Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
macko20
őstag
"Nincs szilikon alapú zsírtalanítóm " remélem másnak sincs
szilikon eltávolító amire te gondolsz
A féktisztító spray az jó ,ami a fontos tiszta ronggyal töröld le ,mert a rongyokon szokott lenni zsír , szilikonVillanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
őstag
-
Sokimm
senior tag
Minden elektromos cuccot kiszedek belőle, mert a mosás 2 lépéses az agyamban.
Forró (slag meleg) víz (lehet keverve hidegebbel, hogy ne égessem szét a rongyokat)+adalékanyagok (mosópor, öblítő?), majd az egész leeresztése, majd friss vízzel feltöltés, és addig tekerés, míg meg nem unom, majd leeresztés. Centrifugának is jó víz nélkül.Mit hagytam ki?
A hétköznapi használat során nem lesz olyan koszos a ruha, hogy "két órás programot" kelljen indítani remélem. -
-
szab.tam
nagyúr
a félredőlt dobozok aljáról a szőnyegre kicsirgó állott sör kifejezezetten kellemes illatot biztosít a lakásnak.
(#48084) imibogyo
12 éve ingatlanozom.
pár éve egyedül.
de most újra elmentem egy irodába, mert szólóban nem elég hatékony az ügy.
kis kötelező céges oktatás.
idézem a csajt:
"a szakma elég híg. ha valakit nem vesznek fel hentesnek, elmegy ingatlanközvetítőnek..."[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Danex
addikt
Nekem jelenleg a 170W-os laptop tápegységét hűtőm egy selejtezett xbox360 bordával, alatta meg flakonok kupakjai segítik a nagyobb légáramlást.
A szétszedéshez meg... kollégiumban átmentem a szomszéd szobába és épp egy laptoptápot kezdtek szerelni. Na mondom ezt megnézem.
Jó gépész ember, nagy konyhakés és kalapács segítségével szedte szét amin, viszont meglepődtem, hogy maga a kábel kialakítása úgy van a kimenő ágon, hogy egy szigetelt vezetékben az egyik ág, a másik meg csupaszon ezen vezeték köré sodorva, az eredménye az lett, hogy a belső megszakadt és kompletten elégette magát az azonnali kontakt miatt
-
xigris
őstag
Az túl egyszerű lenne az 1 dines,én vasfűrészre gondoltam,s a szellőzőből kivágnék.
Pontosabban vennék egy pótot és abba vágnám bele.A tolató kamera is arra lenne kötve így mire kihajt az 1 dines addigra vége a tolatásnakRivaul : Nekem is megfordult a fejemben de az asszony hajtja javarészt a verdát így finomabbnak kell lennem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az nem baj ha van a gap pad alatt paszta, szoktak tenni. Simán a paszta nem elég, mert a két felület sokszor nem ér össze, ezért van a gap pad. És van aki tesz mindkét oldalára pasztát is, összeszerelést is megkönnyíti mivel odatapad tőle. Meg lehet hogy jobb is, de rosszabb nem lesz tőle.
Amúgy szerintem az északi híd lehet az. -
NEMO1968
őstag
Szia!
Elfektetheted szállítás közben,nem az a gond.
Az inkább,hogy az előbb leírt hűtőközeg és az olaj a kompresszorban olyankor elfolyik mindenfelé.
Arra kell legalább 1 napot várni,hogy ezek újra a helyükre kerüljenek.
Ha idő elött bekapcsolod,esetleg telenyomja olajjal a hőcserélőt,és akkor tényleg kuka lehet a masina.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
-
dewil666
őstag
Tudom hogy Neked sem volt egyszerű a kivitelezés.
Viszont eszembe jutott hogy van itthon 2 rossz videó ami nem is nagy méretű de a noti belseje új hűtőkkel szépen elférne csak tutira nagyon otromba lenne videomagnóval járni. Ezt még át kell rágnom és még az asszonynak ha megemlítem tutira el akar majd válniKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Már majdnem kész vagyok Még némi igazítás illesztés, polírozás. De azt most el kell hogy mondjam igazi barkács tákolás lett
Majd ha kész teszek fel képeket.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
őstag
Autóápolás topikban biztos több szerencsével jártál volna. Általában 2000-es vizes papírral szokták a fényezést felkészíteni a polirra. Mattulni nem fog, max. ha le szeded a lakk réteget, azt meg 5-7000-es papírral nem hiszem, h le fogod, de azért mindenképp vizesen csiszold. Én is agyaltam már rajta, majd most télen megcsinálom a nyári alufelniket, csak nekem van rajta padkázás is, szóval vagy ki kéne heggeszteni, vagy ki glettelni/gyurmázni.
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
őstag
Gondolom fel kéne polírozni. Kezdheted 1000-essel vízesen, és 2000es vízessel fejezd be. Utána 3m finom paszta, 900as fordulaton fúróval, vagy épp ami van. Végül érdemes waxolni pár rétegben. Könnyebben lejön a fékpor, és az is ad neki fényt.
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
szab.tam
nagyúr
hát igen.
szép, változatos a magyar nyelv.
a fésül és a kefél majdnem szinonímek.
de ebben a kontextusban elég necces, pláne ilyen gyorskötözők láttán...***
(#44572) tatabike
mint pl. csabi112 kamionklímás alkotása.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
TESCO-Zsömle
félisten
Engem mindig érdekelnek az ilyen cuccok, de ezek "helyben fogyaszthatóak". Nem ér annyit az egész, amennyibe a szállítása kerülne.
A szünetmentes -ha működik- megér egy misét, de sajna annyit se adnak értük, amennyibe egy szett új akkumulátor kerül bele. Ez meg eléggé summázza a dolgot...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
imibogyo
veterán
Szerintem át lehet hidalni a melegedés problémát. Én anno "hangfal-szivaccsal" (nem tudom mi a neve) béleltem ki házat és sokat csendesedett. Az első és hátsó 140-es venti miatt pedig melegedni sem melegedett számottevően (talán 3-5 fokot nőttek az értékek mindenen, ha nem csal az emlékezetem, de ez már nagyon régen volt).
-
Chello
tag
Van pár féle olyan zsír amiket pl. a videomagnókban, walkmanokban és egyéb finommechanikákban használnak.
Elég híg és sok évig ottmarad ahová tették mégsem vegyül a bekerülő porral.
Azt, hogy ez mekkora mennyiségben kapható, mennyiért, és hol nem tudom.Az olajokat felejtsd el.
Ponty, szálka nélkül.
-
szab.tam
nagyúr
régóta mondom, hogy az állatoknak nem a hardver közelében, hanem mérettől függően a lénypapíron, vagy a sütőben a helyük.
hadházi is megmondta az állatvédőkkel kapcsolatban, hogy az ember nem hülye. amelyik állat finom, azt nem hagyja kihalni.[ Szerkesztve ]
-
Irmscher 353
aktív tag
Azt nem értem egyedül, hogy minek csináltál passzív gépet, ha most meg akarod bolondítani olyan ventikkel, amik min 2 ezret forognak. Ezzel az a baj, hogy úgy fog visítani a gép, mint egy rossz hajszárító...
Valahogy slim ventit kellene betuszkolni, vagy keríteni laptop ventiket, amik radiálisak, s azokat potméterrel vezérelve alacsony fordulaton tartani, hogy ne üvöltsenek... -
FatalEror
addikt
Áh nem arról,hanem az idegölő szabdalás reszelés,nincsenek paraméterek,hogy az xy bordát 5mm-l kell lereszelni 25 fokos szögben,mindent "finomhangolni" kell,nem jó még egy picit-még egy picit.Aztán ezt még sok más munkadarabbal,nemvolt tervrajz csak csináltad ahogy tudtad,gondolom gyártás közben mindig jött jobb 5let.Azt hogyan kéne megvalósítani, a rizikó,hogy lehet szart sem ér az egész,és dobhatod ki az ablakon.Láttam a képeken a temérdem szerszámot,azt elpakolni több óra ramsünibuzizás után,normálisan satuba se lehet fogni,gondolom azonnal hajlik kézben szinte lehetetlen.Az ilyen dolgok amúgy sem kényelmes dolgok általában görnyedősek,és 1,5-2 óra után már roppant kellemetlen.
HardCore is my LifeStyle
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
- AKCIÓ! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tépegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- MSI MAG A750GL 750W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest