Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz I'am Dony #65529 üzenetére
Kösz mindenkinek.
Most csak tisztában akarok lenni azzal, hogy mi mit állít. Még egy Cavern mérést meg akarok ejteni, hogy az mit csinál, csak még vadászom a mikrofont hozzá.. Ahhoz meg elvileg mindent ki kell tolni maxra az AVR beállításaiban.Amúgy mélyláda nélkül is nagyon jó mélyeket adnak ezek az Elac 247.4 -es frontok. Persze vannak olyan zenék, amik mintha szarul lennének masterelve, nem szólnak úgy, mint egy két mély orientált zene.
Meg azért jó tisztában lenni azzal, hogyha mondjuk kikapcsolom a mélyládát, mert kiváncsi vagyok a csak frontokra, akkor mit kéne beállítanom.
Szóval a LR+LFE Xover 40Hz mondjuk azt jelenti a képemen, hogy a 40Hz alattiakat adja ki a LFE csatornára?
Nem értem amúgy, hogy a Primare miért veszi egybe az LR + LFE csatornát.
Azt hittem, hogy külön lehet állítani, hogy a frontokra mi menjen ki meg az LFE-re is. Bár lehet,hogy elnéztem valami beállítást.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest