-
GAMEPOD.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Nálatok jól működik a tv-s app?
Nálam néha film közben megáll, karikázik pár másodpercig, majd folytatja a lejátszást.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Alex91
félisten
válasz hadam98 #5494 üzenetére
Nekem a 4K nelkuli verzio van, de itt is eleg jonak tunik a kepminoseg. Regebben azert latszott, hogy bizonyos jeleneteknel, kepvaltasoknal blokkosodik.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
hadam98
senior tag
Apple TV 4K mintha még jobb lenne a képminőség, a stream váltás után is nagyon komoly volt a különbség, de most néztem így hétvégén a Trónok Harca második évadát és már majdnem azt tudom mondani pazar a képminőség. Megint még szebb lett vagy már be mesélem magamnak?
-
blakey
titán
válasz csaba1203 #5491 üzenetére
Kodit ismered? A kiegészítőket azon belül kell telepíteni. Nem is kell nagyon ismerni, csak követni amit kiír. Kodi/Kiegészítők/Telepítés tárolóból/Kodi repository/Videók és ott a hGO, telepíted, majd a kiegészítők alól tudod eindítani, ennyi.
Ha a Kodit nem ismered akkor ajánlom figyelmedbe.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
den89
tag
Sziasztok!
Múlt héten aktiváltam az ingyenes próbaidőszakot. Tegnap 23:59-el járt le, elfelejtettem lemondani, így ma levonták a következő 1 hónapra vonatkozó pénzt. Lehet mit tenni, vagy nyeljem be ezt a kemény 1890 Ft-ot? Ha most rámegyek a lemondásra, akkor visszautalják a pénzt, vagy 1 hónapig aktív marad a fiók, vagy a pénzt is és az előfizetést is bukom?
Köszi előre is, ha tud valaki segíteni! -
azbest
félisten
válasz mefistofeles #5474 üzenetére
Ha nézed közben a hőfokokat, memóriafogyasztást, prociterhelést, akkor látni kéne, hogy mi a baj. Ha nem túlmelegedés miatt vesz vissza a sebességből a proci, akkor esetleg a böngésződben van valami addon, ami feleszi a memóriát és ahogy elfogy hbo közben, úgy kezd el folyamatosan swappelni és minden akadni.
-
-
Somatom
veterán
válasz mefistofeles #5478 üzenetére
Android. Gyárilag Win 10 van a gépen, de trial boot -tal raktam mellé Linuxot és RemixOS V3 -at (asztali módhoz optimalizált 6 -os alapú Android). Ugyanúgy Play -ről telepítettem az HBO GO -t, mint egy telón, vagy tabon.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
blakey
titán
válasz mefistofeles #5478 üzenetére
Azért egy próbát megér, főleg ha van hardveres gyorsítás akkor nem fog meg semmit.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
blakey
titán
Tedd fel a Kodit és telepítsd a hGO-t a repoból, azzal szerintem nem lesz gond.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Sanyi.mTs
addikt
Ilyenkor mennyi a CPU terhelés, memória felhasználás?
-
-
Csabroncka
addikt
Próbáld ki a böngészős internet sebességmérést: speedtest.
Proci limit lép fel és nem méri ki a gigás netet, ugyanez applikációból, vagy parancssoros indítással lazán megy.
Szóval van gáz rendesen, a netes böngészés is memória és proci igényes lett, meg van ami el van b@szva...
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
azbest
félisten
válasz mefistofeles #5471 üzenetére
Nem melegszik túl a gép vagy ilyesmi? Egyáltalán nem normális, hogy akadozni kezdjen a gép. Rosszul van feltéve a hűtés vagy nem forog a ventilátor.
Talán a másolásvédelem miatt jobban terheli a gépet, mint egy sima youtube és azért jön ki ezzel a probléma. De nem a hbo az oka, hanem valami más hardveres bajra tippelek.csaba1203
a netflix win10 app is egy böngésző valójában.[ Szerkesztve ]
-
válasz Csabroncka #5470 üzenetére
Firefoxot használok, mióta az eszemet tudom. Windoows és linux alatt is ugyanaz a jelenség....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Csabroncka
addikt
válasz mefistofeles #5467 üzenetére
Böngésző váltást próbáltál ? nekem firefox alatt a gyerekek simán meséznek (i3 Haswell)
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
csaba1203
addikt
válasz mefistofeles #5467 üzenetére
Sajnos ilyen a böngészős változata....
Mobilon flottul megy.
Nem értem miért nem tudnak egy win-es normális appot írni, mint a Netflix. -
Továbbra is problémám van HBO GO nézés közben. Számítógépen szoktam de olyan szinten leterheli a gépemet, hogy 10-20 perc után beszaggat, majd teljesen lefagy a film, de ha nem lépek ki akkor az egész rendszerem akadozik. Minden más oldalon órákig nézhetek full hd filmeket vagy bármi mást csinálhatok és semmi problémám nincs. Ilyen komoly gépigénye van a szolgáltatásnak vagy ez valami beállítás kérdése? A Gépem Rysen3 2200G proci, 8 Gb DDR4 memória, gigabites net, optikán......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
LouiS22
veterán
válasz Csabroncka #5464 üzenetére
Nyilván ez a megoldás, tényleg.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
blakey
titán
válasz LouiS22 #5462 üzenetére
Te a 2.0-ért fizetsz ahogy én is, a pluszért senki nem panaszkodik, ahogy te sem tennéd. Rosszul látod a dolgokat. Sok ilyen van a világban, hadd ne soroljam, hogy pl. a Windows, a Linux vagy a macOS felhasználó miben van megkülönböztetve ugyanazon programon belül vagy épp nem kapja meg ua.
-
LouiS22
veterán
Ezzel azért nem értek egyet, mert a Netflixen default 5.1 hangsáv van a tartalmakhoz. Az HBO GO-n meg sztereo, kivéve az Apple usereknek.
Vagyis kevesebbet kapok, mint amiért fizetek, hiszen ő is ugyanannyit fizet ki, és 5.1-et kap, amíg én csak sztereót.
Érted?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
blakey
titán
válasz LouiS22 #5460 üzenetére
A Fairplay drm az összes Apple terméken jelen van. Itt és itt valamint a wiki oldalán is egy olvasmány a működéséről.
Egyelőre nem kapsz kevesebbet, mint amiért előfizetsz vagy épp ne tudtad volna, hogy mit kapsz. Az, hogy vannak egyes platformok ahol többet adnak nem újdonság. Más területeken is jelen van. Ugyanúgy sok mindenért lehetne panaszkodni, elég csak egy szolgáltatói topikba bemenni és azt látod, hogy van aki fele annyit fizet valamilyen előfizetésért mint a másik és pontosan ugyanazt kapják, ez sem fair és sok minden más a nagyvilágban. Akkor panaszkodhatsz ha kevesebbet kapsz mint amiért fizetsz.
Egyébként a Netflix is eltér a megszokottól, a központilag beállított dolgok egy része egyáltalán nem érvényes az Apple termékekre. Ezért is lehetne panaszkodni egyik vagy másik részről.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
azbest
félisten
Amúgy Netflixnél meg playready az erős titkosítás magas minőséghez, tartok tőle, hogy akkor talán ők is bevezetik ezt a nem apple cuccokra. Például a miboxon is támogatott, de számítógépen csak a microsoftos böngészős megoldásokkal, appal (ezért limitált pécén minden mással 720p-re a netflix). Mondjuk, végül is.. még ha a bitráta javul és nem lesz beégetett logó, már az is valami.
Eddig azért elég engedékeny volt a hbo, mert l3-as widevine mellett is engedett fullhd-t, bár csak kodiból és tévés appbból ment ilyen.[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
Megvannak a http request-response párosok az iPad-ról, elküldtem a fejlesztőnek.
Látszik benne az 5.1 hang, a stream url-je és a bitráták is.
2 csatornás hang: AAC 128 kbit/s
6 csatornás hang: E-AC3 192 kbit/s
Stream max bitráta: 8241 kbit/s[ Szerkesztve ]
-
H.lacika
tag
Hali
Sony tvre, hogy lehet telepíteni az alkalmazást?
Playban azt írja telepítve, de nincs az alkalmazások között, telóra lett felrakva. -
azbest
félisten
válasz newwektor #5452 üzenetére
Eu-n belül van szolgáltatásroaming kb két éve. Szóval, a magyar interneten történő regisztráció után belépés és lejátszás kellene, hogy működjön bármelyik eu tagországban. Viszont a fair use talán 3 hónapig engedi meg, hogy külföldről használják. Ha csak kintről fogjátok használni, akkor előfordulhat, hogy letiltják a szolgáltatást 3 hónap után.
-
newwektor
újonc
Van valakinek tapasztalata, arról hogy a magyar HBO Go külföldi ip címről (Svédo.) elérhető-e? Édesanyámnak szeretném adni, hogy szinkronos filmeket tudjon nézni. Köszi a segítséget!
-
-Solt-
veterán
Hogy mit össze kerestem azt a topikot! Köszönöm Urak!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
Urak,
Ha már ennyi szó esik az Apple TV-ről, tudnátok vásárlási tanácsot adni? Tervezem, hogy veszek egyet, de nem igazán tudom, hogy elég-e a 32GB-s vagy kell a 64-s, illetve ahogy látom már 3 éve piacon van, várható-e esetleg modellfrissítés és ha igen, akkor megéri-e megvárni?
www.smart-bus.hu
-
djnice
veterán
Megnéztem, iPad-en sincs logó, vhogy megpróbálom kideríteni milyen címekről kéri le a stream-t, csak most pont nem OpenWRT-s a routerem, így kicsit nehezebb lesz.
-
azbest
félisten
válasz LouiS22 #5437 üzenetére
Nem azt mondja, hogy nem hiszi, csak hogy az országában nincs így. És hogy a webes megoldást tudja reprodukálni az addonban. Ha ott változik, akkor tudja követni a változásokat. Ha mázlija van, akkor simán működik tovább minden, ha elérhetővé teszik weben is. A nordic/spain esetén úgy megy, szóval hátha majd itt is váltanak. Lehet nem akarták az egész felhasználóbázist ráeredszteni egyszerre az új rendszerre.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz LouiS22 #5435 üzenetére
Én sem hiszek el sok mindent, viszont itt van 3 lejátszó, egy Amlogic box CE-vel, HGO kiegészítővel, van egy Mi box S HBO GO app-al és van egy Apple TV 4K HBO GO app-al, bőven látható az eltérés. Nincsenek eszközeim amivel ezeket megnézhetném, hogy milyen bitrátával, stb-vel "tolják ki magukból", mondjuk Kodi alatt látom, hogy 3150Kbps, meg egyébként lesz@rom, hogy ki mit hisz vagy nem, itt van előttem és látom, nekem ez bőven elég. Az 5.1 és a HBO logó hiánya is egyértelmű. Nagyon érdekes dolgok ezek, főleg, hogy az HBO üfsz sem akarja vagy tudja elhinni. Nem a levegőbe beszélünk, egyértelmű jelek.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Igen.
Mondjuk a kommentből az is kiderült, hogy a player képes az 5.1 kezelésére, csak hát "valamiért" az HBO úgy gondolja, hogy nekünk, parasztoknak tökéletes a sztereo is itthon.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz hadam98 #5431 üzenetére
Nekem is ez jár a fejembe, a sok bizonygatás eredménye nehogy az legyen, hogy lebutítják a már vállalható, jó minőséget. Én örülök, hogy jó, mert vannak nézhető műsorok.
-
hadam98
senior tag
válasz LouiS22 #5430 üzenetére
Kicsit vicces a szituáció egyébként mert Apple TV-re jött talán a legkésőbb az HBO GO App támogatás... Általában a legtöbb újdonság fejlesztés stb. Apple eszközökre fut be először, valószínűleg jönni fog ez később más platformra is. Az ügyfélszolgálat mondhat bármit, az tuti, hogy mást használ ha hiszik ha nem Csak aztán nehogy az legyen, hogy vissza teszik régire mert akkor azonnal mondom le.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
-
blakey
titán
válasz LouiS22 #5428 üzenetére
Akkor mit szólnának a logó nélküli szolgáltatáshoz? :) Gondolom szerintük olyan sincs.
-
blakey
titán
A plusz hangsáv is csak egy a több eltérő dolog miatt, nagyobb a bitráta (legalábbis szemre nagyobb), van 5.1 és nincs logó, egyértelműen másik stream-et használ. A Kodi alatti kiegészítő és az Android TV OS alatti app gyengébb minden szempontból, több eszközön próbáltam, összehasonlítottam.
Egyébként most "A légikisérő"-t néztem több eszközön, csak az Apple TV-n van 5.1, jobb kép és nincs logó, a többi eszközön van logó, Kodi kiegészítő, Android TV OS app és LG TV app amin még megnéztem.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz hadam98 #5422 üzenetére
Lehet akkor nem lesz minden 50fps-re transzkódolva sem. Azért a hivatalos kodi fórumon az addon topikjában elhintettem a témát, hátha valaki tőlük jobban utánajár.
Vajon kb 1 hónapja frissült az app appletv-n? Igazából csak azért lehet érdekes, mert ha nem frissült, akkor a szerver oldalon döntik el, nem pedig a címe változott. Bár ez sem biztos, végülis belépéskor leküldhetik a tartalom kiszolgáló címét is.
[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
Eddig mint írtam egy hónapja még volt logó és a minőség is pocsék volt, most a logó eltűnt és nagyon jó lett a kép valamint hang minőség.
Amazon Fire TV 4K készüléken ugyan úgy maradt a logó és minőségileg is csunyábbnak tűnik a másik TV-n mint nekem most az Apple TV-s.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Korábban írtam, hogy nagy valószínűséggel máshonnan kapja az anyagot, van 5.1, a minőség is jobb.
-
azbest
félisten
válasz hadam98 #5413 üzenetére
Melyik filmnél láttad úgy, hogy nincs a videóba égetett logó?
Csak azért kérdem, mert a lefrisseben hozzáadott filmen a videóban van böngészőben.Teljesen más rendszert használna az ATV?
Egyébként előbb próbáltam. Már simán beengedett közvetlen regisztrációs irányt választva is a fiókommal, ami telenoros volt amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
Történt valami fejlesztés bejelentés nélkül?
Eddig inkább Netflixet néztem a kép és hangminőség miatt de most megint tettem egy próbát főként a remek sorozatok és filmek miatt és a képminőség valamint a hangminőség jobb lett, utoljára talán másfél hónapja próbáltam akkor rossz volt.
Apple TV 4K készüléken használom, eltűnt a ráégetett HBO Logó is a film és sorozatokon. Talán ez már az HBO Max átállás miatt van? Most már teljesen jó lett a képminőség[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Én tabletes HBOGO -t használok. Próbálok az öreglánynak beüzemelni egy Samsung Tizen TV -t. Én vagyok béna, vagy tényleg nincs korábban nézettek lista, ahonnan folytatni lehetne a lejátszást?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
totron
addikt
válasz LouiS22 #5401 üzenetére
A nagy szar része lehet az is, hogy oly sok idő után kibiggyesztették a kínálatukat, s az nem csak youtube-on elérhető már? Jó reggelt. Ám lehet, hogy csak a tv-n szocializálódott lelkeknek alapértelmezett az aktuális, összevágott promó, szerintem még mindig szükséges és a legjobb mézesmadzag/ajánló.
-
azbest
félisten
Épp az előbb futottam bele. Chrome-ot használsz?
Próbáld firefox alól.Észrevettem, hogy az aktiválós oldal hibaüzenete ellenére felkerült új eszköz a webes felület tévé listájára. Múltkor melóban vettük észre, hogy néha a chrome duplán küldi el a kéréseket és talán ez történik most is. A dupla kérés miatt talán mielőtt végezne az első feldolgozásával már másodjára az elhasznált kód invalid lesz. Firefox alatt elsőre sikerült.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Napok óta nem tudom aktiválni az HBO Go-t az egyik tv-n (Sony XE90). Beírom a kódot, és azt írja hogy nem megfelelő, ez mi lehet? Próbáltam már újratelepíteni, az nem segített.
-
Dave1984
őstag
Sziasztok.Másnál se játszik le semmit Samsung smart tvn az HBO go?
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
LouiS22
veterán
Szerintem ez tipikusan magyar beetető, az nagyon érdekelne, hogy hány user (lúzer) lesz, aki elfelejti és következő hónapban reklamál majd, hogy elloptak tőle 2000 forintot
Bónusz: nagy szarban lehet az HBO is, ha így próbál ügyfeleket toborozni. Ahelyett, hogy normálisan szolgáltatna azoknak, akik eddig is fizettek. De olvashattuk az öröméneket: idén is kétszámjegyű a növekedés ügyfélszámban. Persze szigorúan konkrétum nélkül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM