-
GAMEPOD.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz Mezga Aladár #4398 üzenetére
Akkor lehet, hogy a hiba náluk van, túlterheltség?
Korábban tényleg nem tapasztaltam ilyet.LouiS22 : egyelőre ha lehet tartózkodnék a TV "nullázásától". Elég sok custom dolog van.
.:. bl4ze .:.
-
LouiS22
veterán
Kérlek pipáld be, ha offtopic a téma.
Semmi köze nincs annak, hogy elment a neted ahhoz ,hogy az app szar. Nem újraindítást írtam a múltkor, hanem gyári beállítások visszaállítását. Ez megtörtént? Annak MINDENT törölnie kell.
Kábelről vagy wifis csatlakozásról beszélünk? Utóbbinál dugj egy kábelt a tévébe, majd a routerbe és nézd meg, hogy mi újság van.Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
l.skywalker
Topikgazda
Én streaming-re TV-vel csak Chromecast-et használok, soha nem volt gondom vele. Most, hogy beütött a karantén, rendeltem egy másodikat is, hogy a gyerekek is külön nézhessék.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bl4ze
veterán
Van egy Mecool media boxom, azt főleg letöltések kezelésére használom.
Megpróbálhatom azon is de pld Netflix nem ad UHD tartalmat, csak ha a proci-hw megfelel a követelményeknek. HBO GO tudom csak FHD-ban ad, az még biztosan menne.
Teszek vele egy próbát ha sokat szarakodna a tv-n.
Ami érdekes : eddig soha semmi gond nem volt a Samun levő APP-pal. Azóta szar , hogy elment a net sorozat nézés közben
-
bl4ze
veterán
Sajnos továbbra is rendetlenkedik a HBO GO a Samsung tv-n.
Amióta egyik este elment "alóla" a net, leszakadt a hálózat nem az igazi.
TV is újra volt már indítva, áram alól is kihúzva, de nem 100-as az app. Sokszor nem nyitja meg a tartalmat, csak pörög a kék "karika" - nem indul el, vagy nagyon sokára.
Uninstall nem megy, mert gyárilag telepített "ALAP" app.
Van még valami tippetek?
HBO GO-ból online töröljem az eszközt, majd újra felvenni?
Ez egyszer segített, de most 1 nap után megint "szarozik". Korábban soha semmi baj
nem volt vele, csak amióta kiment "alóla" a net és fekete képernyős halál lett.:. bl4ze .:.
-
l.skywalker
Topikgazda
Elég volt... Köszönjük!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
BornToBePuli
aktív tag
-
bl4ze
veterán
válasz BornToBePuli #4384 üzenetére
Szerinted miért írtam, hogy OFF-os kérdés???
Egyébként legtöbb embernek vagy soknak van NF hozzáférése, előfizetése így tudunk egymásnak segíteni. Ha neked ez baj, ne nézz oda, fordulj el.LouiS22 : Köszi, az is jó ötlet a kiléptetés
-
LouiS22
veterán
Ugyan tényleg offtopic, de ha "gyárizod" a tévét, az biztosan full resetet csinál, és töröl minden beállítást - including netflix. Esetleg az NF fiókba böngészőből belépve léptesd ki minden eszközön, hátha ez segít.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
bl4ze
veterán
Sziasztok,
Kérem segítsetek : adott egy Samsung UHD okostévé.
Tegnap este HBO GO-n néztem sorozatot és ez alatt elszállt a net, és ez és a Netflix alkalmazás is lefagyott, teljesen fekete képernyő fogad csak.
Router újraindítás után net újból lett, kis idő után az HBO GO magához tért, megy.
De a Netflix tegnap óta be van fagyva, használhatatlan : nagy fekete képernyő indításkor és semmire nem reagál a távirányítón csak az "exit"-re.
Hogyan lehet ezt resetelni, vagy mi a teendő ilyen esetben?
A tv-n az "APPS" alatt megvan, de törölni mint rendszer alkalmazás nem lehet az "újrainstall" nem segített, láthatóan nem is csinált semmit.
Szeretném hamarosan használni a Netflix appot a tv-n de nem tudom
Köszi..:. bl4ze .:.
-
Luissimo
veterán
-
azbest
félisten
válasz Luissimo #4378 üzenetére
A sima tévés hbo go-t apkpure-ről töltöttem [link] a 4k-ra. Trükkösek, mert verzió szöveg váltás nélkül is adtak ki újabb verziókat a hónapok során, a jelenlegi legrisebb is megy.
A sima stick gen2-höz az 5.9.0 -es verzióból csinált valaki moddolt változatot [link]A 4k sticken a főképernyő sokkal gördülékenyebb, mint a mibox3-amon. Lejátszás téren valsz nincs különbség.
[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
Csak nálam bugos az App? Azt írja lejátszás folytatás helyett, hogy GO5_TITLE....
-
Luissimo
veterán
nos, ez egy nagyon hasznos infó, köszönöm.
Szóval nem mindegy, hogy a "sima" vagy a 4k-s a kütyü.
Ez azért fontos nekem, mert kétféle is érkezik valoszínűleg a családba.
Tehát ne ugyanazt erőltessem mindkettőn.Magamtól pedig azt tettem volna...
köszi
Ezekszerint a 4k-s app már megvan, belinkelted.
Megtennéd, hogy a HD stick megfelelő apk.-ját is megosztod, ami a tiéden is fut, mert keresővel nekem egyelőre még nincs meg.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Luissimo #4373 üzenetére
Lehet már korábban is írtuk. A fire tv 4k stickre apk-ból telepítve minden további nélkül felmegy a tévés hbo go android app, mert android tv 7-esre épül a rendszere.
A sima fullhd képes stick-nek viszont 5ös androidtv alapú a rendszere és mivel a hbo go tévés app 6-ost követel meg, így alapból nem akar települni sem. Ellenben, volt olyan korábbi változat, amelyben valaki módosította (link a topicban korábban), hogy 5ös legyen a minimum megkövetelt verzió, így az is fut szépen. A legújabb app változat lehet már tényleg kihasznál valamit, amihez az újabb kellene vagy betettek plusz ellenőrzést, hogy ne menjen a régin. De a régebbi még mindig működik.
Ezeket saját tapasztalatomból írom. A 4k sticken épp nemrég néztem a westwood-ot. A sima gen2 sticken pedig 4 hete néztem vele tartalmat (ezt utazáskor használom most már, hogy megvan a 4 stick). Persze a kodis nem hivatalos addon is működött legutóbb, mikor azzal hasznlátam.
(#4372) hadam98
hivatalosan nincs, de apk-ból megy, ahogy írtam. A 4k stick erősen ajánlott. A topicban leírtuk hogyan lehet akciós időszakban, mailboxde-vel rendelni itthonra gls futárral. Viszont érdemes figyelni arra is, hogy nincs-e szállítási korlátozás a járvány miatt.[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz hadam98 #4372 üzenetére
Szia,
Nézz át az Amazon Fire tv stick topicba,
ott írva vagyon.próbáld ki légyolykedves és jelezz vissza, akár itt, akár ott, akár privátban.
Az enyém kütyüm is most fog érkezni, érdekelne, hogy mennyire fog majd müxeni rajta...
érdekelne,
köszi,
üdv,
Lui -
hadam98
senior tag
Sziasztok
Roku vagy Amazon Fire TV van HBO GO magyar alkalmazás?
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
válasz Rigormortiis #4354 üzenetére
Nekem Firefox alatt volt ilyen, klasszikus, sávszélesség-hiányra utaló jegyek. Majd váltás Chrome-ra és minden nyűg megoldódott. Böngészőkkel való jáccódást kell próbálni.
-
totron
addikt
Safari nem támogatott?
-
tamás86
tag
Sziasztok.Németországban élek és nincs se magyar bankártyám a paypalom is német azt szeretném kérdezni hogy valaki nem regisztralna e nekem egy fiokot és én paypalon kifizetném neki.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz BornToBePuli #4367 üzenetére
Frappáns válasz gondoltam hátha valaki belefutott már itt
Mindegy, PayPal-lal megoldottam, köszi a hasznos segítságet
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok, most épp ráérünk ,regisztrálnék az HBO Go-ra, ez meg is történik ,de nem tudom hozzáadni a kártyámat, mert ezt dobja ki:
[Submit_Too_Quick] Too many submissions. Please retry later.
Van valami ötlet?Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
csibész35
tag
Sziasztok! Van valami trükk, hogy android hbo app (beelink gt king pro) ne csak wifin, hanem lan-on is működjön?
[ Szerkesztve ]
-
Adama123
aktív tag
"Ezúton szeretnénk titeket tájékoztatni, hogy a COVID-19-el kapcsolatos járványügyi intézkedések miatt a magyar szinkronok csak késve fognak felkerülni az HBO GO videótárába. A szinkront készítő kollégák biztonsága és egészségének megőrzése érdekében legalább 2 hetes csúszás várható. A kellemetlenségért elnézést kérünk, ugyanakkor reméljük, hogy a kínálatunkban megtalálható feliratos tartalmak (melyeknek előreláthatólag a tervezett időben elérhetőek lesznek) kellemes szórakozást nyújtanak ebben a nehéz időszakban."
Így a hónap végére várt WestWorld 3. évada is később mutatkozik be magyarul, vagy a Jim Carrey nevével fémjelzett Most nevess! is csúszik, annak ellenére, hogy épp a héten indult a szinkronos vetítés. Ezen felül szinte minden heti tartalmat érint az HBO-nál a pihenő, így a kiemelt címeken túl az összes később érkezik. A feliratos bemutatók a menetrend szerint folytatódnak. -
4Grider
nagyúr
válasz Rigormortiis #4362 üzenetére
Persze meg kell nézni a pc-t is, nincs-e valami háttértevékenység, ami esetleg túlterhelhet (feladatkezelő/folyamatok fejlécére elég ránézni amikor homokórázik), meg esetleg megpróbálni egy másik böngészőt is (pl. firefox).
-
4Grider
nagyúr
válasz Rigormortiis #4360 üzenetére
Ha a film elindul, nincs letiltva az ip tartomány.
A nemzetközi sávszélesség meg nem feltétlenül garantált minden irányban és a routing is változhat. -
4Grider
nagyúr
válasz Rigormortiis #4358 üzenetére
Valószínűleg sávszélesség probléma lehet valahol az adott szolgáltató és az hbo szervere között. Az HBO magyar szervere azért nem egy yt, nem csoda, hogy nem gyúrnak a nemzetközi sávszélességre.
-
4Grider
nagyúr
válasz Rigormortiis #4356 üzenetére
Elindul a film, és közben homokórázgat, vagy el sem indul?
-
4Grider
nagyúr
válasz Rigormortiis #4354 üzenetére
Konkrétan melyik HBO Go kliensről van szó? Tv-ken idővel ugye megszűnnek a kliensek támogatásai, ott utána ez a jelenség...
-
Rigormortiis
veterán
Az mitől lehet, hogy édesanyám ha külföldön elindít egy filmet, akkor folyamatosan "homokórázik" a hbo go? Eddig nem volt vele semmi gond, tudtommal EU-n belül is lehet használni, az internetkapcsolat is rendben van, YouTube hibátlanul működik.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
RexpecT
addikt
"Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot valamint elnézést kérünk a tapasztalt kellemetlenség miatt.
Rendszerünk úgy működik, hogy amennyiben nem mondja le az előfizetést, csak megvonja a levonás forrását, akkor először felfüggesztett állapotba kerül a fiók, nem lemondott állapotba. Ilyen esetben, ha az adott hónapon belül befizeti a havidíjat (az Ön példájában július 2-én), akkor azt úgy veszi a rendszer, hogy az adott hónap havidíját fizette be, ilyen esetben a fordulónap nem változik (hó 14. marad).
Azonban amikor a fiók már úgymond terminált állapotban van (előző példában bármikor július 14. után, ha a befizetés nem történt volna meg), akkor a fordulónapot a beaktiválás napjától számítja majd a rendszer.
Jelen esetben az előfizetés fordulónapja az a nap lesz, amikor beaktiválja azt."
User error, de azt továbbra is tartom, hogy ez nem ügyfélbarát. Ezért van a PayPalnak rendszere, hogy ott is tudjam kezelni azt, hogy milyen szolgáltatások vonhatnak le tőlem pénzt.
Amennyiben megvonok egy szolgáltatótól egy automatikus fizetést, úgy kizártnak tartom, hogy olyan választ adjon a PayPal, hogy az adott számlán nincs pénz, hanem megmondja, hogy nincs jogosultsága a szolgáltatónak a számla megterhelésére, azért mert a user visszavonta azt. Ezért felesleges próbálgatni tovább levonni a pénzt, szünjön meg a szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
-
-
RexpecT
addikt
válasz LouiS22 #4346 üzenetére
Ha tudsz olvasni, akkor fentebb írtam, hogy írok nekik mailt. Megnyugodhatsz, írtam már nekik.
Nem szenvedek, csak mindig ír valaki egy választ, amire én válaszolok, azt hittem ez a fórumozás lényege.
Mondjuk tőled nem is vártam megoldást, miután ilyet benyögtél:
"Nem mindegy, hogy mikor vonják le? Így is fizetsz, úgy is fizetsz."
A benzin ára se érdekel gondolom, mert mindig 5k-ért tankolsz ugye? -
4Grider
nagyúr
válasz RexpecT #4344 üzenetére
Szerintem olvasd el a felhasználási feltételeiket. Minden szépen le van írva benne, ha jól látom, aszerint is jártak el.
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
-
LouiS22
veterán
Édes f*szom, írj már nekik egy rohadt mailt, annyira unalmas ezt a vergődést olvasni napok óta. Itt szenvedsz és várod a megoldást, ahelyett, hogy megkérdeznéd azt a céget, amelyik érdemben tud neked felvilágosítással szolgálni.
Magyarország 2020, minden bajom van, de oldja meg helyettem más az internetről.
ugyfelszolgalat@hbogo.hu, szívesen.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
erdey_a
addikt
"A forduló előtt visszavontam a paypalon a jogot, hogy az HBO ne tudja levonni automatikusan a pénzt. Emiatt június 15-én megszűnt az előfizetés."
Az előfizetés nem attól szűnik meg, hogy a paypalon nem engedélyezed, hanem hogy lemondod az HBO-nál. Ezek alapján nekem úgy tűnik, hogy az első új levonásuk a régi "pótlása". Vagy tévedek?Vérboci
-
RexpecT
addikt
válasz BornToBePuli #4343 üzenetére
Volt fedezet ez biztos, illetve feltételezem, hogy ha nincs fedezet, akkor leáll egyből a szolgáltatás.
Sorry, igen eléírtam, július 2-án fizettem elő.
Probléma továbbra is az, hogy május 14-én automatán levonták a pénzt, ez az előfizetés élt június 14-ig. A forduló előtt visszavontam a paypalon a jogot, hogy az HBO ne tudja levonni automatikusan a pénzt. Emiatt június 15-én megszűnt az előfizetés.
Július 2-án újra előfizettem, feltételezve, hogy akkor most augusztus 2-ig él az előfizetés, de július 14-én újra levonta az HBO a pénzt. Azaz 12 napra fizettem 1490 forintot, és nem egy hónapra.
Megkeresem a mail címüket és elküldöm a fenti képet, hátha mondanak rá valami okosat. -
BornToBePuli
aktív tag
válasz RexpecT #4342 üzenetére
Értem.
Tehát van három HBO bizonylatod:
1. május 14-től 1 hónap
2. június 14-től 1 hónap
3. július 14-től 1 hónapVan három Paypal bizonylatod:
1. máj. 14. 1 havi díj.
2. júl. 2. 1 havi díj,
3. júl. 13. 1 havi díj.Lehetséges, hogy nem volt fedezet a számlán az esedékességkor.
Az HBO-s bizonylatokból az jön le, hogy július 3-án nem fizettél elő. Sőt a Paypal-on sem látok július 3-at.Írj nekik és majd vázolják, hogy mi történt. Bár én nem látok problémát.
Vagy fizess elő, akkor amikor úgy gondolod. Bár benne van, hogy ha 14-én előfizetsz, akkor egy vagy két díjat von.
Read only felhasználó
-
RexpecT
addikt
válasz BornToBePuli #4341 üzenetére
Köszi, ez elég érdekes.
Megvan a Paypalban a tavalyi számlák nyugtái, mellette a HBO fizetési részletek: [kép]
Itt is látszik, hogy míg a Paypalban július 3-án újra előfizettem az a HBO felületén ez június 14-el van dátumozva, majd július 14-én vonta megint a pénzt a számlámról.[ Szerkesztve ]
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz BornToBePuli #4331 üzenetére
Az én kérdésem az HBO-hoz:
A szerződési feltételekben nem feltétlenül egyértelműen van feltüntetve. Kérdésem, hogy ha egy hónapra előfizetek, majd lemondom, lejár az adott hónap. A lejárat után 10 nappal ismét előfizetek, akkor melyik nap lesz a fizetési forduló/esedékesség?
Példával: 1-jén indítok egy hónapot, azt lemondom, akkor a hónap végén lejár az előfizetésem. A következő hónap 10-én előfizetek ismét. Mi lesz a fizetési határidő?Az HBO válasza:
Ebben az esetben hó 10. lesz a fordulónap. Amikor az előfizetést lemondja, megvárja míg terminálódik majd újraaktiválja, akkor mindig az a nap lesz a fordulónap, amikor beaktiválta. Amennyiben azonban egy hónapon belül a havidíj befizetése később történik meg, az nem befolyásolja a következő havidíj levonás dátumát.Esetleg volt hátraléka a kérdezőnek.
[ Szerkesztve ]
Read only felhasználó
-
Magnat
veterán
válasz aprokaroka87 #4338 üzenetére
Meglehet igen, csak az a fura, h van olyan gépe amiben az N3050 vmelyik elődje "zakatol", az meg viszonylag élvezhetően viszi a streamet. Ráadásul az N3050 ezeket tudja:
"Video decode hardware acceleration including support for H.263, MPEG4, H.264, H.265 (HEVC), VP8, VP9, MVC, MPEG2, VC1, JPEG."̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
RexpecT
addikt
válasz LouiS22 #4335 üzenetére
Igen, de nem akarok regelni másik email címet, meg mindenhol átírogatni a bejelentkezési adatokat.
Elég valószínű, hogy élni fog 1 hónapig, de miért is ne élne, ha már kifizettem egy hónapot?
Ez kb. mindenhol így működik.
De más szolgáltatóknál én még nem láttam ilyet, hogy az eredeti előfizési dátumtól számolja a többi előfizetést (pl. Netflix, Spotify), mert nem ügyfél barát. -
LouiS22
veterán
válasz RexpecT #4334 üzenetére
Ha reggelsz egy másik mailcímmel, tök új előfizető leszel és nincs ez a nyűg, amiről írsz.
Egyébként azt megkérdezhetem, hogy mi történik akkor, ha mondjuk 16án azt mondod, hogy cancel? Mert érzésem szerint a hozzáférésed következő fordulóig (azaz 14ig) élni fog...
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
válasz #53667584 #4333 üzenetére
Így van.
Ha nem folyamatosan fizeted, hanem tartasz egy szünetet, majd megint előfizetsz, akkor az előfizetés nem attól a naptól indul amikor megint újra előfizetsz, hanem az eredeti előfizetési dátumtól.
Igazából már tavaly így jártam, a helyzet meg valszeg változatlan, szóval inkább várok. -
törölt tag
14-én fizetett elő. Gondolom az elmúlt hónapban nem fizette valamilyen módon, de most folytatná. Mást nem tudok elképzelni.
-
LouiS22
veterán
Én sem értem a logikáját...
-
LouiS22
veterán
válasz RexpecT #4329 üzenetére
Nyilván nem így lenne, de az a teljesen trivialis megoldás még nem jutott eszedbe, hogy másik mailcímmel reggelsz? Sőt, írhatsz nekik mailt is, amiben vázolod a parád, ők meg megnyugtatnak, vagy megerősítenek.
-
LouiS22
veterán
-
RexpecT
addikt
válasz LouiS22 #4325 üzenetére
Ezt komolyan kérdezed?
Nem, nem mindegy. Ha egy hónapot fizetek ki, akkor egy hónapig akarom használni. Nem a fordulónap és az éppen aktuális befizetés napjának különbségéig.
Ha meg mégis így működik az szomorú, de tudok várni, majd később ledarálom azt az 1-2 sorozatot ami onnan érdekel. -
Magnat
veterán
Üdv,
haverom egy N3050-es procival szerelt noti/tablet csodán nézné időnként a HBOGO-t, de vmiért eléggé szaggat (friss Windows 10 van rajta és a többi eszközön jól fut, szóval a hálózat ok és nincs is teleszemetelve a gép). Van rá valami mód hogy a felbontást vagy a minőséget vmi trükkel lerontsa (tudom, h elvileg nem kapcsolható) vagy vmi más módszer amivel javítani lehet az élményen?
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
RexpecT
addikt
válasz BornToBePuli #4322 üzenetére
Köszi, de az általad kiemelt rész szerintem a 31 napos hónapokra vonatkozik.
Szóval ameddig le nem mondtam, addig minden hónap 14-én fizettem, ez a nap minden hónapban megtalálható.
Egyébként sejtésem szerint, akkor járok a legjobban, ha megvárom a 14-ét, mert akkor kapok egy hónapot rendesen.
Tegnap kikutattam, és tavaly július másodikán fizettem elő utoljára, de 14-én vonták a következő hónapot, ami nem túl felhasználó barát. -
BornToBePuli
aktív tag
válasz RexpecT #4320 üzenetére
6.4 Ha az HBO a Felhasználó részére Próbaidőszakot vagy Ingyenes Hozzáférési Időszak biztosít, ezen időszakok alatt a Felhasználót díjfizetési kötelezettség nem terheli. A Felhasználónak a Szolgáltatásért először a Próbaidőszak vagy az Ingyenes Hozzáférési Időszak lejártát követő első napon kell fizetnie (hacsak a Felhasználó a Szerződést nem mondta fel a Próbaidőszak vagy az Ingyenes Hozzáférési Időszak lejárta előtt) és azután a következő hónapokban minden hónap ugyanezen napján kell fizetnie. Ha az adott nap az adott hónapban nem található, akkor a hónap utolsó napja minősül a fizetés napjának.
Forrás: Az HBO EUROPE S.R.O. online szolgáltatásának általános szerződési feltételei
[ Szerkesztve ]
Read only felhasználó
-
RexpecT
addikt
Jól tudom, hogy az eredeti előfizetés időpontját nézi az hbo?
Szeretnék most megint előfizetni(PayPal), de elég gyanús, hogy eddig minden fizetésem a hónap 14-re esett(pedig mondtam már le egy párszor). Azaz, ha most előfizetek, akkor március 15-én megint levon egy havi előfizetési díjat? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Múlt hónapban kértem a T-től az HBO Max pakkot, ami mellé járt az hbo go. Közben 14 napon belül lemondtam, mert szart sem ér a tv adásuk, viszont azóta is köszöni szépen, faxán üzemel tovább az hbo go. Szerintetek később követelhetnek rajtam valamit ha szépen tovább használom, amíg lehet?-
-
törölt tag
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Legális? Nincs. Illegális? Szerintem minőségben is rossz lenne. Pont ez a lényege az ilyen tartalom szolgáltatóknak, hogy csak úgy tudnak működni, hogy eleget tesznek azon jogoknak, amik érvényesek mondjuk nálunk, de nálatok már nem...
-
válasz l.skywalker #4311 üzenetére
Akkor egyéb ötlet?
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz l.skywalker #4309 üzenetére
Hát kösz. Csak néha már unom ezt a katyvasz nyelvet, egész nap ezt hallgatom. Néha jól esne (heti szinten pár óra) magyar hang is. A Disney+ viszont tényleg jó.
Egyébként te mindenhol jelen vagy?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Sziasztok. Hollandiából nem lehet regisztrálni az HBO Go-ra? Állandóan geoblockot kapok... Van rá valami megoldás?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
bl4ze
veterán
válasz chaosmonger #4301 üzenetére
Igen, stimmel a logo fekete-fehér betűkkel. Bocs.
Egyelőre csak ez a "Lejátszás folytatása" van a főmenüben. Semmi más..:. bl4ze .:.
-
chaosmonger
tag
Fekete logo lesz az fehér betűkkel, mert nálam teljesen ugyanez az alkalmazás verzió és a Tizen verziódátuma is azonos, sőt még a TV is majdnem ugyanaz, csak a vége nem 122 hanem 102.
A fehér hátterű logo volt a régi, de kizárt hogy annak ugyanez legyen a verziószáma.
Így viszont passz hogy miért jelenik meg nálad máshogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM