Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysrq
őstag
-
RootRulez
félisten
válasz runner 125 #6794 üzenetére
A hoover nem feltétlen noname márka... "állítólag" USA-ban és Németországban szeretik...
═════════════════════════════════════════
-
runner 125
nagyúr
válasz RootRulez #6793 üzenetére
Biztos én vagyok túl elfogult, de az ilyen no name márkákban soha nem bíztam.
Ha, adnak rá 6-7 év garit vedd meg, de szerintem egy nevesebb gyártóval jobban jársz, még ha drágább is."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
sysrq
őstag
Esetleg valaki vett mostanában páraelszívót?
Villanytűzhely fölé, kivezetés megoldott, kicsi a légköbméter (kb 24) viszont nincs a konyhán ajtó.
Ja, és elfogyott a pénz, úgyhogy ebből most olcsó lesz, majd cseréljük ha nem vált be.
Valaki tippet?Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Adott az alábbi mosogatógép. whirlpool 4410-es mosogatógép. 8. éves
Folyik alul a víz működés közben.
Oldalát szétszedve látszik, hogy van egy kis cső kivezetés csak úgy szabadon és azon flyik ki a víz (egyébként ez van a másik oldalon is.)
Miért folyik? Az nem csak egy olyan kivezetés, hogy ha valami van ott minimális folyhat?[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
sysrq
őstag
Általában a tartós fogyasztási cikkekre érdemes költeni, nem az alsó árkategória a legjobb választás. Ha meg nem telik jobbra akkor le kell vinni az igényeket is. Van ismerősöm aki felmos, havonta egyszer meg feltekeri a két szőnyegét és kiporolja. Nincs kosz nála.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
harry
veterán
Ja, jól van, 15k-ért nem kell csodát várni, azért 20-30k körül nézelődnék inkább. Amit hosszabban használtam, az egy 40k körüli Philips volt, az kapott bőven kutyaszőrt is, nem volt semmi baja.
Megveszik a legolcsóbbat, aztán meglepődnek, ha nem úgy működik, mint egy minőségi darab...Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
kenwood3
addikt
Azóta felbújtam az internetet, és én is azt olvastam, hogy ezzel lehet a gond. Ma vettem is egyet 1100 ft-ért , hát mit ne mondjak, nem találtam olcsónak Azóta kipróbáltam már kávéval is, és lefőzte rendesen, illetve nem kapcsolgatott már ki-be Remélem, hogy most már jó lesz . Mondjuk nem sikerült rendesen belerakni, mert a régit, ahogy szedtem lefele , az egyik csavar beletört a lyukba (rohadt rozsdás az összes csavar benne), így csak 1 csavar tartja a helyén
Köszi azért a segítséget
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
talpas
aktív tag
válasz kenwood3 #6774 üzenetére
ez az alkatrész kapcsolgat ki-be. Ha elfárad v.színű tovább tart lefőznie. Ha a víz átfolyik akkor kávéval is kell neki. Presszókba úgy tudom a finomra őrölt nem ajánlott. Szarvasit hozott szomszédom javítsam meg, abban egy forrasztás engedte el magát. Csekkold át a vezetékeket újra a patronon rajta van hány fok a hőm tartománya. Melegedés meg nem jelent száz fok feletti hőmérsékletet, ahol elindulna nyomás alatt a főzés. Szerintem az a patron szórakozik.
"Veled, Uram, de nélküled..."
-
-
canniball
nagyúr
Köszönöm a részletes választ!
Én módosítanám annyiban a tanulságot, hogy alacsony árkategóriában (amiben keresek) inkább porzsákos.Cheesy!
Ne tévesszen meg a fekete szín, amit én láttam és teleszkópos volt az fémből volt (feketére festve).
Amúgy nekünk most egy kb. 10 éves eccerű-óccsó Samsungunk van műanyag csővel, ami szétszedhetős megoldás és nem emiatt lett csere-érett.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
Laslow
senior tag
válasz canniball #6776 üzenetére
Hát csak ráböktem most néhányra, íme, idézetek felhasználói véleményekből:
ZSÁK NÉLKÜLI:
Porzsák nélküli Samsung 17 ezerért
- egy 50 m2-es lakást 4 fázisban tudok csak kiporszívózni, mert túlmelegszik és leáll
- legközelebb más irányban fogok választani, mert bár jó dolog spórolni a porzsákon, de nem hiszem, hogy sokáig porszívó fog ez a kis mütyür maradni
- Jó lenne, ha nem kellene egy pórszívózás alkalmával kétszer takarítani a szivacsot. Sajnos hamar tele lesz és el is tömődik. Talán egy 20-30nm-es lakáshoz még elég lenne.
- korrekt porszívó
- 5 percenként kell üríteni a portartályt. ugyanennyi időnként a szivacsot kirázniBeez VCL1820B Dual Cyclone porzsák nélküli porszívó 15 ezerért
- Mindenkinek ajánlom
- Ajánlom mindenkinek, két darab van a családban és teljesen elégedettek vagyunk vele
- Pár hónap szenvedés után inkább visszatértem a 10 éves gagyi Daewoo porszívómhoz
- csak ajánlani tudom
- bámulatos a teljesítménye
- 1 éve megvan, hibátlanul megy.
- ennyiért bőven megéri
- fél évig szenvedtem vele, aztán megszabadultam tőle
- ez a szűrő megoldás nagyon jó, mert a régi porzsák nélküli porszívómat sokkal nehezebben tudtam tisztítani.
- aki kitalálta a porzsák nélküli porszívót az használja ezt bátran. Katasztrófálisan idegesítő hogy egy retek.
- Nagyon gyenge szívóerő. Minden pórszívózás után tisztítani kell. Elviselhetetlenül büdös. Nem lehet egy lapon említeni egy porzsákos géppel. 4 hónap használat után meguntam a szenvedést és vettem egy porzsákos samsung porszívót
- nem igaz, hogy nem dugul el. Nekem minden porszívózás után üríteni kellPORZSÁKOS
Porzsákos Samsung 16 ezerért
- min. erősség mellett is feltépi a vékonyabb szőnyeget
- Tényleg nagyon erősen szív!A 6 fokozat közül kb 0,5 fokozaton használtam és tökéletesen elég volt.
- Nagyon el van találva!
- Több porszívó(porzsákos és porzsák nélküli) használata után megtaláltuk a nekünk valót!
- bár jó pár készülékünk volt már, ez messze túltett a várakozásainkon
- Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve
- Csak ajánlani tudom másnak is!A magam részéről azt vontam le tanulságként, hogy egy átlag porzsákos porszívóval nincs gond, ám a zsákmentes porszívókkal sokan szenvednek, hogy folyton, akár szobánként tisztítani kell (azonban köztük is találni jobbat és rosszabbat ebből a szempontból). Mindenesetre engem tuti zavarna, ha akár csak minden porszívózás után (nem hogy közben!) a porszívót kellene pihentetnem meg tisztogatnom, úgyhogy maradok a zsákos verzióknál.
[ Szerkesztve ]
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
canniball
nagyúr
Kismillió gép van az ED oldalán, megköszönném ha elárulnád mire gondolsz.
Lassan nálunk is aktuális lesz a vásárlás de porzsák nélkülink még sosem volt, így nem ismerem az előnyeit/hátrányait.sysrq!
Pontos típus?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
harry
veterán
Talán inkább konkrét típusokat lenne érdemes összehasonlítani, mindenből lehet gagyit gyártani, főleg úgy, hogy a porzsákmentesség (szerintem) egyfajta kényelmi szempont, így sok egyszerűbb modellben gyanítom nincs rendesen megoldva, hogy emellett értelmesen működjön. Nekem nincs gondom a portartállyal, nem vonz a zsák.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Van nekem,1 hibásan működő Szarvasi mini eszpresszó kávéfőzőm. Előéletéről nem sokat tudok, nemrég jutottam hozzá a szomszédomtól, aki szintén kapta valakitől. A szomszédom azért adta nekem, mivel nekem van még 1 ilyen kávéfőzőm, ez meg jó lesz majd nekem alkatrésznek, ha valami baja lesz az enyémnek. Na mármost én persze egyből szétszedtem, kitakarítottam, vízkőoldóztam, és tádám a kávéfőző életre kelt. Viszont van neki 1 olyan gondja, hogy néha nem főzi le a vizet rendesen mert, eddig még csak vízzel, kávé nélkül próbálgattam. A vizet minden alkalommal felmelegíti, viszont néha nem jön le egyszerre az összes víz. Ilyenkor lefőz valamennyi vizet, világítás a kapcsolón elalszik, majd 1 kis idő múlva újra felvillan és lefőzi a többi vizet is. Olyan is előfordult, hogy semennyi víz nem jött le csak a lámpa kapcsol ki-be a kapcsolóján pedig melegíteni melegít, mert meleg a kávéfőző. Összehasonlítva a másik kávéfőzővel ennek 1 kicsit tovább is tart lefőznie a vizet mint a másiknak, kb 2 perc-el .
Van valakinek valami ötlete arról, hogy mi okozhatja a problémát? Jó lenne működésre bírni, mert akkor legalább hazahozhatnám az enyém a melóhelyről, ezt meg elvihetném helyette!
A válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
sysrq
őstag
Én például szeretem a porzsák nélküli Samsungunkat.
Halk.
Egyszer kellet megvenni.
Jól szív, ha nem figyelek mély torkozza a függönyt.
Ennyit várok el egy porszívótól.
Talán lehetne minden irányba forgó kereke.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
-
Laslow
senior tag
válasz canniball #6770 üzenetére
Elég csak átböngészni pl. az Extreme Digital honlapján a porzsák nélküli porszívók vásárlói véleményeit. Aztán a porzsákosékat. Ég és föld a különbség a porzsákosok javára.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Geza26
senior tag
Hello!
Porszívó vásárlás előtt állok, nagyvonalakban a következőket néztem ki:
Samsung SC5670
Samsung SC6145
Philips PowerLife
Philips EasyLife 2000WEgy Elektrolux porzsák nélkülit váltana amit nem szerettem ezért porzsákosat szeretnék mindenképp!
A Samsungnak van egy előtartálya, ettől épp a porzsák nélküli nehézkes takarítása miatt félek. Mivel van macska a lakásban ezért néztem a PowerLefe-t, mert adnak hozzá fejet amely állatszőrre van.Melyik lenne a jobb választás, ill. ebben a kategóriában lenne-e jobb választás? (20ezer Ft környéke, max. 25ezer Ft)
Köszönöm!
Géza
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Hoover márkáról mik a tapasztalatok? Ma nagyon el akartak nekem adni egy HOOVER VT 614 D22 típusú mosógépet, ezek a jellemzői:
Energiaosztály: A++, Mosási osztály: A, Centrifuga osztály: A, Vízfogyasztás: 8900 liter/év, Centrifuga fordulatszám: 1400 ford/perc, Mosási kapacitás: 6 kg, Időzítő funkció, Digitális kijelző, Energiafogyasztás: 173 kwh/év, Méret: 60x85x54 cm
Keskeny előltöltős gépet keresek, ez az 54 centijével még beleférne...
Hallottatok róla?
═════════════════════════════════════════
-
jozsi252
veterán
válasz runner 125 #6760 üzenetére
Az a baj hogy mindenhol gázfűtés van. Illetve néztem amit ajánlottatok, hogy fűtőpatront venni, viszont az már tényleg sokat áramot zabál. Na de legalább van kiindulási alapom hogy mit nézzek. Köszönönöm
Cheesy Én pont most akarok venni Dolce Gustot. Van 1-2 hely Pesten ahol már 1000-1200 ft-ért ki lehet fogni 16db-os kapszulát. És a víz mennyiségét te tudod szabályozni, így csak 1x kell belőni anyudnak a szintet és jó is lesz. Viszont Dolce-ba nagyon sokféle kapszula van, egy kicsit drágább a kapszula, de olcsóbb a gép. Másiknál pont fordítva van. De szerintem a Dolce-val jobban járnátok.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
biker
nagyúr
ugyanazt éred el egy hosszú kávéval, mint két röviddel egymás után megnyomva
spóroltam neked 9ezret, felét kérem a számlámraElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Cheesy
őstag
Sziasztok!
Kávépárnás kávéfőzővel szeretném meglepni születésnapja alkalmából az édesanyám.
Reggel és délben fogyaszt kávét, eleddig filteres kávéfőzőnk volt, de egy ideje emlegeti már a Dolce Gustot, hogy mennyire leegyszerűsítené a napi adag elkészítését (mert ő az alacsony vérnyomása miatt iszik kávét, nem kedvtelésből). Utánaérdeklődtem ismerősi körben, illetve a netes fórumokat is böngészgetem, hogy kávékapszula VS kávépárna versenyből ki jön ki győztesen.
A kapszulák ára (16db ~1500HUF-ért) kedvezőtlen a párnák (18db ~1000HUF) árához képest, nem akarom meghallani se később, hogy de majd milyen drága lett így a kávézása. A párnás kávéfőző jellemzően drágább, de napi kávéfogyasztás mellett 1-2 év és behozza a különbséget szerintem.NEM szereti a presszókávét (túl erős neki) ezért az ezen a fórumon a műértők által jellemzően feszegetett örlős/habosítós/vendéglátóiparból a házba szánt kategóriák kiesnek.
Philips Senseo típusok között válogattam, ám "hosszúkávé" funkciót csak a 26000HUF-osnál találtam feltüntetve, a "normál" 17500HUF-os esetében nem (bár az illusztráción lévő csészékben a kávémennyiség hosszúkávénak tűnik).
Kérdésem, hogy hosszúkávét csak a drágábbik tud főzni?
Válaszotokat előre is köszi!www.vakbelmutet.hu
-
neduddki
nagyúr
válasz jozsi252 #6759 üzenetére
HI!
veszel egy totolkozoszaritot es teszel belefutopatront, tetejere nyomasmero toltoszelep:- ) /ne a xheniatol de csak ezt ismerem/
udv
neduddki
mod: laotm nem cska nekem:- ) ami kimaradt torolkozoszaritobol sose eleg teha minel nagyibb
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
runner 125
nagyúr
válasz jozsi252 #6759 üzenetére
Ez szerintem baromi sokat fog fogyasztani.
Nem lenne okosabb döntés kb 20-ért venni egy törölközőszárítós radiátort és azt rákötni a fűtésre?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Nem igazán találtam topicot a kérdésemnek, ezért beírom ide, hátha szerencsével járok.
Szóval szeretnék itthonra venni egy elektromos törölközőszárítót.Ilyesmire gondoltam. Már ami a méretet illeti. Néztem a Conrad-ba is, de ott ez kicsi nagyon. Amit elsőnek linkeltem az itthon 40k környékétől indul. Valójában ennyire drága lenne, vagy csak rossz helyen kerestem?
Köszönöm előre is
iPhone 16 Pro Max
-
neduddki
nagyúr
HI!
azert ezt Te szadbol hallani hogy nekem van igazam az nagy orom nekem:- )))
garancia ott eszi a fenet mert amikor ar az kell akkor nagy gebasz van, lasd 3 eves whirplool hutom mod: garancias ugyet ami mar megoint szaraxik /es teemszetsen csak pont anyaron 3 hetig vartam az alkatresre/:- (((udv
neduddki
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Megvettem a hűtőmet. Siemens 215L/94L.
1.5 napos próbaüzem megvolt. Legkisebb fokozaton van és a hűtő belseje tehát a hátsó oldal természetesen belülről deres fagyos. Ez normális? -
biker
nagyúr
válasz neduddki #6754 üzenetére
igazad van!
Én kérek elnézést, hogy nem olyan gépet ajánlottam, amire állítólag van valamennyi gari (bár nem írta ki, mennyi, tehát rendkívül kevés lehet rá), és jól oldalra borították, kiütötte a dob az oldalát, ezért az is 99% ugrik
tényleg jobb vétel, mint egy új mosógépElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
neduddki
nagyúr
HI!
ertem en hogy mazohista vagy es hianyzik a nai ertelm amoit tolem szecc ossze:- ), de mitha aszontam vpolna hogy en egy fillert se koltenek ennek sa javiutasara ill. a korabban altalad ajangatitt uj awe-ert se adnekegy fillert se nem hgy 65k ahejjet modom a mile/klon joszagot annyije
udv
neduddki
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
nem erdemes rakolteni a javitasra, de whirpool-bol ujatt se inkabb vegyel hasznalt felujitott miele mehsejteset /v. koppinttast/ azokat is kb ennyije agyak
udv
neduddki
mod: en egy fillert nem koltnek ra
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz neduddki #6733 üzenetére
Üdv...micsoda nem? Nem érdemes panelt cserélni, vagy nem éri meg újat venni, és inkább javítás legyen?
Ok, visszaolvastam...és ha azt mondják (és amit biker is linkelt), hogy mégse 35 az, hanem olcsóbb jóval, akkor se foltozzam?
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
neduddki
nagyúr
HI!
azert vanhatrany azindukcioslapnak megsoktam hogy mindighideg vizforralaskor azedeny fule, igyasztana tobbin mmindig megsutom a zujjam... :- (
udv
neduddki
-
MODERÁTOR
válasz runner 125 #6745 üzenetére
Rendben.
Gyilkolunk itthon sok sok éve egy Zanussi alulfagyasztóst, de most lehetőség nyílt jó pénzért eladni és egy kicsit korszerűbbet, jobbat venni.20 éve a Prohardveren
-
runner 125
nagyúr
Azért várj meg több véleményt is, vagy ha nem szimpatikus a márka, legyen döntő érv a minél több garancia, s nyilván a minél kisebb fogyasztás. Utóbbit is többnyire feltüntetik.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
psg5
veterán
Milyen beépíthető mosogatógépet ajánlotok 80 ezerig?
F.K.T.
-
MODERÁTOR
-
runner 125
nagyúr
Bosch-ban mi még nem csalódtunk, persze van benne elfogultság is, ettől függetlenül biztosan ők sem képviselik azt a minőséget manapság, mint 20 éve.
Pl.. A méreteket vedd figyelembe. Pláne, ha esetleg a konyhabútor mellé szeretnéd tolni - mivel ebben a kategóriában javarészt mélyebbek, mint 60cm így kicsit ki fog lógni.
-
MODERÁTOR
Milyen hűtőt ajánlotok 100 ezerig?
(alulfagyasztós álló)[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
runner 125
nagyúr
válasz Dluinet #6730 üzenetére
Ha, új gáz főzőlapot vásárolsz, az esetek 99%-ban adnak hozzá palackhoz való fúvókát is, legalábbis enyémhez adtak.
Black
Nekem sikerült megoldani nagykerből végül, de ha az nincs, legolcsóbban itt találtam sütőt, főzőlapot, mosogatógépet. Korretkek, korábban már vásároltam tőlük, illetve haver is.
-
biker
nagyúr
válasz neduddki #6737 üzenetére
nincs még ignore gomb a PH!-n Ezért olvaslak
ok, az awe sorozat alap, de most egy új awe is 65e, akkor a 25e nem sok, ha más baja nincs
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
neduddki
nagyúr
HI!
Te meg mijota olvasol engem en szigyelled magad?
meg: mer tobbet er inkabb hasznaltan venni egy tisztesseges mile/koppintas mehhsejetes dobot inverteres motorral mint a wirpoolt fotozgatni /a haztartasi gip szerelo esmeros majdnem szo szerint/ es en is osztom eme ellaspkitjat meg ugy is hogy a 2050esm 13ees es meg muxikudv
neduddki
-
psg5
veterán
Sziasztok van egy whirlpool 4410-es mosogatógép. 8. éves.
Volt már motorcseréje, mert akadozva mosogatott és nem is igazán mosott. Igaz most is akadozik, de legalább elmosogat.
Meg volt már panelcsere is (másik ugyanilyen gépből családon belül...)
Szóval még mindig mosogat (úgy-ahogy) azonban elkezdett alul folyni a víz mosogatás közben.
Ha leveszem az oldalát megnézem esetleg hol folyik, házilag nagy valószínűséggel orvosolható lesz, vagy kár is nekiállni és kuka?
Már szervizre nem költenék ezzel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
neduddki
nagyúr
HI!
NEM!!!!
udv
neduddki
mod: annyoije se
mod: B-L-A-C-K: braktar-val bezlej hatha vna vmeg vmi, eetleg infotek bsoutletje, ha nem kell ismert marka kkor meg grundix, egy 32A-s bovites es siman viszi
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Dluinet #6730 üzenetére
Az drága móka?
Mindenkinek: Most már lassan esedékes nálam is a háztartási gépek beszerzése, azaz hűtő, tűzhely, mikró, mosógép...stb. Szeretném minél olcsóbban megúszni, BP-an van valami értelmes outlet ahol jó áron, normális dolgokat árulnak?
Illetve még 1 kérdés, a lakás (panel) konyhájába gáz van, viszont ha én elektromos tűzhelyet-főzőlapot akarok, ahhoz gondolom a sima fali 220V édes kevés ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Az már barátibb összeg lenne... Főleg ha nem kell benne mást is cserélni, mert régebben olvastam valahol, hogy más alkatrészek meghibásodása is visszaüthet a panelra...tehát a panelhiba ilyenkor csak okozat, de nem közvetlen ok. De hátha nem A tippet pedig köszönöm...bár elég átláthatatlan az oldaluk
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Vettem egy lakást, és volt benne egy alig használt gáztűzhely, mást akarok venni helyette, a szomszéd meg is venné ha üzemel gázpalackkal is. Viszont neten nem találtam erről semmi infót, esetleg valaki megtudná mondani?
Típus: Pelgrim PG-420
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Adott egy Whirlpool AWE7516-os mosógép, panelhibás lett (mosás közben leállt, és azóta se kép, se hang...) Saccper 7 éves, tehát nem mai csirke. Mit gondoltok, érdemes beleölni a panelcserébe kb. 35 rugó környékét, vagy jobb, ha új gépet nézek? Ezen kívül szerencsére semmi probléma nem volt vele, pedig elég sokat volt nyúzva...
-
harry
veterán
válasz M_o_g_y_i #6713 üzenetére
Ezt sosem értettem, ha átállok egy másik erőforrásra, annak nyilván megnő a költsége, na de akkor egy másiké csökkenni fog... Jó persze kérdéses az arány, avagy ez egyenlő-e, na de lehet jobban is jön ki. Na mindegy, tudom, ezt így hiába mondom.
Elux, mint márka, egész jó, többek szerint, több téren is, én talán itt néznék körül.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz canniball #6710 üzenetére
Mit is próbáljunk ki?
(#6706) Morris: nekem ne is mondd (eredetileg szakács lennék ), anyámat nem lehet róla meggyőzni, az áramszámla miatt aggódik, pedig nekem is 1x éve kombi-tűzhelyem van, és nem veszem észre, hogy olyan sokat dobna a számlán. De azt igen, hogy ők pedig állandóan szidják a gáz minőségét...
Mindezektől függetlenül tehát egy gáztűzhelyet keresek, lassan közeleg a szülinapja, és ezzel akarom meglepni.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Eastman
addikt
Szerintetek egy 120l-es villanybojler úgy fogyaszt több áramot, ha csak annyira tekerem fel a termosztátot amennyire meleg vizet engedek a csapból (tehát csumára kinyitott melegvízzel zuhanyzok), vagy a forró vizet „gyárt” és hozzákeverem a hideget?
?
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Morris
veterán
válasz M_o_g_y_i #6704 üzenetére
Akkor mutasd meg anyukádnak a fórumot, mert bizony az olyan gáztűzhelyekkel amiknek villany a sütő része, csodálatos dolog sütni!
Az asszony ódákat zeng róla. És persze minden kaja, sütemény nagyon jól sikerül!
Nekünk zanussi van! Felül gázrózsákkal, alul villanysütővel!
3 éve van meg, tökéletes! -
M_o_g_y_i
őstag
Gáztűzhely kellene anyáméknak, de csak tisztán gáz, villany max. a grill és a gyújtás/sütőtér-világítás jöhet szóba (nincs az az isten, hogy anyámat rábeszéljem a villanysütőre... ).
Ki milyet ajánlana?
Egyelőre MORA/Gorenje és Zanussi/Elektrolux vonalon nézelődtem, de ha vállalható más gyártóé is, akkor eltérhetek ezektől.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
gyulank
addikt
válasz canniball #6702 üzenetére
Egyenlőre annyit tudok, hogy a pirítótál is többe kerül. De találtam hasonlót amihez lehet, hogy meg vannak a cuccok, csak a gőztisztítás funkció gomb helyett szagtalanítás gomb van. Ezért érdekel, hogy konkrétan mi a különbség.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
canniball
nagyúr
válasz gyulank #6701 üzenetére
Én a helyedben megkérdezném Samsungékat hogy be lehet-e szerezni a hiányzó tartozékokat és na igen hol/mennyiért. Majd megkérdezném az NFH-t hogy amennyiben a hiányos teljesítés miatt elállok a vásárlástól tényleg köteles vagyok-e lenyelni az említett összeget. Aztán a válaszok birtokában eldönteném merre tovább.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
gyulank
addikt
Sziasztok!
Rendeltem egy Samsung PCFC-X mikrót. Szállítás előtt felhívtak, hogy már csak kiállítási darab van, nem használt, ugyanolyan garancia van rá mint a rendesre, mindene megvan, max. 1-2 kisebb karcolás van rajta, és 3e-et tudunk elengedni az árából. Megérkezik egy sima kartondobozba, 3 kellékkel. Forgótányér görgő+forgótányér+1db. grill rács. Mikor felhívtam őket, közölték, hogy mivel nem nézték meg a dobozt, elhiszik, hogy nincs benne. (még jó, hogy nem nekem kell esküdözni) De sajnos nem tudják beszerezni a kellékeket. Vagy visszaküldöm saját költségből, és elállok a vásárlástól, és akkor oda-vissza 5e Ft-ot fizetek a semmiért, vagy elküldik a szállítási költséget 2350Ft-ot, és vegyek belőle tartozékokat!
Jár hozzá: Fémállványok (magas és alacsony állvány); gőztisztító tasak; pirítótányér; egy függőleges nyárs; egy függőleges 6 ágú összerakható nyárs; üveg tál. A használati útmutató szerint(9. oldal). Ezeket szerezzem be, 2350Ft-ból... Nyilván hülyeség, hogy nem tudják beszerezni. Én viszont tényleg nem találtam ilyeneket neten, úgyhogy azt se tudom, mennyibe kerülnének. Még azt szeretném tudni, hogy ha gőztisztítás helyett szagtalanító funkció van, az milyen különbséget jelent? Ahhoz nem adnak tasakot, de programilag, működésileg, sugárzásilag, meg mindenhogy ugyanaz, csak más ikont tettek rá, amiért nem adnak hozzá alapból tasakot, vagy a gőztisztító program intenzívebb?ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest