Hirdetés
-
GAMEPOD
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #711 üzenetére
Foltest nagyon jó leader, nem kell azt lecserélned egy darabig. Egy jó Shani, meg sose rossz.
DrDobos: Én azért szeretem, mert mindig van mire elnyomni, és sokszor kvázi muszáj. Legfőkébb Ciri gyilkolásra használom.
Remélem nem nerfelik Cirit, ment már a sírás pár helyen, de szerintem rendben van. Egyszerűen több neutral gold lap kéne. (meg úgy általába véve több lap, de nem aggódom, tuti jön még sok)
Decoy se jó úgy ahogy most van, Scoia'tael lényegében abuse-olja, így semmi esélyed lapelőnybe kerülni ellene. Vagy Aglais-t kéne megváltoztatni. Ezen kívül még van a promote ami broken és ennyi. -
DrDobos
őstag
válasz
BomiBoogie #711 üzenetére
Mi jon be nektek annyira radovidon..
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7450 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest