Hirdetés
-
GAMEPOD
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
tylerddd #62668 üzenetére
Szia!
A többi izomcsoportról se feledkezz meg. Gerincbetegként meg különösen fontos, hogy a törzsedre fektesd a hangsúlyt, ne a karra, mellre, csuklyára. Tudom, mert én is átestem ezen. Ha otthon edzel és nincs több százezred berendezni egy saját termet, akkor muszáj lesz saját súlyos gyakorlatokat beiktatni az edzéstervedbe, amit esetleg kiegészítesz pár izolációs gyakorlattal, amire a kézisúlyzók megfelelnek. Amúgy meg vissza az alapokhoz, tolódzkodás, fekvőtámasz (ha már komolyabb szinten vagy, akkor kézállásban karhajlítás), húzódzkodás, saját súlyos evezések, lábemelések, felhomorítások, elülső/oldalsó hídtartás, guggolás változtatok, kitörések, lépcsőfutás, kocogás, ugrókötelezés és a többi és a többi. A lista végtelen, minden izomcsoportot meg tudsz dolgoztatni otthon, csak kreativitás kell hozzá. Nyilván nem fogsz úgy kinézni, mint egy testépítő, de nem is ez a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Honda topik
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest