogy ez most megérte, de elég is volt.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
whitezo88
nagyúr
én sorra retardáltakat kapok. Felbuffoltam 20/10re a lényét, erre belevágja a bossba hogy meghaljon azonnal...
mod: na most meg azért vesztettem mert szépen ment mindent aztán telepakolta a boardját, ekkor meg ugye full takarítást csinál... VÁÁÁÁ
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DjDanee87 #51472 üzenetére
Én is az ellenfél lightwelljét divine shieldeztem, mert azt hittem divine spirit + inner fire deck. De amúgy mi ezért nyertünk, mert vagy 8-szor healelt az a fos.
Milhouse nem tűnt must havenek. Egyetlen dolog amit a 2 játék alatt az ellenfelem elbaszott hogy a húzást a mechazorra rakta, ami ugye sose támad.whitezo88: Mert jobb várni, hogy meghaljon?
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
micafighter
nagyúr
válasz whitezo88 #51476 üzenetére
,,ha beleüti biztos meghal, ha nem, akkor még élhet"
Az addig oké, de ha úgy hal meg hogy nem ütött bele, az 20 sebzés minusz. Nálam a mechazodos brawlnál nem szokott bejönni a ,,buffoljuk fel a lényt OTK-ra" mert sok removalja van zodnak, 2-3 körnél többet nem nagyon él semmi a boardon.
-
törölt tag
Másnak is bugos telefonon?
Nekem most az az új mániája hogy bizonyos lapszám mellett nem tudok hero powert nyomni, mert helyett "előrehozza" a lapokat.
A dc szerencsére most kevésbé jellemző. -
whitezo88
nagyúr
válasz micafighter #51477 üzenetére
hozzáteszem, Troggzor volt és volt még sok pici lény, szóval az esélyt megérte.
-
fogtunder
nagyúr
rég volt már Dennisem arénában, T1 ice lance face a nyitás, nyomom a well playedet, erre megköszöni
-
F-ECT$
titán
Régebben nagyon népszerű volt itt is a Crusher Shaman, mint fun deck, nos elkészült a Wotog-os verzió is belőle, hátha érdekel valakit. Illetve talán ez a frissebb decklist.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Genji
őstag
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
fendre
tag
válasz #75376384 #51478 üzenetére
Én ilyenkor megforgatom a telefont majd vissza, és akkor többnyire jó lesz. Bár sajna nem mindig Hero poweres és a hero-ra nyomott spelles (pl. rockbiter) probléma is szokott lenni néha. Szerintem ilyenkor nem jó helyen érzékel a touchscreen, és a forgatás segít magára találni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #51486 üzenetére
Hallazeal az utolsó kraft, amin még gondolkodom, de nem vagyok meggyőzve, hogy tényleg szükségem van rá, a tegnapi kontrol sámánhoz, meg ehhez is csak ő hiányzik, de most már nincs szabad dustom, kártyákat kellene törni hozzá, az meg így annyira nem.
-
fogtunder
nagyúr
válasz ígyvanferi #51491 üzenetére
talán most jobb, mint régen, mert kevesebb az aggro és a silence, régen, ha nem volt T3-ra a kezedben a blademaster+helaing kombó, akkor egyszerűen meghaltál. a laphúzás kicsit kevésnek tűnik, de amúgy akár ladder képes is lehet.
-
tomazin
veterán
-
NyxNyxNyx
addikt
Gondoltam kipróbálom ezt a huntert. Nem is lenne szar ha nem mindehol shámán lenne. Ezek ellen nem ér szart se....
-
NyxNyxNyx
addikt
Szegény shaman. Lethalom volt, elnyomtam az exc evil-t bmből, de elszámoltam az életét a minionomnak így nem tudtam volna ütni vele, de feladta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest