Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag
Üdv mindenkinek!
Felszámoltam a többcsatornás házimozi szettemet és most szeretnék egy két csatornás erősítőt (nem több csatornásat és DAC-ot sem szeretnék az erősítő elé,) venni, amin van HDMI be és kimenet egyaránt. A TV-n csak HDMI (ARC/eARC) csatlakozó van. Filmeket HTPC-ről játszok le, tehát minden szempontból a HDMI csatlakozás lenne a legegyszerűbb számomra.Nagyon kevés, talán 2 sztereó erősítőt találtam HDMI be és kimenettel.Van több is, csak én nem találok?
S3x, hifi & rock and roll
-
sony309
őstag
Üdvözlet mindenkinek!
Olyan popzenei BR válogatást/kiadványt keresek, amely nagyfelbontású képpel (Full HD) és hanggal (DTS-MA HD/Dolby True HD) rendelkezik.
Tud valaki ilyenről?
-
sony309
őstag
válasz rayoliviero #43772 üzenetére
Az avx-n lévő Jm Láb Chorus szettet láttad?
Kácsa HDMI kezdésnek?
-
sony309
őstag
válasz rayoliviero #43713 üzenetére
Ne sajnáld! Türelem és szerencse!
Hifipiac, avx, prohardver, esetleg Jófogás.
[ Szerkesztve ]
-
sony309
őstag
válasz rayoliviero #43700 üzenetére
Az avx-n láttam 160.000 Ft-ert, én sokallom.
-
sony309
őstag
válasz rayoliviero #43697 üzenetére
Nem drága 160.000 Ft-ert az a JBL szett?
Csak kérdezem!S3x, hifi & rock and roll
-
sony309
őstag
válasz Intel core33 #43642 üzenetére
Lehet érdemes lenne beruháznod egy Genius SP-HF1250B-re!
Itt talán többet tudnak segíteni: Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
[ Szerkesztve ]
-
sony309
őstag
válasz #46129152 #43053 üzenetére
Persze!
Össze is fűzheted őket. Akár többet is.Nálam kettő működik a lakásban, de vettem egyet tartalékba, mert leállnak a gyártásával.
Ha nem laksz messze Kistarcsától, nálam ki is próbálhatod, bár ez áll netes rendelésnél is.
[ Szerkesztve ]
-
sony309
őstag
válasz #46129152 #43035 üzenetére
Igen, jól értelmezed!
Nem mindig tudod rákötni az erősítőre a telefont, tabletet, mert közben használnád is a telefont, tabletet.
Ha kábellel kötöd össze, akkor nem megoldás.
Nem minden erősítőn van más kapcsolódási lehetőség (BT vagy wifi).Én netrádióra és a Spotify-ra is használom.
A hálózati lejátszóimon is van netrádió, de van pár kedvenc csatorna, amit nem találok a hálózati lejátszókon, de a TuneIn alkalmazásban benne van a csatornalistában.
De Chrome böngészőből is küldhető rá zene.
Nem elmélyült zenehallgatásra való, de kényelmes. Szerintem.S3x, hifi & rock and roll
-
sony309
őstag
válasz Cs1csó #43019 üzenetére
Pedig müködnie kellene: Denon Remote App
[ Szerkesztve ]
-
sony309
őstag
válasz Gabesz87 #43015 üzenetére
Rengeteg adó közül lehet válogatni és nem serceg a rossz vétel miatt.
Bár nem ismerem a Denon AVR-t, (Yamaha-n van dedikált gomb a netrádióra) de nem hinném, hogy bonyolultabb lenne a netrádiót bekapcsolni, mint az FM rádiót.Vagy használtan egy Chromecast Audio és telefonról vezérelheti, streamelhet rá free Spotify-t is akár.
[ Szerkesztve ]
-
sony309
őstag
Nagyon jó, abba ne hagyd!
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
Üdv!
Yamaha A-S700-ról (89 eFt) van valakinek véleménye?
Köszönöm!
-
sony309
őstag
válasz charlie1975 #14614 üzenetére
Nem mernék mérget venni rá, de anno olvastam hasonló hibát, talán a Samsung TV topikban.
-
sony309
őstag
válasz Norberto666 #13857 üzenetére
A másik házimozis topikban is feltetted ezt a kérdést.
Nem hittél nekik?
-
sony309
őstag
válasz zsolesz7503 #12918 üzenetére
Nálam van két darab felesleges. Kistarcsa messze van?
-
sony309
őstag
Sziasztok!
A lentiek közül szerintetek melyik érné meg legjobban (ha megéri egyáltalán valamelyik)?
Kipróbálásra nincs lehetőségem és kb. ez a max. keretem mélyládára, kb. 30-35 nm, ahova kerülne.SVS SB-12 NSD 500 Euro
SVS PB 1000 550 Euro
SVS SB 1000 550 EuroKöszönöm, ha válaszol valaki
-
sony309
őstag
válasz lajthabalazs #7869 üzenetére
Igen, ez valóban (majdnem) igaz, csak ha az ember mindig vár valamire, ami jobb és újabb és olcsóbb, akkor soha nem fog venni semmit!
-
sony309
őstag
Sziasztok!
Mélynyomó vásárlásán töröm a fejem.
Jól gondolom, hogy a Jamo J112 120.000-ért most jó vételnek számít?S3x, hifi & rock and roll
-
sony309
őstag
válasz lacipapa007 #7530 üzenetére
Bárcsak megérteném, hogy 1 perc különbséggel miért kell feltenni ugyanazt a kérdést két topikban!?
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
Pio-t nem szeretnék, most agyalok a 636-n, 30 ezerrel olcsóbb lenne, mint a 646 és garanciával vagy a 3100W garancia nélkül.
-
sony309
őstag
válasz Norbi 72 #2032 üzenetére
"Az AVR-X3100W fejlett video processzora kezeli a jövőbeli 4K Ultra HD 60 Hz-es teljes felbontású tartalmakat, valamint rendelkezik a 4:4:4 Pure Color 4K mintavételezéssel az átmenő adatfolyamhoz - mindkét funkció megfelel a legújabb HDMI specifikációnak."
Ez nem jelenti a natív 4K kezelését?
-
sony309
őstag
Sziasztok!
Erősítő vásárláson töröm a fejem. Mozi/zene arány kb. 50-50 %, KEF C7 szetthez, kb. 20-25 nm-re.
Onkyo 646 (új, garanciás) vs. Denon 3100W (új, nincs garancia). Áruk egyforma.
Melyik lenne a jobb választás?
Köszönöm
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
Üdvözletem!
Van-e és mi a különbség, ha két mélynyomót használok Y kábellel egy mélynyomó kimenetes (.1) erősítőről vagy két mélynyomó kimenetes (.2) erősítőt használok két szubkábellel?
Köszönöm a választ előre is!
-
sony309
őstag
válasz #00137984 #1434 üzenetére
Sziasztok!
Következő lenne a kérdésem:
van egy 3D BR ISO (Lichtmond 3 3D - DTS HD-MA), amit lejátszanék egy Med 600-on, ami egy Yamaha RX-V375 erősítőhöz van kapcsolva HDMI (Kácsa-s High Speed) -n keresztül, majd az erősítő egy LG TV-hez (3D-s) szintén HDMI-vel.
Lejátszáskor kiírja, hogy a rendszerem nem támogatja a 3D-t, ezért 2D-ben fogja lejátszani.
Gondoltam, hogy az erősítő nem támogatja a 3D-t (bár leírása szerint átengedi), ezért kiiktattam és egyből a TV-re lett kötve HDMI-vel a Med 600.
Így sem játssza le 3D-ben.Mit rontok el?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
sony309
őstag
válasz Sterilzona #1195 üzenetére
Az M0-n ellenkező irányba, közelebb van az Auchan Dunakeszi, mint a soroksári, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
sony309
őstag
KEF C7 szett tulajdonosokat keresek, privátban lenne hozzájuk egy kérdésem!
Köszönöm, ha kapok rá választ!
-
sony309
őstag
Köszönöm!
-
sony309
őstag
Előre elnézést kérek a guruktól a láma kérdésemért!
Med600 és Yamaha RX-V375 láncban (HDMIvel összekötve) mi javasoltabb:
-az AVR dekódoljon vagy a MED600?
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
Üdv mindenkinek!
Hozzáértők segítségét, véleményét kérném az alábbiakban:
2 db álló front és 1 db center hangsugárzó vásárlása előtt állok, keret: kb. 200 eFt.
Amerikai konyhás nappaliban lenne használva, a nappali kb. 20 nm, 50-50 % mozi és zene, zenében főleg rock és metál Med600 MP-ről (csak flac-ben).
Az erősítőm egy Yamaha RXV375, amit előbb-utóbb cserélnék, de maradnék a Yamaha-nál.JBL ES90 és Studio 290-ben gondolkodtam eddig, most láttam egy KEF C7 szettet.
Tudom, hogy elsősorban a meghallgatást fogjátok javasolni, amit meg is értek és logikus is, de a fülemben nem nagyon bízok, nem hallottam még jó rendszert, nem tudom, hogy milyennek kellene lennie.
Köszönöm, ha mond valaki véleményt vagy van valami más ötlete!
-
sony309
őstag
válasz #09634560 #161 üzenetére
Elfogadom, amit írsz, nincs is alapom megkérdőjelezni és nem is akarom, csak úgy érzem laikusként, hogy van helye egy ilyen topiknak, ahol a kezdő házimozis választ kaphat azokra a kérdésekre, amikre a másik, "nagy" házimozi topikban vagy nem kapna választ vagy azt, hogy olvasd el a használatit vagy az első hozzászólást!
Remélem, hogy nem kerül bezárásra ez a topik!
Béke legyen mindenkivel!
-
sony309
őstag
El nem tudom képzelni, hogy miért fáj "embereknek" -inkább lényeket írnék-, hogy van egy ilyen topic?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest