Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
windlord
őstag
válasz Pandimakaay #4295 üzenetére
Router,dlna... Stb. Amivel szimpatikus Tv -nek tudni kell ezt a funkciot. Screen mirror, vagy ki eppen hogyan hivja...
[ Szerkesztve ]
-
pmartin96
csendes tag
Ha van egy 9.2 es erositő pl Onkyo tx nr 5010 vagy str da 5800 es akkor azokra (vagy bármilyen 9.2 es erősitő-
re) hogyan tudok 9,2 es audiojelet küldeni?(az erősitök nincsenek birtokomban (sajnos))de kiváncsi lennék.[ Szerkesztve ]
"640 kilobájt minden felhasználónak elég kell hogy legyen"
-
BBéci
legenda
válasz Pandimakaay #4297 üzenetére
Olvasd el a kezelési leírást, abban minden ilyesmi benne van. Nem ismerem a házimozinak nevezett készülékedet és a tévédet sem.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Pandimakaay #4294 üzenetére
Ezzel a három betűvel - ARC - jelzik és nem csak a kezelési leírásban, hanem a HDMI csatlakozó mellé (alá, fölé) mindig odaírják.
Fogalmam sincs a telefonos dolgokról.
Szerintem a YouTube-ot tudja a tévéd és az LG cucc is.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Pandimakaay
tag
Illetve egy olyan kérdésem lenne még, hogy telefonról szeretnék rácsatlakozni tvre/házimozira, és ott szeretnék pl youtube ot hallgatni, de úgy hogy a tvn látszódjon a klip, ehhez mit kell tennem? router kell hozzá? vezeték nélkül szeretném.
Előre is köszönöm.
-
törölt tag
Ha valaki tudna egy gyors infót dobni, hogy a 2 erősítő közül melyik lehet jó/jobb mozira?
Denon AVR-X520BT - Yamaha RX-V379 -
BBéci
legenda
válasz Pandimakaay #4288 üzenetére
Nincs baj az összeköttetéssel, de csak akkor fog úgy szólni, ahogyan szeretnéd, ha a TV és a "házimozi" központi egysége is ARC-képes és azt mindkettő menüjében engedélyezed.
Ha kábeltévéről van szó, akkor dobd ki sürgősen az UPC boxot, kérj mediacardot![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
canniball
nagyúr
válasz Pandimakaay #4288 üzenetére
A boxot a kütyüre kösd, ne a TV-re! Ha nincs a kettő összekötve nem is fog onnan szólni.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, vettem egy LG lhb745 házimozi rendszert, a upc box összevan kötve hdmi kábellel a tv vel, illetve a házimozi is ugyancsak hdmi vel a tv vel. A tv adások mégse szólnak a házimoziról. Tudtok ebbe segíteni?
Előre is köszi.
-
Norbi 72
veterán
válasz Spynoza #4285 üzenetére
Ez a szett egy fokkal jobb,de még ez is kicsit kevés 25 nm-re...
-
Spynoza
csendes tag
Sziasztok! 25m2-es nappaliba Lg tévém mellé keresek hangrendszert. Szeretném megkérdezni, hogy mit gondoltok az alábbi (http://www.netdepo.hu/onkyo-ht-rc-630-+-onkyo-skf-4800-+-sks-4800-5549.html/hun/) típusról és összeállításról. Elsősorban filmnézéshez keresek, az anyagi keret legfelső plafonja 200e forint - ezért is akadtam meg laikusként a linkelt terméken. Ha mindemellett esetleg van javaslatotok akár konkrét összeállításra, segítségeteket előre is köszönöm.
-
Karel666
tag
Az a Heco szett tetszetős cucc! Főleg, ha hihetünk ennek a tesztnek:
http://www.sztereomagazin.hu/heco+victa+prime+702++barkit+padlora+kuld.html
Azt nem mondtam, hogy nem muszáj rögtön vennem, mert most is van hangfalam(wharfedale zaldek), attól vmi jobbat szeretnék és csalódás se érjen.... -
rayoliviero
veterán
Ez a Klipsch mélyláda feljebb lépés lehet a mostani JBL 150P ládámhoz képest?
Ezt a Cantont néztem még ki. De ez súlyra túl könnyű, az gondolom nem jelent túl jót.
-
borg25
senior tag
Köszönöm a választ!
Lenne még egy kérdésem:
Ezek közül melyiket ajánlanád? Vagy még nézelődjek?KL 2,5T OFC Hangszóróvezeték, 2 x 2,5 mm2, transzparens, 428Ft/m
http://www.hestore.hu/prod_10031862.htmlInakustik Atmosphair Prémium 2x1.5mm2 hangfalkábel most pont akciós 450Ft/m
http://www.av-shop.hu/cikkek/reszletes/1/inakustikpremiumatmosphair1.5mm_Inakustik_Atmosphair_Premium_2x1.5mm2__hangfalkabel.html -
borg25
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Mi a véleményetek erről a kábelről?
http://www.electronic-star.hu/Hangfalkabel-Auna-2-x-2-5-mm-atlatsz-50-m_i53702.htm
Próbáltam utána nézni a márkának, de nem sikerült.
Jelenleg egy Thomson erősítőm van hozzá adott 5.1 műanyag hangrendszerrel amiben jobb és a bal oldal le van cserélve 2db 40W-os videoton hangfalra. Egyenlőre csak terv, hogy fél éven belül veszek hozzá még 2 hangfalat 40e körüli darab áron, s akkor a két videoton átminősülne hátsó hangszóróknak. A szoba egy 20nm panel.
Sajna a kábelek hossza változatos: 1-4-4-4-6-6 körüli, összesen kb 25 méter, ezért nem szeretnék 500-700Ft/m-nél többet költeni rá figyelembe véve a hangfalak árát, max az első kettőhöz ha majd lesz új hangfal. Szerintetek megéri erre lecserélni a gyári kábelt, vagy hagyjam, vagy ajánlanátok másikat? Esetleg csak a 2 videotonhoz vegyek első kőrben valamit? (Azok még régi típusúak, saját kábellel, a végén szocializmusból ismert csatlakozóval (pont, téglalap) ami meg van hosszabbítva. Főként klasszikust, discot, dancet hallgatok rajta, és filmet nézek. -
Valkűr
addikt
válasz Karel666 #4276 üzenetére
Már az elején is leirtam használtan 5.0 szett nem nagyon szokott lenni. Én még nem láttam, h valaki kompletten egyben akarta volna eladni. Erre lehet várogatni, de szerintem felesleges, mert nem sok az esély rá. A belinkelt szettek meg most elég jó árban vannak újan is.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Karel666
tag
Értem, de mint írtam, inkább használtat szeretnék! Jobb ár/érték arány miatt!
Ugye 200k-ért használtból talán jobbat kapok, mint 1 arena szett.
Ezért kérdeztem, hogy mik azok a bevált, kiforrott típusok, amik 5-10 éve voltak újak!
pl: 10 évvel ezelőtti 250-300k-s szettet megvennék 100-150-ért
Tehát akkor a Dalin kívül miket keresgéljek? -
Valkűr
addikt
válasz Karel666 #4274 üzenetére
Azt nem ajánlom, a Wharfit az olcsóbb szegmensben a Diamond 10-től esetleg. Warfi helyett találtam egy jobbat, nem tudom valós -e a készlet. Ezt nem hagynám ott ujan ennyiért.
Vagy, bár nem tudom a JBL mennyire jo a Yamaha mellé, esetleg ez..
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz Karel666 #4272 üzenetére
Az a baj, hogy szettben ritkán kapni használtat, általában vagy a front vagy a center és esetleg a háttereket adogatják el. Én a jobbakból 5.0 szettet használtan még nem is láttam. Dali C6 szett ha találsz, vagy a Lektor szett is használtan kijön ennyiből, újan 280 körül mozog most szettben. Vagy ha kapni még valahol a Mordantnak az Aviano szettje. Bár én ilyen helyzetben vennék egy jó frontot ami köré majd lehet később épitkezni. A leggyengébb láncszem az erősítőd lesz igy is...
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz Karel666 #4264 üzenetére
Szerintem a Bower történelmének legrosszabb hangú dobozai voltak....Nézz valami mást szerintem. Láttam már párban 50-60 ezerért is eladó darabokat.Mekkora összeget szánsz rá? Ezekhez a százalékokhoz biztos kell az álló frontsugárzó? Mivel hajtanád, mekkora térbe lenne etc..?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Még egy kérdéssel zavarnék: Denon AVR-X520BT és Yamaha RX-V379 közül melyiket ajánlanátok? Tudom kicsivel többért lehet jobbat is, de szeretnék 5 számjegynél maradni.
-
-
Karel666
tag
Hali!
Véleményt szeretné kérni hangfalról:
B&W DM603-s1
B&W DM602-s1
B&W CC6-s1Milyen minőségű és használtan mennyit érhet kb?
-
Norbi 72
veterán
válasz leximester #4262 üzenetére
Ha van rá lehetőséged,próbáld ki a 4100-ast,ha minden ok.nem lehet gond.De ez a másolásvédelmi cucc lehet,hogy megakasztja,nem tudom..
DTS X: Még semmi anyag,de lehet,hogy ez a jövő.Fingom sincs,túl újak ezek a ficsőrök.
-
leximester
tag
válasz Norbi 72 #4261 üzenetére
3200 illetve a 4100 között gondolkodom. A tv-m tudja a hdcp 2.2, és onnan a hangot minden gond nélkül tudom továbbítani az erősítőre, ha jól gondolom, elvileg ez nem hátrány. Igazából arra lennék kíváncsi hogy hangban mekkora a különbség, már ami a minőséget illeti. Illetve a DTS:X szól a 3200 mellett még.
-
Norbi 72
veterán
válasz leximester #4260 üzenetére
Várjunk,melyik két erősítő között?
Igen,az X4100W elméletben tudja.De hdcp 2.2-t nem...jó kérdés,hogy fontos-e.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi 72
veterán
válasz leximester #4251 üzenetére
Az optimális 4K videojel lenne jellemző a 60 képkocka per másodperc (fps) frame rate, 10 bites színmélység, és 4: 4: 4 chroma Színfelbontás. Ehhez a kombinációhoz lenne szükség 22.28 Gbps sávszélesség.
A szabvány jelet egy az egybe át tudja küldeni.
-
törölt tag
válasz johnywalker #4254 üzenetére
Hát, amikor olvasgatom a topikot, mindig rájövök, hogy olcsót nem érdemes venni.
Persze közben vergődök, mert kellene, és a mostani rendszer 15 éves, de egyszerre nem tudok mindent cserélni, ami meg belépőszint az nem hozna minőségbeli javulást.
Így meg nem nagyon látom értelmét. Megint ott vagyok, ahonnan elindultam. -
johnywalker
őstag
válasz #54715584 #4253 üzenetére
Belépő kategóriában "nem oszt-nem szoroz".A beépített madzagos megoldás nem egy minőségi jellemző, de el lehet vele lenni simán.Néha zavart is összeszedhet, faragcsálással átalakítható.Ellenben sok cserélhető tápkábeles alapkészüléknek lehet annyira f@s a külső tápkábelük, hogy szinte muszály cserélni, mert rosszabb mint egy fix.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Értem. Valamiért azt gondoltam a nagyobb felvétel stabilabb/jobb hangzást eredményezhet.
Viszont így picit meglepődtem, mert a Pio-knak van külső tápkábelük, a Yamaha, Denon és Onkyo is beépített madzagos.
Pedig az Onkyo-kon sok csatlakozó van hátul, ahogy most nézek pár erősítőt.
Így most elbizonytalanodtam.szerk: most nézem, csak a Pio vsx329-nek van külső tápkábele.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #54715584 #4203 üzenetére
Sziasztok,
Erre vki?
Tudom ez a watt téma már elcsépelt, de most a felvett teljesítmény érdekelne, hogy mennyit számít.
Mennyivel jobb az olcsóbb erősítőknél a nagyobb energiafelvétel?
Jobb-e a külön csatlakoztatható vastagabb tápkábel, mint a beépített madzag?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!!
Szerintetek ehhez a szetthez milyen erősítő lenne jó?
[link]Tudom, hogy nagyon alap kategória, de használtat nem szeretnék, többre meg sajnos nincs keret..
Előre is köszi...
[ Szerkesztve ]
-
Norbi 72
veterán
válasz leximester #4238 üzenetére
Tehát jobb vétel egy 3200 mint egy 4100?
Ha kell a natív 2160/60 4:4:4,akkor igen.
Deicide tt. is bebukta a 479-es Yamival,679-től tudják...
Mennyi a keret?
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
Sziasztok!
Kinek milyne tapasztalata van, Pestenhova érdemes menni, ahol több hangfal/erősítő párost is meg lehet hallgatni? Főleg belépő kategória érdekelne, tehát erősítő plusz hangfal kb 250-300e.
Köszi!
-
junkpod
veterán
válasz roli636 #4242 üzenetére
Pioneer vsx 521. Előtte volt egy hk-nemtomhanyas is, de ez a pioval sokkal jobb. Meg hát a HDMI az nekem fontos.
De hallgasd meg és azt vedd ami hallgatás után tetszik. Media marktban amikor vettem meg lehetett hallgatni, akkor még volt hangszóró szoba.[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
Anroluhala
csendes tag
Sziasztok!
Egy talán nagyon láma kérdésem lenne.
Acer h5370bd projector, Popcorn hour Vten média box.
Lehetséges a képátlót szabadon a számomra megfelelő méretre igazítani (csökkenteni) úgy, hogy a vetítő a helyén marad?Vagy csak a lejátszó előre beállított "értékei" mentén (16:9, 16:10, 4:3) variálhatok?Köszönettel,
Anroluhala -
Norbi 72
veterán
válasz leximester #4232 üzenetére
A haladó topikban pont ma volt téma.
Ha nincs rá keret,egy szinttel lejjebb kell menned.(X3200,747,Yami A850/1050)
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Bár még én se akarok jó ideig 4k-ra váltani, de direkt olyan erősítőt vettem ami tudja meg a media playerem is, hogy ha egyszer eldöntöm új TV kell, akkor az már 4K lesz az tuti. Amúgy vannak már 4K filmek egyre több jön múltkor meg is néztem egyet, de kb semmi kült nem vettem észre nyilván full hd tv-n nem is volt sok értelme, csak kíváncsi voltam viszi-e a cucc.
-
jeni
félisten
válasz leximester #4232 üzenetére
esetleg a Yamaha?
vagy a Denon-ból és az Onkyo-ból az újabb sorozat.[ Szerkesztve ]
-
leximester
tag
Még mindig upgradelni szeretném a jelenlegi rendszerem. Sikerült szűkítenem a kört 2 erősítőre: Denon x4100
és Onkyo NR838. Denonból hiányzik a hdcp 2.2, ez mennyire hátrányos, úgy hogy a tv-m támogatja, és általában Kodi-ról nézek filmet, vagy PS4-ről? Jelenleg optika kábel viszi a hangot az erősítőre.
Onkyo részről pedig a 4:4:4 támogatás hiányzik.
Szerintetek melyiket érdemes választanom, esetleg van jobb választás? -
Osynho
addikt
válasz hdekakas #4230 üzenetére
Nem játszok a tv-n, így nem érdekel a 4K. És szerintem nem én vagyok kisebbségben. A másik, hogy a felbontás csak egy kis része a képminőségnek. Mit választanál: egy felhősödésmentes, jobb kontrasztú, színhelyes megjelenítőt, ami full hd, vagy olyat, ami 4K, de a felsoroltakban gyengébben szerepel? Játék esetében bejön a képbe az input lag is. Ebben gyengébbek voltak a 4K tv-k, nem tudom az újabbak fejlődtek-e.
[ Szerkesztve ]
-
hdekakas
senior tag
válasz Zsmester89 #4228 üzenetére
Nyilván hogy hangra költenéd a többlet pénzt, mert ez egy házimozi topik.
Menj a tv-s topicba, és ott mindjárt mások a vélemények.
Nem erről kellene hogy szóljon ez a topic.
Amúgy igen, olyan közelről játszom! Nem is 5 méterre szoktunk ülni játék közben...
Ha neked nem bántják a szemed 122 centin a fullHD kockafejű emberek és recés házfalak, az a Te szerencséd. Kinek a füle jó, kinek a szeme.[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
válasz hdekakas #4221 üzenetére
Gondolom van vagy 55" tv-d és max 1,1m-ről nézed, hogy adja is a 4K-t amúgy nem sok értelme van.
Még mindig inkább hangra vagy egyébre költeném a plusz zsetont vagy 980ti sli-re, hogy 4K-n fullos grafikával tudj játszani egy gta V-el 1.1m-ről.
[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
hawrlantb
tag
Sziasztok!
Most akarok venni BD lejátszót. A baj csak annyi, hogy nekem kell analóg sztereó kimenet, de sehol nem találok olyat amin lenne a 30 ezres kategóriában. Arra gondoltam, hogy a digit jelet alakítom valami kis kütyüvel. Azért kell a sztereó mert egy keverőbe menne.
Én ezt néztem: [link]
Ez mennyire rontja el a minőséget?
Olyan 5-6 ezer körül ha van jobb megoldás azt megköszönöm.
Üdv
-
Ragadozó
Ármester
válasz hdekakas #4225 üzenetére
erről azért meg van a véleményem...nem rég dvd-éket dobtuk ki polcról, most a BD-eket fogjuk?
Én inkább az vallom, legyen egy nagyon jó 5.1-es (vagy 7.1) full hd-és rendszered, mint egy 4k, de alap cuccokból...
De ez az én véleményem...én nem adnám oda plazma tv-ém egy 4k-ás tv-ért...Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
hdekakas
senior tag
válasz Hohocali #4224 üzenetére
Igen, azt nem is mondtam, hogy telón is 4k-s videókat készítek, a képekről ne is beszéljünk.
Úgyhogy azért van 4k-s tartalom már szép számmal, még ha konkrétan mozis filmek nincsenek is.
Ja, és az uhd felkonvertálás által is javul a kép a fhd-hoz képest. Úgyhogy nem minden 4k-s tv-t analóg tv-csatornákhoz használnak azért. -
Hohocali
aktív tag
válasz Spuri2000 #4223 üzenetére
Játékra, PC desktopra (böngészés, fotók nézegetése, ...), FHD passzív 3D-re.
Nekem nincs monitorom, a PC a TV mellett van, arra kötve.
Bár még nem 4K-s, de idén már az lesz, az új szobámban."az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
szasanyi
félisten
-
-
-
gogh
csendes tag
Szép napot!
Segítségeteket szeretném kérni!
Yamaha RX-V377 erősítő és Onkyo SKF-4800 + SKS-4800 hangfalak közé milyen kábelt ajánlotok. A Kácsa saját kábeleit nézegettem. A háttérsugárzókhoz fehér színűt szeretnék, ezekhez a 2 * 1,5 nmm (KCE-FLW15) elegendő vagy szükséges a 2,5 nmm-s (KCE-FLW25) (kb. 8 méter hossz. esetén).
A frontokhoz, illetve a centerhez elegendő a 2,5 nmm-s vagy vastagabb kell?Köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz windlord #4209 üzenetére
Nem, mert van pécém, de azt nem akarom abba a szobába átvinni. Ráadásul egy hasonlo kvalitásu és tudásu HTPC ettől drágábbra jön ki, legalábbis ahogy számoltam egy DTS-HD és True HD valamint bluray és 4K lejátszásra alkalmas HTPC ennek minimum a duplája lenne árban.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Van valami előnye a subot Y kábellel össze kötni a mono helyett?
-
Valkűr
addikt
Halihó...Lenne egy kérdésem. Eddig nemigen használtam, de most a praktikusság érdekében vettem nemrég egy olcsó media playert, ami amire kellett jó volt. Ellenben szeretnék egy kicsit komolyabbat venni, de még mindig a 100 ezer alatti kategóriából. Kinéztem két terméket amik szimpatikusak, ebből az egyik előnnyel indul mivel kezel belehelyezhető HDD meghajtót. Ismeri -e valaki ezeket a media playereket, mik a vélemények pro-kontra érdekelne , esetleg hasonló árban más alternativa, ahol szintén a pro-kontra dologra is kiváncsi lennék. Ha lenen olyan kedves valaki és megosztaná velem a tapasztalatait megköszönném.
Az egyik a [link] készülék.
A másik pedig a [link] lenne, utóbbi sajnos nem megy HDD-vel. Vagy a tesőja is itt van
Erre irtam, h az első előnnyel indul, mert mindenképp jó lenne ha kezelné a beleépithető HDD meghajtót is.
Minden lehetőséget meghallgatok, vagy esetleg más alternativát ebben a 40-50, max 60 ezres kategóriában.
Ami még szóba jöhet hasonló árkategóriában az az [link] lenne, szintén mindent tud amire szükségem lenne.
Kitételek , h kezelje a True-HD, DTS HD hangokat és a Bluray anyagokat. A 3D nem számít.
[ Szerkesztve ]
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Még mindig nem sikerült döntenem
Egy viszont biztos lett bennem , hogy helyhiány miatt és "igény hiány" miatt elég lesz nekem csak egy 2.0-s vagy egy 2,1-es szett.Erre tudnátok valami megfelelő ajánlatot adni ?
Megint első körben max 100-ba próbálkoznékHelp me pls
-.-
-
hdekakas
senior tag
Na, szóltak nekem is, hogy a Boston Acoustics szett nem elérhető, kb 2 hét a beszerzési ideje.
Ajánlották helyette a JBL Arena 170 kombót. [link]
Szerintetek ez is megéri a 200K-t, nem rosszabb, mint a BA szett? -
törölt tag
Sziasztok,
Lenne pár kérdésem:
Az elektromos hálózatból felvett teljesítmény mennyire fontos? Most nézem a Piovsx329 415W-ot vesz fel elvileg.
Ha jól emlékszem az ennél drágább Yamaha rxv379 talán fele ennyit, vagy még annyit sem.
Mit jelenthet ez a különbség?Másik kérdésem, hogy nemrég olvastam, hogy itt valakinek a Yamaha HTR-2067 alatt nem volt DTS HD hangja. Ennek mi lett a vége? Képes a készülék dekódolni ezt a formátumot?
-
-
roli636
csendes tag
válasz Spuri2000 #4199 üzenetére
Szia!
45-ért tudnék most venni egy 5-t, a 16-os 100k. A Sok különbséget nem láttam köztük. A 16-ban a front két utas, a magas 13 mm, az 5-ben csak 12. Valamint a mély 200W.
Mennyire éri meg ezt a különbséget? Az 5-ben 60 W-os a mély. Az nem elég 25 nm-re? A magasak között 1 mm a különbség. Szerintem nem fogom hallani a különbséget, vagy igen?Roland
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Milyen széket vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest