Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaxx
tag
válasz
WonderCSabo #8094 üzenetére
Hi,
na a problémát leáltalánosítottam az AVI-ra, nézegettem más filmekkel és semmivel nincs a zöld csíkos probléma csakis a Grace Klinika 5. évad...vmi Bitzone release. Mediainfo szerint XVID, úgyhogy raktam fel Xvid kodeket és azt használom a beépített helyett és azzal jó lett.
Ja és amúgy feltettem a 32 bitest és azzal próbáltam. Ez a méretprobléma is megszűnt, ami még van hogy 24 HZ-en mkv-t nézve EVR Customnál a reakcióidő megint horribilis. :S ...meg a folyamatosság sem az igazi, pedig 37A656-tal mennie kéne. A szűrőknél a Matroska-nál nincs pipa + a H264-nél a DXVA van beállítva. Lehet hogy FFmpeg-gel jobb lenne? (már alszanak a szobában aztán már nem nyomom ma be a tvt)
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #8097 üzenetére
Van 64 bites WMP is, amit szintén tökéletesen megy. És lehetne 64 bites FF és Opera is, csak a kereslet hiánya miatt nincs. (FFből van, de az nem hivatalos, és pluginek nélkül mit sem ér)
De egy próbát megér a 32 bites MPC-HC.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo #8096 üzenetére
En is csak emlekezetbol vettem itt olvastam ezert javasoltam hogy probalja meg a 32 bitest.
En azert tertem vissza a 32 bites W7-hez mert nagyon sok progi IE FF Opera bongeszo flash Java WMP ezek mind meg 32 bitesek tudom nativan tamogatja a 32 bitet a W7 64 de kiprobaltam pl a Java 64 bit es az IE 64 bit nem okes stb.[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #8095 üzenetére
64 bites bugos? Télleg mintha írták volna, de én semmilyen buggal nem találkoztam, pedig jó ideje azt használom.
-
Steelmanus
addikt
Regebben irtak hogy a 64 bites elegge bugos probald ki a 32 bitest. Nalam az van viszont W7 32 bit alatt a legujabb nem mutatja a Talcan a kis zold csikot ahogy megy a video vagy az MP3 mert azt is hozza rendeltem ezert visszatettem az egyel elobbi verziot, a MPC-HomeCinema.1.3.1779.0.x86.exe-t az jo.
-
-
salaxx
tag
Hi szakertök,
a következö a problema. Tegnap ki akartam probalni az uj MPC-t, a betat....ami orosz oldalon a legujabb es a következö törtent. (Konfig: Q9550, Ati 4870 - 10.3 Cat., Win7x64, FFdshow x64 + MPC-HC Beta 1.3.17** x64)
A MPC EVR Customon (Mik legyenek bepiplava EVR Customon??) a monitoron teljes kepernyöre nagyitva teljesen ok, ranezesre. A lejätszo reakcioideje azonban jelentösen megnö....pl nem full screenen odebbhuzni magat a lejatszo ablakot, vagy alt+enterrel fullra rakni, beletekeres...szoval ezekhez mind kell 1-2 masodperc. A tv-re athuzva azonban ha ott nyomok full screent akkor olyan a kep, hogy elkezdödik a kep bal oldalon teljesen oken, de viszont csak hosszaban a kep a tv 4/5-eig er.....es a nyujtas is csak ezen a kereten belül nyujt.....szoval mintha lenne egy "ablak" es a tv jobb oldali 1/5-öde mar nem tartozik ebbe az ablakba. Neztem hogy elegge rafeküdtek az uj MPC-ben erre a teljes kepernyös felbontasvaltasokra....erre gyanakszok, mert olyan mintha megvaltozna a felbontas esetleg es emiatt esetleg az a kepter mar "nem hasznalhato" lenne.
Na mind1....vissza akkor Default EVR-re....mert Custom csak a 4:3-as baratok közt kinyujtasahoz kell a baratnömnek. A default EVR reakcioideje teljesen ok, de viszont ahogy athuzom a lejatszot a tv-re AVI-nal egy zöld csik jelenik meg alul....utana ha visszahuzom monitorra akkor is marad mar a zöld csik.....az segit egyedül ha tvn zöld csikosan full screenre nyomom....es meg1szer megnyitom a videot es akkor mar csik nelkül indul el a tvn full screenben.
Eleg idegesitö...
A "legjobb" viszont a magamnak feltett "kell ez nekem?" kerdes megavalszolasaval visszatelepitett legutolso normal (nem beta) MPC (1349 asszem vagy valahogy igy) release visszatetele utan ugyanilyen rossz maradt a helyzet.
Vkinek esetleg vmi ötlet, hogy mit kene tennem??
Elöre is kösz
[ Szerkesztve ]
-
Larry303
addikt
leszedtem egy "die erde von oben" BR lemezet 34GB
elvileg vc1es haelindítom mphc val dxva modban játsza le és ezt a szűrőt használja...namármost az intro fejezet az megy rendesen, de ahogy kezdődne a film, csak a hang megy a képernyő fekete marad...belső szűrőknél kikapcsoltam a vc1 dxva erre volt képem rendesen, de szaggatott...3,6 e8200 nem hinném, hogy kevés lenne alá szal ötleteket várnék
előre is köszi -
castiel
aktív tag
engem nem érdekel hogy a hivatalos honlapon mit írnak, én tapasztalatból mondom hogyha elindítasz egy hd filmet rajta akkor letiltja az asztali témákat és ilyet csak oylan program csinál ami nem támogatja a win7-et..
CPT.Pirk:
ja igen bocsánat, a HC-hez már nem kell[ Szerkesztve ]
-
Lui76
őstag
válasz
WonderCSabo #8038 üzenetére
a TMT3-nál csak a Platinum kezeli a BD filmeket?
-
castiel
aktív tag
válasz
WonderCSabo #8073 üzenetére
én ezt értem és semmi gondom nincs vele
én is CCCP-t használtam mikor még MPC-HC-t használtam, de most nincs fent semmi kodek külön, csak a powerDVD ami viszi ugye a HD-t és 5.1-et ac3 filter meg minden külön kodek telepítése nélkül, és a MPC-HC de ezt csak sima divx-nél használom amikor csak egy kis videot akarok megnézni, mert ugye ez gyorsabban betölt azért..a PowerDVD mellett azért döntöttem mert 5.1-et és FullHD-t simán viszi egyből!
A TMT3-at meg azért nem szeretem mert letiltja az asztali témákat win7-ben ha elindítok egy filmet és ez zavaró + lassú miatta a film elindulása.. egyébként ez is viszi a fullHD-t és 5.1-et gond nélkül! Csak nem támogatja a win7-et..[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz
ezsolti #8071 üzenetére
Okés, örülök, hogy megvan a hiba.
castiel: A CCCP-t azért ajánlottam mert a kolléga WMP-vel akart filmet nézni, ami kodekek nélkül ugye nem lehetséges. És ha kodekcsomag, akkor legyen CCCP, mert szvsz ez a legjobb, és nem turkál bele semmibe, amibe nem kell neki.
Az MPC-HC-ban jóval több lehetőség van mint a PowerDVD-ben, és abban is csak egyszer kell beállítani azt jó van. De mindenki azt használ, amit szeretne, mi az MPC-HCt ajánljuk, mert szerintünk az a legjobb.
-
castiel
aktív tag
válasz
band1103 #8058 üzenetére
cole111-nek 2 féle dolgot mondtatok, és mikor már a k-lite-al küszködött akkor csabo meg cccp-t ajánlott neki..
egyébként mi az hogy ez mellett kardoskodtok? ez nem foci vagy ati vs. nvidia..
azt kell ajánlani ami neki való! ha csak felhasználó szinten ért hozzá akkor nem kéne kodekekkel traktálni szegényt, hanem egy jóval egyszerűbb programot ajánlani neki!
úgyhogy te csak ne oktass ki..egyébként én a kodekekről beszéltem és nem a lejátszókról, azért mondtam a PowerDVD-t mert abban alapból van kodek mint a TMT3-ban és nem kell ilyenekkel szarozni.. és ez is lejátszik mkv-t meg minden kakit..
[ Szerkesztve ]
-
ezsolti
tag
válasz
WonderCSabo #8063 üzenetére
A vírusírtó a gond. Nod32, majd beállítom, ha lehet, hogy ne ellenőrizzen "filmes" kiterjesztésű fájlokat!
-
PuMbA
titán
válasz
WonderCSabo #8067 üzenetére
Az ION minden videót visz (nem kell DXVA-snak lennie) hiszen NVIDIA gyártmány. Ha még sem viszi még mindig ott a CUDA.
-
ArGab
őstag
Részleges válaszokat tudok párra, esetleg majd valaki kiegészíti. De lényegében technikai és történelmi okai vannak.
- Miért léteznek 23.967 FPS-es filmek. Honnan jön ez az érték?
23.976, és úgy tudom azért létezik, mert ebből lehet 3:2 pulldown-nal 29.97-et előállítani az NTSC szabványhoz, 24.000-ból sokkal körülményesebb lenne.- A mozifilmek miért 24 FPS-esek még mindig? Miért nem 25 (vagy 30), hogy jobban passzoljanak a TV-szabványokhoz?
Történelem. Hogy pontosan miért lett 24 azt nem tudom, de a lényege, hogy ennyivel már folyamatos a mozgás, de nem pocsékolódik értelmetlenül a drága celluloid. Értelemszerűen mivel mindenhol használják, nem lehet csak úgy lecserélni. Talán most a digitális vetítés korszakára változik majd a helyzet. Állítólag Cameron is szeretett volna magasabb képkockaszámmal dolgozni az Avatar készítésekor, hogy a 3D termekben életszerűbb legyen a hatás.- Miért léteznek mégis 25 FPS-es filmek?
Én sokáig úgy tudtam nem léteznek (mármint filmre forgatottak), de pont pár napja írták, hogy állítólag felénk szokás a mozifilmeket így forgatni, és így nem kell konverzió a DVD kiadáskor és a TV-s vetítéskor.- Miért 50 Hz lett a PAL rendszer képfrissítése? Miért 60 Hz lett az NTSC? Miért nem mondjuk 48 és 72 lettek?
Mert az áramhálózat Amerikában 60Hz, Európában meg 50Hz, és így volt a legegyszerűbb megvalósítani az akkori eszközökkel és technikai színvonalon, ami viszont a mai napig kötöttséget jelent a szabványok miatt.- A monitorok (videokártyák) képfrissítése miért 60 Hz (tudom, hogy állítható, de minden ezt szereti)? A "júeszéj"-ban kialakult Info' fellegvár miatt?
Gondolom az amerikai 60Hz elterjedtsége miatt ezt volt a legkönnyebb megoldani.- ezeket a kis akadásokat el lehet máshogyan is tüntetni, vagy tényleg csak a monitor frissítésének állítgatásával a ~48, 50, esetleg ~72 és 75 Hz között?
Csak akkor lehet ha a forrás képkockaszámával vagy annak egész számú többszörösével hajtott eszközt használsz. Javasolt a magasabb frekvencia, hogy legalább kétszer, de inkább háromszor jelenjen meg a kép, különben nem darabos, hanem olyan lassú, furcsa lesz a megjelenítés. Manapság pont ezért terjednek a Blu-ray mellett a 24p támogatású kijelzők, amik általában 120Hz-et tudnak (Amerikában, nálunk nem tudom milyen frekvenciájúak vannak), így könnyen megjelenítik az amerikai tévés és eredeti, BD-ken található mozis 23.976/24 fps-es anyagot is.[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz
urbanjozsi #8066 üzenetére
Az ION a DXVAs videókat ugye zsigerből viszi, a de a nem DXVAsokkal a kis atom procinak alaposan meggyűlhet a baja.
-
urbanjozsi
senior tag
Helló Guruk!
Full HD lejátszáshoz jó lenne ez a lap? A Zotac ION-ITX N330 helyett választanám!
Köszi előre is. -
WonderCSabo
félisten
-
brd
nagyúr
Sziasztok!
Itt sok tudor összegyűlt, aki talán csuklóból is tud válaszolni a (némileg idegesítőnek tűnő) kérdéseimre (egyik-másikra részben én is tudni vélem a választ egyébként, de jó lenne olyantól olvasni, aki mondjuk tanulta ezek történelmét):- Miért léteznek 23.967 FPS-es filmek. Honnan jön ez az érték?
- A mozifilmek miért 24 FPS-esek még mindig? Miért nem 25 (vagy 30), hogy jobban passzoljanak a TV-szabványokhoz?
- Miért léteznek mégis 25 FPS-es filmek?
- Miért 50 Hz lett a PAL rendszer képfrissítése? Miért 60 Hz lett az NTSC? Miért nem mondjuk 48 és 72 lettek?
- A monitorok (videokártyák) képfrissítése miért 60 Hz (tudom, hogy állítható, de minden ezt szereti)? A "júeszéj"-ban kialakult Info' fellegvár miatt?Ezek a kérdések akkor merültek fel bennem, amikor rájöttem, hogy marhára zavarnak a számítógépen való filmlejátszáskor azok a kis akadások (amelyek pl. a kamera oldalra mozgatásakor lesznek nagyon jól láthatóak, olyan, mintha egy képkocka 2x addig látszódna, mint kellene), és utánajártam, hogy azok miért vannak. Nos, azért, mert a film és a monitor képfrissítése nem egyezik meg (ill. nem a pontos többszöröse). Ha úgy állítom be a monitort, hogy az FPS-nek a többszöröse legyen a monitort képfrissítése, akkor tökéletes a kép. Ezért még egy bónuszkérdés:
- ezeket a kis akadásokat el lehet máshogyan is tüntetni, vagy tényleg csak a monitor frissítésének állítgatásával a ~48, 50, esetleg ~72 és 75 Hz között?
-
zsozso1
tag
válasz
WonderCSabo #8059 üzenetére
Nálam Win7 de x32. Egyébként milyen kimenetre érdemes állítani a hangkártyát? Úgy értem hány Bit/hz , ezzel mindig gondban vagyok.
-
band1103
őstag
válasz
castiel #8049 üzenetére
"... egyik azt mondja tegyen fel kmplayert a másik meg azt hogy az úgy nem jó és szedje le és tegyen fel k-lite-ot a harmadik meg szintén mást mond..."
Szerintem kapcsolj át mert nem ugyan azt a csatornád nézed
. Ebben a topikban akik értenek hozzá, akik itt segítenek azok soha nem fognak ilyeneket mondani. Mi az egyszerű, ingyenes és folyton fejlődő magyar nyelvű MPC-HC mellet kardoskodunk esetenként TMT3.
-
zsozso1
tag
Sajnos ugyan az a helyzet. El kezd akadozni és mikor nyomok egy stop gombot akkor meg olyat csinál mint ha "meg akadt volna a lemez" és csak kilépéssel tudom meg szüntetni. Nálatok működik rendesen ez a kimenet? Jó lenne megtalálni a hibát mert sokkal jobb ha a win nem pofázik bele a hangba!
-
ezsolti
tag
Köszönöm a segítséget! (CPT.Pirk, PuMbA) Utánanézek!
[ Szerkesztve ]
-
ezsolti
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Bármilyen filmet indítok el (gondolok a formátumra, felbontásra, fájlból vagy dvd-ről) az első 1 percen belül megakad a film gyorsan egymás után 2x nagyjából 2-2 másodpercre, majd a film végigmegy hibátlanul. Próbáltam WMP-t, VLC-t, KM Player-t, BS Playert. Ugyan az történik. Win7 x64 ultimate a rendszer. Codec nincs telepítve. Talán már találkoztatok a problémával.
-
castiel
aktív tag
válasz
WonderCSabo #8047 üzenetére
hát azt értem ezalatt hogy egyik azt mondja tegyen fel kmplayert a másik meg azt hogy az úgy nem jó és szedje le és tegyen fel k-lite-ot a harmadik meg szintén mást mond..
a Power DVD meg csak egy pl volt, mondhattam volna mást is, (pl mint amit te a Total Media Theater 3-at, igaz én is azt használtam de aztán áttértem Power DVD-re mert win7 alatt mindig letiltotta a témát ha elindítottam egy filmet a TMT3-on és ez zavaró volt.. meg néha lefagyott a progi ha áthúztam a másik kijelzőre, a PowerDVD meg ilyet nem csinál) a lényeg hogy nem kell külön kodekekkel szarozni..
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
válasz
centrino #8040 üzenetére
Ahogy PuMbA kolléga is írja, van VGA a gépedben, csak "integrált". Mármint szó szerint integrált, a CPU-ban.
A beállítások tekintetében javaslom az 1. hsz.-st! (Tulajdonképpen az MPC HC-vel menni is fog a DXVA. A proci meg egyébként is elviszi bicóból az 1080p-s filmeket is.)
-
castiel
aktív tag
nemtom mit szaroztok, leszeditek a Power DVD-t és már megy is a full hd 5.1-ben, mindenféle kodek telepítgetés és állítgatás nélkül...
sőt a hardveres gyorsításból is nagyon sokat támogat (pl: AVIVO, PureVideo, ClearVideo..)nekem core i3-530 a ClearVideo-nak köszönhetően a legdurvább filmeket is viszi full HD-ben..
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz
cellardoor12 #8044 üzenetére
Sajna annyira nem magas a 48, sőt. Az extrém magas pl. 100 Mbit.
-
cellardoor12
csendes tag
válasz
WonderCSabo #8032 üzenetére
Legújabb minden. De most, hogy írod:
"Mondjuk egy extrém magas DXVAs filmtől behal a DXVA chip is.
"
48Mbps a vidi amit nézek. Akkor ráfogom erre, 30-ig jó vagyok. Sőt a killa sample is csak 1 frameet dob el az elején.
Köszi mindent! -
centrino
aktív tag
Üdv!
tudnátok segíteni, hogy milyen lejátszót tegyek fel, milyen beállítással, hogy a lehető legegyszerűbben tudjam használni az intel H55 és i3 processzor kombót?
videokártya nincs a gépben, oprendszer win 7 ultimate
720p és sima sd filmeket szoktam nézni
Köszönöm!
-
Lui76
őstag
válasz
WonderCSabo #8038 üzenetére
Köszi.
És nem kell virtuális képpé alakítanom ugye? -
Lui76
őstag
Nemtom remélem ez is ide tartozik.
Első BD film anyagomat próbálnám winyóról lejátszani .
Mi kell ahhoz hogy a menü , és a hangsávok működjenek?
Maga a stream mappában levő anyag normálisan nézhető alap angol hangon. -
WonderCSabo
félisten
válasz
asadasad22 #8033 üzenetére
Érdemes. Bármilyen arányt támogat.
-
zsozso1
tag
Sziasztok!
Használ valaki esetleg MPC Audio Renderer-t mert valahol itt olvastam hogy az kikerüli a wint de nálam akadozik vele a hang egyébként tényleg kikerüli mert a win hangerő szabályzója nem aktív. Van valami megoldás? -
asadasad22
őstag
válasz
WonderCSabo #8032 üzenetére
thx.
meg elfelejtettem mondani h nem artana ha ilyen elbaszott aranyokat is tamogatna aminek semmilyen szabvany nem felel meg (szoval nem ilyen 16:9 vagy 3:3 hanem mondjuk 4:1).
64 bites rendszer eseten erdemes a 64-es valtozatot hasznalni vagy jobb a 32es? (sok proginal a 64 bites valtozat meg kiforratlan, meg hianyoznak komponensek amik a 32 bitesben benne vannak) -
WonderCSabo
félisten
-
asadasad22
őstag
felig off:
HD videokonvertalashoz milyen progit ajanlotok? igazabol semmi komoly feladat nincs, csak arany megvaltoztatasarol (felso-also szelek levagasaval), a minoseg megtartasaval.[ Szerkesztve ]
-
cellardoor12
csendes tag
válasz
iMaverick #8028 üzenetére
Na látod, ezért nem értem, hogy miért nem megy. Újabb problémapontosítás:
- ha használ dxva-t (legalábbis azt írja az mpc) akkor akad a videó. Stabil, béta, egyformán.
- ha nem használ (EVR Vista/.Net3 rendert választok), akkor szépen megy.
- ha kiveszem a dxva dekódoló filtert, akkor semmi nem jelenik meg.A filmek mennek úgy-ahogy (seekelésnél nehezen talál magára), úgyhogy lehet hagyom a fenébe az egészet. A bosszantó, hogy xp alatt ment 2% cpu és 20% gpu load-al, csak ott meg tearing-elt.
-
iMaverick
addikt
válasz
cellardoor12 #8023 üzenetére
A 3450-es karid ugyanolyan jó HD videózásra, mint egy 5890-es! (Max ha sok utólagos javítót kapcsolsz be az MPC HC-ben, akkor az kinyírja.
)
-
Joshi
titán
válasz
band1103 #8026 üzenetére
Így már világos, csak a GeForce 210 esetén az tévesztett meg hogy DXVA-t írt ki én meg először arra gondoltam hogy valamit nem állítottam be megfelelően. Akkor a gf210-nél a CUDA megoldotta ezt a problémát ami nekem jó, mivel az lesz a HTPC-ben.
A notebook-os HD3200 csak próba volt hogy mit tud, de ahhoz képest hogy laptopban van egész jó eredmény.
Egyébként már korábban utánaolvastam a dolgoknak de valahogy túl idegen nekem ez a kódolásos téma így nem is nagyon marad meg bennem amiért elnézésedet kérem.Régebben a divx/xvid-nél is ez volt, packet bitsream qpel gmc stb aztán mire lett egy olyan lejátszóm aminek már tök mind1 volt hogy milyen filmet rakok be már nem is foglalkoztam a dologgal.
Köszi a segítséget. -
band1103
őstag
Már ki lett vesézve hogy miért mennek GF210-en és miért nem HD3200-n.
Kulcsszó: Ref frames.
A DXVA-nak teljesen mindegy mekkora bitrátája a filmnek. Tessék má' elfelejteni ezt a bitrátás dolgot! A magas ref_frames okozza a gondokat nem a magas bitráta. Ezért nem DXVA kompatibilisek ezek a videók.Az egy dolog hogy mit ír ki a player (DXVA) az nem azt jelenti hogy megy a DXVA hanem azt hogy megy valamilyen videó gyorsítás. Akkor is azt írja ki a program ha a videó nem DXVA-s de valami mégis tudja gyorsítani a VGA-ban.
A lényeg hogy az ATI karik nem tudják DXVA-val gyorsítani azokat a videókat amik nem DXVA-sak ellenben az nV karikkal mert nekik olyan jó a sw támogatásuk hogy a nem DXVA-s videókat is tudják gyorsítani.
Olvass 1. hsz.-tcellardoor12: W7 esetén használd a EVR custom (egyedi beáll.) kimenetet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Joshi
titán
válasz
band1103 #8020 üzenetére
Úgy néz ki hogy valami nem stimmel ugyanis az asztali gépemen(GeForce 210) simán működik az említett filmeknél a DXVA.
Itt vannak képek:
Samsung video DXVA megy GeForce210 kártyán
Samsung video DXVA Nem megy HD3200 kártyán
x264_killa_sample megy GeForce210 kártyán
x264_killa_sample Nem megy HD3200 kártyánDe hogy lásd hogy más filmek mennek a HD3200-on DXVA-val:
Galapagos 720p
Red.Cliff.2008.720pAmit kiemelnék az a HD3200-on nem működő DXVA-s filmeknél a magas bitráta, ez 33mbps és 40mbps ami elég magas. De akkor a GeForce210-en miért működik?
Az asztali gépemen 64bit-es MPCHC van a laptopon a 32bit-es, de a verziószám az megegyező.Azokat a videókat amik nem mentek a HD3200-on innen letöltheted: link1, link2
[ Szerkesztve ]
-
cellardoor12
csendes tag
válasz
band1103 #8022 üzenetére
Na, jobban körvonalazódik a probléma: szóval
- stabil verzió EVR (Vista/.Net3) kimenettel jól megy
- az összes többi szaggat (stabil egyedi, svn mindegyik)Egy tesztvideó: hd_dolby_countdown_lossless.m2ts (a cikkben található helyről). A frame-ek felét eldobja, a win meg-megjeleníti a feljécen, hogy nem válaszol.
Oké, hogy gyenge a videókártyám (3450), de ezt bírnia kellene. Rendszer: Win7 x86.
-
band1103
őstag
válasz
cellardoor12 #8021 üzenetére
Vannak SVN-ek amik nem stabilak de nem minden béta rossz. Pontosan melyik bétákat próbáltad? Pl.: a 1680-as bétával semmi gond nincs.
-
cellardoor12
csendes tag
Üdv! Míg a stabil verziós mpc-hc-k minden gond nélkül mennek, addig az SVN verziókkal akadnak a full hd filmek. Mindkettővel megy hibátlanul (majdnem) minden filmmel a dxva, az újak viszont eldobálják a frame-eket, nagyon lassú a pörgetés, stb. Pedig az új jobb lenne a 24hz miatt.
Mi lehet az oka?
-
Steelmanus
addikt
Szevasztok, erdemes ezt a tweaker-t leszedni, van valami jo hatasa a kodolashoz?
Win7 DSFilter Tweaker 3.1 (0.78 MB)band1103 Egyforma az alaplapunk az integraltra gondoltal?
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Az ATI 3200 és az Intel 4500-as mobil változatai nem támogatják a DXVA-t? Akár mit állítottam a MPCHC-én nem működött a dolog.
A vga-k notebookokban vannak és GPU-Z-vel így néznek ki. -
band1103
őstag
válasz
WonderCSabo #8014 üzenetére
A részegség be van már tervezve. Húsvétkor a lányok fejét és a torkunkat locsolgatjuk. És remélem nem keverem össze hogy mit hova kell önteni. A pacsulinak nincs jó íze és a lányok sem szeretnék ha sörszagú lenne a hajuk.[ Szerkesztve ]
-
chege
aktív tag
válasz
WonderCSabo #8010 üzenetére
először én is elcsodálkoztam, aztán... mondom Ápr. 1.
Na meg az összes cikket kinyomtatták és elküldték a saját címre, nem lenne az egy picit sok pénz? Néhány szerver havidíjába belekerülne -
band1103
őstag
válasz
WonderCSabo #8010 üzenetére
És most mi lesz? Úristen!
Így nincs tovább értelme az életemnek csak ez a Logout tartotta eddig bennem a lelket de ha nincs többé hát akkor én is búcsúzom. A halálomról senki nem tehet önszántamból vetek véget az életemnek. A számítógépemet a "Rákos gyerekekért" alapítványra hagyom.
Legyetek jók!Sziasztok!
Band.
Kelt.:2010. Április elsején
[ Szerkesztve ]
-
-
WonderCSabo
félisten
Gyorsan mentsétek le az érdekes cikkeket (pl. első hsz), mert megszűnik a logout!
-
válasz
WonderCSabo #7995 üzenetére
hát felraktam ezt a cyberlink media espresso 5.5-öt.
az mkv-ba kódolást nem igen talátam benne. Meg beállíthatóságában se vmi erős.
Más konvertálót esetleg nem ismertek, ami kihasználja az ati kártyát? -
-
Cola111
aktív tag
válasz
WonderCSabo #8003 üzenetére
MIndegy, hagyjuk. Szerzek be egy másik fajta filmet, ezzel sem megy.AZért köszi
-
ati888
senior tag
válasz
WonderCSabo #8003 üzenetére
Erről lenne szó: The.Imaginarium.Of.Doctor.Parnassus.2009.BD25-DTSHD-HDPre
Ha a meghajtót jelölöm ki, akkor nem tudja megnyitni.
ati
-
WonderCSabo
félisten
-
Cola111
aktív tag
válasz
WonderCSabo #7995 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése