-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
roli636
csendes tag
Szia!
Nem ismerem a JBL E sorozatot, de én inkább vennék a helyedben egy használt erősítőt.
Nekem volt HK 171S-em. Használtan jobb erősítőt vehetsz ennyi pénzért. Pl. Denon AVR 3808. Eladtam és veszek egy használt Pio-t.
Nem tudom mennyire illene hozzá, kérdezz rá a többieknél.ROland
[ Szerkesztve ]
-
roli636
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy a Denon erősítőkben (3312 konkrétan) kikapcsolható-e a WIFI és bluetooth a menüben?
Roland
-
roli636
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy H/K 171-ben hogyan lehet kikapcsolni a bluetooth?
Roland
-
roli636
csendes tag
válasz _CsViktor_ #5035 üzenetére
Szia!
Én most vettem HKTS 16-ot és egy Harman Kardon 171-t hozzá. 100k volt a HKTS 16 + az erősítő. Lehet, hogy egy olcsóbb, használt erősítő is jó lett volna hozzá, ami esetleg magasabb kategóriás, ( ezt javasolták itt a fórumon), de mégis emellett döntöttem. Előtte halottam HKTS 9-est is. Ez jobban szól tőle, van közte különbség. Mozira nincs vele gond. Zenében se mondanék róla semmi rosszat. Gyönyörűen szól pl.
- Adele- Hello
- Santana,
- Slash,
- Dire Straits- Privat Investigations
- Metallica S&M Nothing else mothers, hogy konkrét dalokat is említsek.
- Queen. (Természetesen flac formátumban mind)
Egy olcsóbb erősítővel kijönnél 150-160k-ból.
Hová való vagy?Roland
-
roli636
csendes tag
válasz Norberto008 #4985 üzenetére
Inkább írj te konkrétumot, hogy mit találtál 150k-ig.
-
roli636
csendes tag
válasz Norberto008 #4983 üzenetére
Szia!
Olvasd el az 1. hsz-t!
Roland
-
roli636
csendes tag
válasz MasterMark #4755 üzenetére
MIt használsz?
-
roli636
csendes tag
Sziasztok!
24 bites FLAC fájlt szerettem volna lejátszani PC-n. Viszont szaggatott. Eleve a géppel van baj, vagy a kodekkel?
Roland
-
roli636
csendes tag
Sziasztok
Multimédia playert vagy HTPC-t javasolnátok használatra?
Roland
-
roli636
csendes tag
válasz johnywalker #4577 üzenetére
hogyhogy megkap használatra?
-
roli636
csendes tag
Szia!
Számomra fontos volt a garancia és, hogy minél fiatalabb legyen.. Nem fog beleférni a következő pár évbe, hogy kidobjam, mert esetleg javíthatatlan. 200-nál kellett meghúznom a határt. Persze lehetett volna használtat is venni, de most ezt nem szerettem volna.
Roland
-
roli636
csendes tag
válasz johnywalker #4558 üzenetére
Szia!
HKTS 16-hoz vettem. A 161-t hallgattam meg. Számomra az sem volt gyenge. Szépen szólt. Azt hallottam több helyről, hogy HK hangrendszerhez HK erősítőt rakjak, ne pedig japánt mert máshogy építik a rendszereiket és ez jobb hozzá. Nagyon szimpatizáltam a Denonnal is, de ez inkább érzelmi kérdés volt.
Nézegettem használtakat is DENON AVR 2113-at, de arra már nem volt garancia. Ez is közrejátszott a döntésemben. A 171S mellett azért döntött, mert az 7.2.Roland
-
roli636
csendes tag
Sziasztok!
HKTS 16-hoz mit javasolnátok a következők közül: DENON AVR-X520, X1000 vagy 2113?
Roland
-
roli636
csendes tag
válasz Spuri2000 #4199 üzenetére
Szia!
45-ért tudnék most venni egy 5-t, a 16-os 100k. A Sok különbséget nem láttam köztük. A 16-ban a front két utas, a magas 13 mm, az 5-ben csak 12. Valamint a mély 200W.
Mennyire éri meg ezt a különbséget? Az 5-ben 60 W-os a mély. Az nem elég 25 nm-re? A magasak között 1 mm a különbség. Szerintem nem fogom hallani a különbséget, vagy igen?Roland
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest