- Dark Souls sorozat
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- Hogwarts Legacy teszt
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Cyberpunk 2077
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz F-ECT$ #43999 üzenetére
A jó öreg Ben-ék szeretnek ködösíteni. Amikor egyértelmű dologról van szó, akkor kiáll és elmondja, hogy ez van meg kellett tenni, illetve sok fontos dologról is beszél. Viszont egy ekkora cégnél nyilván a teljes igazságot ő sem mondhatja el. A kedvencem az volt, amikor vele és egy developer csajjal volt interjú. A kérdés az volt, hogy hogyan tervezik megoldani az új játékosok beilleszkedését, mivel ez egyre nehezebb lesz . Erre instant a csaj válaszolt, hogy dolgoznak rajta, és tudnak a problémáról és ne aggódjunk, mert meg lesz oldva.
Ez kiégette a Bullshit o' méterem. Le sem szarják, hogy kb. még 2 kieg és a teljesen új játékosoknak fölösleges is elkezdeni, mert nem tudják megszerezni a szükséges lapokat. Semmi csere rendszer nincs, csak az, hogy brute force-al nyitod azt a fajta packot ami kell. De ez egy kezdőnek nem nagyon fog menni alsó hangon 100-200 dollár beleölése nélkül. És akkor még mindig röhejes marad a lapkészlete, csak össze tud dobni 1 max 2. jobb paklit.
A kiegek gyártásával nem állhatnak le, mert akkor a régi játékosokkal csesznek ki és unalmas marad a játék. Ha viszont fél évente jön ki majd mindig valami akkor hamar eljutunk arra a szintre, hogy nem csak a kezdők, de a középréteg játékosai is abbahagyják. Innen a fórumról is sokan vannak akik béta óta, vagy legalábbis rég óta játszanak, de mégsincs fullos készletük.
Magamat is csak azért nem sorolom ide, mert rengeteget költöttem már a játékra. Nekem megérte, mert nincs más hobbim, bulizni máshova nemjárok. Viszont sokan vannak akik sajnos család és gyerek mellett nem engedhetik meg maguknak. Vagy épp még a suliban nem keres rá pénzt.
Szerk.: Most, hogy összeszámoltam 8 hónap alatt kb. 160k-ból jött ki az, hogy minden fontos lap meglegyen + pár felesleg. Viszont lassan eljutok arra a pontra, hogy a köv kieg goldból meglesz. Max a pre orderre kell költeni, ha megint lesz kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
F-ECT$
titán
válasz KaraDani #43996 üzenetére
Multinál (is) dolgoztam / dolgozom, és mindig fázok az olyan kijelentésektől, hogy "valami ennyi", konkrétan itt, hogy a patronnak nem volt kiemelkedő wr-je ladderen. Az a gond ezekkel, hogy túl nagy egyszerűsítések vannak benne, kb olyan, mintha azt mondanám, hogy a hearthstone játékosok wr-je 50%. Ami igaz, csak épp van olyan, akinek legend rank-on 70%, másnak meg rank 20-on 30%.
Ok, hogy nem akarja túlbonyolítani a közlést, meg túl sok belsős infót kiadni, de igazán kíváncsi lettem volna egy olyan statisztikára, hogy rank 5 és legend között az olyan játékosoknak, akik legalább 50 meccset letoltak patronnal azoknál mennyi a wr, mert akkor lehet, hogy kicsit árnyaltabban látnánk a képet.
Dive ever, work never.
-
h3lios
addikt
Közben P4wnyhof 6-0 -nál jár Reno Shamannal Ultra Greedy deck, Thijs-al előbb találkozott és elverte mint az állat. Mondjuk a CW-nek kb. ez az egyik legrosszabb matchup-ja. Meg az se segített nagyon, hogy a Nex Champ-ből Entomb esett.
Vicces volt mindenesetre. Kár, hogy amikor én próbálom ki a shamant átlagba csak a szopás van vele.
Szerk.: 7-0. :
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz KaraDani #43996 üzenetére
Nem ezzel a kommunikációval van gond, hanem a korábbiakkal
Azért rankeden a magasabb rangon ugyanúgy probléma volt ez, nemcsak versenyen. Emellett maga az elvi része zavar, szóval ha van egy deck ami szupererős és a profik mindenkit aláznak vele az nem gond, mert az átlag játékos nem játszik vele olyan ügyesen. Nekem ez a hozzáállás nem igazán tetszik. -
KaraDani
addikt
Nekem ugy remlik, hogy csak azt mondtak, hogy ladderen nincs kiemelkedo winrateje a decknek. Ami konnyen lehet, hogy igaz is volt, mert nehez volt jol jatszani, szerintem a mostani secretpala sokkal inkabb gond rankeden (mivel eros es agyatlan), mint a patron volt. Viszont versenyen pont forditva volt, a patron felelmetesen eros volt a jo kezekben, es a versenyeknek nagyon jot tett a nerf szerintem. Szerintem itt most semmi gond nem volt ezzel a kommunikacioval.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Nyilván nem azzal volt a legnagyobb baj, hogy a ladderen túl OP volt a patron. Mert egy közepesen jó vagy jó játékos is simán elmisselte vele a Lethalt. Az igazán durva a Lifecoach és Zalae féle pro-k kezében volt, akik szinte bármit meg tudtak vele verni, még a hard counter handlockot is.
És éppen ezért minden bajnokság ugyan arról szólt. Nem is beszélve a legend rank felső rétegeiről. De a Ladder többi része, ami sokkal több embert érint nem a Patron warriorról, hanem sokkal inkább a face hunterről szólt. Egyébként 1 árny oldala is van a Patron Warrior nerfelésének. Az ilyen Secret Paladin mocsok most nem talál legyőzőre és most szinte tényleg már Paladinstone a játék neve.
Ma felhúztam magam, hogy ladderen 1-et előre 1-et hátra haladok és a rank 15 se lett meg (mondjuk csak 1-2 napot játszottam a hónapban, a többi nap melóztam javarészt). De most összeraktam énis ezt a fost. Eddig még nem vesztettem vele, pedig nem vagyok 1 jó játékos. De gyakorlatilag annyira OP lett Dr. 6, hogy az ellenfél board hátrányban nem tudja körbe játszani. Főleg a Midrange és az Aggro paklik ellen nagyon büntet. A Facehunternek esélye nem volt és még Tradelni is elkezdett, pedig ez szembe megy a szabályokkal.
Komolyan nincsen benne semmi kihívás, csak ki kell dobálni a lapokat, leszedni az ellenfél lényeit. Amiben nagyban segít a két Weapon és a 2 Keeper is. Aztán reménykedni kell, hogy turn 6-ra behúzod a lovast, vagy a divine favor-al tele húzod magad megint.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Hearthpwn-ra felkerült egy csomó új info amit a Ben Brode video után történteket foglalja össze.
A kedvenc idézetem a warsong nerf kapcsán:
"We ended up nerfing Warsong mostly for eSports, because the Championship was incoming and at the very highest levels, people were achieving much higher win rates than most people on the ladder. - Ben Brode"Egész eddig azzal takaróztak, hogy a patron deck nem is volt erős, most beismerték, hogy mégis
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Jókor kapok Bawl-os questet én is.... 2-t tudtam nyerni elég sok idő alatt. Nem mondanám magam ügyetlen játékosnak és a társaim se voltak azok, szóval nem ezen múlt, túl OP az ellen szerintem. Csak perfekt kézzel és curve-vel lehet legyőzni....
Ezt a Blizz. nem találta jól ki.
-
whitezo88
nagyúr
na kb 6-ra meglett egy értelmes emberrel, soha többet. Hetek óta nincs értelmes, vagy új brawl...
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Brawl bug:
16HP-n allt a robot, erre kiirja, hogy "your opponent left". Kaptam egy win-t es ezzel egyutt a paklit. Jopar lap hianyzik meg, ennek ellenere nekem is 40 dust lett a vege.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Yagut játszott egy rank1 és egy legend smorc shaman ellen. Paladin olyan kombinációt tolt, hogy Cons, majd utána EQ, aztán shaman Doomhammerrel 2x csapott bele a Conjurerbe a lénye helyett, persze bele is halt mert se FB-t se Fireballt nem látott...
-
adrian94
őstag
-
Prof
addikt
Jaj vegre egy Golden Legendary : Mukla lol , A Brawl packbol Asia-n meg jott egy bane of doom/twilight drake is
-
törölt tag
szerk. késő van, félreolvastam.
viszont a brawl elsőre sikerült és esett egy lila hulladék is. ami fura volt, hogy a random 3 target varázslatot elnyomta vagy 5 alkalommal és abból egyszer volt az, hogy nem talált el hőst. máskor, bármennyi lény is volt lent 1-1 hős és egy fos kis minion voltak a célpontok...
[ Szerkesztve ]
-
gmx9
aktív tag
Tudom, hogy a casual is játszhatatlan, de könyörgöm, tempo mage-el ott menni...de mondhatnék más top decket is. Nevetséges mennyire szarnak az emberek.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
h3lios
addikt
Most néztem videókat erről a duelyst nevű játékról. Kinézetre esküszöm olyan, mintha a HS-t összekevertük volna a régi Nintendós Pokemon játékokkal. Már csak a Pikachu téged választalak szöveg hiányzik.
-
F-ECT$
titán
Nekem jött a mostani brawl-ból egy golden mass dispel meg egy snake trap
Dive ever, work never.
-
Redcaster
őstag
Ritka elb*szott egy brawl ez... Ennél még a Randomonium, meg a full pókos, meg a full portálos is érdekesebb volt... 7-ből semmi, a legkevesebb HP 32 volt
-
Kanczy
veterán
Minden streamer Patront játszik, kicsit unalmas
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
thesound
addikt
Itt is volt ilyen, hogy az arcomra akart menni a lényével, kellett pár másodperc mire felfogta, hogy nem fog menni. Emberünk célzott: face-taunt-face-taunt-face
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
gmx9
aktív tag
Én is mákos voltam, bár Millhouse-t a kelleténél hamarabb tette ki a társam, de nem tudhatta mi van nálam. Okos játékkal lehoztuk, ezúttal egyelőre tetszik maga a brawl is, nem érzem az izzadtságszagot mint az elmúlt hónapokban.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
h3lios
addikt
Ja az nekem is csak ennyi volt. Azóta Saelinnel is levertük 1x, szerintem nagy fun ez a kaszt párosítás is. Az elején féltem, hogy a heal nem lesz elég, viszont a rengeteg burst miatt sokkal könnyebb mint a Priest / Paladin összeállítás. Könnyű telepakolni a boardot, az animated armor meg MVP sok esetben. Mondjuk látszik, hogy a régi Assasinate képessége kicsit OP volt, ezért sokat gyengítettek rajta. most már csak az attackját üti a legnagyobb minionba.
-
P. úr
tag
válasz h3lios #43968 üzenetére
Én egyelőre szopóágon vagyok a társakkal. Négy meccsből kettőnél egész sokáig húztuk okos játékkal, a harmadik társammal sajnos kénytelen voltam feladni, amikor a harmadik fireblastot küldte az arcomba Medivh-vel, negyedik menetben meg turn 9 lethalt tolt Mechazod. Ennyit még nem szenvedtem 40 dustért.
-
ThySoul
senior tag
40 perc szívás után megkaptam a megérdemelt 55 dustom. :"3
-
h3lios
addikt
Nekem szerencsém volt, az első társam (pedig csak rank 21) rögtön értette a lényeget és simán elvertük a botot. Ancient mage-et sikerült kirakni brann után, tehát laza + 4 spelldamage jött össze. Ráadásul a társam pont előtte rakta ki millhouse-t, szóval kapta a pyro + fireball + fireball combot mecha barátunk
A végén a társam 1 fullos boardra tolt el két savage roart, szóval eléggé actual meta befejezés lett.
-
KaraDani
addikt
Blizzard azt hitte az playerek értik már ezt a brawlt, nem jár pakk a loseért. Druid társam, t2 chow üresben, T4 manastorm
-
saen
veterán
válasz h3lios #43962 üzenetére
Sok dologban nem értünk egyet:
-a cikket valaki írta, de jónéhány profi játékos már elmondta ugyanezt, köztük a legjobbak közül is jópáran (Xixo, Thijs, stb) szóval nem SMOrc játékosok találták ezt ki.
-control meta sose lesz amíg ilyen lapok jönnek ki, hogy Anyfin Can Happen meg Entomb, pont erről beszéltek most a ValueTown-ban ma este, abszolút igazuk volt...
-a játék lényege az, hogy megöld a másikat, nem az hogy board control legyen, ezért nem kell meglepődni ha arcra mennek az emberekInkább nézz Kolentot, most volt egy durva meccse, Zoo-val 1-hpról megvert úgy egy Patront, hogy én már rég feladtam volna.
-
saelin
veterán
válasz h3lios #43962 üzenetére
Én nem bánnám hogy maradna! Még csak ma szereztem meg, de már tök jó anti-aggro lapnak tartom (na jó, murlock pala ellen xart sem ér), és nem zavar hogy hosszabb lesz miatta a játékidő. Az viszont igen, hogy ha reno benne van a deckben, akkor kevés a 30 lap mind nekem, mind az ellenfélnek. Legutoljára reno lockkal mentem - egy picit változtatva rajta, mert hiányzik pár lap az "eredetiből"- és egy pap volt az ellenfelem... neki nem volt dmg-e, nekem sem és megvártuk amíg a fatigue végez az egyikünkkel... Szerintem nem kell mondanom ki halt meg. (lock vs priest )
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
h3lios
addikt
válasz Redcaster #43956 üzenetére
Az tudható volt, hogy Reno az új szetek kiadásával egyre jobb lesz. Minnél több van 1 mana slotra annál kevésbé kell lemondani a Value-ról, ami a lapokat illeti. Ettől függetlenül ugyan úgy inkonzisztens paklik lesznek, mert nem lehet várni, hogy az adott lapból 2 van, hamarosan úgyis behúzod valamelyiket. Kb. coin flip az egész, hogy vagy bejön szükséges lap vagy nem.
Arról már nem is beszélve, hogy fel is kell húzni Reno-t időben. Ezért jobb valamivel a Warlock verzió (én kevésbé szeretem, mint a mage-et). Viszont nem tudom elképzelni a nerfet, mert azzal Blizzard féle lap megölés lenne megint. Statokban hova nerfelni ? 6 manáért pont jó Body ami nem 1 Healbot, tehát ha fent is marad akkor is képes károkat okozni. Egy 3/3-at sok pakli körberöhög annyira nem jelent fenyegetést.
Arról pedig, hogy túlságosan belassította a metát ? WTF ?!?!?!
Abban a metában ahol az aggro shaman és a face hunter Turn 6 lethalt ad mi a f.szom a lassú ?
Nevetséges. Ezt a cikket is 1 olyan ember írta aki SMOrc- ot játszik 0-24-ben, mert a mostani meta nem, hogy nem lassú de éppen az elfogadható szinten van.Eleve arról kellene szólni a játéknak, hogy 10+ kör alatt ki tud felülkerekedni a másikon. Ez ami most megy ez igazából brute force. Fossunk ki mindent, dobáljunk mindent arcba / pakoljuk tele a boardot és üssük agyon a másikat. Az előző a face paklikra jellemző, utóbbival nem lenne gond, mert a boarcontrol -ról kellene szólni a játéknak. Az már más kérdés, hogy a paladinnak minden manaslotra 2x jobb lapjai vannak, mint a többi kasztnak együtt véve.
Szóval én fölöslegesnek tartok bármi féle nerfet. Ezzel kaptak 1 kis levegőt a control paklik. A legenyhébb változásra megint 0-24 facehunter / aggro druid / shaman / zoo meta lenne Turn 5-6-7 Lethallal....
[ Szerkesztve ]
-
tretyak
aktív tag
Nem játszik valaki? W&L-öm van és offline mindenki, de érdekelne, hogy melyik 5 lapból lesz 40 dustom.
Battletag: peho # 2223[ Szerkesztve ]
-
mody123
tag
Inkább a secret palával kéne kezdeni valamit mert 2 napja csak az jön velem szembe már hányingerem van a fix Dr 6-ra. Lehetne a játék neve Paladinstone mert csak azt lehet látni arénában/rankeden vicc az egész, megoldom a kettő Dr6-t, Tirion-t, sok kicsi minion-t és végül Dr7-el kivégez mert kifogyott a kezem és még nyomja a well played mert olyan nehéz volt neki megnézni mennyi manája van és van e akkora költségű a kezében.
Inkább pihentetem a játékot mert megvan a Rank5.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz Redcaster #43956 üzenetére
Szerintem maximum stat nerfet kap, az effectet nem igazán lehet gyengíteni, mivel az szerintem már mindegy, hogy 25-t gyógyít vagy 27-et
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Redcaster
őstag
-
KaraDani
addikt
Na most fogalmam sincs mit kéne játszani. 20% warlock, ennek fele aggrozoo, 20% secretpala, 10% tempomage, 10% midrangedruid, 5%-10% patron. Eddig jó volt a druid, de így, hogy előjöttek a tempomagek zoo-k, patronok, kezd eléggé problémás lenni. Valakinek valami ötlet erre az összetételre? ControlPriest talán?
Brawl: újra coop van, csak más herokkal.[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
Ezentúl 5 óra helyett mindig este 10-kor lesz a tavern brawl?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
darkrock
aktív tag
11-3 lett a vége, jutalom, a pack 40 dust.
-
darkrock
aktív tag
Arénában 11 vagy 12 győzelemért jár jobb jutalom? Jelenleg 11-2-nél vagyok.
netpeti98: itt a topikban olvastam valami olyasmiről, hogy a 11 win jobb jutalmat ad.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Yodamest
veterán
válasz Kanczy #43941 üzenetére
csak az RNG mágikus ereje kapcsán:
Mi toltunk egy céges HS bajnokságot páran. Elődöntőben 2-1-es meccs állásnál simán nyertem volna (3-1-nél meg ugye már én jutok tovább) erre warrior kiteszi a brawlt.... nálam volt 6 lény a boardon, nála volt 1.... szerintetek mit hagyott fent?
-
RexpecT
addikt
P4wnyhof renolockot játszik, már kijátszott egyet, de a Golden Monkey "adott" neki még egyet .
-
Kanczy
veterán
Na most engem is megvert az RNG. Egymás után (nem tudom, a sorrend így volt-e):
-én Peddlerem 3 sittes lény, enemy Mortal Coil, amivel lelövi a pókom
-én Implosion-öm 2x2 dmg, ő egyből 4, amivel lelövi a másik pókom
-enemy MCT két imp és egy Peddler mellől elviszi a Gang Boss-t
-leütöm a Shredderjét az egyik imppel, amiből kap egy Millhouse-otNem szoktam az RNG-n hőbörögni, de azért ezután inkább lelőttem a HS-t
-
addikt
-
JNashville
senior tag
válasz JNashville #43937 üzenetére
Egyébként én is meglepődtem, hogy ennyire jól megy nekem a dekk, tekintve, hogy Freeze Mage-dzsel 50% alatt van a winrate-em, Reno Lockkal (amiből hiányzik a két fődémon) pedig 50-60 % csak.
Holnapután lesz időm tovább vinni a laddert, akkor megírom, hogyan muzsikál R12 felett.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
JNashville
senior tag
válasz F-ECT$ #43932 üzenetére
Reno Mage:
Ugyanaz, amit Mike régebben linkelt, most én se találom, ezért belinkelem a sajátom. Szerintem lapra pontosan ugyanaz. Full Aggro - Full Control ellen valóban lehetnek gondok, de ilyen dekkel nem nagyon találkoztam. A Midrange viszont virágzik, egy átlagos húzással azt pedig be lehet darálni.
Toshleyn gondolkoztam, de Sylvanas jobb a kontroll ellen, Antonidas ide tényleg felesleges, Rhonin szintén. Sokszor fogunk 7-8-9 lappal a kézben játszani, nem szabad leburnolni semmit, mert akkor jó eséllyel concede a vége.
Ja, és tegnap még toltam egyet Secret Pala ellen, az is meglett, így Rank 12 lett a vége.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
saelin
veterán
A LoE megszerezve! Alig várom, hogy hazaérve belekezdjek! Mennyire lesz agykuki?
-
KaraDani
addikt
Jó kis fejtörő, aki megmenti az emberiséget az előtt emelem a kalapom
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Dantenero72 #43924 üzenetére
missplay után felesleges sírni, egyenrangú ellenfelek között is elúszik rajta a meccs többnyire, hacsak nincs iszonyatos nagy mákja az embernek.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
F-ECT$
titán
-
Redcaster
őstag
Kulturáltan, kevesebb káromkodással is el lehet mondani a véleményedet...
-
KaraDani
addikt
Folyton szidjuk az EU szervereket, erre most a héten már másodszor halt le az NA szerver.
-
voyager4.4
senior tag
válasz Kanczy #43916 üzenetére
Ez elég valószínű, én az aggro-t szinte mindig elverem. (Persze, ha tökéletes keze van, nálad meg ott csücsülnek körökig a használhatatlan, magas költségű lapok akkor nincs mit tenni)
Mondjuk én Surrender és BelezőCsabi dekkjét is játszom
(utóbbi persze nem az övé, hanem kb a klasszik, de lehet van különbség nem toom.)Genji: bizonyos kultúrákban durván sértés kategória , de amúgy igazad van, a wp finomít a dolgon, meg amúgy is valószínű csak én látom bele...
no fate but what we make
-
Kanczy
veterán
Csak azt tudnám, hogy ha mindig, mikor kikapsz, az ellenfeled unskilled és lemákolnak, minek játszol? Nem úgy tűnik, hogy élvezed.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Nekem elég volt mára, befejeztem a priest napot, 9-6 lett a vége és rank 8. Ez nem rossz, főleg az 1-4-es kezdés után és a két szint felfelé is tetszett.
Utolsó meccs egy MalyLock ellen volt, fatigue-ban vertem meg, úgy hogy Malygosszal sem volt elég sebzése, hogy megöljön -
addikt
-
Dantenero72
aktív tag
Reno lock annyira nehéz Egy miss playt vétettem azt hittem csak 1shadowflameje lesz de nem 2volt a buzinak de azt is kitudtam volna játszani persze... full naxx,blackrock+leagues pakk Dr.Boom-al megspékelve akinek a boomjai persze mind2 4-4dmg re proccol úgy hogy lent volt 2 x/5hp-som és mind2 leverte így 2free minionnal nem OP dehogyis a faszt nem Volt itt dupplázott healbot battlecry reno meg minden de így is kevesebb mint 10hpval nyomott csak le az nájsz hogy én kitolok 60dmget a kis 0skilledre ő meg csak veri a szűz pömpölöjét hogy mekkora skilled állat. Érdekes hogy 10 meccsből csak ettől a faszrágótól kaptam ki azt is 1missplay miatt meg a csicska botjai miatt.
-
whitezo88
nagyúr
válasz férfiállat #43921 üzenetére
nyugodt szívvel. Gyakorlatilag egy drágább, és BGH-target Violet Teacher.
-
Genji
őstag
válasz voyager4.4 #43913 üzenetére
Mi másból. Kirakta a lethalt és ahelyett hogy beütötte volna well played és concede.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Kanczy
veterán
válasz férfiállat #43918 üzenetére
Sosem volt jó, most sem az
-
férfiállat
tag
Ilidan lap milyen lap a mostani keretek között?
-
h3lios
addikt
válasz Kanczy #43916 üzenetére
Nem gondolnám. Amikor Reno-val kihozom úgy, hogy 27-et Heal-el rajtam majd után MÉG egy Jarrax forma hátra van. Boardja az ellenfelemnek nincs és még ígyis van nála annyi DMG, hogy simán agyonüt.
A két véglet ver el, Face és Fatigure deck. Akkor mi ellen jó ? Ja Secret paladin ellen használható a cucc, de a többi decktől cumizik rendesen.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Egyébként a Reno Lock legalább annyira hulladék, mint a Mage verzió. Minden szar elver, mert nincs 1 rendes midgame a pakliban, gyakorlatilag az aggro shaman turn 5 lethalt ad. Erre a Control Priest lazán lever Fatigure-ban.
[ Szerkesztve ]
-
gmx9
aktív tag
Az aknák csapdák, nem proper lapok, ezért húzol még egyet.
-
Genji
őstag
Ilyet bakker. Most Kolento twichen történt:
Kolento Ramp druiddal rankol (legend 11) ellen Renolock. Utolsó lapig nyomják fej fej mellett kb 20 perces meccs, erre a végén a Warlock kitesz egy Leeroyt amivel lethalja van, nyom egy well playedet és concede. Van respekt apám. De a vicc nem is ez hanem, hogy Kolento zero reakció, úgy tesz mintha semmi se történt volna és fapofával nyomja a köv meccset.a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
oba
addikt
Micsoda szemét paraszt fatigue control warriorral találkoztam az előbb... elfogyasztja a lapjaidat majd kirak egy Brann -t plusz azt a legendást (nem jut eszembe a neve) ami egy aknát rak az ellenfél paklijába és 10et sebez ha felhúzod. GG. 21 hp -m volt, Reno kézben, de a két akna és a fatigue pont kivégzett...
szerk.: mondjuk az nem volt teljesen világos, hogy amikor átadta a kört, miért húztam fel azonnal mind a két lapot a deckből, miért nem csak 1 -et... plusz még a fatigue is ugye... vagy pont a fatigue miatt húztam fel az "extra" lapokat? Mekkora disznó egy deck ez..[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Sturdiridge
tag
egy decklist ahhoz a 10-0ás reno mage-hez pls
-
Kanczy
veterán
válasz h3lios #43905 üzenetére
Szerintem kaszt és ellenfél deckfüggő. Ha elég a 30 hp, cserébe agyonveri két kör alatt a két Molten, akkor Giant+Echo+Reno. Ha nem elég / nem nyernél (pl. egy pala/priest többnyire letakarítja a boardot a lények számától és méretétől függetlenül) az azonnali két 8/8-cal, akkor inkább a másik opció
-
RexpecT
addikt
Tegnap - tagnap előtt mentem 5 wint egyhuzamban, azóta meg 4 loss szintén egyhuzamban.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ígyvanferi #43894 üzenetére
RenoLockkal nagyon fun, itt is hasonlóra számítok. Ladder elején még játszottam is vele, de mivel nem vagyok vele kellően jó, így rank 10 felett inkább csak a vereségeimet szaporítottam vele.Jelenleg secret pala, patron ill a Mike által linkelt priest ami nekem működik.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
h3lios
addikt
Közepesen szerencsés húzás kell és igazából sokat számít, hogy az ellenfélnek milyen a kezdése. Nyilván, ha az előbb elhangzott Mechmage Turn 3 fullos board van azzal nagyon nem lehet mit csinálni. Ugyan ide sorolnám az aggro shaman turn 5-6 lethalját.
Ha viszont az elején kapsz minimális removalt akkor ki lehet húzni. Azt figyeltem meg, ha Turn 6-ra jön a blizzard onnantól általában nyert ügyem van.
Általában az elején megtartom az ice blockot, mert az adhat még 1 kört a brutális rák ellen. Ez átlagban működik, mert behúzhatod addigra Reno-t ha szerencséd van. Mondjuk, ha jön 1 random Misztikus Kazán akkor kb. 1 ragequit kíséretében fel is adhatod a meccset.Ha pedig midrange pakli jön szembe azt jó eséllyel megnyered, ha van időhúzásra lehetőség.
Én 2 nagyon szar matchuppal találkoztam ez a Murloc Paladin és a Mid Druid. Utóbbinál viszonylag nagy minionok vannak, amiket van ideje kipakolni annyi nagy removal pedig nincs. Ha okos ellenfélről van szó simán betartja a doomsayerre a keepereket, szóval ezzel felesleges is próbálkozni.A Murloc pala meg simán le OTK-zik 30+ HP-ról, úgyhogy ott Reno-t fel is dughatod magadnak.
A Reno Lock ellen pedig igazából 50-50 %. Ha le tudod szedni a nagy minionjait egy Doomsayerrel, akkor nyert ügyed van. Ha kikerül Jarraxus, pláne úgy ha board hátrányban vagy, akkor kb. mehet is a Concede.Nekem legalábbis ezek a tapasztalataim vele. Viszont annál nincs is viccesebb, amikor a Face Warrior / Hunter Turn 6-ban tolja a Well Played-et, te meg a Renot. Utána 90%-ban jön a Concede. De ugyan ez igaz arra is, amikor a Secred Fosadin ellen csinálsz magadnak 3 Reno-t kis szerencsével.
(#43894) ígyvanferi
Anti teljesen felesleges ebben a pakliban. Mike-al pont beszéltük, hogy összesen 7 "olcsó" spell van a pakliban. Ezeknek alsó hangon a fele, ha nem több kimegy Turn 10 előtt. Arról nem is beszélve, hogy itt végig a túlélésről szól a dolog. Én még nem toltam olyan meccset, ahol Turn 10+ ban én uraltam volna a boardot. Max Facehunter ellen, ha korán kifogy a keze, te meg explo sheepel letakarítasz.
Onnantól pedig, hogy kikerült a Molten + Reno és kiment rájuk az Echo tök fölösleges Tóni. Simán megynyered a Gianntokkal is.Toshley mondjuk nem hülyeség, de nekem sincs meg és ezért nem fogom lecraftolni. Alex szintén jól jöhet , de nem igazán van neki hely a pakliban. Szilvi sokkal jobb Control lap, max a helyére raknám be, azt viszont sajnálnám, mert így keletkezne + 1 BGH target.
Többiek :
Szerintetek melyik a kifizetendőbb megoldás ?
Ha leütöttek 1 / low HP-ra és 0 manért ki tudod rakni a giantot + Renot és tudsz rá Echo-zni.
Magára a Giantra, esetleg a mellette lévő minionokra kirakni az Echo-t, majd még 1 giantot kirakni és végül utána Renot.Vagy Giant + Reno + Echo. Így kapsz belőle még 1 -et, ha később szükség lenne rá. Sokszor nem tudom melyik a kifizetődőbb. Druid ellen nyilván az utóbbi, mert a semmiből tud 14+ DMG-t előrántani. A többi kaszt ellen viszont a maradék 30 HP elég lehet.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz #75376384 #43902 üzenetére
oké hogy beismeri a hibát Naxx bejelentéssel kapcsolatban, de megint csak az van hogy mennyire dolgoznak, felsorolva olyanokat, amik hónapok óta bent vannak. Brawl-on annyira dolgoznak hogy előző 5-6 brawlból vagy 3 volt ismétlés. Mechazod óta nemigen volt nagy durranás, amin annyit dolgozni kellett volna mert más. De mivel nem is jelentettek be semmit LoE bejelentése óta, persze hogy kéne valamit elhinteni.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Nem tudom honnan szedte össze a tempostorm, de szerintem a Zoo legaggrosabb változata minden, csak nem tier1 deck
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500