Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LarsR
tag
Sziasztok!
Van egy kérdésem amire tőletek biztos kapok választ. Remélem legalább is. Adott egy MSI EX600-as ami pár napja bekávézott egy kicsit . Most jutottam el odáig, hogy szétkapjam. Nekiugrottam kontakt tisztítóval. Mit mondjak fél siker lett a szemmel látható kávé eltakarítása. Cukor won the fight, azt nehezen akarta, vagy csak éppen, hogy oldotta. A lényeg, most összefelé szerelem. DE van valami a procin és a vga-n kívül amire gap-pad van rakva, méretben ugyan akkora mint a vga vagy a proci. A gép használtan lett véve. A gap-pad alatt is ki van pasztázva!! Azt nem én műveltem!!!
Azt most le kellene teljesen takarítanom? Gondolom a 2ő együtt nem annyira baráti. Mi maradjon rajta, gap-pad, vagy csak sima paszta legyen ráaplikálva? Paszta nem öli meg ha csak azt kenek rá?? Egy picit SOS lenne a dolog. Köszönöm mindenkinek aki hozzászól!!
http://ge.tt/7JbBk5Z?c
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók