Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hohocali

aktív tag

válasz kenwood #27870 üzenetére

Ez igaz, jönnek fel azok. De én most a nagy mozifilmekre gondolok, pl. Marvell, stb. Ezek bevétele a mozikból van, pedig nem lenne szükségszerű. Szerintem.

(#27871) PuMbA: akkor a "filmes" azt jelenti, hogy elmosott? Ezt nem lehet szerinted utólag rárakni? És ne vedd kötekedésnek, de még mindig ugyanaz a kérdésem : te az életben elmosva látod a mozgásokat? Mert én nagyon nem. Nemrég voltam Veszprémben moziban, hogy megnézzem, hol tart a kereskedelmi mozi, hááát... Ide elég csak annyi, hogy a film végén, amikor vezettem haza a kocsiban és kinéztem az ablakon, mellbevágott két dolog: 1. hú bazz, de éles minden! 2. és milyen jó a kontraszt! :)
    Megjegyzem, megpróbáltam lefényképezni film előtt a vásznat (valami reklám ment rajta) a látószög miatt, és az iPhone6 nem talált fókuszt rajta! Ez lenne az igazi mozi? Na neee.... Ez max arra jó, hogy az emberben déjà vu érzést keltsen a gyerekkoráról, szerintem.

(#27872) Formaster: én ezt folyamatosabbnak látom, mint egy mozit. 24 fps-t csak akkor látod folyamatosnak, ha felvillantod csak a képkockákat, mert ezzel becsapod a szemet. A youtube-ot ne keverjük ide, azzal sok probléma van. Nézzük a való példát : fut a kutya az udvaron, élesen látom. Szappanopera? Ezt hogy veszem észre rajta? :)

Új hozzászólás Aktív témák