-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debesq
tag
Sziasztok! Elkezdtem diétázni, szeretnék kicsit szálkásodni. Tudnátok ajánlani valami jó zsírégetőt ami bevált és olcsó is? Vagy ez csak pénzkidobás? A kajára természetesen odafigyelek, nem a zsírégetőtől várom a csodát. Még annyi, hogy ti mennyivel szoktátok elsőre csökkenteni a szénhidrátot a tömegeléshez képest?
-
shteer
titán
válasz PowerBuldog #55795 üzenetére
En meg arra, hogy milyen lehet port szedni
szerintem jónak tűnik..
-
FIREBLADE78
addikt
Váll-mell pipa, ez jól esett, ilyet sem éreztem már hetek óta,csak a szenvedés
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Dicker
őstag
válasz BÁ Nutrition #55792 üzenetére
1-1.5 hónap elvileg, amíg a derék izmai alkalmazkodnak, és kinyúlnak teljesen. (kezdőknek, neked kb. 3-4 hét) Addig közepes súlyok ajánlottak, mert max. közelikkel csak szakadás lehet.
-
rwin5
őstag
válasz PowerBuldog #55795 üzenetére
jah, az az eszek rendesen sosem a megfelelő kalória bevitelt megfelelő minőségből-t takarja (legalábbis én ezt tapasztalom áltban)
-
capafog23
őstag
Nem szorosan a témához tartozik azért írom off-ba.
Sportolok, eszem rendesen de nem hízok (68-70kg, 183cm)
Beszéltem dietetikussal, ő javasolta hogy szedjek fehérje port.
Tudnátok valamit ajánlani, ami bevizsgált, bevált? -
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #55792 üzenetére
jó de te erős vagy úgy könnyű
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #55790 üzenetére
annyi még nekem is
még 40 kiló aztán annyival húzol fel mint fekve nyomsz
-
nagyúr
válasz barisj #55777 üzenetére
Én nem szedek erre külön semmit, általában egy banánt betolok, fehérje shake mellett és annyi.
Aztán 1 órán belül úgyis eszek valamit. Tipikusan csirkét zöldséges rizzsel, vagy tésztát (pl bolognait) hússal.Egyébként szerintem, ha valaki tutire akar menni az egy izotóniás energiazselét vegyen, amit az élsportolók is használnak.
De kaja akkor is kell utána nemsokkal, hogy legyen normál lassú energiaforrás.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Ijk
nagyúr
Ma lábnap van, mindjárt edzés! Olyan izgatott vagyok.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
rwin5
őstag
Jót edzettem, vállazás ment ezerrel, volt hogy felmentem 2-3 kilós egykezes súlyzókra is, de nem akartam magasabbra menni nehogy szterkósnak nézzenek. Egyébként fullon volt a terem, úgyhogy senki sincs cukormázból a városomban sajna
-
Woodslave
félisten
na itt a tuti pre workout. Még mindig valami forróvérrel bénázol? [link]
nem csoda hogy ilyen durván ki vannak gyúrva az arabok
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #55776 üzenetére
back to the future
vótam atta. qrva izmos lettem ebédre ment rizs de nem éreztem hogy sokat adott volna. mondjuk pörgettem, mert mennem kellett a gyerekekért. De a sorrend az sorrend: edzés - család - munka
-
barisj
aktív tag
Edzés után a dextróz nagyon eltelít,valami ötlet,hogy mire kéne leváltani? Olyan valami kéne,amitől 40p után már tudok enni egy kiadósat
NetTom neked mi vált be?
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
BÁ Nutrition
addikt
na hajrá érzem jó lesz ez. on di road to 2012 május 15 edzés
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Stirbi
addikt
válasz PowerBuldog #55766 üzenetére
Értékelni kell az igyekezetét.
Ijk-Szerintem még zuhanyozás előtt is kisminkeli magát.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz PowerBuldog #55766 üzenetére
De neki legalább még nő alakja van.
Minek smink edzéshez? Vagy ez csak a videó miatt lehetett?/人◕ ‿‿ ◕人\
-
-Mike-
addikt
-
Zola007
veterán
Mennék hát, főleg hogy mindjárt lejár a bérletem
De falun vagyok éppen távol minden civilizációtól. Nem is tudtam pár óráig netezni mert a vihar miatt nem volt net és néha áram se
úgyhogy marad az otthoni rugózás kézivel meg saját seggem súlyával[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Woodslave #55761 üzenetére
sima. mondom h ritkán csináltam. tavalyelőtt próbáltam ki először
majd belejovok, denem lesz 200as felhuzasom, 2 m alacsony vagyok, hosszuak a lábaim. nem fekszik a gyakszi annyira
azért csinálom inkább csak mert guggolni ugyse tudok, ez még belefér kategoria érzésre. sulyemelo felhuzásnál a comb is dolgozik szal csak jo lesz vmireyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #55758 üzenetére
merevlábas?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz userxy #55751 üzenetére
nem
amúgy is ritkán csináltam, kb másfél éve jutottam el talán 140ig 4 hónap után asszem, aztán kimaradt. idén már 2x csináltam rávezető jelleggel, de utánna mindig elmaradt. most megint rászánom magam. 3 hete volt egy edzés 2x10et csináltam 50 kilóval.ha sokat hagyok ki akkor kis súly utánn is begörcsöl a lábam, mert nincs hozzászokva a terheléshez
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
rwin5
őstag
edzetek ebben a szar időben? vagy csepp hatására elolvad a puha testetek? reggel óta nyomnám, de faternál a kocsi
-
userxy
őstag
válasz BÁ Nutrition #55749 üzenetére
Remélem 290 akart lenni
Ne puhánykodj -
Zoo123
senior tag
válasz BÁ Nutrition #55749 üzenetére
Nana, csak ne olyan gyorsan, szépen fokozatosan!
Először melegíts be 88,75 Kg-al, utána megpróbálhatod a 90-et.''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
BÁ Nutrition
addikt
ma felhúzó edzés a 90 kilót lehet megcélzom
-
Zola007
veterán
válasz FollowTheORI #55744 üzenetére
sokan az ízesítőkre is allergiásak, növényit én is savó-koncentrátummal keverem
Szerintem érdemes kipróbálni mindent amit veszünk éhgyomros reggeli első étkezésnek
Akkor a legérzékenyebb ilyenekre a szervezet, ha valaki nem jól tolerálja, akkor 2-3 órán belül kiderül diszkomfort érzés, alsó/felső gázosodás vagy "egyéb" halmazállapotú tünet formájábanMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
shteer
titán
-
nagyúr
Ezek közül a tojás a legjobb.
Én amugy nem vennék semmilyen növényi fehérje koncentrátumot... a legtöbb eleve valamilyen szinten allergén, ki tudja mi van ha hosszútávon töményen viszed be.
Egyeseknél még a whey is előhozza a tejfehérje allergiát, pedig előtte semmi erre utaló erős jele nem volt.Másrészt emészhetőségben sem a legjobbak:
http://en.wikipedia.org/wiki/Protein_Digestibility_Corrected_Amino_Acid_Score
Tehát amit megeszel nagyobb része megy a levesbe... illetve pénzkidobás.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Woodslave
félisten
válasz mark01 #55739 üzenetére
ja de ahhoz tudni kéne mi a gebasz. A múltkori teszto vizsgálat szerint a határérték felső értékénél van. Egyéb vizsgálatokhoz meg nem tudom kinek mit kellene mondani. 10ezreket meg qrvára nincs kedvem most erre költeni
azt hittem amúgy MMA szólt be, nem is értettem hirtelen
-
Arcképgyáros
Milyen ízű nitroxot isztok?
Kékszőlőset akarok, vélemény?
-
Lajkó
őstag
Jobb választás lehet szerintetek a tojásfehérje, mint a borsófehérje? Vagy esetleg búzafehérje?
Olvastam itt, hogy egymagában nem annyira hatékonyak a növényi fehérjék, mintha keverjük valamivel. Én nem vagyok vega, szóval azért eszek csirke-, pulykamellet is. Úgy jó lehet a borsófehérje, vagy még az kevés mellé? -
xcds
őstag
válasz FIREBLADE78 #55733 üzenetére
Evezőgépen rúddal széles fogással nyakhoz húzni úgy, hogy a könyök minél magasabban legyen. Lehet felső csigás gépen is úgy, hogy kicsit hátrébb állsz és kötéllel húzod.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Az összes húzó mozdulatnál szerepet kap, főleg a vízszintes húzásoknál. Nekem amúgy a széthúzás az egyik kedvencem. De nagyon szeretem még a T-Y-I emelést, ez egy az egyben lefedi a komplett felső hátat, csukylát. Fasza kis levezetés tud lenni hátazásnál.
-
nagyúr
Használd a fantáziád... bármi ami az izom mozgatásához szükséges mozgást imitálja.
Csigás, köteles, gépes... stb.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
FIREBLADE78
addikt
Váll hátsó részére jó gyakorlatot tudtok írni? Ok h döntött törzsű oldalemelés meg tárogatós gépen fordítva..
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
nagyúr
válasz Fred23 #55624 üzenetére
Ebben lehet valami, bár én még csak azt a részét tapasztaltam ennek hogy ha este vettem be nem tudtam elaludni csak nehezen... lehet hogy van valami fajta "energizáló" hatása nagy dózisban.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz adam432 #55724 üzenetére
őőő pontos kategóriákat nem vágom.
Leány cimbi 135 kilót.
Egyik haver talán junior kategóriába 260-at. De csóró benézte mert most a dereka nem bírta amúgy már húzott 280-at is.
Másik haver meg azt hiszem -75kilóba indult és rohadjak meg pontosan nem tom mennyivel lett első 230 körül azt hiszem. -
venge
aktív tag
Mindazok számára, akik már a negyvenen felül vannak, itt van egy titkos gyakorlat, hogyan erősítsük meg a kar- és vállizmainkat. Egy héten háromszor kell csinálni és csodákat művel.(Csinálhatják fiatalabbak is.Pl:TE)
1. Kezdd azzal, hogy állj ki a hátsó udvarra egy-egy 5 kilogrammos krumplis zsákkal a kezedben. Nyújtsd ki a karjaidat a két oldaladra és tartsd ki amilyen hosszan csak bírod.
2. Néhány héttel később cseréld fel az 5 kilós zsákot 10 kilósra, majd később 20 kilósra és utána 30 kilósra. Ha sikeresen eljutottál erre a szintre, tartsd ki legalább egy percig.
3. Ezen a szinten azután elkezdhetsz beletenni néhány krumplit is a zsákokba, de légy óvatos nehogy túlerőltesd magad.
-
nagyúr
Megvan a megoldás!!
Élesztő!!
[ Szerkesztve ]
-
adam432
tag
Hétvégén indul innen valaki az erőemelő magyar bajnokságon?
„Si vis pacem, para bellum.”
-
nagyúr
"Apróságok"
Arni nem is izmos...
-
nagyúr
Vagy valami Londoni patkány megrágta...
Nem csoda hogy jó nagyra nőnek arrafelé...
-
barisj
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #55700 üzenetére
Pedig nem mond nagy f@szságot,mert tényleg van benne valami
kolosanyi: Lukas volt a zsák? Pedig otthon mindegyiket megráztam és egyikből se potyogott semmi + még az úton se lettem poros
[ Szerkesztve ]
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
kolosanyi
veterán
Átvettem a fehérjekogszot, meg a multivitamin port (máj). A fehérjés zsák kicsit lukas volt, nagyon kevés fehérje kiszóródott, beragasztottam szigszalaggal, viszont a multivitamin porhoz nem volt mérőkanál, kifelejtették belőle.
-
S e t h
nagyúr
Srácok kérnék egy kis segítséget!
Én már akkor befejeztem a kiegészítők használatát, amikor mások még el sem kezdték és most egy haver tanácsot kért, hogy mit zabáljon, mondom passz, mert régóta nem követem mik vannak a piacon, mit érdemes beszerezni.
A srác nagyon hektikusan edz, van, hogy nyomja rendesen, aztán egy évig nem is látom.Most ráfeküdt a témára, tehát heti öt alkalommal gyúr, 80 kilós, amit tudok még ,hogy 90 kilóval szériázik fekve 3x10-eket nyom, bicepsz meg negyven kilóval, ugyanennyi szériában.
Na most enne vmit, hogy felugorjon 5-6 kiló, erre szánna is 30-40 ezer forintot, tudna vki vmi kombót ajánlani, ja jut eszembe, csak a scitec mert báni is mondta, de főleg inkább azért, mert azt mondta van vmi ismerőse, aki olcsóbban tud neki szerezni scitec terméket, amit ugyan fenntartással kezelek, de főleg leszarok.
Aki tud vmi hasznosat ajánlani azon kívül,hogy hagyja abba, mert ennyi súllyal edzeni kifejezetten szégyen egy férfinak, azt szívesen veszem, köszönöm.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Woodslave
félisten
-
Zola007
veterán
válasz FollowTheORI #55701 üzenetére
apropó meg kéne borotválkozni mert úgy nézek ki mint egy schnauzer
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...