Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Az odáig rendben van, de a mosogatáshoz használt víz nem juthat be a vízlágyító egységbe, ergo a gyanta gyorsan tönkremegy. És azért a vegyszeresen lágyított víz, meg az ioncserélt lágy víz nem ugyanaz, szerintem. Egyébként nem is értem, miért nem csinálnak vízlágyító nélküli gépeket, hiszen árat lehetne csökkenteni vele, újabb réteghez lehetne eljuttatni a gépi mosogatást.
Na mindegy, előírás, a mérnök így találta ki, párszáz forint miatt nem fogom felülbírálni.
Amúgy mi is Jar platinumot használunk kizárólag, Finish quantumokat bontatlanul ajándékoztuk el, miután egy csomaggal elhasználtunk annak idején. -
cynric
tag
Sziasztok! Kézi gőzölőt szeretnék vásárolni ingekhez, függőlegesen használva főképp, néha kanaopé/kárpit. Teljesen tanácstalan vagyok, mire érdemes figyelni? Melyek az ajánlott márkák? Előre is köszönöm!
7lövetű konyhakés
-
ribarszki
őstag
válasz sherlock82 #65794 üzenetére
Citromsav. Rá is indíthatsz.
-
sherlock82
senior tag
Sziasztok, a vízforralóm belülről kicsit vízköves lett a pár évnyi használat után. Ecettel és szódabikarbónával is próbáltam leszedni, de kevés sikerrel. Ti mivel szednétek le a helyemben?
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Sinkapeter
tag
-
attiati
veterán
Néz páraszintet az Aereco és aszerint levegőztet?
Csak azért kérdezem, mert akkor minél jobban párásítok, annál többet levegőztet.Vagy egyszerűen csak levegőztet egy fix mennyiséget? És annak eredményeképpen valamennyit párátlanít.
Nem értek hozzá, megörököltem a lakásban.
-
BBéci
legenda
válasz attiati #65781 üzenetére
Nálunk van Aereco, mert a kéményseprők előírták a kombicirkó miatt, de attól még szükség van párásítóra, ha nem akarom, hogy vérezzen az orr nyálkahártyánk a rendkívül száraz levegő miatt.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #65788 üzenetére
Persze, teljesen igazad van.Írtam is az elején a tabletta csomagolására rá van írva meddig jó magában. Kicsit keresgéltem a Jar platinum használatijában 26nk fölött irják, hogy tegyünk sót. At már jó kemény.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
Szerinted meghibásodik a só hiánytól. Egy Wh és egy Bosch egyaránt 9 évig működött és mindkettőben a szivattyú döglött meg.Most egy Gorenje ketyeg hetedik éve, ha jól számolom.Szintén csak tablettával.Egyébként, ha nem lenne elég a tabletta a gyártók valószinű tiltakoznának, hisz a garit ők adják.
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
válasz farkas-j #65783 üzenetére
Mióta mosogatógépünk van, kizárólag a finish termékeit használjuk (Bosh ajánlás). Használtunk sót is, öblítőt is. Szerelő mondta, hogy felesleges az előző kettő, ha a Qauntum tablettát használjuk. Nekem sem a költség oldala sem a szabadidő oldala sem gond, de ha a márkaszerviz szervizese ezt mondja, elhiszem. Az edények, poharak, tányérok meg ugyan olyan tiszták, illetve a poharak többször voltak foltosak korábban meg az evőeszközök is, szervizes szerint a többlet öblítő miatt. Mióta elhagytuk, szép minden.
-
pjen
félisten
válasz farkas-j #65783 üzenetére
A tabletta lágyít, Pesten középkemény a víz bőven belefér a tabletta felhasználási tartományába. Azt meg én nem értem hogy határozod meg egy ebéd vegyes mosatlanja után a mososzer mennyiségeket.Egyébként mindenki úgy csinálja ahogy akarja.Tőlem bármit tehetsz a gépbe, nekem jó a tabletta.
[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
Ez a "3 az egyben 4 az egyben, sok az egyben tabletta mellett nem kell se só se semmi más" téma időről időre előkerül. Elfogadom, hogy vannak olyan helyek ahol olyan lágy a víz amihez nem kell már lágyítás (én is ittam már ilyen helyen vizet. Pocsék, tapintásra meg olyan mintha szappanos lenne). Az ország legtöbb helyén azonban szükség van vízlágyításra. Egyébként igazából nem is értem ezt a sóval való spórolást. Ha nagyon lágy a víz, akkor vissza kell venni minimumra a műgyanta regenerálásához a sóadagolást. Ez így félévenként kemény 1-2 száz Ft költséget jelenthet, viszont tuti nem megy tönkre a műgyanta.
Arra viszont még sosem adott senki választ, hogy ezek az intelligens tabletták honnan tudják, hogy mikor kell a megfelelő adalékoknak éppen feloldódniuk. Honnan tudják mikor van előmosás, főmosás és öblítés? Honnan tudják, hogy 40°C vagy éppen 70°C fokon megy a mosás, ugyanis a hőmérséklet függvényében nagyban változik a feloldódási idő? Honnan tudja a tabletta, hogy egy 60 perces gyorsmosást vagy egy 2,5 órás alapos mosást indítottam? A vízlágyítási tulajdonságait meg hagyjuk is! Én műszaki ember lévén képtelenségnek tartom, hogy korrektül lehessen ezekkel a tablettákkal adagolni az adott folyamatokhoz az éppen szükséges adalékokat. A pazarlásról (és környezetvédelemről) már ne is beszéljünk. A kevésbé szennyezett és a totál koszos edényekhez is ugyanaz a mennyiségű mosószer kerül a gépbe. Szóval én maradok a só, a mosogatópor és az öblítő adalék használatánál. A plusz 15 másodpercet ami a mosogatópor adagolásra fordítok, azt kibírom a szabadidőm rovására.[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
pjen
félisten
válasz PainKiller13 #65780 üzenetére
Nálam tükör fényes minden üveg pohár. Illatuk ne is legyen.
-
attiati
veterán
Van értelme párásítónak, ha a lakásban van egy kiépített Aereco szellőztető (párátlanító) rendszer? (penészedés miatt)
komolytalannak tűnő komoly kérdés
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
válasz Vasy09 #65770 üzenetére
Tegyél bele sót, ne higgy a "nem kell bele" mantrának. Az egy dolog, hogy a tablettában van só, de annak nem sok köze van a vízlágyításhoz. A mosogatógépek lágy vízéért a vízlágyító egység felel, ennek a része a sótartály és a vízlágyító gyanta. Ezt a gyantát időnként regenerálni kell, ezt végzi a ( nagyszemcsés ) só. Ha nincs só, előbb utóbb kimerül az ioncserélő képessége, nem lesz többé lágy vized. Ebbe a vízlágyító egységbe a són és a tiszta vízen kívűl más nem kerülhet, ezért nem érdekes, hogy a tablettában van só vagy nincs só.
Egyébként néhányszáz forintról beszélünk...
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Feleségem kinézett egy álló porszívót aminek most több helyen elfogadható ára lett:
Electrolux Pure F9 akkumulátoros porszívó 36V, 3in1 kefe. Típuskód: PF91-4IGÉrdeklődnék, hogy van-e valakinek ezzel a családdal tapasztalata és milyen minőséget képvisel?
Az internetes vélemények elég jók róla...!Most kb: 105.000 Ft-ért megvásárolható és az lenne a kérdésem, hogy ezt a márkát, típust ajánlanátok vagy ebben az árkategóriában lenne JOBB VÉTEL?
Köszi előre is.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Steady74
addikt
válasz BB9000 #65773 üzenetére
Újpesten van egy kínai üzlet, ott mindig ennyi a 60db-os finish quantum (3.200). Ultimate nincs náluk sajnos. Nálunk 2 hónapja járt a bosch szervizes, E19 hibával leállt a mosogatógép, akkor mondta, hogy ha a quantum vagy az ultimate tabletta van használatban, semmi más (só, vízlágyító, öblítő) nem kell a gépbe, csak az. Meg a havonta történő tisztításra hívta fel a figyelmünket, hogy az kötelező.
-
Gömbike
senior tag
válasz balazs1956 #65772 üzenetére
Lányomnál 3 éve, munkahelyen 5 éve végzi a beko hűtő a dolgát. Cél eszköz, a hűtés a feladata.
Nyilván van olyan gyártó, amely magasan felette van a kivitelezésnek, de nem is ennyibe kerül.Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Hűtőgép csere előtt állunk. Sajnos az adott korlátolt hely miatt a megcélzott méretben kizárólag egyfajta Beko hűtőgép jöhet szóba.
Mennyire megbízható ez a márka, szabad-e ilyet venni, vagy maradjunk a sokkal kisebb méretnél, ahol már nagyobb a választék?Segítségeteket tanácsotokat előre is nagyon szépen köszönöm.
-
Vasy09
őstag
Sziasztok! Beújítottunk egy Bosch SPS6zmi35e mosogatógépet! Az lenne a kérdésem, hogy akinek van ilyen, vagy akár más mosogatógépe, az milyen cuccokat használ hozzá? Gondolok itt a vízlágyító sóra, a tablettára vagy az öblítőre!
Milyet érdemes bele vennem?Gamertag: Vasy09
-
Gömbike
senior tag
válasz ribarszki #65768 üzenetére
Igen, nekem is. Ezért már eleve kértem az eladóról a plusz garanciát, mikor az új mikrót vettem.
Tapasztalatszerzésnek jó volt, hogy megtudtam, a samsung mikrók nagyon jó gépek, de a mo-i szervízháttèr és a nagy samu központ hozzáállása még nem nőtt fel ekkora cég ügyfélkezeléséhez.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Gömbike
senior tag
Az MM-ben vásárolt mikróra kötöttem +3év biztosítós garanciát. A gyári gari lejárta után szervízbe került és a szervít nem tudta a bekapcsoló gombot kicserélni 35 nap.
A biztosító a 35. napon küldött egy csereutalványt. Kérdés, akadékoskodás nélkül.
-
Gabesz87
veterán
válasz Csabroncka #65756 üzenetére
Nem, ill. nem hiszem, csak feleségem sok ásványvizet iszik, és így gondoltuk, akkor nem kéne venni folyton, ihatna a tisztított vizet. Meg ha már volt ott, akkor ne legyen egy lyuk a mosogaton.
-
őstag
Köszönöm a tanácsokat, szétnézek az Electroluxok és LG-k között. Mindenesetre manapság már elég rövid garanciaidőt biztosítanak a gyártók. 1-2 év...
Volt egy Siemens gépük, amely sok-sok éven keresztül jól kiszolgálta őket, majd utána Zanussival és Whirpoollal próbálkoztak, de utóbbiak viszonylag hamar tönkrementek... -
őstag
Sziasztok,
Szüleim keresnek 100k Ft környékén mosógépet, Auchanban a láttam két Samsungot.
Ezek vállalhatóak?
Samsung WW70T4020EE/LE Mosógép - 7 kg
Samsung WW65AA126AE elöltöltős mosógép - 6,5 kgMennyi garit biztosít amúgy a Samu, még a gyártó honlapján sem találtam infót. Ha van ajánlottabb modell, ne tartsátok magatokban. Köszönöm!
-
ribarszki
őstag
Mosogatógépben használ valaki Zeolith-os szárítással ellátott modellt? Mi a tapasztalat róla? Mert a felára igen borsos... A szárítás minőségére gondolok, mondjuk műanyag edényeken, stb.
-
Gabesz87
veterán
Víztisztító berendezéssel kapcsolatban érdeklődnék, nem tudom, mennyire tartozik ide. Úgy 2 hét múlva költözünk házba, ahol is az előző tulajnak van víztisztítója, ILYEN, de viszi magával. Sokat nem tudok ezekről, csak hogy elvileg ezek a fordított ozmózis (RO) víztisztítók a legmodernebbek. Nem tudom melyik jobb, direkt átfolyós, vagy tartályos? Ill. honnan érdemes venni, ahol netán még ingyen be is szerelik (pl. a fenti linken lévőt is, még mai vásárlással), vagy 1 évnél több gari van esetleg, vagy ez mindenhol ennyi? Van-e valami komoly, lényegi kül. ezek közt: [link] [link] Ezt a PurePro márkát több helyen látom, gondolom ez jó fajta, de az első linken lévő olcsóbban is ugyanazt tudja ahogy látom. Köszönöm előre is a tanácsokat.
-
Gergőke88
addikt
válasz Begbiebike #65751 üzenetére
Azt nem is lehet bekötni szerintem.
-
BB9000
senior tag
válasz sherlock82 #65748 üzenetére
A hűtőgépek elég speciális kategóriáját sikerült megcéloznod.
(180 cm körüli magas, egyajtós, belső fagyasztótérrel.) Itt találsz néhányat, amelyek az általad leírt szempontoknak megfelelnek: [link]
A linkelt oldalt csak a termék kiválasztására használd ! Ha megvan melyik lesz a befutó, akkor nézd meg az árukeresőn, hogy hol éri meg megvenni.
Általános tanács: Az alsó árszegmensben a hűtőgépek nem számítanak a jó vétel kategóriába, mert azok kompromisszumosak. -
sherlock82
senior tag
Hűtőgép vásárlás előtt állok. Szeretnék nagy kombináltat, hanem olyat ami hűtőgép és van benne mondjuk 2 sor fagyasztó. Kb. 180 cm magasak szoktak ezek lenni.
Ti milyet javasoltok nekem?Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
gubika
csendes tag
Sziasztok,
A Candy hőszivattyús szárítók most elég kedvező áron mennek, mennyire ajánlottak, van esetleg tapasztalatok?
Pl. ez:
https://euronics.hu/termekek/candy-cso-h8a2de-s-hoszivattyus-szaritogep/p/252039
Érdemes többet rászánni valami “jobb” márkára? Ha igen, tudtok ajánlani jó/érték arányút kb. 150e-ig? Heti 3-4x menne.
Nagyon Köszönöm!
-
flash-
veterán
Electrolux EPF61RR PowerForce porszívóról mi a vélemény?
szőnyegen B osztályú, 800 wattos.. 27-30 ezerért van jobb? vagy egyátalán ez már ajánlott?? -
Gömbike
senior tag
válasz scott_free #65739 üzenetére
Természetesen. De nagyban függ az előtte dolgozó mosógép centrifugájától.
A kombi gépeket felejtsd el, az olcsó fenntartás lenne a lényeg. No, a kombi épp falja az energiát, amelyik már gazdaságos, az már 400. Nem az ára teszi gazdaságossá, hanem a benne dolgozó költséghatékony technológia.
Ráadásul a kombi a szárításra sem olyan hatékony, mint a különálló. Ha gondolod, részletezem miért, de előtte olvass utána. Főleg a fizikai korlátai miatt.Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok,
Ő rá [link] tehető egy másik Bosch szárítógép ugye?
Sehol nem látom az összeépítés lehetőségét.. -
-
Gömbike
senior tag
válasz scott_free #65735 üzenetére
Ahogy látom, normál kondenzációsakat választottál. Ha viszonylag keveset dolgozik ( heti 1-3 szárítás), akkor jó választás, mert egyszerű, mint a szeg, cserébe viszont többet eszik ugyan, de sokkal könnyebb, inkább nagyságrendekkel könnyebben tisztán tartható a kondenzegysége, mint a hőszivattyús kondenzációsoknak.
Ha sokszor szárítana egy héten, akkor már kijön a hőszipkás fogyasztási előnye, de számolni kell azt is, hogy magasabb a vételára, mint a normál fűtésűnek. Ráadásul zárt a kondenz része és az nagytakarításkor ( mikor teljesen eltömődik )szakmunkát igényel nem kicsi pénzért.Nekem a normál kondenzációs ( amit belinkeltél ) elven működő gépem heti 3 szárítást számolva kb. 1500 ft értékű áramot evett meg.
A mostani hőszivattyús kondenzációsomat nem mérem, felesleges.
vond: erre a felhasználásra Neked is elég lenne a normál kondenzációs.Általában ezeken a gépeken is van “ csökkentett hőmérséklet” gomb, így közel azonos alacsonyabb hőfokon szárítanak, mint hőszipkásak.
-
vond
MODERÁTOR
válasz scott_free #65735 üzenetére
Ez engem is érdekelne. 1-2 főre kellene valami, heti 2-3 mosáshoz, hogy ne a lakásban szárogassak.
Mondjuk az ilyen plusz 10-20 ezrek már nem számítanak, ha ezáltal valami ténylegesen jobbat lehet venni. A hűtővel is úgy voltam, hogy elég nekem egy 90-100 ezres közepes méretű is, aztán mégis nagyot vettem 120-ért, mert ad annyival többet.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
törölt tag
válasz Klemens #65733 üzenetére
Most megnéztem, annak a mosógépnek a mélysége több, mint 60cm, így elvileg nem lehet gond.
Nekünk is van fenn keret, jobbról-balról van egy-egy perem rajta, ami az oldalirányú elmozdulást blokkolja. A dob forgása végett a rázkódás ezekben az irányokban történik elsődlegesen.
A mienkhez adtak rögzítő hevedert is, de őszinte leszek, én nem tettem fel, és így is stabil maradt a torony. -
Klemens
őstag
válasz #48613632 #65732 üzenetére
Én nem említettem, hogy a szélessége több, mint 63cm.
Egészen pontosan 60x63,1cm, és valóban, a mélysége a 63,1cm.
Igazából még nem is találkoztam ilyen kerettel, így gondoltam arra, hogy körben van egy pereme, ami jelen esetben feltámaszkodna a mosógépre.
Ezek szerint, akkor nem lesz semmi probléma.
Köszönöm!
Gömbike: Szintén köszönöm!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
törölt tag
válasz Klemens #65730 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy a mosógép szélesebb, mint 60cm? Ez elég nehezen hihető, ugyanis ez egy szabvány méret. Ennél kisebb lehet, nagyobbról még nem hallottam.
Szerintem keretet nem kapsz nagyobbat, akkor sajna másik mosógépet kell választani.
Nem a mélységéről beszélsz véletlen?
Csak hogy tisztázzuk, szélesség, ha szembe állsz az ajtóval, a bal és a jobb széle közti távolság. Ez sosem nagyobb 60 centinél, vagyis én még nem hallottam ilyet. Általában pár centivel kevesebb is.
Mélység (depth) : a hátlap és az előlap közti távolság, amennyit kinyúlik a faltól. Ez természetesen lehet több, mint 60cm, viszont ez semmit nem befolyásol. A keret nyugodtan felépíthető rá. -
Klemens
őstag
Sziasztok!
Adott 2db Elektrolux mosógép és szárítógép.
Mind a kettő most lenne rendelve.
A fürdőszobában egymásra szeretném őket tenni, viszont az elektrolux keret is "csak" 60x60-as gépekhez ajánlott. A mosógép meg picivel több, mint 63cm. Néztem univerzális összeépítőt, de ott is csak 60x60-asat találtam.
Ilyenkor mivan?"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Porszívót keresek 50 m2-re, porzsák nélkülit, száraz és nedves takarításhoz. Van ajánlott típus ezekkel a szempontokkal?
Köszi.
.
-
Steady74
addikt
Sziasztok. Vezeték nélküli porszívót szeretnék vásárolni. cirka 70 nm, 90% gresslap, 10% rövid szálú szőnyeg, hosszú száló kutyaszőr (golden), morzsa az ellenfél. 50-75k, valamint 75-100k között mi lenne a jó választás itteni tapasztalatok alapján? Köszi előre is.
-
félisten
Anno a porzsákcentrumból vettem porzsákokat, most hol érdemes keresni?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Gőzállomásos vasalóból most mi az ajánlott? Árukeresőn nézegettem, hát elég gyér a kínálat, 60-120 között van a legtöbb, pár Philips van 100-120 között, illetve a Boschnak a 8-as szériája 86-ért (egy boltban kapható ).
Talán vannak már jobbak, nem jól keresem?
Alig van vélemény rajtuk:
https://www.arukereso.hu/vasalo-c3175/gozallomas/ -
Nagya21
addikt
válasz rayoliviero #65717 üzenetére
Hali!
Márkabolt.hu
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Gömbike
senior tag
válasz rayoliviero #65721 üzenetére
Itthon nem kapható más gyártónak ilyen gépe. De nézd a jó oldalát:ők már évek óta forgalmazzák, gyártják őket, a kezdeti hibák biztosan javítva lettek.
-
törölt tag
Én is így tudom, hogy az AEG-nek van hőszipkás kombi gépe egyedül. Zsebbenyúlós de a fenti keretbe belefér.
-
Gömbike
senior tag
válasz rayoliviero #65718 üzenetére
Eddigi ismerteim szerint hazánkban az AEG-Elux forgalmaz ilyen megoldásút.
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #65717 üzenetére
400-ig még elmehetünk árban.
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
Mosó-szárítógép (kombinált) vásárlását tervezzük. Azt olvastuk, hogy hőszivattyúsat érdemes venni.
Melyik márkát/típust ajánljátok? 350 000 Ft a max keret rá. -
félisten
-
vscotina
aktív tag
szia Az Árukeresőn elég sok vélemény van, olvastad?
[link][ Szerkesztve ]
Üdv. vscotina >>szép és okos szőke cicababa >>>Panasonic G
-
félisten
Talán ide fér el a legjobban a kérdésem.
WalkingPad R1 vagy hasonlója van esetleg valakinek?NEM Pro felhasznál a cél, hanem egy kis méretű eszköz (ezt össze lehetne hajtani) ami valamennyire motivációt is adna a futáshoz/sétához (a kinti futás/séta sajnos a többszintű és durva allergia miatt a vevő számára ritkán vagy inkább nem opció).
-
Aflamin
tag
Szép estét!
Melyikkel járok jobban?
1.Kenwood Chef Elite KVC5320S konyhai robotgép 2 év gar. 121e Ft.
2.Bosch MUM54251 konyhai robotgép 7 év gar. 126e Ft.
Köszönöm! -
BBéci
legenda
válasz tibbike01 #65708 üzenetére
Van annak az elszívónak kivezetése a szabadba? Ha van, akkor nem kell, ha nincs, akkor bármilyen szénszűrőt teszel bele, annyit ér, mint halottnak a csók.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Mennyi értelme van a szénszűrőnek a páraelszívóban?
Ilyen IKEAs páraelszívóm van és most olvasom, hogy lehet hozzá vásárolni ilyen szénszűrőt.
Érdemes?
-
st6969
őstag
Van egy Liebherr fagyasztószekrényem kicsit több, mint egy éve. NO FROST-os! Előfordul, hogy a fagyasztott cucc, amit kiveszek, jeges (inkább olyan "havas"). Kicsit vagy akár jobban is.
Mi a franctól lehet ez, ha no frost-os a készülék? -
djherby
tag
Kávéfőző javításban érdekelteket kérdeznék. Hozzám került egy Delonghi EC 151.b kávéfőző, a hibája nem jön ki se víz, így kávé se. A vizet felszívja, gőz van. Szétszedtem kitakarítottam ahol csak tudtam. Főleg ahol kijön a kávé. Két tippem van már csak, pumpa (Ulka) és/vagy a biztonsági szelep. Kinek mi a javaslata? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Dyson akkumulátoros porszívók
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest