Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernardo20
őstag
WOW!
Nagyon jó,hogy megtaláltam ezt a topicot!
Én is imádom a házimozikat és nagyon tetsztenek az itt belinkelt ötletek.Már a barátaimmal mi is beszéltünk ilyen procejktől,de aztán persze annyibamaradt,hogy nem lehet megcsinálni occsóértebből sok ötletet lehet meriteni és kellő kreativitással relative olcsón meg lehet épteni egy ilyen szobácskát.
nekem most egy Jamo rendszerem van panasonic erősitővel és samsung 112cm projektoros tv-vel és teljesen elégedett vagyok vele,de azért mekkora lenne már csinálni egy ilyen szobát
nagyon jót szórakozom a topicon..azt hiszem gyakran be fogok nézni ide! -
csapos2
addikt
Sajnos igazad van, rengeteg pénzbe tud kerülni egy ilyen hobbi.
Viszont, pl. jómagam két éve fejeztem be az építkezést, ha előtte találok rá egy ilyen topikra, biztos, hogy addig megyek, míg egy ésszerű pincét össze nem tudok hozni.
A másik, amikre jók még, véleményem szerint az ilyen információk, hogy az ember
elgondolkozzon, mit és hogyan tudna megoldani házilag. -
fero02
nagyúr
Amit már most tudok, h a hálószobám teteje tuti, hilyen lesz!
Ez az üvegszálas trükk nagyon bejon és sztem hatalmas flessh!
Viszont a dolgok másik oldala, amibe sztem már mindanyjian belegondoltunk...
Mennyi pénzük lehet ezeknem az embereknek...
Azért itt kishazánkban összehozni ''csak'' egy hasnlót is...
Hiába nagy fan az ember, ehhez kökemény millák kellenek. -
-
KriszBoy
senior tag
#93?
-
KriszBoy
senior tag
Link: [link]
Akkor egy ilyen kábellel minden gond nélkül össze tudom kötni a gépet és az LCD TV-t?
Korábban kérdeztétek mi is pontosan amit össze akarok kötni!
Egy Leadtek 7900GTX ami elvileg HDTV ready & egy Sony LCD amin van HDMI dugó és ez a Y Pr Pb is, de gondolom akkor már a HDMI-t használjam!
Előre is THX -
csapos2
addikt
Akinek helye van, az így csinálja: [link]
-
neduddki
nagyúr
HI!
kompoziyoyt surgden felecs el:- (((
leginkabb komponensn, ha nagyon ajovoer kell gondolni akkro dual dvi/hdmir-ealaklams mazzag, de ez felelgesnek yunik egyellor eakkkor ha esedek slesz ocsobb megoldani
a falba vastag csovet rakas amin at tucc tolni mindnet;- )))
udv
neduddki -
KriszBoy
senior tag
Ez az Y Pr Pb pontosan mi is? Ahogy néztem ez analog és a HDMi kábel meg a digitális! Most akkor hogy van ez? Gondolom a digit a jobb és gyorsabb!
-
KriszBoy
senior tag
Hát akkor lehet maraadok a DVI-nél!
De van még egy kérdésem...!
Láttam hogy van DVI-HDMI kábel is! Ez mire jó? Ha a TVmen van HDMI bemenet akkor már ezzel kössem be? -
csapos2
addikt
Érdekes kis kalkulátort találtam: [link]
-
Hunfree
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Creative P5800 as hangfalszetem, kb 1 hete.
Az a problémám ,hogy a center hangszóró halhatóan sipol ,magas frekvenciájú hangon.
Nem folyamatosan csinálja, főleg akkor amikor vége van egy számnak vagy bárminek, és csönd kéne hogy legyen, de ez meg sípol és szép lassan elhalkul...
Mi okozhatja ezt? -
fero02
nagyúr
Hy!
Legalább megírhattad volna, h milyen cuccod van.
Én a hangot mindenféleképpen optikai kábelen vinném, hacsak nem vmi audiofil és bakelitpuszilgatós beállítottságú vagy.
A képnek sztem tökmind1, mert nem hinném, h annyi zajt összeszedne mig eljut a tv-ig.
Vmi ésszerű határok között mozgó árnyékolt kábel sztem tökéletesen megteszi.
Üdv! -
csapos2
addikt
Azt hiszem ez még nem volt, gyönyörű.
[link] -
KriszBoy
senior tag
#73?
Vkinek ötlet, tanács? -
törölt tag
sziasztok,
ha megfelelo festekkel lefestem a falat feherrel, az jo lesz a vaszon helyett?
a 180x180 nekem kicsit nagyon kics, ha 16:9-es keparanyu a mozi...marpedig mostanaban a legtobb az... -
KriszBoy
senior tag
Sziasztok...
Átalakítás van éppen a számítógépem körül és meg szeretném kérdezni, hogy Ti milyen vezetékeket építenétek be a gép és az erősítő közé! Gondoljunk a jövőre is! Na nem 21 évre előre, csak ha vmi ésszerű ötlet van!
Én igazából 2 külön RCA-t vinék, egyet a képnek és egyet a hangnak ami természetesen Koax lenne!
Ötletek? -
Dictator^
veterán
basszus kár volt ide benézni, nagyon fáj, hogy ezeket megláttam, nagyon tutter szobákat lehetne varázsolni, csak egyelőre nincs elég $.
de idővel én is beruházok majd vmi ilyesmire.
-
csapos2
addikt
Jól látom, hogy tégla a fala a pincének? Mert, ha igen, akkor feltételezem, nem belvizes részen laktok. Márpedig, ha ez így van, talán egy kis oldal irányú bővítésen is el lehetne gondolkozni.
Projektor reklámcsak az árat szem előtt tartva: [link] érdemes végiglapozni, a végén már kellemes dolgok is vannak.
Abból a festékből mennyi van? -
TexT-BoY
addikt
mégpedig egy 5éves karácsonyfáé mivel akkor volt utoljára ilyen fánk
Szóval igen kár hogy rumli van de ez itt kb 4-5év éghető szemete ami lassacskán mondhatni oszlásnak indult. Mindenképp kifogom pakolni a helyet, mindenképp kap egy beton alapot aztán megetszett a moziszoba téma és arra gondoltam hogy nosza nekem is kell...
Kb elképzelésem és a költségvetése a doolognak ha érdemes egy ilyen alsokategoriás szobába benevezni:
Logitec Z5500 hang /vagy más ebben az árban/ +150k-ig projector /TV sok ehylet venne el annyit tudok süllyeszteni a falba hogy gyakorlatilag a 3x3as szobába semmi ne legyen utba szal ennyi élvezhető területet ki tudok szerintem hozni a dologbol.
Van egy speciálisnak mondható festékem ami olyan felületet ad mint a vászon , mikor muter irodájába hoztuk össze a projector-t akkor ajánlotta itt a forumrol egy srác hogy pobáljuk ki..tök kafa
A falra pedig vagy padlószönyeget vagy folyékony tapétát képzelek el. Bár nagyon képlékeny a dolog. fogok még egy keveset árbrándozni mire eljutok a betonozott alapig.
szvsz nagyon pici a hely amugy. az utcso képen szerintem érezhető. -
csapos2
addikt
Üdv!
Ha ennyi, akkor ennyi. Szerintem egy kicsit kicsi, de szeretném én, ha lenne nekem egy ilyenem.
Van itt egy kicsi szoba, ez sem lehet sokkal nagyobb. [link]
Szerintem, ha nem akarsz őrült nagy hangerőt, akkor elég.
Sok sikert hozzá, és ha csinálod mindenképpen készíts képeket. -
TexT-BoY
addikt
sziasztok!
Szerintetek egy ~3000 x 3000x 2000 magas pince alkalmas ilyesfajta célokra? ezek az értékek szigetelés nélkül értendők sajnos.. Nagyon tetszenek az itt bemutatott cuccok de sajnos csak egy ilyen kis luk van ahol megvalósitható de itt sincs beton stb... /ha kell lehet méjebb a cucc de a 3000x3000 az nem változhat... ez nagyon pici? -
neduddki
nagyúr
HI!
LAtsizk rendesen, de ne ez legyen az elsodleges szempont, ez raer akkor is ha mar van egy normalsi projectorod, nem ez a manapsag 200rugo kornyeen szaladgalo projectorneak nevezett formedvenyed. /bocsant mindkitol, akinek lelkebe tapostam, meg tudsom ez MO itt a ket filler az ket filler, de mit tegyek ha ez igy van. ha csinalunk vmit akkor aszt rendesn csinlajuk es minosegben, nekem ez a szemlelt jaccik/
udv
neduddki -
csapos2
addikt
Üdv!
Ez igencsak ígéretesnek tűnik, csak az a baj, míg a te írásaiddal az esetek többségében elboldogulok, ezzel nem, mert nem érteni külföldi.Mindenesetre köstönöm szépen.
Annyit azért még megkérdeznék, ha lefestek két falat, az egyiket ezzel a spec. festékkel, a másikat sima matt diszperziós festékkel, mekkora lesz a vetített képben a különbség? -
csapos2
addikt
Üdv!
Szívesen veszek minden segítséget.
A hogyan az nagyjából nem gond, mivel sok évet töltöttem az építőiparban, ami inkább foglalkoztat, az a milyen.
Szeretnék minél több megvalósult moziszobát megnézni, hogy ihletet meríthessek.
Szóval, csinálj képeket a szobáról, amit készítesz és jól osztd meg velünk. -
peti76
csendes tag
válasz
Harry Potter #54 üzenetére
sajnos képet nem tudok,mert ezen a téren hulye vagyok hogy kell feltölteni,meg nem csináltam rolla képet,hanem kamerával vettem fel.de le tudom irni.a szoba tetőtérben van,(sajnos ez negativum,mert tudjuk hogy a pince a legalkalmasabb helyiség erre)a mérete 510×330,tégla falak melyek 35cm-esek az egyik hoszú oldalon válaszfalak vannak,ezek 10cm-esek.gipszkarton szerelvény üzletben vettem akusztikus rögzitő füleket(hát elég sok kell belőle)12.5-ös gipszkartont és 10cm-es kőzetgyapotot.persze előtte fel kell mérni hogy mennyi kell.(egyébként nekem a mennyezet eleve gipszkarton,felette 20cm kőzetgyapot és rajta a hajópadló,persze ez már a padlástér).a fülek rögzitése a falra:a gipszkarton méret 125×200cm,(ja elfelejtettem hogy kell még venni bramac tetőlécet)a kartonnak venni kell a két szélét és a közepét ezt rajzol fel a falra mert ide jönnek a fülek,40cm-es távolságra egymástól,(függőlegesen).vettem még 3mm-es polifómot ezeket feldaraboltam és a fülek alá tettem,hogy ezek se vigyék át a rezonanciát.tehát szépen felfúrod a füleket(de te már berajzoltad a helyeit)tiplivel és csavarral rögzited.ezeket a füleket te kézzel meghajtod u alakra,és a két oldalán rögzited majd a méretre vágott lécet.(facsavarral)ezt úgy tedd oda hogy a léc 12cm-re legyen a faltól.ha ezeket felraktad úgy néz ki mint a börtön csak itt függőlegsen vannak a lécek és nincsennek vízszintesen.(hu ennyit irni)a kőzetgyapot táblás kiszerelésben van,és ezeket be tudod szabni(sniccerrel,ez a kés)jó szorosan úgy hogy még a lécek alá is kell.(kőzetgyapot neve rockwoll,és gumikesztyűben kell mert álletira szúr,és ebbe még fogni is tudsz.amikor rakod fel a füleket jól gondold át hogy teszed a sarkoknál,mert egy kicsit szívós!ezt körbe megcsinállod az összes falon.(ne felejtsd el a kábeleket befűzni és elvezetni)jöhet a gipszkarton.lényeg hogy acsavarok 15cm távolságra legyenek hogy minnél masszivabban tartson.persze van ahol méretre kell szabni.(a karton és a szigetelés között van 2cm a légrés miatt).ez megvan lehet a hézagokat gipszelni,és felül meg alul szilikon tömitővel kinyomni.ha megszáradt a gipsz fogsz egy fadarabot és csiszolóvásznat és egykicsit megcsiszolod mert úgy se fog tökéletesen simára húznod,(gondolom én).még nincs vége.
eddig oké.eddig eljotottunk a feléig.folytassam? -
Harry Potter
csendes tag
Valaki megmondaná hogyan tudnám használni a Bass-Shaker cuccot a rendszeremet leirtam már ugyhogy olvass vissza elöre is köszönöm a válaszokat
-
neduddki
nagyúr
válasz
Harry Potter #49 üzenetére
HI!
Csak ne feled hogy lulomboo gamut ertkekben a van afestek hasonloan a jo vasznahoz:- )))
udv
neduddki -
Harry Potter
csendes tag
Jah amugy amiröl a srác beszél festék olyan tényleg van már láttam netten de nem olcsó kb 30000 ft egy doboz plusz a gipszkarton amire fested és nincs külömbség a héra mat meg emelett a különleges festék között amugy az a különleges festék van még ilyen szürkés kivitelben is de megkeresem neked hogy mi a neve
-
Harry Potter
csendes tag
Amugy ha valaki megmondaná hogy ezt a Bass-Shaker cuccot hogyan tudnám bekötni nekem egy logitech z5500 van meg audigy 2 zs hangkari ide hogyan tudnám bekalibrálni végszükség esetén van még egy pioneer erösitőm is valaki help
-
Harry Potter
csendes tag
Amugy vannak képek a hogy hogyan készül a vászon ha érdekel felteszek pár képpet
-
neduddki
nagyúr
HI!
Vannak spec festeek, amamjeknek felhirdas utan hozzak a vaszon tulajdonsagati es nem kell semmijen kulonleges technilogi siman felfesthetok, mongyuk nem lenyuegesen olcsobbak a vaszonnal, de egy egyseru sima fehet fal islehet jo, foleg a kere huzol egy sotetebb /fekete/ keretet mert a zngyon kiemeli a dolgojkat. csak az abaj hogy a 16:9-es projikon ugyis tobbnyire 2.35-ot nez az ember /vagy egre gyakrababn/ es akor amr maszkoni kene, de mongyuk aszt hazilag falon fetetnel nem annyra nehz megvalositani:- )))
udv
neduddki
mod: francb ahijjab akarnam egyszeruen enm gyun eszembe a festek neve es beszerzesi foras:- ((( gyuvo heten szeritem elsozedem appairbol vhonan...
[Szerkesztve] -
Harry Potter
csendes tag
Hello amugy én is nagy fan vagyok igy mozi terén
a szoba 20 nm ez a tetőtérben van
a gipszkartont elöször lekell glettelni 3x minden lekenés után mikor megszáradt ovatosan átcsiszolni majd jöhet a festés én héra mat fehéret használtam ami nagyon jó lett a mat azért jó mert nem veri vissza a fényt ez nagyon fontos és sokszor kell lekenni és a festéssel ügyelni kell a végén a festéket is picit megcsiszolod -
csapos2
addikt
válasz
Harry Potter #40 üzenetére
Üdv!
Már kezdtem azt hinni, hogy ez a dolog csak engem érdekel.
Lenne néhány kérdésem:
Mekkora a szoba alapterülete?
Milyen festékkel lett festve a vászon, és milyen a színe? Egyszerű fehér, vagy lett valamivel törve? -
Harry Potter
csendes tag
Hát én is épitek házi mozi szobát még nincs kész teljesen de felteszek pár képet hogy milyen majd véleményeket kérek!!!
Amugy acer pd116pd hd ready projector van (rgb kábelel van összekötve a géppel aranyozott csati duplán szigetelt kábel ez is kácsa kábel) egy logitech z5500 hangot egy audigy 2 zs táplálja kácsa silver line (ezüst vezetöjű kábel) 75 ohmos coax kábel kábelel megy a hang a logitech vezérlöjéhez a Vászon anyaga nem más mint gipszkarton ami lelett glettelve és festve kb 10x és finoman csiszolva lett a kábeleket majd most fogom elrejteni ilyen kábelvezetöbe
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
csapos2
addikt
Kicsit elkalandoztam a szoba egyik alkotóelemének a megismerésénél, de ne fogjátok vissza magatokat. Aki talál kellemes moziszobákat, linkelje csak nyugodtan. Esetleg, ha magad is csináltál már, akkor itt a helyed.
-
csapos2
addikt
Ez már túlzás, de szépen le van vezetve:
[link] -
csapos2
addikt
Ismét itt, ismét egy szobácska.
Az első képen van egy elvi rajz, sajnos méretek nélkül, de szerintem etalonnak jó lesz: [link]
Itt is látható mennyire lent van a vászon [link] valószínüleg azért, hogy minél nagyobb lehessen a kép.
És akkor egy-két kép még a szobácskáról:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
csapos2
addikt
Lehet csemegézni [link]
-
micro
addikt
Egy 203x114-es vasznat milyen magasra kell tenni?
Az jo, ha kb szemmagassagban van az alaja? -
Agostino
addikt
Üdv.
Mielött nagyon gazdagnak nézel, részletre vettük, szerintem nagyon jó bolt volt. 10 hónapig 19k asszem, mindezt kamatmentesen. : )
Hobbira szánt időmet én is szeretem úgy elütni, hogy akkor maximálisan jól érezzem magam, az csak a gondom - és most magamból indulok ki természetesen - hogy mondjuk normál esetben melózol egy héten 5 napot. Én amikor hazamászok hulla fáradt vagyok, csak egy kis csend kell, max egy sorozat elött elbóbiskolni, de messze nem az, hogy a bass szétverje az agyam. Ott a hétvége, az mondjuk 2 nap ott lehet mozizni, de egy idő után úgy érzem, hogy elpazarlom az időmet. De ez már nagyon off, be is szürkítem. -
csapos2
addikt
Üdv!
én már csak azért sem lennék hajlandó ennyi pénzt elkölteni egy szobába, mert egyszerűen nem lenne időm ott ülni ennyit elötte, hogy ez megérje
Erre én azt mondom, hogy azt a kis időt amit a hobbimnak tudok szentelni, azt úgy tegyem, hogy élvezzem is.
Nekünk otthon van egy 110cmes projektoros Samsung TVnk
Nekem nincs. Lehet, ha volna, akkor most nem írogatnék ide.
Amit érdemes mindenképpen viszont : otthon összerakni a hangszórókat, nem boltban venni őket
Ezt így szeretném én is. Ezzel kapcsolatban a 3-as hsz-ban van egy [link]. Mindenkinek aki hangdobozépítésen gondolkodik, tudom ajánlani a Home Theater/DIY szekciót.
bagyulajuve, KrenAtesz: Látják kedves uraim, ez mindjárt más beszéd.
Wazza09: Én nem igazán értem miről beszélsz, de biztosan jön majd valaki aki segíteni tud. -
Agostino
addikt
Üdv.
Nem semmi mennyi pénzt beleölt ez a Gary gyerek a szobájába. Az nem fér csak a fejembe, hogy hogy lehet valakinek ennyi ideje? Értem ez alatt azt, hogy én már csak azért sem lennék hajlandó ennyi pénzt elkölteni egy szobába, mert egyszerűen nem lenne időm ott ülni ennyit elötte, hogy ez megérje.
Nekünk otthon van egy 110cmes projektoros Samsung TVnk, mellette 2 hangszóró, illetve fejem mellett balra-jobbra 2 másik hangszóró [link]. Tökéletesen lehet vele élvezni a filmeket. Van egy Sigmatek DivX player mellé, az lejátszik mindent, számomra ez már tökéletes élményt ad. Igaz, hogy ez messze nem 5.1, sőt leginkább csak sztereó, de ha nagyon felnyomom a hangerőt, olyan hangosan tud szólni a rendszer, hogy rámjön a rosszullét, ott meg mit érdekel engem az 5.1 : ))
Amit érdemes mindenképpen viszont : otthon összerakni a hangszórókat, nem boltban venni őket, bár lehet, hogy ez triviális dolognak számít lassan mindenkinek. : )) -
Wazza09
csendes tag
Helo!
Creative Inspire T6060 típusú 5.1-es hangszórórendszert szeretnék vásárolni, és épp most bővítjük a házat. A falban van elvezetve a hangszórók kábele. A kérdésem, hogy milyen konektor kell a falba? Gondolom ugyanolyan mint ami az mélynyomón van. Ebbe kérném a segítségeteket, mert nem vagyok benne biztos hogy az RCA, de úgy emlékszem. A falra már feltették a konektorokat, 2 eres audiokábeleknek amit le kell csiptetni, de valószínű le kell ezeket szedetni, mert RCA konektorra lesznek kicserélve. A kábel ami a falban el lett vezetve azért ugye ugyanaz?
Segítségeteket előre köszönöm: Wazza. -
KrAt
veterán
-
csapos2
addikt
Igazad van, egy ilyen szoba valóban nagyon sokba, rengetegbe kerülhet. Azoknak akiknek nincsen barkácshajlamuk, vagy módjuk arra, hogy ne az egészet csináltassák, nem igazán ajánlott ilyen álmokat dédelgetni. Hacsak nincs egy zsák pénzük, mint ahogyan azt írtad is.
Az első linken szereplő szobácska bizony profi munkának mondható, de vannak egyébb, szerényebb munkák is, amik már élvezhető élményt nyújtanak. Szerintem.
Egy újabb adalék fanatikus mozizóknak: a neve Bass Shaker. [link]
Ez arra való, hogy a fotel aljára szerelve rásegítsen a mély hangokra, robbanásos jeleneteknél, úgy érezheti az ember, hogy a detonáció mellett áll.
[link]
[link]
És akkor ismét két kép egy nagyon szépen kialakított szobáról:
[link]
[link] -
Velocity
aktív tag
ezek nagyon szuper dolgok, nekem is megfordult már ilyesmi a fejemben, és ami azt illeti egy kihasználatlna pince is lenne erre a célre két apró bibivel (külső, udvar felőli lejárat; illetve elég romos, szigeteletlen állapotban van, és föld az alja...)
egyébként egy ilyen szoba ki*****tt sokba kerül ám...
lássukcsak, pl az első hsz-ben találhatót:
- a faanyag, a szigetelőanyagok, a festékek, szőnyegek stb simán vagy másfél-2 milla (és akkor még kell hozzá egy asztalos is)
- kábelek, szerelvények, tartókonzolok megint többszázezer, akár milliós nagyságrendű forintot tesznek ki.
- házimozi kellékek simán 3 milla körül vannak... minimum!
- az a hét bőrfotel is van vagy egy milla...
- és akkor még az egyéb limlomok...
és ha mindezeket még nem is magadnak csináltatod, hanem egy szakemberekből álló brigáddal, akkor a munkadíj megint több millió lehet (ha azt vesszük, egy újépítésű házra a tetőnél az ácsnak csak a munkadíja 5-600Ezer Ft - és ehhez jön még az anyagköltség...)
számoljunk csak... nos, nekem sajnos nincs ~10 millám egy ilyen építésére, ilyet pedig nem szabad elnagyolni, kell a szuper szigetelés, és a profi cuccok, amik aranyárban vannak... kicsiben meg hát jó nekem a thomson rendszerem, ez mindennel együtt kijött egy 130ból, és egyelőre meg vagyok elégedve vele. Egy ilyen szoba annak jó, aki nagyon ráér filmezni, én örülök ha egy héten 1-2 filmre jut időm, és így is van hogy elalszom rajta
ennyi pénzből meg bőven el tud menni az ember moziba is, igaz, ott kicsit sokan vannak, de lényegesen olcsóbb
amúgy hozzáteszem: nekem is nagyon tetszik a dolog, és ha lenne rá cash, énis belevágnék -
csapos2
addikt
válasz
bagyulajuve #8 üzenetére
Érdekel a téma és, ha meg tudom csinálni, akkor meg is valósítanám. Két lehetőség van, vagy a jelenlegi nappalit alakítom át, vagy a napppali alá csinálok egy pincét, bár ez ellen nagyon ágál a feleségem, egyelőre
Igazából ez a mondat bátorított fel, mivel ''sajnos'' tisztában vagyok az árakkal, nagyából.
''Hallottam már közepes készülékeket szakszerûen és szerencsésen kialakított akusztikai környezetben minõségileg megszólalni.''
A szoba mindösszesen 17-18 m2 lenne, ekkora a nappali, és az esetleges pince is ekkora tudna lenni alatta. Nekem a pincés megoldás jobban tetszene, igaz az sokkal de sokkal nagyobb meló lenne.
És igen mindenképpen vetítőt szeretnék, kóstolgatom is a Hogyan csináljunk projektort házilag témát.
[link] -
bagyulajuve
addikt
sztem mindenképp vetítőt vegyél ne plazma vagy LCD tévét, menjél házimozi boltokba, nagyon szolgálatkészek, akár a tervezésben is segítenek (az igazán profik)
mekkora szobát szánsz neki? ettől függ hogy milyen teljesítményű hangdobozok kellenek illetve mekkora vászon -
bagyulajuve
addikt
vagy 3-4 éve mikor megvettem a házimozimat (dvd+erősítő+hangfalak) akkor teljesen odavoltam ezekért a dolgokért, nekem a hálószobámban van installálva az egyszerű Panasonic házimozi rendszer, a gépem is arra van kötve, már mint a hang (optikai kábellel lenne frankó, csak hát ahhoz olyan hangkártya kellene, aminek van ilyen kimenete)
sajnos nagyobb tv-re nbem tellett, így csak egy 55 centis van, de tervezek egy samsung flat tévét majd a nem túl távoli jövőben
te most egy egész szobát be akarsz beépíteni vagy csak érdekel a téma?
ajánlom a Digitális Házimozi magazint, nagyon sok frankó cucc van benne
arra készülj fel ha igazi minőségi cuccot akarsz az baromi drága, bár ezzel bizonyára tisztában vagy -
csapos2
addikt
Egy padlás új élete: [link]
-
Lui76
őstag
Szted van aki nálunk ennyire belemélyed ?
Én csak egy tetőteret építettem be ,az előnye hogy nincs nagyon párhuzamos fal
de jelenleg még nincs se projektorom se akkora TV-m hogy moziszobának nevezzem.
Fent a sz.gépem TFT-vel meg ha minden jól megy 5.1-et megvalósítom oszt annyi
így hirtelen. -
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
A minap találtam erre a témára és mitagadás, nagyon megfogott a dolog.
[link]
Várom ide mindazokat akik, tudnak okos dolgokat mondani a témával kapcsolatban.
Érdekelne minden, mit hogyan, mivel, miből érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lost Records: Bloom & Rage – Tape 1 teszt
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest