Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz nemethati #12463 üzenetére
Én a réz profilt Pécsen a Praktiker közelében vettem egy kis boltban, asszem valami Szander és társa BT volt vagy mi a fene.
A csapok közönséges 5X10mm-es réz szegecsek.
A csapok azért lettek ezüsttel forrasztva, hogy amikor a burkolat a helyére forrasztódik ne essenek ki...
A burkolat közönséges 1mm-es rézlemez, a csatlakozók meg asszem 10mm-es klímacsövek.
Szal csak semmi faxni. A blokkok szinte nem képviselnek ellenállást a rendszeren. Gondolom ez szinte egyértelmű, tekintve a csapok közötti távolságot.
mivel laminális áramlás nem képes kialakulni, ezért a hatásfok is megfelelő.
Nekem bejöttek.
Ugyanezek a blokkok voltak asszem a Duronomon? A fene sem emléxik mire kerültek rá eredetileg.
Utána pár évig a az A64 /3000 -et hűtötték, ami alkalmanként a legnagyobb tesó órajelén is ketyegett. (Szintén nem emléxem már hogy hol. Akit érdekel rákeres a hozzászólásaim között)
Most egy A 64 X2 5000+ van alatta. és még nem láttam a magot 40 fok fölötti hőmérsékleten a 26-28 fokos szobában. (távfűtés rulez... )Egyébként ha ez tetszik, nézd meg a Chieftec GPS-450AA tápom vizesítése közben készült képeket... [link]
A 16E-s 6 év garis tápot 3 nappal a vásárlás után szétkaptam, és kissé átalakítottam...
Azóta sincs semmi baja, a feszek stabilak mint atom...[ Szerkesztve ]
40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest