Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
Igen, olvastam, meg egy csomó másikat mire erre beruháztam. Tisztában vagyok a felhasználási területével is, nem várok el tőle sem tág stereo képet, sem hifi hangzást (bármit is jelentsen ez, mert mindenkinek más az biztos).
De, ha már felhoztad, idéznék a tesztből:"ezek a kis hangfalak méretüket sokszorosan meghazudtoló basszusokra és nem várt széles dinamikára képesek"
Értem, értem, BT hangszóró p*csafüst egy rendes hifi rendszer képest. Az is megvan, hogy ezek a HECO-k mit kellene hogy tudjanak, nem mondhatni alap cuccnak. De mit csináljak ha egyszer nem hallom azt, aminek jönnie kéne, míg a lefikázott Go+Play-nél hallom a mélyeket rendesen?
Abban nem hiszek, hogy egy másik erősítő ég és föld mértékű változást hozna. Biztos lenne javulás, de a Jamo-kat pl. próbáltam másik erősítőkkel és olyan nagy különbségeket én nem véltem felfedezni. Nyilván ehhez a fület is edzeni kell.Most szereztem kemény 5e Ft-ért egy öreg Sony SA-W505 nyomót. Erre is lehet mondani, hogy semmi köze a hifihez, biztosan így is van, de pillanatnyilag úgy érzem ad egy kis támogatást alul. Úgy állítottam be, hogy ne legyen tolakodó, ha kikapcsolom a frontokat szinte alig hallani, viszont ha a nyomót kapcsolom ki mégis nagy hiányérzetem támad.
A kevés csatlakozási lehetőség miatt mégis csak másik erősítő vételén gondolkozok, meg az hogy a nyomó a recorder kimeneten van, mégsem a legjobb megoldás (igaz, köthetném hangszórókábellel és erről meg tovább a frontokat). Viszont 50-60e Ft-nál nem igazán szeretnék egyelőre többet költeni erre. Újban gondolom nem is lesz nagyon semmi ami megfontolandó, úgyhogy marad megint csak a használt.
Esetleg így tudnátok pár típust ajánlani?[ Szerkesztve ]
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Steam Deck
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest