Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hohocali
aktív tag
válasz
kenwood #27870 üzenetére
Ez igaz, jönnek fel azok. De én most a nagy mozifilmekre gondolok, pl. Marvell, stb. Ezek bevétele a mozikból van, pedig nem lenne szükségszerű. Szerintem.
(#27871) PuMbA: akkor a "filmes" azt jelenti, hogy elmosott? Ezt nem lehet szerinted utólag rárakni? És ne vedd kötekedésnek, de még mindig ugyanaz a kérdésem : te az életben elmosva látod a mozgásokat? Mert én nagyon nem. Nemrég voltam Veszprémben moziban, hogy megnézzem, hol tart a kereskedelmi mozi, hááát... Ide elég csak annyi, hogy a film végén, amikor vezettem haza a kocsiban és kinéztem az ablakon, mellbevágott két dolog: 1. hú bazz, de éles minden! 2. és milyen jó a kontraszt!
Megjegyzem, megpróbáltam lefényképezni film előtt a vásznat (valami reklám ment rajta) a látószög miatt, és az iPhone6 nem talált fókuszt rajta! Ez lenne az igazi mozi? Na neee.... Ez max arra jó, hogy az emberben déjà vu érzést keltsen a gyerekkoráról, szerintem.(#27872) Formaster: én ezt folyamatosabbnak látom, mint egy mozit. 24 fps-t csak akkor látod folyamatosnak, ha felvillantod csak a képkockákat, mert ezzel becsapod a szemet. A youtube-ot ne keverjük ide, azzal sok probléma van. Nézzük a való példát : fut a kutya az udvaron, élesen látom. Szappanopera? Ezt hogy veszem észre rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi belépő szinten
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Új 4K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)