Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz Baritone #25197 üzenetére
Én pl. inkább egy ilyen párosra szavaznék.... [link] + [link] ....
Elvtárs:
Az a bajom, hogy nálad már nem tudom eldönteni, hogy viccelsz vagy tényleg komolyan gondolod ....oettinger01:
Akár jó is lehet, de azért az egy nagyon nem mai darab ....[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
válasz Baritone #25197 üzenetére
Urak, gondolkodom a háttér dobozok rögzítésen.
Feldobnam akar a jelenlegi tetejére, lásd kép, bár gondolom ez így elég drága 'sarokpolc' lenneVagy furjak két lyukat a hátuljára, oszt akasszam fel a falra?
Valyog fal es konzolok nem megfelelőek.[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
oettinger01
őstag
válasz Nemir Ombe #25191 üzenetére
VSX-LX70-et találtam elég jó áron, ez vajon jó nekem?
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
Beni2360
félisten
válasz SzlobiG #25194 üzenetére
Ha interneten rendelted akkor 14 nap elállási jogod van minden indok nélkül.
Semmiféle 7 napról nem tudok.
Most látom netdepó akkor neten rendelted és él a 14 napos visszaadási lehetőség.
Ha csak bementél és megvetted akkor az ő jóindulatukon múlik a visszavét vagy a csere is.
Én egy 27000 Ft vetítő vásznat vittem vissza az extrémnek mert nem tetszett.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
SzlobiG
félisten
Válaszolt a netdepo jobban mondva felhívtak a tartó konzol véget, hogy ez ilyen nem fogja úgy elbírni, hogy ne érjen a falhoz a doboz alja és nem is ajánlja a másik verziót mert az meg túl nagy messze lenne a faltól.
Most nem tudom mitévő legyek, vissza kérhetem a pénzem, nem? Benne vagyok a 7 napba?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz zsoika #25192 üzenetére
A HDMI panelhiba az Onkyo-kra volt jellemző (amit el is ismertek), de ugye bárminél előfordulhat, ha a tulaj nem figyelt oda/nem foglalkozott vele és "plug n' play' használta ....
A "nyugati" használtpiac sem a régi már, ott is (túl)sok az "exbalkáni" eladó, ami esetenként rosszabb, mint a hazai "lomispiac" ....
.... mindenesetre én inkább körülnéznék az ew24-en vagy a hififabrik-on az "alsóközép" darabok között és inkább áldoznék 10-20e-el többet (ami valójában még annyi se, mert a splitter ára is megspórolható), mint pl. 60-70e körül itthon vegyek használtat.... hacsak nem jön szembe valami "nagyonjóvétel", bár az igy ünnepek előtt ritkán szokott ....
Hmm ....
-
zsoika
addikt
válasz Nemir Ombe #25190 üzenetére
Ja...igen,azzal az elosztóval a 4K sem annyira fontos.
Nálam a Pio 919 akkor sem ajánlott mert az akkori Pio-k között (és a 920 is ilyen szerintem) sok a HDMI panel hibás. Te hogy emlékszel?oettinger01: Vagy még jobb, ha használtat veszel kintről és van ki hazahozza ...mint nekem!
[ Szerkesztve ]
-
Nemir Ombe
addikt
válasz oettinger01 #25188 üzenetére
Nem tudom mennyit szánsz AVR-re, de a határon túlról és házhozszállítva 100e Ft alatt simán kijön pl. egy Pio 832/932, Yamaha 581 vagy Marantz 1506 .... én lehet inkább hagynám a hazai használtpiacot ilyen árak mellett ....
Hmm ....
-
zsoika
addikt
válasz Nemir Ombe #25186 üzenetére
Sz.gépről megy neki egyelőre....később esetleg MP.megelőzöttoettinger01: Nemir arra gondol, hogy inkább vegyél egy használt magasabb kategóriás készüléket, mint egy új, de alacsonyabbat. Lehet találni dobozos, papíros, pár éves készülékeket (akár garisat) ami 4K-s és jobb mint a VSX-531.
Nézz szét a itt a hardverapro, hifipiac, AVX eladási oldalakon.[ Szerkesztve ]
-
oettinger01
őstag
válasz Nemir Ombe #25186 üzenetére
Jelenleg a PC-m van rákötve a TV-re HDMI-n és így nézek filmeket, de ha kell veszek media playert is, mivel teljesen kezdő vagyok még ebben a házimozis dologban így nem igazán tudom mit hogyan kellene megoldani, a TV és a hangcucc már meg van, mert ez volt az álom a köztes megoldást pedig tőletek várom mit hogyan tovább, hogy egy kerek egész legyen ebből a 2 dologból.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz oettinger01 #25185 üzenetére
Szerintem azt leírhatnád, hogy a TV-ről vagy külső MP-ről menne a lejátszás, mert az 1. esetben tök felesleges a "4K-s AVR" .... de akár a 2. esetben is (mint feletted írták) .... az 5xx-es Pio árán meg már általában 9xx-et kapni, ami azért jobb ....
Hmm ....
-
zsoika
addikt
válasz oettinger01 #25180 üzenetére
Hangban jobb (szebben szól szerintem) a Pio, de mivel nem tudja átengedni a 4K-t így nem lenne kép.
Meg lehet oldani egy hdmi splitter-el, ami egy bemeneti HDMI-ből, 2db HDMI kimenetet csinál(elosztó), így az egyiket a TV-be a másikat meg az AVR-be dugod. Mindkettőn megy a kép+hang, de az erősítő csak a hangot fogja levenni róla.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz kenand #25170 üzenetére
Lehet térhatás, hiszen a sztereónak az a lényege. Körülölelő (surround) nem lesz, vagy csak csekély mértékben, ez függ az alkotóelemek minőségétől, képességétől. Belépő szinten elhanyagolható.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
zsoika
addikt
válasz oettinger01 #25177 üzenetére
Hangban nem, de egyébként igen . szerintem
Igazából meg kéne hallgatni mindkettővel és akkor tudnál jól dönteni.[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz oettinger01 #25174 üzenetére
Szia!
A 2113-nak a VSX-922 a "párja", de az sem 4K-s (ha jól tudom) ...a 919-es az régebbi.
A Denon 2013-as szériája nem eltalált...hangkarakterben.Ja....és annyiban érezhető probléma, hogy nem lesz kép
Meg lehet oldani egy hdmi splitter-el.[ Szerkesztve ]
-
oettinger01
őstag
Sziasztok!
Adott egy Samsung UE60KU6000-es 4K TV és egy Bose acoustimass 15 házimozi rendszer. Szeretnék egy megfelelő erősítőt venni hozzá és 2 típuson gondolkozom. Pioneer VSX-919AH vagy a Denon AVR-2113. Tudom mind a kettő 7 csatornás, de ezeket találtam viszonylag jó árban. Az egyik elvileg támogatja a 4K a másik úgy tudom nem, ez mennyire érezhető probléma?
-
zsoika
addikt
válasz sewente #25163 üzenetére
A TV-d típusa is kéne.
Azt jó volna tudni, hogy a rajta lévő HDMI ARC-s e(rá van írva a HDMI csatlakozóra ha igen) ? Illetve ,hogy van e rajta optikai kimenet?A TV-ről való lejátszásról:
Tv-lejátszóját nem szerencsés használni, mert valószínűleg nem kadenciahelyes a lejátszás(60Hz).....24 fps-es (24Hz-es) képfrissítés jellemzi a filmeket, amit csak akkor tudunk kadenciahelyesen, az eredeti sebességgel és képfrissítési ritmussal egyező módon megjeleníteni, ha a tévé és a lejátszó támogatja a 24p-t. Szóval ha a film 24Hz-es a lejátszás meg 60Hz, akkor időközönként ugrik egyet....egyébként lehet ezt az ugrást észre sem veszed.
Optikán vagy HDMI ARC estén az erősítőbe csak DD és sima DTS hang jut el...HD hangok nem(pl. TrueHD, DTS-MA).
Szóval ha jobb, minőségibb hangzást és képet akarsz akkor mindenképpen ajánlott lesz egy olyan MP-t beszerezni.Én már nem vennék HDMI nélküli erősítőt az tuti.
A keret szűkös, de használtból össze lehet rakni egy korrekt belépő szintű rendszert.
Mivel mozi a fő cél és nem a zene (csak általános mp3 és youtube) így hirtelen, számodra egy belépő szintű Onkyo TX-NR 535 -re gondolnék. Mindent tud és amit tud azt jól átláthatón, kezelhetőn....ideális kezdő erősítő.
Az 5.1 -el kapcsolatban érdekelne,hogy "nagy " álló szettre gondoltál (mert van hely bőven), vagy kis kompaktabb rendszerre (mint pl. HK hkts 16) ?kenand: Nem-nem és nem!
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Ez egy kezdő Onkyo, de szinte új...
Ez meg 100 000Ft is volt nagyon tuti, de 50E-be már nem férne be hangfalszett. (ha lenne rá pénzem ezt én is megvenném)
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz sewente #25169 üzenetére
2.1-nél nem lesz "tér hatás" , de úgy is élvezhető, ha van 2 front és egy mélynyomó (de akkor maradhatsz már sztereónál is...) Az az igazság, hogy hátterek nem drágák, tűrhető centert is -kezdő szinten - lehet venni 15 -20E Ft körül (
Komplett szett (mélynyomó nélkül )
Erősítő pl:
(Onkyo 606- 607, 707- nél érdemes rákérdezni a HDMI-re gyakori hiba, HDMI panel hibásan 30 000 körül is megvehető, optikai bemenet akkor is jó, hangjuk az árukhoz mérten szép) -
kenand
veterán
válasz sewente #25167 üzenetére
Lejátszóba.....ha a TV a lejátszó akkor annak a hangját kell kivezetni az erősítőbe...
Ha Blu-ray a lejátszó akkor abba, ha TV box abba...Utóbbi a legjobb... Amlogic 905x/905w-s TV box LibeEleccel (Linux alapú Kodi) (sdről indítva) topikjában részletes info van. Gearbesten akcióban 16-25UD között voltak(vannak) ilyen boxok.
LibreElecre akár transmission kliens is lehet rakni és tölti a filmjeidet.... -
kenand
veterán
válasz sewente #25165 üzenetére
Szia!
Igen a külön szettre. Egybe cuccot nem, érdemes venni (szerintem)
Azt hogy külön vedd arra értettem, hogy vehetsz valakitől erősítőt, mástól hangfalakat/hangfalszettet...
(ritka, hogy mindegyik megnyeri a tetszésedet, de lehet szerencséd)HDMI akkor kell, ha
1. HD hangot akarsz hallgatni (de akkor nagyobb kategóriás erősítő kellene, DTS master audio, Dolby true HD már nem megy optikán/koaxon, amúgy magyar szinkron úgy sincs HD hangban... )
2. ha több HDMI-s eszközöd van (pl. TV BOX, Blu-ray, konzol) és a források között váltani akarsz.Ha ezek nem kellenek, akkor nyugodtan választhatsz régebbi még nem HDMI-s erősítőt és a lejátszó hangját optikán/koaxon küldöd digitálisan az erősítőbe, HDMI-n meg megy a kép a TV-be. (DTS, dolby digital 5.1 így simán megy)
[ Szerkesztve ]
-
Antonio
senior tag
Sziasztok félig off topic talán de lehet mást is zavar.
Tehát Denon AVR X2400H (de talán más újabb denonoknál is előfordul) néha bedob egy kis önreklámot hogy töltsem le az apploikációkat telefonra (ezek amúgy már megtörténtek) amúgy nem zavar annyire mert gyorsan tovább lépdelek, (le okézom stb) bár néha már idegesítő,
de feleségem sokat van otthon egyedül mostanában ... és néha nem érti mi van ilyenkor ...ki lehet ezt a reklám funkciót kapcsolni? (múltkor nézegettem de nem találtam ilyen opciót a menüben (vagy nem ismertem fel) most nem vagyok otthon, csak este tudom megnézni
köszönöm a segítséget.Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
sewente
tag
válasz zsoika #25160 üzenetére
A helyiség mérete 20 m2. Belmagasság 2,70 m.
Igényes zenét nem hallgatnék rajta.
Angol hanggal is szoktam nézni filmeket és csak a TV-t használom lejátszásra.
Extra funkciókból annyi lenne jó, hogy telóról bluethoothal tudjak esetleg zenét elindítani rajta.Köszi elöre is!
-
T_Stark
őstag
Megint elindult a vezérhangya...
Gondolkodtam sokat a Castle szettemhez egy Castle sub-on, (tudom hogy nem kell azonos márkának lennie, de na ) 100K-ért láttam őket, akkor elvetettem az ötletet, most viszont találtam a Hang-kép stúdiónál 80K-ra akciózva, így csak az lett a vége hogy megrendeltem.
Remélem a héten megjön, aztán majd meglátom hogy az marad-e meg, vagy a jelenlegi Canton. -
zsoika
addikt
válasz sewente #25159 üzenetére
Szia! Kellene még egy pár infó!
Helyiség mérete(m2) és magassága? Csak új vagy használt is lehet? Komolyzene vagy egyéb igényesebb zene lesz e hallgatva rajta(mp3, youtube nem számít annak!)? Csak magyar (szinkronos) hanggal nézed a filmeket, vagy eredeti.... akár HD hang+felirat? Van külön lejátszód vagy a TV-n játszod le? Szükséged van e extra funkciókra...pl: ARC, hálózati funkciók:bluetooth,DLNA,wifi, app vezérlés, zona2 stb. ?[ Szerkesztve ]
-
sewente
tag
Sziasztok!
Nagyon szeretek filmeket nézni és most szeretném rászánni magam egy 5.1-es házimozi rendszer megvételére.
Általában a netről leszedett HD-filmeket szoktam nézni a tv-n, külső merevlemezről.
Kérdésem az lenne, hogy milyen rendszert ajánlanátok,ami kijön 150.000 Ft-ból.Köszönöm
-
-
Norbi 72
veterán
válasz Lacielvtárs #25105 üzenetére
hacsak nem ajánlasz valami jobbat ahova beferne a cc400 center.
-
Vicarious1
aktív tag
válasz Nemir Ombe #25155 üzenetére
-
Nemir Ombe
addikt
-
Vicarious1
aktív tag
válasz Nemir Ombe #25153 üzenetére
Egy másik, általad is említett hangfal meg pont úton van jó mesziről... , de bővebbet majd a jövő héten ha remélem épségben megérkezik
-
Nemir Ombe
addikt
válasz Vicarious1 #25149 üzenetére
Az egy valóban jó sub .... annyiért meg ajándék volt ....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
claire78
senior tag
válasz Vicarious1 #25151 üzenetére
Szintén Nemir ajánlatára és szintén ez a típus. Igaz még ennél is olcsóbban sikerült beszereznem.
Csak dicsérni tudom én is! Mindkettőt! -
claire78
senior tag
válasz Vicarious1 #25149 üzenetére
Az itthon több mint 650E Ft. Le kell csapni rá.
-
Vicarious1
aktív tag
válasz Nemir Ombe #25142 üzenetére
Canton Sub 1200R-et találtam "szépséghibás" verzióban 650 Euroért.
-
hm15
senior tag
válasz Nemir Ombe #25145 üzenetére
Valahol (el)olvastam, pont ezért kérdezem, mert nem értem. Ha megtalálom még visszatérek.
-
hm15
senior tag
Fordítok akkor.
1:
Előfok > Végfok > Hangfalak (subwoofer közvetlen előfokról)2:
Előfok > Végfok > Hangfalak
Előfok > Végfok2 > SubwooferA 2. módszert teljesítmény növekedés vagy minőség miatt alkalmazzák, esetleg mindkettő? Vagy félreértek valamit ezzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
Jogos, és én így is teszek
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Nemir Ombe
addikt
A "mezei" AVR-ek esetében is a sub "pre out-ról" megy az aktív mély .... igy egy proci esetén is ua. a helyzet ..... .... a továbbiakat meg nem tudtam értelmezni .... bocsi ....
Elvtárs:
A jó cuccok mindig "akciósak", ezért nincs is értelme mást venni ....Vicarious1:
Mit sikerült venned végül .... ? Nem mostanában volt, hogy beszéltünk róla ....[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
Vicarious1
aktív tag
válasz Nemir Ombe #25136 üzenetére
Csak óvatosan a Nemir által ajánlott subokkal - nekem személyesen ajánlott egyet, amióta megvettem, őszintén: eddigi legjobb subom. (Pedig volt már előtte Velodyne is SVS is Magnat is). Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
hm15
senior tag
válasz Nemir Ombe #25138 üzenetére
Lehet butaságot kérdezek, házimozi előfok preamp subwoofer kimenetét közvetlen aktív mélyládára is lehet kötni? Ha igen, akkor minőségi és teljesítménykülönbség miben jelentkezik, ha a sokcsatornás végfok mellet a sub is egy külön végfokot kap?
-
válasz Nemir Ombe #25138 üzenetére
Jesszusom
Azok 'csak' szubok?
Akkor hivatalosan is elkepedtemAzzal már haza lehet bontani...
Minden profi cucc ára akciós? Van aki egyáltalán teli arban vesz ilyeneket?
[ Szerkesztve ]
-
Nemir Ombe
addikt
válasz Lacielvtárs #25137 üzenetére
..... és hol vannak a frontok ....? mert azok csak sub-ok .... ..... de szerencséd van, épp' akciós árak vannak itt is [link] ....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
válasz Nemir Ombe #25136 üzenetére
&motoroskanál: és hol a center?
A fejlesztést illetően megfogadtam Nemir Ombe tanácsát, és kihagytam a 'felesleges' lepcsofokokatDe azért azok nem semmi 'dobozok'
[ Szerkesztve ]
-
Nemir Ombe
addikt
válasz motoroskanál #25135 üzenetére
Ezt már lehet, hogy Elvtársunk is kicsit túlzásnak érezné .... bár ki tudja, amilyen ütemben mostanában fejleszt, bármi lehet ....
Hmm ....
-
motoroskanál
tag
válasz Nemir Ombe #25119 üzenetére
-
Nemir Ombe
addikt
válasz szasanyi #25133 üzenetére
Nem tudom mit szeretnél kábelezni (ha jól emlékszem Knight szetted van).... de pl. ez [link] is bőven elég oda (de még feljebb is).... a dugókat meg felesleges eröltetni (ha csak nem naponta többször kötöd ki és vissza) inkább csak "elvesznek az élményből", mint bármi érdemi hasznuk is lenne ....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
szasanyi
félisten
válasz Nemir Ombe #25131 üzenetére
És esetleg ismert és ajánlott van-e közte? Persze csak alsó-középkategóiás rendszerhez való, nem túézott igény és ár mellett.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz stingy2 #25122 üzenetére
Az a kis Denon erősítő szerintem nagyon jó és nagyon is megállja a helyét a belépőszinten, viszont sokkal jobb hangfalakat érdemelne.
Ami viszont biztos hogy a szett simán lepipálja a régi genius szettedet.Viszont, ezzel a hangfalszettel és a kis Denon erősítővel jobban járnál: [link]
Tudom, hogy jóval többe fájna de nem kötelező egyszerre megvenni a szettet. Veszel elsőre két frontot, majd 1 centert, végül a Sub (amit a szett nem is tartalmaz) és a hátterek.
Persze azt ne felejtsd el, hogy mielőtt megvennéd meghallgasd, bármit is veszel!
-
szasanyi
félisten
Esetleg szerelt hangfalkábel külföldi rendelésével kapcsolatban van-e tapasztalat, ajánlott üzlet? Itthon elég horror árúak (az azonos, nem szerelt kábelhez képest). Valami hasonlót keresek emberi áron [link] 2,5 v.. 3m hosszban és az sem baj ha mind2 végén egyforma csatlakozó van.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #25128 üzenetére
No az tényleg jó ár érte
Szinte ingyen vanAz ebéd meg kell, kell az energia hogy jusson eszedbe, mint eddig, sok sok megfelelő ajánlás, ajánlat
-
Nemir Ombe
addikt
válasz Lacielvtárs #25127 üzenetére
Általában sokfelé járok .... igy az ebéd (lassan) mindenhol letudva....
Az 501 meg most 5e€ helyett "csak" 2e€ .... ajándék ár ....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
válasz Nemir Ombe #25126 üzenetére
Ez jo, es vajon mennyi az az ocsso?
Szerintem az ország nagyobb - kisebb városaiban, már éhen nem halnal, meg véletlenül sem
[ Szerkesztve ]
-
Nemir Ombe
addikt
válasz Lacielvtárs #25124 üzenetére
Az 500-as center akár önmagában egy "TV állványnak" is beillene.... szóval "2 in 1" ....
.... de csak javaslat volt, mer' most "occsó" ....
.... potya ebédből meg mindig jobb a több, ugyhogy tessék sub-ot cserélni ....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #25124 üzenetére
Jah, az enyém mellett. De azt is lehet, hogy felszed engem félúton, nálatok megfőzök míg ti pakoltok, aztán előveszem a házipáleszt.
-
válasz Nemir Ombe #25123 üzenetére
A többi potya ebéd mellett?
Nem potya ebéd az, megdolgoztal érteEgyelőre a szub kérdés, nem kérdés, a center ami a terítéken van, vagy még egy 263 pár
Amúgy tényleg elegedett vagyok a szubom tudásával
Az 500as sorozatban milyen, mekkora cemter van?
Pl? [link][ Szerkesztve ]
-
Nemir Ombe
addikt
válasz Lacielvtárs #25121 üzenetére
Azon gondolkozol amin csak akarsz .... de ha esetleg cserélsz, akkor van (még)egy "potyaebédem" ....
.... de ha további fejlesztésekben gondolkozol, akkor csak szólok, hogy Elac-ból most akciós az 500-as sorozat .... pont ma láttam ....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
stingy2
senior tag
Sziasztok,
szeretném lecserélni a régi, 5.1-es Genius szettet. Nem vagyok egy audiofil típus, ezért túl sokat nem költenék rá, de azért ne legyen túl gagyi.
Először soundbarokat nézegettem (fontos, h legyen benne bluetooth, Hdmi Arc, cec) de valahogy nem tudom elhinni, hogy ezekkel akár a Genius 5.1 + Asus Xonar térhatását el tudnám érni.
Ma találtam ezt az akciót:[link]
Ahogy látom egy középkategóriás soundbar áráért adják, de gondolom annál fényévekkel jobb, az erőstő pedig mindent tud, amit szeretnék. Alapvetően filmekhez kellene, meg néha zenét hallgatni,
Szóval annyi lenne a kérdésem a hozzáértőkhöz, hogy ez a szett így megéri az árát? (bocs, ha láma kérdés,de még nem volt erősítőm, kb. semmit sem tudok róluk )Köszi.INTJ
-
válasz Nemir Ombe #25119 üzenetére
Waooo es ez értékcsökkentett?
Ennek sérült a hátsójaAmúgy javaslod? Elgondolkodjak rajta?
Most filmezek és brutális a beszéd hang, brutális, mintha a frontokbol szólna a beszéd hang, imádom milyen széles a 'hangtér', kellemes az emberi mély hang, szerintem nem is biztos hogy kell nekem center, sokkal, sokkal jobb élvezhetőbb a film...
Persze, csak akkor kell a cc 261 ha az ilyen dinamikusan képes szólni...
Nagyon bejön[ Szerkesztve ]
-
hm15
senior tag
válasz T_Stark #25118 üzenetére
Csak skipelni tudnám, utána viszont nem menti el a beállításokat. Ha 3 pontban lemegy, utána lehet kihagyni a többit, majd ténylegesen ment. Na mindegy, megnézem egyszer, hogy 3 pontban otthagyom hallgatói pozban a mikrofont. Sajnos egyelőre még nem az eredetileg szánt helyiségben van hangrendszer, kicsi a szoba, ebből eredően borzalmas akusztikával.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz #54715584 #25116 üzenetére
Pl. egy potya ebédre a Kempinski-ben mindig kapható vagyok .... .... majd mingyá' ajánlok v.mi jó sub-ot Elvtársunknak, azt' utána egyezkedhettek a régire....
Elvtárs:
Ha "görbe" kell, akkor pl. ott a Canton 850R .... az formára is passzolna mindenhez ....[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
válasz Nemir Ombe #25114 üzenetére
Annak is ívelt a hátsója?
Mert ha a kulcsi is fontos, csak olyan jöhet szóbaBeni2360 : pedig így van
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #25113 üzenetére
Kitartóak vagyunk mindkét oldalon.
(#25114) Nemir Ombe Ha ezek után lecseréli és nekem adja el a régit, meghívlak valamire.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Vasárnap lévén talán ki lehet jelenteni, hogy ez volt a hét vicce: de csak azon fejlesztek, amin szükséges
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Nemir Ombe
addikt
Pedig pl. egy Elac 2090-es sub jól mutatna nálad .... már csak az "egységesség" miatt is ....
Hmm ....
-
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #25109 üzenetére
Pedig akkora méretre is van biztosan jobb.
-
válasz szasanyi #25110 üzenetére
Akkor értesz, és megértesz, ez a lényeg.
Az értékítélet meg erősen szubjektív, véleményem szerint.
Ettől még nem vagyunk 'elmebetegek' még ha annak tűnik is
Család itt is van, viszont én elvagyok olyan dolgok nélkül ami másnak letszukseglet.
De ez már más tészta, mert hogy kinek mi a fontos, az más lapra tartozik."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
szasanyi
félisten
válasz Lacielvtárs #25107 üzenetére
Hallom, látom és értékelem a jobbat (ez minden téren igaz) de nem engedhetem meg magamnak, hogy megszállott legyek. Annál több eszem és kevesebb pénzem van. No, meg családom ami a legfontosabb.
Akinél elég vastag a buxa és amiatt nem kell sokat gonolkodnia vagy választania, ne adj' Isten az értelmi képességével és/vagy értékrendjével vannak gondok (de itt biztosan nincs egytlen ilyen ember sem ) annál más a helyzet. Októl függetlenül ez mindenki saját döntése azok előnyeivel és esetleges hátrányával együtt. -
-
válasz szasanyi #25106 üzenetére
Nem rossz a mondás, de ha egyszer te is belehallgatsz ilyen dobozok hangjában, és elég sok lépcsőfokon időtől úgy mint én, és kicsit is megszállott vagy a hangok terén, akkor rajossz hogy nem a vágyat szeretem, hanem mindig van/volt hiányereztem, amin a fejlesztés segített.
Az egy másik kérdés hogy jó áron volt erre lehetőségem.
Most érzem úgy hogy elég korrekt az itthoni hangzás, ami nagyon tetszik, és ha hiszed hanem, most nincs hianyerzetem[ Szerkesztve ]
-
válasz Norbi 72 #25101 üzenetére
Nem nem, ezek a tervek szerint maradnak, mert ezek a dobozok mennek a tv ívelt hatuljahoz
Amúgy ezekkel tervezek mozit építeni, ezekkel úgy érzem megvan amit kerestem.
Amugy epp ehy cc400as centerrel szemezek, de sajnos nem bér be az állványba
Viszont másik, magasabb allvany nem johet szóba, hacsak nem ajánlasz valami jobbat ahova beferne a cc400 center.
Sajnos nekem fontos hogy 50 cm magasabban ne legyen a tévé, es falra sem mehet, mert vályog fal es a tv mögött ablakok vannak.
És igen, már lassan 24 órája 'tiszta' vagyok, no meg kifogyott a színes festék a fenymasolobolJigsaw04: nem gond, harag nincs, mert a múltból kiindulva, még akár igazad is lehet
Amúgy még avr csere van tervben, de még az sem biztos, mert ha az avr playere játsza le a zenét, akkor meglepően kellemesen szól zenén
Most centert vadászok
[ Szerkesztve ]
-
hm15
senior tag
-
Norbi 72
veterán
válasz Lacielvtárs #25092 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Politika
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest