Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
Hát én köszönöm szépen azoknak akik segítettek.A hangfalszett a Jamo után,hát nem rosszabb.Bár biztos,a Pio itt is módosított volna az összképen.
A Pio LX50,háát,kib@szott jó,szép,stb..
Én is,mint írtam bf-es áron kaptam,annyiért simán ajánlom mindenkinek.(hkts16)
Ha lesz fölös zsé cserére,és igény,az erősítő szerintem még marad egy ideig.
Még valami magyarszerű használatit keresek az erősítőhöz,mert csak holland van,ami nekem hottentotta.[ Szerkesztve ]
-
jeffreybboy
tag
Szias
Sony STR-DH520 erősítőről mit lehet tudni ? Denon Avr 1603-asom váltaná.
Egyedül az idő a barátom.
-
Beni2360
félisten
válasz Gabesz87 #24291 üzenetére
OK, utána néztem és a 1.4a valóban kevés. Sorry
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
válasz arcitec #24296 üzenetére
Az otthoniak köszönik, jól vannak
Igen, egysegesiteni szeretnék és utána mar tenyleg meg akarok állni, mert utana már az ar/érték a javulást illetően, már egy nagyobb, és jelentősen többe kerülne az előre vagy előrébb lépés...
2 szubot javasolsz?
Nekem néha még ez az egy is sok"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
arcitec
addikt
válasz Jegesmaci81 #24295 üzenetére
Az a nagyon nagy baj , hogy itt nálunk folyton ez az ár érték bogarászás folyik és nem értem a TE összevetésed sem igazán mert a Zensor az egy belépő szint, mozin halottam jó volt ... De az Opticon.hoz hangban nem hasonlítanám , mivel más kategória. Tök mindegy mennyibe kerül. Olvass nyugati oldalakat sok sok van belőlük, mondhatni 10-20 is találni ott mit írnak nem csak az Opticon-ról hanem szinte az össz fellelhető hangdobozokról. Más hangvétel, más megközelítés, értékelés és az ár az max a végén(hát az ára az ennyi , ha valakinek kell) és nem az alapján van megítélve elsősorban. BBéci Ő már csak HIGH-END fertőzött nem tud mit tenni, értem én a hozzáállását.
ELACielvtárs : Nyilván most már egészítsd ki 5.0.-ra sőt inkább 5.2.2 -re kellene és állj meg. Az otthoniak ..?[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Jegesmaci81
aktív tag
Mi a baj az Opticonnal? Szerintem nagyon jók csak nagyon túl vannak árazva. Nem jobb a Zensornál annyival mint amennyivel drágább. A spektor meg pont az ellenkezője. Akartak egy belépőszint alatti olcsó terméket ami túl jól sikerült. Fáj kimondani de szerintem ár/értéket tekintve a zensor jobb választás az Opticonnnál és a Spektor jobb választás a Zensornál. Mindezt úgy, hogy a Spektor és az Opticon között az árából ítélve fényéveknek kellene lenni. Ez meg is mutatkozik de kizárólag anyagválasztásban és összerakás minőségében.
-
válasz arcitec #24293 üzenetére
Igen, igaz, en amikor cserélek valamit, mindig megfogadom hogy megallok es megpihenek, es mindig bűnözök.
Olyan vagyok mint a fogyókúrázo ember, majd holnaptól
Mellesleg most a cc261el szemezek[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
arcitec
addikt
válasz Lacielvtárs #24292 üzenetére
Higgyed el nem nagyon érdekel sem az az Elac sem más.. - van más hobbim is .. és helye az anyagiaknak .
Nekem ez a hangzás jött be és tudatos volt a választás.... és sokan teszik még ezt ...
Na ja a Rubicont ellenben meg fogom majd egyszer hallgatni. Mindig van job és jobb, meg kell tudni állni valahol, de néked magyarázzam ezt?
U.I : BBécivel csak az baj, hogy hozzá van szokva tetőhöz és ha valaki ezen cuccok közt mozog, már nem tud,csak azokból kiindulni...[ Szerkesztve ]
-
válasz arcitec #24290 üzenetére
Bezzeg, hallanád az fs 267et
Amúgy attól hogy en utálom a tokfozeleket, más viszont szereti, még lehet racionális a véleményem, max szubjektíven racionális
Bocsi, nem tudtam kihagyni, és nem serteskent irom
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Gabesz87
veterán
válasz Beni2360 #24286 üzenetére
Igen tudom, de ez gyakorlatilag nem 4K-s splitter. Ha jól emlékszem, azt mondtad, nincs 4K TV-d, akkor honnan tudod, hogy valóban viszi-e az UHD-t UHD felbontásban? Meg a HDMI is "csak" 1.4. Jó, mondjuk a gyakorlatban egy letöltött filmnél nem tudom, ez mikor, milyen esetben ütközik ki, ha kiütközik egyáltalán. Szóval köszi még egyszer az ajánlást, de inkább olyat vennék, ami ténylegesen tudja ezeket leírás szerint is.
-
arcitec
addikt
Igen mert jók, egyáltalán gondolom hogy felsőkategóriás cucc , csak egyszerűen jónak tartom. Szeretek a racionalitások talaján maradni. Abban abszolút igazad van, hogy nem a tető amit fel lehetne szerelni- mármint a Magnat IC62-, de ellenben akkor már kíváncsi leszek, hogy saját költségen(hangsúlyozom, saját költségen) mit fogsz "feltelepíteni", mert tudom előbb utóbb eljutsz oda is...
[ Szerkesztve ]
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Onkyo HT-R548 erősítőm és azt csinálja, hogy összes eszköz abba van bedugva majd az erősítőből. megy ki a tv-re hdmi-n. Hiba jelentség pedig, hol van kép hol nincs hang az van. 2012-ben lett vásárolva ez a készülék. Gyári hibás onkyoba belel futottam? (HDMI board hiba)?
Megoldás mi lehet erre? Lehet javítani vagy kuka?
Köszönöm a segítségeket!
Üdv SRicsi
[ Szerkesztve ]
Üdv SRicsi
-
BBéci
legenda
válasz arcitec #24287 üzenetére
Az a terem, amelyikben Magnat hangsugárzók vannak felszerelve, az olyan messze van a profitól, mint Makó Jeruzsálemtől.
Nem kötelező hinni nekem, a véleményem pontosan annyira szubjektív, mint bárki másé. A jelek szerint képtelen vagy megemészteni, hogy negatívan nyilatkoztam az OPTICON hangdobozokról. Úgy véded a saját cuccaidat, mint egy anyatigris.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
arcitec
addikt
Pontosabban? Mert ez így ...... Profi bemutató termekben pl Magnat IC62 van, nem is egy helyen ... Ha azt akarod kihozni , hogy a jobbnál is van jobb nyilván igazad lehet ... Ne haragudj de TE itt mondtál már sokszor homlok egyenest ellenkezőt is , egyéb sok mindenben... úgy hogy ÉN neked nem nagyon hiszek .. És nekem ez így jó .. Meg egyébként is , az van ami van , megfelelő színvonalat képviselve és nem vagyok hajlandó , sem több kábelre, sem több ilyen olyan komponensre,vasra, vagy akármire költeni a közeljövőben .. . ( Ilyenekre gondoltam, hogy ne legyen sértődés )
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Gabesz87 #24284 üzenetére
Amit már ajánlottam, ami nekem is van nem jó.
és még egy fontos feltétel: HDMI pass through megőrzése. Az erősítő jelenleg szuperül viszi a STB-ot kikapcsolt állapotban is. Nálam ez is működik.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Gabesz87
veterán
Kicsit lentebbi kérdésemre valaki?
-
BBéci
legenda
válasz arcitec #24280 üzenetére
Olcsó Magnatokkal csak rossz tapasztalatokat szereztem, a drágábbaknak meg olyan konkurensei vannak, amik ellen nem rúgnak labdába.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Norbi 72
veterán
válasz jeffreybboy #24251 üzenetére
Kisebb szobába jó lehet.
-
arcitec
addikt
válasz Mannster #24277 üzenetére
A Dali jó minőség, de én nem ezt a fajtát választanám, hanem a plafonra felépíthető beépíthető hangszórót, aminek dobozt is kell gyártani és vagy álmennyezetbe építendőt. Én most ezt venném van doboza is: [link] [link]
Vagy ha a fenti drága : Pl Magnat ICP 62 - német minőség és valóban az is [link]
Nekem IC 62 régebbi típus van mint a 82(amit még lehet kapni), teljesen jó ... és feléből mint a Dali, igaz az minőségi, amit nem adnak soha olcsón ... "max jó árasítva" - jó 2 éve még nem volt a Dalinak, de léteznek más márkától is hasonló termékek ..[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz pinder #24276 üzenetére
Szia! Ha a hangminőségre gondolsz "mennyire számít a hangfal mérete?" ennél a kérdésnél , akkor jól látod...nem a méret a lényeg. A nagyobb ,de rosszabb minőségű "nagy " álló dobozokkal csak több fát kapsz.
Egyébként a hsz mérete is lényeg, mert az határozza meg a vágást....hiszen fizikai korlátai vannak a kisebb hsz-nak. -
Mannster
csendes tag
válasz arcitec #24275 üzenetére
Szóval legyen a nevében atmos.
http://www.denonmarkabolt.hu/hu/MM/Markak/DALI/ALTECO/ALTECO_C-1
Az Onkyo nagyon belépő kategória? Nagyon nem értek a hangfalakhoz, milyen paramétereket érdemes nézni?
[ Szerkesztve ]
-
pinder
csendes újonc
Üdv
Lehet hülye kérdés, de mennyire számít a hangfal mérete? Hkts 16 vásárláson gondolkodom, ami a kép alapján kisebb méretűnek tűnik, és ilyen árban van jóval nagyobb "dobozokból" álló szett is. Vagy itt nem a méret a lényeg? -
arcitec
addikt
válasz Mannster #24268 üzenetére
"ezek helyettesíthetők megfelelő szögben felfelé sugárzó hangszórókkal" a helyedben ezt felejteném, ha nem a "plafonra" akarod/tudod elhelyezni. Pénzkidobás, amikor a plafonra is hasonló áron lehet - no kicsit többért ha komplett szépen akarod, de akkor is.... vagy a jó megoldás, vagy semmi ..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Audioquest type 2-es kábellel van valakinek tapasztalata? Középkategóriába megfelelő lehet?
-
sinci01
aktív tag
JBL 250P milyen vételnek tűnne? Igaz nyitott, de hátha jó. Valaki ismeri?
-
Gabesz87
veterán
Tudnátok nekem valami jó kis HDMI splittert ajánlani (nem aranyárban), akár külföldről, ami kb. mindent tud? Az erősítőből érkező kábelt dugnám be, hogy a TV és a projek is használható legyen (mármint nem egy időben, a cél, hogy ne kelljen ki-be húzogatni, cserélgetni). 4k 60Hz, HDR, 3D, HD hangok akadály mentes lejátszása, és még egy fontos feltétel: HDMI pass through megőrzése. Az erősítő jelenleg szuperül viszi a STB-ot kikapcsolt állapotban is. Nem szeretném, ha ez egy splitter miatt borulna. Láttam itt aprón egy Aten VS184A típusút, de kicsit tartok tőle, mert a 4K csak 30 Hz-es 4:4:4-es mintavételeznél (bár nem igazán tudom, ennek van-e valami hátránya), a HDCP 1.1-es, és nem vagyok biztos a HDMI verziójában sem. A saját honlapján nem láttam erre vonatkozó infót, lejatszo.hu-n kapható, ott 2.0-t írnak. Szóval kicsit tartok tőle.
Ha jól sejtem ,valami ILYESMI kéne, csak min. fele ennyiért[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Mannster #24268 üzenetére
Azt se 7.1-nek hívják, hanem 5.1.2-nek. Igazából nem hivatalos megnevezés, csak miután a Dolby elkezdte így hívni, de-facto ez lett mindenhol (kivéve 11.2, 13.2, és 22.2).
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Mannster
csendes tag
"Házimoziban az Atmos legfontosabb újdonsága a 2 vagy 4 db plafonhangszóró, más néven magassági csatorna, ezek helyettesíthetők megfelelő szögben felfelé sugárzó hangszórókkal"
Összevontam a plafonhangszórót és a magassági csatornát, elnézést.Az 5.1 részét még nem akarom cserélni (anyagi okokból) csak a 2 db plafonhangszóró kellene első körben.
-
-
Mannster
csendes tag
válasz dave118 #24257 üzenetére
Sziasztok, elkezdetem frissíteni a házimozimat, az avr-t lecseréltem egy Denon 1300-asra és mielött lecserélem a régi 5.1-et (pioneer sh-309v szett + sw90s sub) vennék 2 magassági hangalat a 7.1-hez Mit javasoltok hátha lesz valami akciós a fekete napokon? Elég belépőszint, ha jól értettem nem kell atmos kompatibilisnek lennie ha a hátára állítjuk? Vagy valamit félreértettem...
-
sixpak
nagyúr
Ez nem zárt....de az ár jó.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Tombi
őstag
Egy jó zárt sub ajánlat lenne a megfelelő
-
sinci01
aktív tag
Egy jó sub BF ajánlat engem is érdekelne.
-
BBéci
legenda
válasz qpakcovboy #24256 üzenetére
Ne feledkezz el a szubládáról, anélkül nincs házimozi!
-
Tombi
őstag
válasz qpakcovboy #24255 üzenetére
ilyenben én is benne lennék avr hiányom van!
+1 -
sinci01
aktív tag
válasz qpakcovboy #24247 üzenetére
EZ most egy nagyon jó ajánlat. Még ha eladod az AVR-t bontatlanul, jutányos áron, akkor meg pláne.
-
Hubba12
senior tag
Sziasztok vettem egy hangprojektort. Azt szeretném ha a gépem hangját az adná. Van az alaplapomon jack dugo és optika dugo is melyik lenne jobb a kettő közül? előre is köszi. (GIGABYTE X299 AORUS Gaming 9) az alaplap.
Csak az ASUS!
-
jeffreybboy
tag
Pioneer VSX 531 mi a véleményetek ?????
-
-
myckie2
őstag
Hát ez így elég gyenge, hogy minden üzletben ugyan azok a dolgok vannak leakciózva. Klipsch Friday tömören röviden...
-
qpakcovboy
őstag
Inkább használtan veszek egy Dali spektort, ha lesz ilyen... a teszteken sokkal jobban szerették mint a jamot.
-
dugesz77
őstag
Netdepo is elkezdte csepegtetni a BF árakat.
-
BBéci
legenda
válasz #09634560 #24242 üzenetére
Még mindig Acoustic.
Öregségedre megjavult a látásod? Nincs az avatáron szemüveg.(#24243) qpakcovboy
Azért javasolják, mert ugyanaz a hazai importőre mindkettőnek.
Egyébként nem rossz párosítás.[ Szerkesztve ]
-
dave118
senior tag
válasz qpakcovboy #24243 üzenetére
Használt nem játszik? 130-at sem szívesen adnék azért a Jamo-ért, ennyi pénzből viszont már lehet találni korrekt ajánlatokat a használt piacon.
... Ami ami, az az.
-
törölt tag
válasz qpakcovboy #24241 üzenetére
Én megnéznék mellé egy Boston audiot is.
-
qpakcovboy
őstag
Fekete péntek alkalmából kínálják 130-ért a JAMO s 626-ot. Belépő szintű hangfalnak úgy látom elmegy, főleg egy aktív sub-al kiegészítve.
Denon 1300-al hallgatnám[ Szerkesztve ]
-
Quent1n
senior tag
válasz zsoika #24235 üzenetére
Nekem nem szempont annyira, mert sztereo zenére ott a Pana PMX70 abban van BT és (nyilván kategóriájának megfelelően) de szerintem elég szépen szól, plusz van egy JBL Flip 4 is ha mobilzenére van szükség Ha nagyon erősítőre akarnám kötni akkor a kábeles (jack-rcax2) megoldással sincs különösebb bajom.
Azt látom, hogy a Pioba komolyabb kábelcsatlakozók vannak plusz LAN, de azon túl olyan sok difit nem látok köztük, viszont árba meg a 25 ezer forint nem kevés, nyilván a használtra meg nincs garancia de hát csak nem olyan vackok ezek, hogy emiatt nagyon remegni kelljen.
Update: HTKS16 emagnál csak 75k, szóval ott most a legolcsóbb, csak én tőlük elvi okok miatt nem vásárolok.
[ Szerkesztve ]
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
Tombi
őstag
-
zsoika
addikt
válasz Quent1n #24234 üzenetére
Nem tudom ...pion még nem volt ,de abban nincs bluetooth ha jól látom és úgy emlékszem hogy feltétel volt. Viszont én azért szeretem a használt cuccokat mert ha nem tetszik bukó nélkül el lehet adni(persze csak ha jó áron veszed)....mondjuk az online újtól meg elállhatsz.
-
Quent1n
senior tag
válasz szasanyi #24231 üzenetére
Olyannyira nem, hogy már magamévá is tettem egyet Persze email még nem jött de azt mondták foglalva. Extremaudio-n is ennyi lesz majd jövő héten amúgy.
Lehet kicsit túl lesz méretezve a helyhez de hát az legyen a legkisebb gond, most olcsóbb mint a htks9 akkor meg már inkább ez.
Már csak erősítő kell hozzá, most azon filózok, hogy használtan lecsapjak itt a HA-n a Pioneer VSX-529-re (65k) vagy legyen a Denon AVR-X540 (90k) újonnan. Ezzel kapcsolatba valami tipp?
(#24227) sinci01: Köszi, ezzel ki is lőtted a listámból úgy kb. végleg, mert eddig se volt meggyőző, csak gondoltam hátha valakinek van két szava róla.
(#24230) zsoika: A Denon a Pio-t is ütné?
-
SzlobiG
félisten
Sziasztok.
Klipsch R-8SW automatikusan be illetve kikapcsol? Nem jött le nekem a leírásból, hogy tudja-e, viszont most akcióba nagyon jó áron adják.
-
Uraim, egy kis kábel téma. Már megint, vagy még mindig
Méghozzá táp kábel téma
Napok óta tesztelem, próbálgatom a táp kábel "áldásos hatását", és annyit azért megjegyeznék a lap szélén, hogy oké hogy jobb, szebb, tartalmasabb a hang amit kapok, viszont ahogy a jobb minőségű hang elkerült, azért a rosszabb audió forrás minősége is sokkal jobban, zavaróbb módon előkerül.
Pl egy rossz minőségű mp3, és akkor említsem meg a youtube-ot is,utóbbiból elég ritkán hallgatok bármit is, de jó azt tudni hogy a rendszer még a "rossz" minőségű hangot is "fokozva adja ám ki magából" a "minőségibb" kiegészítőknek köszönhető.
Ez egyértelmű a haladóba, azért is írom ide, hogy legyen egy kis lelki megnyugvás a belépő szinten
Tegnapi tapasztalatom az volt, hogy, igaz sok fél kedvenc sorozat megy nálam a háttérben, ilyen pl, a Jim szerint a világ, és annak a tv adásból rögzített szinkron hangja, számomra "elviselhetetlen" lett az új tápkábellel.
A gyári hangképek között keresgéltem melyik az ahol hallgatható, pedig mindig az eredeti forrást hallgatom, soha nem használok hangzás javítókat.
Majd vissza dugtam a gyári kábelt és megszűnt ez a jelenség.
Szóval egyértelműen kijelenthetem hogy nem placebo amikor írtam a napokban, mert ha a minőségi forrásra is tud hatást gyakorolni a minőségibb tápkábel, ugyanígy a rosszabb minőségű forrás hang hiányosságait is kellemetlen módon "fel tudja erősíteni".Gondoltam megosztom veletek ezen tapasztalatom, ne csak mindig az legyen hogy, nálam "kolbászból van a kerítés"
[ Szerkesztve ]
-
sinci01
aktív tag
Az audiomekka webáruháza nem bírja a black friday-t, nem lehet megnyitni! Mintha ismerős lenne a helyzet...
-
Quent1n
senior tag
Sziasztok!
Genius SW5.1-et váltó házimozi szettet keresnék, szigorúan belépő szinten. Sztereo (CD) zenére van egy Pana PMX70, azzal meg vagyok elégedve, így leginkább filmekhez lenne szükségem a házimozira, illetve PS-hez és néha PC-s játékokhoz.
Hozzávetőlegesen 14nm-es teret kéne betöltenie hanggal de olyat szeretnék venni amit sokáig, megelégedéssel használhatok.
Amit eddig kinéztem:
Erősítő: Denon AVR-X540 vs H/K AVR151S
5.1: HKTS16 vagy 9Na és itt lenne a két kérdés.
1. A 9 és a 16 között van e hangzásbeli különbség vagy csak terhelhetőségükben különböznek?
2. Az erősítők közül melyik ajánlottabb? Az Denon elődjéről (520) volt av-planetes teszt, az alapján jobbnak tűnik.Illetve esetleg más ajánlás? Jó lenne valahol 150k körül megúszni, annál többet nem szeretnék most ilyesmire szánni.
-
BBéci
legenda
válasz jeffreybboy #24222 üzenetére
A hangdobozok egy gyártó, egy bizonyos családjából származnak? Mert ha nem, előbb azokat kellene egységesíteni! Ez nem vonatkozik a mélyládára.
Valamint nem wattokhoz választunk erősítőt. Senkit nem érdekel, mekkora a terhelhetőségük.
Mennyi pénzt szánsz a fejlesztésre?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
jeffreybboy
tag
Sziasztok.
Jelenleg van egy Denon Avr 1603as 5.1es erősítőm.
2003-as modell így szeretnék frissíteni.
Két frontom 70w
Center 100w
Két háttér 60w
Mély 100w.
Használt is játszik nem csak új.
Ilyen apróságok lennének jók mint hdmi-legyen(PC-ről lenne hajtva).
Esetleg Bluetooth.[ Szerkesztve ]
-
Q
senior tag
Ugye láttátok a képeket?
Eladó: QSC DCA2422
-
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Nixon18 #24212 üzenetére
Egy jól kiválasztott 50k-s pár már hallgatható, csak nem igazán van sztereó erősítő a kategóriájukban, szóval az aktív lesz a járható út, erre mondtam a BX5-öt. Olcsóbb kombót nem ismerek, ami nekem tetszene, bár ez abszolút nem zárja ki a létezését.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Nixon18 #24210 üzenetére
Egy kicsit még szánj rá, 50k körül már vannak jó polcsugárzók + hozzájuk kábel, viszont erősítő ezekhez nincs, szóval nagyon necces a keret. Két darab M-Audio BX5 (ez aktív) van 65k körül, az egy egész jó belépő darab.
[ Szerkesztve ]
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
HTPC és projektor mellé keresek valami belépő hangrendszert. Sajnos nem vagyunk whitefülűek, hogy mindent kihalljunk, de jelenleg a keret sem engedné ezt meg.
Tehát azt szeretném kérdezni, hogy mi lehet az az alap 2.0 hangfalpár, amire később lehet építkezni is akár, nem sértődik meg, hogy egyelőre csak alaplapi hangkártyára van kötve és kábelezéssel együtt kijön 35-40 ezer forintból? Ja és mivel jelenleg nincs fix helyünk (albérlet), ne legyenek 1x0,5 méteresek, ha lehet.
Létezik olyan megoldás, ami megfelel a kritériumaimnak?Köszönöm, hogy időt szántok rám!
-
törölt tag
Hogyan tudom a lejátszón beállítani, hogy ne a HDMI-n adja a hangot hanem az analog kimeneten?? Megörülök de nem találom..
-
zsoika
addikt
válasz lofagi #24200 üzenetére
Szia. Sr252-vel nem tudsz passzív sub-ot hajtani mert csak előerősített sub kimenete van. Egyszerűbben ha az erősítőn a sub kimenet RCA csatlakozós akkor az nem lesz jó neked csak ha veszel egy aktív subot. Csak ha csiptetős a sub kimenete ,pont úgy mint a többi . Akkor levágod vagy ráforrasztod a sub hsz-ra a vezetéket és becsipteted az erősítőbe.
Ilyen erősítő pl. Onkyo HT-R380[ Szerkesztve ]
-
sinci01
aktív tag
A Boston Acoustics ASW650 subról van valakinek véleménye?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz lofagi #24200 üzenetére
Nem tudsz passzív mélynyomót meghajtani róla, be kell szerezned egy monó erősítőt neki, de annyi pénzből már a Z906-énál sokkal jobb aktív ládát is kapsz. A többi működik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest