Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arcitec
addikt
válasz Lacielvtárs #27698 üzenetére
Direkt odaírtam, hogy a régi Canton 85 Sub-ra értettem/írtam amit és nem az új szub-odra. Ezért az újért postafordultával küldöm neked a SVS szubot
Oda neked ehhez az új konfigurációhoz, ez a 2070-es valóban kellett,bizton jó lehet ...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
válasz Beni2360 #27695 üzenetére
de jó felidézni a múltat
kb hasonló az élmény, mint amikor a reflexes Eltaxot cseréltem erre a Canton szubraarcitec: igyekszem. nem elbontani a házat
jobb e vagy másabb, az egy jó kérdés, de most teljesen egységes a látvány is és a hangzás is
az az SB2000 is tudhatja az önbemérést?
mert nálam az fontos szempont volt...[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Beni2360
félisten
Ha már megint a szuboknál járunk.
Ez mennyire elfogadható 20 nm-n - KEF C4 mélysugárzó. A Mission MX4 5.0 Cinema Pack-hoz?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
arcitec
addikt
válasz Lacielvtárs #27694 üzenetére
Ez ilyen drága? Pfűűű . Az SB2000 olcsóbb és szerintem jobb... Vagy nem ? Persze kinek a pap kinek a papné... Akinek ez van annak valszeg nem Mielőtt még valaki , erre gondoltam ám : Canton szub 85
Azzal az új-al meg a házat nehogy magadra döntsed[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Beni2360
félisten
válasz Lacielvtárs #27694 üzenetére
Köszi megtalálta a hsz:
Egy szösszenet a 10468 hsz-bőlBeni2360: bizony, elkeltek a CAV-ok, és a Canton jelenleg nálam a szubok királya. eltűnt a dünnyögő, zuhogó mély hang, most mondhatom azt hogy a szoba adottságaihoz képest, rendben van a hang, legyen az mély vagy bármilyen hangtartomány
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Lacielvtárs #27692 üzenetére
Milyen típus volt az a "kis canton"?
-
-
spiky03
veterán
válasz Lacielvtárs #27690 üzenetére
Nagyon helyes.
Várom az írásod a szubról ha bejárattad, hogy mennyivel másabb, mint a kis Canton.
Gondolom majd mindenben.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
válasz Lacielvtárs #27688 üzenetére
Most akkor már új szub kábel is kell.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
válasz mettek #27687 üzenetére
szerintem nem rontja el, hanem azon a freki tartományon fog korrigálni ahoil ezek a jelenségek tapasztalhatóak...
legalább is nekem a bemérés folyamán ez jött le.
de ha tévedek, úgyis kiigazítanak a nagyok.
ha jól gondolom, direkt ez a lényege a önbemérésnek, hogy korrigálja, az ablakok szigetelés hiányát és a csetresz rögzítetlenségetén nem érzem hogy elrontana bármit is.
neked is gratula így kicsit mindjárt más szintre emeli a mozi élmény, ugye?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
mettek
addikt
válasz Lacielvtárs #27679 üzenetére
Nálam is ilyen 2070 üzemel 2 hete. Krgyetlen milyen mélyre megy. Egy dolog viszont nem jó. Nálam is bemérésnél az összes ablak, ajtó olyan szinten rezonál 20-50hz kozott hogy sztem elrontja a bemérést. Kegyetlen cucc.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
-
Norbi 72
veterán
válasz Lacielvtárs #27659 üzenetére
Grat!
Lassan indulhat a proji-projekt!
-
atis1224
tag
Szasztok üdv mindenkinek kicsi segítséget szeretnék ... lenne nékem egy denon avr 1804 most be kötöttem az összes hang kimenetet pc -röl kenem optikán le kaptam a Ghost.in.the.Shell.2017. DD-EX.5.1 az erőlködő egyböl fel is ismeri szól a hátsó center is ami monó, 2 hangszoró ,,,, ( jó a hang kép ) arra lennék kiváncsi hogy , meg tudom oldani az analóg 7.1 et is de ugye az angol szóval minek lenne értelme inkább
hüvely mate 10 pro
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #27670 üzenetére
Atya Isten!! Hatalmas gratula...., már a látványától dobtam egy hátast...gyönyörű ahogy kinéz.. Jó szórakozást hozzá...
-
válasz spiky03 #27680 üzenetére
Nálam pedig brummogtak, mondjuk lehet nem ez a leg megfelelobb kifejezés arra amit eddig tapasztaltam.
De volt egy tipikus mély hang zuhogas, ami a régi reflexessel sokkal durvább volt, mint ezzel...Beni2360 : a régi eladó sorba megy majd...
Nem szubot cseréltem háromszor, hanem avrt"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Beni2360
félisten
válasz Lacielvtárs #27675 üzenetére
Gratula Lacus
Csak aztán óvatosan mert kirezegnek a tiplik a vályogfalból.
Mi lesz a régi sorsa?
Ez már a 3. szub csere az elmúlt fél évben ha jól kísérem pályafutásodat.[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz Lacielvtárs #27679 üzenetére
Az en Cantonom nem brummog.
Gratula amugy a szubhoz!
Akkormost mar vegre megpihernsdz es vegre hatradolve elvezed a rendszered?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
válasz zsoika #27671 üzenetére
Ezt hallanod kell
Ha a canton tetszett, ettől elalelsz
Es eltűnt a brummogos mely hang, minden 'zavaró' jelenség, a mély hang, 'belesimul' a mozi hangba, ott van amikor kell, de nincs semmi, SEMMI eddigi zavaró mély hang tartományban tapasztalt jelenségA többit a cikkben, nem akarok omlengeni, mert van akit itt zavar
Én hirtelen felindulásból azt mondom hogy a szub es a 'normális' mély hang itt kezdődik.
Szerintem a 'gyengébb' szubokra új szavat kell kitalalnihm15: köszönöm, igazad van
És ami mely hangot eddig hallottam, az valami más volt
Most leulok a sarokba es megvarom amig a szerveztem feldolgozza az adrenalint[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
tomyka74
senior tag
van a dobozába ilyen kis öntapadós kucifix!
bár még most szerelgetem össze fúrás előtt lássam,hogy mi van,de még nem jöttem rá ,hogy ezt hogy fogom forgásmentesre meghúzni mert most eléggé lazán lötyög minden felé. sztem ha meghúzom mint állat,hogy ne forogjon ott valami el fog hajolni. -
Uhhh urak, ez a bemeres nem volt semmi
Az összes csetresz, ablaküveg, kiderült mindjárt minden tud rezegni, rezolnani
No meg hogy a 'gyenge' rögzítésű itthon...[ Szerkesztve ]
-
tomyka74
senior tag
válasz zsoika #27656 üzenetére
nekem is ma reggel hozta a vogel 200-at a futár, bár én ugy terveztem,hogy nem "normálisan" szemből teszem rá hanem elfordítva 90 fokkal oldalról fogatom majd fel rá a sugárzót.
ha a megszokott normál doboz befogatás szerint használnám akkor nagyon előre kitartja a dobozt és akkor már az ülőpozíciómhoz képest ( mivel falhoz van tolva a kanapé ) ! szinte elém tartja.
de kiváncsi leszek rá mert így egy kicsivel a fejmagasságom fölé szeretném tenni, azt mondják úgy jobb térérzet van.
ugyhogy valamelyik nap fúrás faragás lesz.[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz Lacielvtárs #27665 üzenetére
"nem biztos hogy meg tudok pattani melohelyrol"
Nem baj..... egyedül is hallom a hangját, csak egy kulcs kellNem szabi függő a dolog...ráérek később is. Elég sok időm van ált. sima ," melós" héten is .
-
válasz Nemir Ombe #27669 üzenetére
Látod, látod, mindjárt magamra vettem, mert ez az 'ing' még jó volt rám
Csak viszonyításkent, bár te tudod mekkora
[kép]Cikk is lesz, az már tuti fix, majd egy hónapja nem fejlesztettem
[ Szerkesztve ]
-
Nemir Ombe
addikt
válasz Lacielvtárs #27667 üzenetére
Nem rád céloztam, hanem a lépcsőre, mert elég szűkös az ott nálad ....
.... és akár egy "cikket" is igazán megérdemelne az új sub ....
Hmm ....
-
válasz Nemir Ombe #27666 üzenetére
Na ez gonosz vot'
Én mondhatom hogy 'kövér' vagyok, de a te szadbol eliteloen hangzikMost kötöm be, a hangrol hamarosan nyilatkozom, de ami biztos eddig hogy ez A szub!!!
Ehhez képest a korabbiak csak szubocskak"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Nemir Ombe
addikt
válasz Lacielvtárs #27665 üzenetére
"A lépcsőn majdnem beszorultunk, amikor felhoztuk"
Ez nálad azért megeshet szőnyeg vagy sub nélkül is ....
.... én milyen a hangja a Canton után .... ?
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
válasz jaszy76 #27664 üzenetére
Igen, 2070.. Köszönöm
Zsoika, jöhetsz, csak sajna most nem biztos hogy meg tudok pattani melohelyrol, de megoldjuk.
Amúgy még be kell járatniMondjuk én képes vagyok egy két nap alatt bejaratni
Nemir Ombe, igen, a szőnyeg a lényeg
A lépcsőn majdnem beszorultunk, amikor felhoztuk[ Szerkesztve ]
-
jaszy76
aktív tag
válasz Lacielvtárs #27661 üzenetére
Picit lemaradtam a történésekről. 2070? Grat!
-
zsoika
addikt
A héten szabin vagyok! Lehet elugrok
-
Nemir Ombe
addikt
Új a szőnyeg .... vagy most mit kell nézni ....?
.... de már látom ....
Hmm ....
-
zsoika
addikt
"Szép nagy, fényes, " nem látjuk! Sajnálod tőlünk a látványt?Na
[ Szerkesztve ]
-
-
fehér_ember
addikt
válasz SPeti1984 #27625 üzenetére
Optikai kábellel kösd össze őket: Használati 62. oldal.
Gondolom azok spdif bemenetek az erősítő hátoldalán (nem találtam normálisabb fotót).
[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
Ma felhívott Papatyi Tibor(hazimozigyor.hu),mert nincs elég az inAkustik kábelből.Így abban egyeztünk meg,hogy a front center inakustik,a hátsók pedig Norstone 2,5 mm² lesz.
Ellenvélemény?Amúgy nagyon rendes,korrekt,és hozzáértő embert ismertem meg a személyében.
Ha minden igaz,holnap jön a szett.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz SPeti1984 #27625 üzenetére
"Egyenlőre RCA kábellel kötöttem őket össze (piros sárga fehér vezeték), de ilyenkor is a tv hangszórói szólnak nem pedig a hangfalak."
Nincs a TV-nek RCA hangkimenete. Amire csatlakoztattad a kábelt, az bemenet.A Jack kimenet vacak hangminőségű, nem javallott másra használni, kizárólag fej/fülhallgatóhoz, de csak beszélgetős műsorokhoz, híradóhoz. Próbáld ki, ha Neked megfelel, akkor minden rendben van. Ha nem tetszik, akkor kell egy optikai jelet analóggá alakító szerkezet: DAC.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ctrlaltdel13
őstag
-
Dorian
félisten
válasz ctrlaltdel13 #27652 üzenetére
Annyi problémát látok vele, hogy a 90kg/m3 erre nagyon sűrű, már a közép- de főleg a magas tartományban már inkább visszaverőként működik.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
ctrlaltdel13
őstag
Ha már ennél a témánál tartunk.
Én most csinálom a hátsó sarkokba a basszus elnyelőket.
Trapéz alakú lesz 2db/sarok egymás tetején.
Én azok közé tervezem berakni majd a háttereket. Így olyan mintha beépítve lenne,körbe 90kg/m3 airrock szigetelő nyelné az elsődleges reflexiós hangokat.
Vélemény? -
-
zsoika
addikt
Srácok! Agyament 5letem támadt a konzolos(fali hsz tartó) kapcsolatban!
Mi lenne ha a vogels vlb 200 tartóba egy 18-as bútorlapot fogatok és arra állítom kúp+alátéttel a sugárzót? Csinált már v.ki ilyet vagy túlgondoltam?! -
sinci01
aktív tag
-
greeen54
csendes tag
Sziasztok! Mennyit ér most kb egy denon avr-1911 használtan?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz #44416768 #27644 üzenetére
Szerintem a HS csak annyit jelöl, hogy szettben van, vagy "darabokban" .... de lehet, hogy a HS a fekete, de kapni külön is mert szétszedik a szettet .... vagy nem tudom .... .... de általában nem szokott lényegi különbség lenni, csak ráaggatnak valami hülye plusz nevet, amin aztán' lehet agyalni ....
Hmm ....
-
törölt tag
válasz Nemir Ombe #27643 üzenetére
És amelyik 5.0 szett, de HS jelzés nélküli az nem Homecinema Set?
-
SVLaller
senior tag
válasz #44416768 #27629 üzenetére
ott valami tuti el volt állítva, a spektor 6-nak van mélye, még egy kicsit talán túl sok is, ahogy a tesztben is le van írva. a magas sugárzója is nagyon jó, én anno amiatt vettem meg, nekem nagyon bejön, de persze ez egyéni.
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
törölt tag
válasz Nemir Ombe #27628 üzenetére
Ne értsd félre, valóban a hallgatási tapasztalataitokra van szükségem, ezt kérdeztem.
A Klipsch hangja tetszett, igen, de ezt csillapított szobában hallgattam meg.
Azonban abban a boltban (MM) a Spektornak se mélye, se magasa nem volt, olyan tompán szólt, hogy botrány. Középsz@r volt.
Ekkor dobra fel az eladó a Zensor centerét - hogy ni, ez klasszisokkal jobb - és tettük át a hangsúlyt a Zensor 5-re, másik erősítőn.
A kettőt nem ugyanazon hallgattuk, kivéve a centert.Még sosem volt "ekkora" frontom, se szettem összességében - HKTS 5-ről váltottam Klipsch Quintetre, és most már keveslem a részletet ebben a szettben, ami összességében azért számomra nagyon jó hangszóró összeállítás.
[ Szerkesztve ]
-
Nemir Ombe
addikt
válasz #44416768 #27621 üzenetére
Ha a Klipsch hangja tetszett, akkor valahol értem, hogy miért "ítéled" jobbnak a Zensor-t (de ezzel nem akarom egy kalap alá venni őket).... mindegyiknek "látványos" hangja van, de azért másként és hosszab távon nem biztos, hogy az a jobb választás .... de távol álljon tőlem, hogy bármire/bármiről is rá/lebeszéljelek, hallgasd meg amit tudsz és azt vedd ami neked a legjobban tetszik, mert az a lényeg, elvégre te fogod hallgatni....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
törölt tag
válasz Jegesmaci81 #27626 üzenetére
Elnézést kérek akkor a fórumtársaktól, valószínűleg az erősítő, ami a Spektort hajtotta, az volt elállítva.
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Van egy Panasonic TX-49ex600e tv-m és egy Thomson dpl 680 ht házimozi. Szeretném a tv adásokat a házimozi hangszóróin hallgatni nem pedig a tv hangszórón. Hogyan kellene összekötnöm a két eszközt, hogy azon szóljon? Egyenlőre RCA kábellel kötöttem őket össze (piros sárga fehér vezeték), de ilyenkor is a tv hangszórói szólnak nem pedig a hangfalak. Néztem a tv menüjében csak olyan lehetőséget találtam, hogy TV hangszóró, fejhallgató és kikapcsolás. Jól gondolom, hogy egy olyan kábel kellene aminek egyik vége fejhallgató jack dugó másik fele meg RCA amit a házimoziba dugok és a TV-nél pedig beállítom, hogy fejhallgatón szóljon a hang? Vagy van más tippetek?
Köszönöm előre is
-
xxxxxxxxx
tag
Sziasztok! Ugyan azon széria hangfalszettje van nekem és vettem még valamikor ezt a úgymond fali laposat.
Atmos sugároznak gondoltam. Eddig még nem került még felhelyezésre. Mert maga az 5.0 hoz is 32m kábelt vásároltam elég jelentős összeg lett így végül. Nem feltétlen kell ennyi, de így egészséges és korrekt. Aztán tegnap gondolatba ejtett mi lenne ha vennék hangfalvezetéket és felraknám a lapos sugárzásokat.
Akárhogy is számolom 8-9m kell ha nagyon csúnya módon akarom elvezetni. Ha kevésbé észrevehető módon pedig 12-13m kellene. Ugye ez 2X az már mindjárt 25-26m. Majdnem annyi mint maga az egész 5.0ás rendszer. Tehát még egy olcsóbb vezetékkel számolva is nem kis összeg. Valahogy nem gondoltam mi pénz kiépíteni ezt korrekt módon.
Am viszont kötöttem már be a hangfalat magassági (frontok feletti hangszóró nem tudom minek hívják magyarul) viszont a pontos elhelyezéshez nincs itthon elegendő vezeték. Majd meglepődtem Atmos tartalom esetén már az erősítő "Kiküldte" rá Atmos tartalmat. Gondoltam az se lehet rossz elhelyezés így gondolatba ejtett.
Mit gondoltok róla? Üdvözletem![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nemir Ombe #27620 üzenetére
Holnap lesz lehetőségem majdnem mind, az általad ajánlott szettet meghallgatni: Spektor, Zensor, Castle, Elac és talán a QA-t is. Nem a Mediaban. A Zensor centere sokkal precízebb volt, mint a Spektoré...
Az Elacról nagyon jókat írnak minden cikkben, csak sajnos ebben, az áltad ajánlottban nincs róla írás, meg arról sem, hogy milyen a filmekhez.
Nekem teszett a Klipsch nagy, álló frontja is (R-28f+R-25C+R-14S), de ahogy azt megbeszéltük itt már, ekkora helyiségbe totál felesleges ekkora - meg az erősítőhöz is. -
Nemir Ombe
addikt
válasz #44416768 #27617 üzenetére
A Zensor-t és a Spektor-t pl. a mai nap is hallottam egymás mellett/után, de nem tudnám azt mondani, hogy a Zensor jobb lenne, sőt .... de viszont egyértelműen szebb .... .... a szettekhez rakott centerek ebben a katagóriában kb. ugyanazt tudják produkálni, max. méretben/kinézetben térnek el (bár itt kivétel lehet a Castle nagyobbik centere, ami már a "nem rossz" kategóriába tartozik szerintem).... de hasonló árban a korábbiakon kívül van még pl. Q Acoustics és Canton GLE szett is, ami megérhet egy meghallgatást, de ha jót akarsz, akkor ne egy MM-ban hallgatózz....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
mr.dana
aktív tag
válasz VoidXs #27613 üzenetére
jó hát nagyjából megvan ... szal úgy néz ki hogy a flac -ok nem mennek - az mp3 ak mennek - tehát ezek szerint a flac-okat "nem viszi"
csak ez vert át , hogy a flac-oknál is kiírta a számcímet - mint írtam- csak hang nem volt ..
mondjuk kipróbálhattam volna - másik számokkal is - de franc se gondolt erre - ill ezek szerint pont flac-okkal próbáltam mindig - ami nem csoda mert abból van több - nem sok mp3 -am van - na mindegy - legalább nincs hiba - már kezdtem megijedni ..
( gondolom az normális hogy a flac-okat nem viszi ? - már persze sajnos )és köszi !
-
törölt tag
válasz Nemir Ombe #27616 üzenetére
A Spektor 6 5.0 jóval olcsóbb a beszerzési helyemen, de most a hétvégén az egyik MM-ban meghallgattam, de nem igazán estem hanyatt tőle, főleg a centertől nem. A Zensor 5 jobbnak tűnt, drágább is volt.
Lehet, hogy a Spektor erősítője nem volt jól beállítva...[ Szerkesztve ]
-
Nemir Ombe
addikt
válasz #44416768 #27614 üzenetére
A Knight a korábbi akciós árakon volt igazán kiemelkedő vétel .... bár így sem rossz, de ebben az árban (vagy kicsi lejjebb is) már egy pl. Elac Debut (B6+B5+C) vagy egy Elipson Prestige (8B+6B+11C) is alternativa lehet állványosban .... de a Dali Spekor 5.0 szett is erősen megfontolandó ebben a mezőnyben a jelenlegi áráért ....
Hmm ....
-
törölt tag
A Castle Knight 2 5.0 szett (CK2+C2+CK1), 250eFt körüli árban ajánlott 18nm nappaliba, leginkább mozihoz?
Mélynyomóm van, Denon 1300-ashoz.
Esetleg alternatíva?[ Szerkesztve ]
-
mr.dana
aktív tag
nem találtam másik topicot - így itt kérdezném meg hátha tudja vki ...
szal Yamaha házimozi erősítőn mi lehet a gond , hogy a PC ről nem játssza a zenéket ... ??
YAMAHA RX-A810
net rádiók mennek tehát kapcsolat jó .. sőt még a számcímeket is kiírja az erősítő dísplayen ..
ps4 is játssza szintén hálózatról, szal nem értem .. -
I'am Dony
őstag
válasz Gigi01 #27608 üzenetére
Jót kacagtam... meg ne bántódj!
Nem a netes felületen rendelsz ilyenkor, hanem az ajánlatot adó levélre válaszolva rendelsz. Üzlete válogatja h küldenek e összefoglaló számlát. Külföldről mindig és küldik a sz számot is amire utalni kell. Pont most intézem kintről így az új subot.[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
Kértem egyedi árajánlatot,kaptam is.Ha megrendelem,honnan tudják,hogy nekem olcsóbban kell adni?Más vásárolt már így?
-
Beni2360
félisten
válasz I'am Dony #27594 üzenetére
Ok, köszi.
Most a frontok 80 Hz a center 70Hz vannak a miki beállításával. A távolságot meg lemértem és arra állítottam, de most már sejtem, hogy ez nem volt a helyes megoldás. Smallon van.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
dave118
senior tag
válasz Sántha Lajos #27602 üzenetére
Magnat ... ahogy a másik topikban is írták. Mennyi a keret? Miért csak ez a két lehetőség van?
... Ami ami, az az.
-
Beni2360
félisten
Köszi a válaszodat majd jövő héten megcsinálom.
A lambéria okfejtést érteném ha a bal oldalival hsz volna a szitu mert az van a sarokba a jobb oldalinál csak hátul 70 cm-re van lambéria az elejétől számítva. De ez már sajna így marad. Ha lesz egyszer kedvem letakarom és úgy is meghallgatom és csinálok egy mérést.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
MAXIMIZE
tag
Sziasztok, 4k-s filmek lejátszásához elég egy Intel I3 6100-s (Intel HD Graphics 530)?
-
Sántha Lajos
tag
Hello. Tanácsot szeretnék kérni , álló hanfgal ügyben . van egy Yamaha erősítőm ,centerem , két hátsó hangfalam ,MNC Penta mélynyomóm , és egy Magnat Victory 800-as állóhangfalaim , ezeket cselném le valami komolyabbra .
két hangfalpárt néztem ki , ebben szeretnék tanácsot kérni melyik lehet a jobb ?JBL Arena 180
magnat monitor supreme 2002
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- E-book olvasók
- SSD kibeszélő
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten