Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Az aláírásomban szereplő vénecske konfigon használok MPCHC&MadVR kombót FHD 1080p .mkv-ra,és ISO BD25/50-re.Minden az előírások szerint pöpecre belőve,tökéletesen működött,gyönyörű képe volt a FHD .mkv-knak,igaz a MadVR scaling algoritmusai közül,épp a határon járattam, 75-85%-on izzadt a HD7770-es GPU,de játékra már nem kell a gép,filmnézésre tökéletes volt.Én h.lye frissítettem az AMD driver-t 17.11.1-ről 17.11.4-re.A MadVR képe nem kicsit lett tré...
Frame-eket nem dobál,kadenciahelyesen szépen ketyeg,csak a driver miatt mégis valami sz.r... EVR custom-on is rossz a kép,ugyanolyan,mint lentebb leírva a MadVR alatt.Vékony,alig észrevehető piros vízszintes csíkok ugrálnak a képen,az egész kép,mintha "zajos" lenne,és ilyen rózsaszínes "beütése" van.
Lepucoltam szakszerűen a drivert,feltettem egy előzőt,és egy pár hónapos még előzőbbet,ahol már a RadeonSettings azt írja Mantle API,és Mantle verzió nem is elérhető.(Ez most a filmlejátszás szempontjából irreleváns,de azért érdekes)Bár a telepítések hiba nélkül felmentek.Mégis valahogy downgrade-elni kéne a drivert, csak nem tudom milyen régre nyúljak vissza ezügyben,vagy hogy mi a megoldás...?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával