Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz oettinger01 #53460 üzenetére
Rögtön tudni fogod, hogy nem eredeti. A súlya, tapintása és a hangja alapján.
Menj el egy műszaki áruházba és nézd meg milyen az eredeti. -
Formaster
addikt
válasz oettinger01 #45873 üzenetére
Elvileg mennie kellene. Esetleg nézd meg másik portban, illetve nem tudom a képernyő felbontás amit használsz a másodlagos megjelenítőnek, azt támogatja-e az AVR.
-
Formaster
addikt
válasz oettinger01 #45809 üzenetére
A bemenet a bemeneten és a kimenet a kimeneten van biztosan? Minap pont így jártam, mellédugtam a kimenetet.
-
Ragadozó
Ármester
válasz oettinger01 #25198 üzenetére
Az egy nagyon jó erősítő, 3D nincs, de nagyon jó mozit csinál.
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
Nemir Ombe
addikt
válasz oettinger01 #25188 üzenetére
Nem tudom mennyit szánsz AVR-re, de a határon túlról és házhozszállítva 100e Ft alatt simán kijön pl. egy Pio 832/932, Yamaha 581 vagy Marantz 1506 .... én lehet inkább hagynám a hazai használtpiacot ilyen árak mellett ....
Hmm ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz oettinger01 #25185 üzenetére
Szerintem azt leírhatnád, hogy a TV-ről vagy külső MP-ről menne a lejátszás, mert az 1. esetben tök felesleges a "4K-s AVR" .... de akár a 2. esetben is (mint feletted írták) .... az 5xx-es Pio árán meg már általában 9xx-et kapni, ami azért jobb ....
Hmm ....
-
zsoika
addikt
válasz oettinger01 #25180 üzenetére
Hangban jobb (szebben szól szerintem) a Pio, de mivel nem tudja átengedni a 4K-t így nem lenne kép.
Meg lehet oldani egy hdmi splitter-el, ami egy bemeneti HDMI-ből, 2db HDMI kimenetet csinál(elosztó), így az egyiket a TV-be a másikat meg az AVR-be dugod. Mindkettőn megy a kép+hang, de az erősítő csak a hangot fogja levenni róla.[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz oettinger01 #25177 üzenetére
Hangban nem, de egyébként igen . szerintem
Igazából meg kéne hallgatni mindkettővel és akkor tudnál jól dönteni.[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz oettinger01 #25174 üzenetére
Szia!
A 2113-nak a VSX-922 a "párja", de az sem 4K-s (ha jól tudom) ...a 919-es az régebbi.
A Denon 2013-as szériája nem eltalált...hangkarakterben.Ja....és annyiban érezhető probléma, hogy nem lesz kép
Meg lehet oldani egy hdmi splitter-el.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest