Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasy09
őstag
válasz axlfsi #66572 üzenetére
Persze, nekem is számítana ez a pénz, nem ezt mondom, csak én meg úgy voltam, hogy a 3 év mégis csak jobb! Mondjuk ha azt veszem, akkor 26ezerért vettem +1 évet!
Ja, és gratula neked is hozzá és persze sok szép problémamentes használatot vele!És igen, V15-ről beszélgettünk!
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09
-
Vasy09
őstag
válasz cadgers #66554 üzenetére
Én mondjuk csak ajánlani tudom neked ezt a típust, mivel mi nagyon elégedettek vagyunk vele. Viszont sajnos nekünk nem volt választásunk, mivel ahová került, csak ekkora hely volt! Nálunk a felállás amikor használjuk 4 felnőtt és két gyerek. A tányérokkal nincs gond meg az evőeszközökkel, viszont az edényeket azért már logisztikázni kell mellette!
Ezért mondtam, hogyha nektek belefér, akkor inkább a 60 centis![ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
válasz cadgers #66497 üzenetére
Szia! Mi nem rég vettünk Bosch-t! Sajnos nekünk csak 45-ös fért el! [Ez] lett végül a befutó! Teljesen meg vagyunk vele elégedve. Nálunk ugyan sokat nem megy, mivel csak hétvégéken használjuk, így bőven elég egy 4 tagú családnak. Nagyon halk, először mikor elindítottam, azt hittem, hogy be sem kapcsoltam!
Viszont ha van lehetőséged, akkor én mindenképp a szélesebbet venném, mivel azért abba szerintem könnyebb belepakolni. Itt azért kell játszani az edényekkel, hogy szépen bele lehessen pakolni mindent!Gamertag: Vasy09
-
Vasy09
őstag
Az lehet, de nekem csak egy WD3 van mellette!
Szóval nekem mindenképp minőségi ugrás! Arról meg nem is beszélve, hogy a madzagozásból elég volt! Állandóan átdugdosni egyik konnektorból a másikba...
Egy szó mint száz, én nem csalódtam, sőt. És egyáltalán nem bántam meg! Ami meg az ajánlást illeti, aki teheti, nyugodtan vegye meg!
És egy percig sem állítottam, hogy nincs ennél jobb porszívó, akár vezetékes, akár nem! Én csak azt mondtam, hogy engem meggyőzött!Gamertag: Vasy09
-
Vasy09
őstag
Sziasztok!
Akkor ahogy ígértem, egy kis élmény beszámoló a Dyson V15-ről!
Ha röviden és tömören kellene leírnom, akkor csak annyit írnék, hogy wow....ez besz..ás!
Sejtettem, hogy jó a masina, mivel nagyon jókat olvastam róla, illetve itt is, aki már megvette csak jókat írt, na de ez..nem gondoltam volna, hogy ennyire. Pénteken jött meg, este vettem át az euronicsban. Másnap jött a próba, de előtte még kiporszívóztam a régi madzagos karcherrel. A meglepetés csak ezután jött, mivel azt hittem, hogy sokminden már nem maradt, de nagyot tévedtem...
[kép] [kép]És ez csak a szőnyeg fele volt!
Tegnap délután végignyaltam vele a lakást (összesen 150nm), és azt kell mondanom, hogy kétszer kellett ürítenem a tartályt, mivel fullra megtelt. Az akku bírta egyébként!
Úgy gondoltam, hogy ez a lézer valami parasztvakítás, de kellemesen csalódtam, mivel tényleg durván látszik, hogy a korábban felporszívózott padló is mennyire "szöszös" még!
A csomagban egyébként tényleg van minden, ami egy rendes nagytakarításhoz kell! A szőnyegtisztító fej (nagy kefés), megy egyenesen maga a mámor. Annyi csak, hogy a kislányom szobájában lévő rövid sörtés, sűrű szőnyeggel nem tud mit kezdeni, mert még a teljesen betolt talpakkal is beszívja az egészet és nem lehet tolni!Nálunk egyébként egy Xiaomi állóporszívót váltott, amit szintén szerettünk, és a padlóra tökéletes volt, de ez tényleg teljesen más kategória...
Egyáltalán nem bántam meg, sőt olyannyira nem, hogy amíg az előzőt a feleségem nem szerette, addig ezt már az első porszívózás után imádta (most is tologatja )! A fiamról meg nem is beszélve!Szóval csak azt tudom mondani, hogy aki vezeték-nélküli álló porszívót keres és a keretbe belefér, megteheti, az mindenképp számoljon vele, mert szerintem nagyon profi kis gép. Tudom, hogy nem olcsó, és lehet valakinek ez akár több mint egy havi fizetése, de tényleg megéri szerintem. Nálunk kiváltotta a madzagos porszívót!
És persze köszönöm mindenkinek az ajánlásokat és a leírásokat.
Még egy, ami eszembe jutott, nálunk teljesen jó az automata állás, mivel szépen állítgatja magának a szívóerőt, még a szőnyegen is!
-
Vasy09
őstag
válasz ribarszki #66336 üzenetére
Köszi, már várom nagyon! Mondjuk csak jövő hét elejére ígérik a szállítást!
De mindenképp írok majd, hogy mik a benyomások!Koxx: Nálunk a nappaliban, meg a gyerekek szobájában van! Szerencsére nincs sok, a legtöbb kemény padló (kő vagy laminált)!
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
Úgy néz ki, hogy én is elcsábultam, és berendeltem a Dyson V15-öt!
Remélem tényleg kiváltja a madzagos porszívót, mert már tele a búrám, hogy le kell mindig cipelnem az emeletről, ha a szőnyeget is ki akarom rendesen porszívozni!
Erről jut eszembe, melyik fej a legjobb a szőnyeghez? Gondolom nem a lézeres, hanem a másik nagy (nem jut esezmbe a neve)!?Gamertag: Vasy09
-
Vasy09
őstag
-
Vasy09
őstag
Sziasztok! Beújítottunk egy Bosch SPS6zmi35e mosogatógépet! Az lenne a kérdésem, hogy akinek van ilyen, vagy akár más mosogatógépe, az milyen cuccokat használ hozzá? Gondolok itt a vízlágyító sóra, a tablettára vagy az öblítőre!
Milyet érdemes bele vennem?Gamertag: Vasy09
-
Vasy09
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy szabadon álló 45cm széles mosogatógépből van most valami BB, vagy valami amit nyugodt szívvel ajánlotok? Alapvetően bosch-al szemezgetek, de nyitott vagyok mindenre! Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
Sziasztok! Álló (rúd) porszívót szeretnénk. A keret max 100ezer. Ezért a pénzért van ami ajánlható? Tudtok valami jót? Kőre és laminált padlóra kellene főleg.
-
Vasy09
őstag
válasz kanazaro #51220 üzenetére
Szerintem nem fogsz kárt okozni benne! Én is oldalra fordítottam, mikor a szivattyút tisztítanom kellett az Electrolux-ban, mivel anya berakta a bojhos fürdőszoba szőnyeget mosni, viszont nem nézte, hogy már elég jól el volt öregedve alul a szivacs része, így gyakorlatilag szépen lemorzsolódott az egész az aljáról. És persze, hogy eldugult tőle minden!
-
Vasy09
őstag
válasz flegga92 #51097 üzenetére
Én tavaly télen csináltam meg apumnál! A villanysütőnek 2.5-es vezetékeket, az indukciós főzőlapnak 4-es vezetékeket húztam be. És természetesen külön áramkörön (külön biztin)!
A 32A elegendőnek kell lennie! A kismegszakítók meg 20A-as ezen készülékeknél!
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
válasz Gömbike #49852 üzenetére
Ismét köszi! Úgy néz ki, hogy eldőlt! [Ez a Saeco] lesz a befutó, ha meg tudjuk venni most a 0%-al! Ha nem akkor majd jövőre!
-
Vasy09
őstag
válasz Gömbike #49843 üzenetére
Ez a [Delonghi] jó választás lehet? Illetve még ezen a [Philipsen] gondolkodom!? Szerinted/szerintetek?
esetleg [még ez]???
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
Sziasztok!
Darálós kávéfőzőből van valami ajánlott? Vagy olyan, amit messziről kerüljek el? Philipseket nézegetem. Ezek mennyire jók/ajánlottak?
-
Vasy09
őstag
[Erről] mi a véleményetek? Esetleg valaki használ ilyet?
-
Vasy09
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy mosogatógép frontom mi az ajánlott most? Párommal most tervezünk venni egyet, és igaziból az lenne a fő kitétel, hogy keskeny legyen (45cm), mert sajnos nem lesz sokkal nagyobb hely! Elsősorban A+++-ost nézegetünk, de meghallgatok minden ajánlatot! A keret nagyon max 200ezer lenne!
Előre is köszi a tippeket, ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik