Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz homerhamm #90397 üzenetére
Hihhhhheetetlen, hogy neked nem jutott eszedbe a Wasaabeis poén
pedig párszor már villantottálWhizz :
Te vagy már a Sushi!!! Pózolgatós Sushi!!!!!!!! te kiss Cringeee (szotyiiiii )
Amúgy pont tegnap csináltam paradicsom szószos kagylós tésztát nem kedvencem a kagyló de jó lett[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #90396 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz Wiz Khalifa #90396 üzenetére
Vagy Wasabisat.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
szTotyy
őstag
Heti cuccok:
Podium Vehicle - Comet Safari
Prize Ride Challenge - Place 1st in Street Race Series Races For 5 Days In A Row
Prize Ride Vehicle - Itali GTBBrioso RA HSW variant is now available to purchase for all players. (XBX|S and PS5)
3x GTA$ & RP:
- Business Battles
2x GTA$ & RP:
- RC Time Trial
- RC Bandito Races
- Ron Contact Missions
30% Off:
- Nightclubs (+Storage & Garage space)
50% Off
- Festival Bus ($921,025 - $692,500)
40% Off
- Avenger ($2,070,000)
- Comet ($60,000)
- Comet Retro Custom ($387,000)
- Nightshark ($747,000)
- RC Bandito ($954,000)
30% Off
- GP1 ($882,000)
- P996 Lazer ($4,550,000)Business Battles Event Cargo Bonuses:
- Pink Wireframe Bodysuit
- Green Wireframe BodysuitFree Mexico Chute Bag
Free Bar Drinks -
Kelecar
aktív tag
válasz Kiskokó #90362 üzenetére
Régi SA MTA-ban voltak jó DD (Destruction Derby) mapok.
Régi szép idők. -
szTotyy
őstag
Az inkább férfias "váll a vállnak" feszülés még a szabályokon belül (főleg az angoloknál), ami meg a gta-s stunt versenyeken megy néha, az inkább könyökkel, térddel az arcba.
Én kifejezetten szeretem a stunt versenyeket ha sikerül egy normális lobbit összehozni. De vannak olyan crew-k amik csak a versenyzésre alakultak. Velük azért lehet jókat versenyezni.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Plata
félisten
válasz satee76 #90375 üzenetére
Őszintén szólva engem nem zavarnak ezek a járgányok,sem az Opressor sem a Deluxo.
Deluxo szerintem jó poén,az opressorral meg könnyűvé vált a legtöbb meló
Lényeg hogy nem publicban kell lenni,privátban nincsenek barmok,egyébként a public akkor sem volt más amikor még csak sima járgányok voltak.Akkor meg állandóan repülővel meg tankkal randalíroztak a fogyatékosok.
De az Agency DLC óta már az opressor sem oylan OP,mivel az új kocsikban van rakéta zavaró.
Ha valakinek van hozzá kedve szivathatja is vele a hülyéket publicban.
De egyébként az idiótákat opressorról is le lehet szedni.
Nem emlékszem pontosan már a nevükre de valami crom meg talán jano crew tagok voltak akik csapatosan vadásztak a Ph-sokra,de akkora lúzer állatok voltak hogy ketten mind a hetet elintéztük.
Állati poén volt velük genyózni.Tipikus hülye lúzerek akik még opressorral is balfaszok.Meg próbálkoztak insurgenttel is.
Jó poén volt őket úgy fel húzni hogy majdnem eldurrant az agyuk.
Azok is mekkora szerencsétlen barmok voltak opressorral.Ap stukkerrel meg sniperrel is le lőttük őket róla.Ráadásul magyarok voltak,így lehetett öket szép magyar szavakkal csesztetni.
Nekem már csak egy álcázóval felszerelt tank kell,ami tud úszni is.[ Szerkesztve ]
-
-
Krystal_s
addikt
Nekem ezekről a színes-gyerekes pályákról az ilyen Sonic Racing és hasonló játékok jutnak eszembe. 😀
Kezd elmenni ilyen irányba a GTA. -
szTotyy
őstag
válasz nova001 #90371 üzenetére
Létezik persze, egy picit csökkentett módban de igen. Itt a szabályzat, itt meg tudsz jelentkezni.
-
nova001
senior tag
létezik még crew ? szoktatok játszani ? szivesen csatlakoznék
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Hát azért az nem feltétlenül lököttség, ha valaki komolyan próbálna venni egy versenyt és a saját crew társa "löki" ki/ meg stb...
Nyilván pillanatnyilag, mert amúgy én sem veszem ennyire komolyan az ilyet de én is idegbe jönnék ha "tétje" van.Gyk : "a hiba az ön készülékében van"
Ace :
Stuntversenyt sose toltam, az nem tetszik nekem se.
-
-
Kiskokó
veterán
válasz Krystal_s #90361 üzenetére
Fúú, egyet is értek veled meg nem is.
Én is ilyen vagyok, pont tegnap mondtam Szotyinak valami játékra, hogy az életkedvem elmegy tőle ha látom hogy valami cukormázas franc, virító színekkel stb. (Mi volt ez szotyi elfelejtettem a nevét)De azért vannak olyan "határesetek" amik lazán beleférnek.
Sumo remixeztél már ?
Van benne "normális" pálya.. meg harc közbe mikor küzdesz hogy beérj és ne lökjenek ki, vagy épp te lökd ki a másikat, nem nagyon fog érdekelni hogy épp a levegőben van e a pálya vagy sem.Ezt úgy képzeld el mint egy mezei roncsderbyt csak közben a körben kell maradni.
Mi mondjuk szoktunk roncsderbyzni sima free sessionben is stock kocsikkal| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Krystal_s
addikt
válasz ledgeri #90341 üzenetére
Nem az autók ellen vagyok és nem is a sima közúti versenyek ellen, hanem az ilyen valóságtól nagyon elrugaszkodott színes felhőben lebegő gyerekes pályákon egymást tologató hülyeség ellen. A GTA alapjait ha végignézzük sosem a versenyekről szólt a Story sem, hanem az alvilági, bűnözős dolgokról, rablás, egymás elleni harcok, bűnözés. Mondhatni a valóság sötét oldaláról. Igazából a repülő motor és autók is már elmentek egy másik irányba, ami sokat rontott a játék valósághű érzésén.
-
Plata
félisten
válasz ledgeri #90359 üzenetére
Ismerem a Toreador-t mert meg van mint már mondtam,mindegyik búvár autó megvan.
De nekem az Avisa jobban bejön,eleve jobb is irányítani,szerintem könnyebb.
Torador-al még versenyeztünk is.
Na nem úton hanem vízen,boostolva kiugrik messzebre satubbi.
De nekem nem jön be az irányítása,Avisa-val könnyebb.Toreador-nak fura a mozgása víz alatt,néha olyan idétlen.Szerintem az elődje a Stromberg víz alatt jobban mozog.Viszont a Toreador úton szebb. -
ledgeri
nagyúr
...ha a toreador auto, van rajta fegyver ami múködik víz alatt, és felett is, van rajta víz alatt is működő boost, van rajta locator szintúgy, és gyorsabb és jobb tengeralattjáró, mint a legjobb tengeralattjáró, akkor az biza jobb!
A fentiek miatt az avista nincs meg, csak azt tudom neki elfogani "jóság érvnek", hogy ha búvárkodásnál, belőle kiszállva nem emelkedik a felszínre, mert a toreador teszi.[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Plata
félisten
válasz CactuS #90354 üzenetére
Sajnos fejből nem jut eszembe.
De nagyon jó tengeralattjáró,a Kosatka-ba lehet megvenni.
Nagyon klassz búvárkodáshoz.
De rákerestem wikin.
[Avisa]
Szeretem mert nagyon fun vele búvárkodni.
Jobb mint a régi tengeralattjárók.#90355Ace owner
Ez marhaság,a két jármű nem is hasonló kategória.
A Toreador autó és van rajta fegyver,nekem is megvan,de ez jobb nála.
Ez nem autó meg fegyveres bizbasz,hanem sima tengeralattjáró,csak nem 1 személyes mint a régi Kraken meg Submersible,hanem négyszemélyes.Plusz van rajta lokátor.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz dokee78 #90352 üzenetére
Ha Personal jármű akkor eltűnik amint be ülsz valami másba.Pegazus-os nem tűnik el.
Egyszerre 1 personal járműved lehet lent,ha másikba ülsz akkor automatikusan megy a tárolóba.Garázsba,hangárba,facilioty-be tengeralattjáróba vagy kamionba.
De ugyanakkor lehet lent 1 Pegazus és 1 Ceo járgány is,meg 1 kosatka jármű.
A Fenti képen is 1 personal,1 pegazus 1 CEO heli van.Mostmár le tehetném mellé a Kosatka helit is negyediknek.
Ami azért buli,mert némelyik heistre vagy küldetésre be lehet vinni a personal járművedet,na és nekem van pár vicces,négy fős tank vagy minigunos Insurgent és hasonlók.
Heist-en ezzel mászkálni poén.
Vagy sikerült a kaszinó sztoriban le hívnom az álcázós helipoterem is.
Na azzal osztán lehet irtani a népet.
Akula-val vicces volt a sztori küldi,én le hívtam elvittem a többiekhez és valamelyik ügyes pilóta vezette,mert hát őszintén szólva ha én vezetem akkor necces hogy túléli a csapat a felszállást.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz dokee78 #90350 üzenetére
Attól függ hogy mit,ha personal taliga akkor a megadott garázsba.Vagy hangárba,ha nem akkor le kell hívni mert pegazus cucc.
Ha Personal jármű akkor lehet tuningolni is,ha Pegazus akkor nem.
Bár némelyik pegazus jarművet ha rendelkezel megfelelő tárolóhellyel personal taligává alakíthatod.
Mint az alábbi képen láthatod,a Buzzardot fogtam és betettem a katonai hangárba és már három is van belőle.
Kék a Personal,mert crew kék színre föstöttem,a másik kettő meg pegazus-os és cég-es.
Tankot is lehet garázsban tartani ha olyan.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Nagyon régen játszottam.
Warstockban vettem egy járművet,azt hol találom? -
Kiskokó
veterán
válasz Krystal_s #90340 üzenetére
Pedig ez nem rossz, a sima Sumo az tényleg gagyi de a Remix az jó. Ebben vannak értelmes / jó autók.
Versenyzés szempontjából én se szeretem a GTA-t (sőt alapból nem nem vagyok nagy versenyzős)de minden más autós dologban, akár Offroad vagy alap fizika stb szerintem semmi baj nincs a játékkal.
Off road kocsikkal kifejezetten élvezetes egymást lökni / tolni /ütni kifelé a körből a sumo remixen ráadásul lehet technikázni (Nem, nem trükközni meg bevárósdit játszani mint sokan attól kivagyok amikor Sumo remixezünk és 4 játékosból 3 megáll 20méterrel alréb és azt várja ki megy be előbb... az szerintem noobság és nem taktika)[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Krystal_s #90340 üzenetére
Mindig elgondolkodom, mikor azt írod, hogy a játék autós oldalának nincs köze annak a játékhoz aminek a neve Grand Theft Auto...
-
Krystal_s
addikt
válasz Kiskokó #90333 üzenetére
Hogy ma és kb 1 hétig az lesz a kiemelt, ezért Quick Playben nem tudok simán egy Cross the line-hoz csatlakozni. 🤐 🤬 Én nagyon utálom az ilyen
idiótaautós hülyeségeket, mert köze sincs a gta-hoz. (szerintem)
Annyiban jó, hogy a harcok nem tesznek jót a még fájó ujjamnak, így tudom kímélni. Ez azon ritkaság egyike, amikor a rosszban van valami jó. 🙃 -
batyuska100
senior tag
Míg vártam a többieket hogy készek legyenek a perico prepekkel, csináltam egy kis füstölt kolbászt.
[ Szerkesztve ]
-
-
negyven2
veterán
válasz homerhamm #90332 üzenetére
Nem. Be kell lépni PS5-re ott lehet beszerezni az ingyen az Online kiadást, és aztán az a tied is marad június 14 után (persze PlayStation Plus/Essential kell hozzá, hogy tudjál vele játszani, de elvileg egy 7 napos próba is jár mellé ha nincs).
wolf13: tehát akkor mindegy, hogy Magát a GTA V-t veszed meg, vagy az ingyenes GTAO+GTA V sztori upgrade-et szerezd be hozzá, mind kettő esetben ugyan annyi az ára. Ugyanis PS5-ön a GTA V 75%-os kedvezményt kapott, míg Xbox-on csak 50%-ot. Ahogyan a sztori upgrade is, és itt a zöld oldalon páran már belefutottak abba a hibába, hogy megvették a GTA V sztori mode-ot 3500-ért, és aztán csodálkoztak, hogy miért nem indul a játék. Pedig ott van, hogy ez a sztori mode egy DLC, és kell hozzá a GTAO).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
PS5-ön csak az Online szerezhető be ingyen június 14-ig (véglegesen a tied marad), de amúgy a teljes csomag ott talán valami 3500 Ft (azt nem tudom, hogy az Online-hoz megvehető story mode upgrade az mennyi).
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Online nem táskák vannak hanem ládák.
Ha van James Bond autód azon van szonár,mutatja hol van.
Itt James Bond Mk2 taliga.
Ha meguntad hívod Kosatka-t és haza mehetsz.Itt épp haza érek.
Van a kis tengeralattjháró is,az mintha jobban irányítható lenne.
Van rajta is szonár,ami mutatja hol a kincs.
Ha ezek nem felelnek meg,akkor ott a nagy tengeralattjáró,azon még gyorsutazás is van.
No persze meg saját lakás,egy irányítóterem,meg garázs ahol tengeralattjáró helikopter és a James Bond kocsi parkol,ja és cirkáló rakéta is van rajta ami poén.
Bár nekem már azzal is sikerült lezuhanni. -
Locutus
veterán
Ezt ki kéne próbálni
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
Weekly Bonuses and Discounts 4/28 to 5/5
Podium - Euros
Prize Ride - Zentorno (Top 3 in Pursuit Races, 5 days in row)
HSW Ride - Weaponized Ignus (PS5 and XSX|S)Grotti Brioso RA HSW Is Now Available to GTA+ Members on PS5 and XBX|S
3x GTA$ & RP
- Sumo Remix
- Roadgame Versus Mode
2x GTA$ & RP
- Client Jobs
1.5x GTA$ & RP
- Bunker Sell Missions
- Special Cargo
30% Off
- Biker Businesses
- Bunkers
- Nightclubs
- Executive Offices
- Terrorbyte ($962,500)
50% Off
- Coquette BlackFin (347,500)
40% Off
- Adder ($600,000)
- Ardent ($690,000)
- Omnis ($420,600)
- Seven-70 ($417,000)
30% Off
- Entity XXR ($1,613,500)Prime Gaming:
$100k Login BonusGTA+ Bonuses 4/28 to 5/26
- Free Rockford Hills Agency
- Free Brioso RA (HSW Upgrade + Free Liveries)
- Free Agency Wallpaper Upgrade
2x GTA$ & RP
- Kart Krash: Full Auto Mode
- Security Contracts
1.5x GTA$ & RP
- Nightclub Goods
Clothing
- Red Swirl Smoking Jacket
- Red Bangles
- Red Tint Oversize Shades
Unlocks
- Split Camo Livery for CypherKomplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Plata
félisten
Online kincs is van.
Van ami fix helyen,.van ami meg olyan hogy minden nap máshol van valahol.
Az utóbbinál nem segít szonár.
Kb b+ kategória.
Mivel az egész szigetet körbe kell búvárkodni és megtalálni a napi 1 kincsesládát.Na és neked kell úszni,nem használhatsz járművet.
Másik félénél ha van vízalatti járműved amin van szonár azzal annyi kincset találhatsz mint a franc.
Vagy James Bond mk1 és Mk2 kocsijával szoktam keresni,ha unatkozom,vagy a tengeralattjáró bázissal a kosatka-val,ami poén,mert néha szűkös helyen van a kosatka meg vagy 50 méteres.
De van hogy a Kosatka mini sub-jával.
Sok pénzt nem ér,de unaloműzónek el megy.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz errorcode06 #90319 üzenetére
vannak táskák sztoriban? ingyen csak az online volt, vagy a story is játszható 3 hónapig? mondjuk mindegy, eszembe nincs elkezdeni mégegyszer
-
Morris
veterán
Gyertek gamézni!
-
Plata
félisten
válasz errorcode06 #90319 üzenetére
Fogalmam sincs hogy vannak-e Ps5-ön vízalatti valamik,de olvasd el ezt az ezeréves irományt hátha segít.
[link] -
errorcode06
őstag
Sziasztok! Elég láma kérdés de single playerben nincsenek már víz alatti táskák? Kicsit le vagyok égve, és már mindenhol kerestem őket, de nem találok egyet sem. PS5, új játék.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
ledgeri
nagyúr
Csak kérj meg valakit session-ből, hogy hívjon bele...
(Mondjuk azért furi az egész, mert csak azt kéne kapnod mint objectiv, ami már egyszer a tied lett, szóval nem kaphatnál Nightclub eladást, ha nincs meg, ugyanígy ha nem elérhető alapból a stúdió, akkor nem kéne opcióként kapnod ezt...)
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
válasz Wiz Khalifa #90309 üzenetére
i12 mini , iOS 15.4.1 gond nélkül indult.
-
Mbru
tag
Sziasztok,
Napi küldibe kaptam, hogy "Visit Record a Studio"
Olyan problémám lenne, hogy nekem nem jelenik meg a jele a térképen. Pedig a Dr.Dre küldit is megcsináltam. Hogy tudom elő varázsolni vagy melyik küldik kellene még megcsinálni?Jobb a tűzben égni, mint a húgyban ázni - - - SC: BruzsaT
-
homerhamm
addikt
Mentem volna egy 4-es szorzós Cross the Linet, át is mentem a vonalon, még ott unatkoztam is, erre kidob connection errorral. Semmit nem változott ez a játék.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
forguet
senior tag
Sziasztok. Volt egy kliens update es most nem indul el a jatek...egyedul vagyok ezzel? (Pc)
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
negyven2
veterán
Nem az RT a legnagyobb probléma. Open world játékok esetében, meg nem is igazán éri meg csak azt használni rá (nyílt terepre logikusabb a GI használata). Az UE5-ben lévő Lumen bevilágítás is alapvetően ugyan azt a Global illumination-t használja, mint a mostani játékok nagy részénél (és alapértelemez tükröződésekre is a régi SSR-t használja).
Ugye az RT technológia nagyon régi (olyannyira, hogy még Amiga-n is lehetőség volt rá), de csak mostanában sikerült elfogadható szinten megcsinálni valós időben. De egy PS5/Series X-ben lévő is azért messze elmarad amit a PC-n lehet (viszont ha rászánják az időt akkor megoldható okosba, de attól még el fog maradni). Ezért inkább a hibrid megoldások lesznek jellemzőek (vagyis a táj pl. GI, de a zárt terek, közeli dolgok esetleg az meg RT). Ugye a "nextGen" GTA V esetén RT kizárólag a nap által bevilágított árnyékok esetében van. Más fényforrások még a régi tech működik (előre beégetett).
Végül pedig, most már ott van az is, hogy egy játék hiába renderel pl. 1440p-ben a külsös, vagy a motorban lévő belső "AI alapú" felkszálázok korában ez annyira nem vehető észre már. Bár arról nem találtam infót, hogy a GTA V valóban használja-e PS5/Series X|S-en a AMD FSR-t (FidelityFX™ Super Resolution), de a stáblistájában már ott van logója. Ugye aki nem tudná, ez azt csinálja, hogy a játék pl 1440p renderel (számolja ki a képkockákat a GPU), de egy elég ügyes algoritmus ezt felskálázza 4k-ra úgy, hogy igazból "nehéz" észre venni ezt a trükköt.
Vagyis lehet, hogy a következő GTA V frissítés ezt is elhozza majd PC-re (RDR2 eseténelérhető egy ideje)
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Meg tudják oldani, de jelenleg konzolokon úgy néz ki, hogy kb. 1440p/30fps-el működik (de egy csúcskategóriás PC-n is talán megvan a ~60 közeli fps szám 4k-ban). Úgy hogy semmi sincs benne. Ha ebbe te most belepakolnál akár csak egy GTA V tudást, akkor már a helyezett sokkal rosszabbul festene.
Illetve bár ebbe a szakértők beleköthetnek, de maga az UE5 elemeinek nagy része eddig is megvalósítható volt. Csak nem volt hozzá gép. Illetve amiket ő is használ azok nagy része is már létező dolgok. CSak ezeket se használtak. Mert normálisan nem lehet volna megcsinálni. Amúgy az UE5 nem csak PC/PS5/Series X|S-re lett kitalálva, hanem maga az engine működik mobilokon, Switch-en, PS4/One-on is. És bár igaz nem fog úgy kinézni, de maga az engine simán fut ezeken is (vissza tudják sok esetben ezekre is butítani).
Viszont az engine-ben lévő megoldásokat simán meg tudják oldani akár RAGE-ben is (Rockstar saját engine).
Ace owner: inkább május vége június eleje
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elden Ring
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest