Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baritone
tag
Köszönöm a tippeket. Már csak egy kérdés. Van Y kábel és sima rca-rca. Mi a különbség?
-
Baritone
tag
Sziasztok!
Ehhez a mélynyomóhoz milyen kábelt javasoltok a szubláda és az avr összekötéséhez? Nincsenek nagy elvárásaim, nem kell 20e Ft-os kábel, de egy megbízható jó érték arányúra gondoltam pl.: inakustik star.
Ugye jól tudom, hogy ezt egy szub kábellel kell csak összekötni? -
Baritone
tag
válasz nimfas #25980 üzenetére
Én is tőlük rendeltem. 14 EUR volt a szállítási díj, paypal pénzküldéssel (nem paypallos fizetés), és 3 nap múlva nálam volt a cucc. Gyorsak, több visszaigazoló emailt küldenek a rendelést követéséről. Én meglepődtem a gyorsaságon, precizitáson. Német és angol nyelvű email is érkezett.
DHL + MPL, és úgy be volt csomagolva, hogy semmi ne ártott volna neki, valamint a postát mondta, hogy örült neki, hogy végre megszabadult tőle, mert úgy kellett rá vigyázni, mint a hímestojásra. Vsz. rátettek egy irgalmatlan értékbiztosítást, ami a postának igencsak fájt volna, ha valami történik a cuccal -
Baritone
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ami témába is vág, meg nem is.Kialakult a "géppark" így az lenne a kérdésem, hogy mit mivel érdemes összekötni?
Sony ex80 széria uhd 4K tv
Pioneer Vsx932 7.2
Canton movie 265
Ps4 (sima és nem pro)
Upc hd beltéri egységTV műsort nemigen szoktunk nézni, főleg HBO Go, HBO On demand, Netflis és egyéb stream, valamint hdd-ről letöltött tartalom.
Ps4-en nem szoktam online játszani.
A 4k-t nem azért vettem mert sok lenne a 4k tartalom, bár a netflixen van. Természetesen a hangcuccot mindenre szeretném rákötniArra gondoltam, hogy a tv menne netkábelen, ps 4 wifin. De hogy legyen a kötési sorrend?
Tudtok ebben segíteni? -
Baritone
tag
válasz Steady74 #25251 üzenetére
igen megrendeltem. Még paypallal fizetve, 14 eur szállítási díjjal is 100.000 Ft-val olcsóbban rendeltem meg, mint amennyiért itthon megkaptam volna, a legolcsóbb helyeket nézve. elégedett vagyok, szerintem jó üzletet kötöttem. Ja és délelőtt intéztem a fizetést, és már megkaptam az emailt, hogy DHL-nél van a csomag.
-
Baritone
tag
válasz Nemir Ombe #25228 üzenetére
köszönöm a tippet. meg is rendeltem
-
-
Baritone
tag
válasz zsoika #25222 üzenetére
Igen nagyon meglepett ez a német oldal. a linkelt avr + szett 100.000 Ft-val olcsóbb ott szállítási díjjal, paypal felárral, mintha itthon venném meg.
Azt nem tudom, hogy ez a két linkelt cucc valami napi akció vagy ennek ennyi az ára kint, mert nem láttam infpt róla. Igazából február körül lenne esedékes a rendelés, de ha ez most valamilyen napi akció, akkor megvenném most. -
Baritone
tag
válasz Nemir Ombe #25200 üzenetére
Jobban szereted a Canton hangzását vagy minőségét? Mi a lényegi különbség - nem hangzás izlés - a HK és Canton között, mert olyan nagy eltérést én a paraméterekben nem fedeztem fel.
Azért durva, hogy a linkelt német oldalon ennyivel olcsóbban meg lehet venni. Vettél már innen valamit? Egyedül az esetleges garanciáztatás miatt tartok a külföldi rendeléstől. -
Baritone
tag
Kicsit átértékeltem a dolgokat, és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy mi lenne az optimális rendszer?
Szóval a nappali mérete 45 nm, falfülkés tv és 5.1 hangfal hely kialakítás, falban vezetett kábelezéssel. A centernek és a frontoknak is fülke lett kialakítva. Fülkék miatt az álló frontok kizárva.
Beláttam, hogy ezt nem lehet 200.000 Ft-ból valódi élményt adó módon megvalósítani.
Amire használnám: mozizás letöltött tartalommal , sorozatok streamelve Ps konzolon keresztül, Ps4 játék, zenehallgatás (alkalmanként komolyzene is, de az főleg Mezzo Tv-n),
Szóval ki milyen eszközöket ajánl ehhez (erősítő, hangfal, sub, kábelek) úgy, hogy az ár/érték arány a szempont?
Nem sajnálom rá a pénzt, de nem akarok millió közelébe menni. -
Baritone
tag
Szerintetek az jó megoldás, ha 5db Dali Lektor Lcr hangfalból áll egy 5.0-ás szett?
-
Baritone
tag
válasz Nemir Ombe #23696 üzenetére
Tisztában vagyok, hogy mit jelent a fórum fogalma. Türelem is volt, hiszen kb. egy hete tettem fel a kérdést, és azóta sem kaptam választ.
-
Baritone
tag
válasz Lacielvtárs #23687 üzenetére
Anno a Szovjetunióban amikor beállt a csend, arra azt mondták "Valahol rendőr született"
Nem bántasz meg, mert nem ismerlek és te sem ismersz engem, így nem tudhatod, hogy mennyire vagyok okos és bölcs, és ezt én sem tudom rólad.
De
Ha valaki tanácsot kér, akkor ne csenddel töltsétek ki a fórumot, hanem szóljatok hozzá, hogy bocs de nem tudunk segíteni, mert ez ízlés dolga stb., stb.Intelligens ember nem tud mindent, intelligens ember kérdez.
-
Baritone
tag
válasz MasterMark #23683 üzenetére
"Házimozi belépő szinten
Ez a topik kezdő házimozisoknak nyújt segítséget, illetve belépő rendszerekkel foglalkozik."Lásd fent!
-
Baritone
tag
válasz T_Stark #23678 üzenetére
Nem vagy egyedül ezzel.
Úgy tűnik ez a fórum mégsem azért van, hogy segítséget nyújtson olyan embereknek, akik tanácsot kérnek. Ez egy chat szoba, ahol sokan jól szórakoznak.
Soha nem kaptam választ a kérdésemre én sem. Illetve privátban írt nekem valaki egy alkalommal, de ő is csak azért, mert volt egy eladó erősítője, és javasolta, hogy vegyem meg azt, mert az jó lesz nekem.
Eléggé csalódott vagyok.
Erre a bejegyzésre vajon fognak reagálni? Mert eddig ezt senki sem tette meg. -
Baritone
tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi:
ERősítő
TV
És két hangfalszetten filózok:
Denon
HarmanVagy van ennél jobb hangfal hasonló kategóriában? Fontos, hogy polc hangfal legyen, mert a falban van helye.
Ehhez kötnék még egy ps4 konzolt, illetve lehet, hogy egy pc-t is filmnézés céljából.
Árban jó lenne a 200.000 Ft magasságába maradni hangfalak és erősítő tekintetében. A legjobb ár/érték arány elérése a cél ebben az árkategóriában.
-
Baritone
tag
Jó estét Mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy a meglévő Magnat 144-1081 + 144-130 hangfalaimhoz milyen erősítőt vegyek?
Ezek a hangfalak nem mai csirkék, de még mindig nagyon szépen szólnak, mert mozizáson kívül nem használtam másra. Érdemes ezeket megtartanom? Elégedett vagyok vele, csak a fontok méretileg nagyok.
Mozizásra, zenehallgatásra és ps4 játékra használnám.
Eddig Kenwood krf-v4550d erősítőm volt, de újítanék, mert minőségileg még mindig jó, de eljárt felette az idő.És még abban is kérném a segítségeteket, hogy ezt hogyan érdemes összekötni?
Amik a rendszer részeit illeti:4k Lg tv (vásárlás alatt)
Set top box (UPC) HD beltéri HDMI kimenettel
Ps4 (ebbe menne a net kábel) nem pro, csak sima slim
PC (csak torrent, böngészés, filmnézés, stream) mini HDMI kimenet a vga-n
Erősítő
HangfalakKöszönöm, ha válaszoltok!
B.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest