Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sándor -P20-

senior tag

válasz nemethati #12463 üzenetére

Én a réz profilt Pécsen a Praktiker közelében vettem egy kis boltban, asszem valami Szander és társa BT volt vagy mi a fene.
    A csapok közönséges 5X10mm-es réz szegecsek.
    A csapok azért lettek ezüsttel forrasztva, hogy amikor a burkolat a helyére forrasztódik ne essenek ki... :D
    A burkolat közönséges 1mm-es rézlemez, a csatlakozók meg asszem 10mm-es klímacsövek.
    Szal csak semmi faxni. A blokkok szinte nem képviselnek ellenállást a rendszeren. Gondolom ez szinte egyértelmű, tekintve a csapok közötti távolságot.
    mivel laminális áramlás nem képes kialakulni, ezért a hatásfok is megfelelő.
    Nekem bejöttek.
    Ugyanezek a blokkok voltak asszem a Duronomon? A fene sem emléxik mire kerültek rá eredetileg.
    Utána pár évig a az A64 /3000 -et hűtötték, ami alkalmanként a legnagyobb tesó órajelén is ketyegett. (Szintén nem emléxem már hogy hol. Akit érdekel rákeres a hozzászólásaim között)
    Most egy A 64 X2 5000+ van alatta. és még nem láttam a magot 40 fok fölötti hőmérsékleten a 26-28 fokos szobában. (távfűtés rulez... ;) )

Egyébként ha ez tetszik, nézd meg a Chieftec GPS-450AA tápom vizesítése közben készült képeket... :B [link]
    A 16E-s 6 év garis tápot 3 nappal a vásárlás után szétkaptam, és kissé átalakítottam... :D
    Azóta sincs semmi baja, a feszek stabilak mint atom... :R

[ Szerkesztve ]

40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés