Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
Podium Car - Progen T20
Prize Ride Challenge - Place in Top 3 in the LS Car Meet Race Series for 3 Days in a Row
Prize Ride Vehicle - Annis RemusNew Content:
Declasse Granger 3600LX - $1,035,000 to $1,380,0003x GTA$ & RP:
- Every Bullet Counts Adv
- Bike Races
2x GTA$ & RP:
- Weed & Document Forgery Businesses
- MC Work & Challenges/Contracts
1x GTA$ & RP:
- Arena Wars60% Off
- Buccaneer Custom ($156,000)
- Voodoo Custom ($170,200)
50% Off:
- Weed Farms
- Document Forgery Offices (+Upgrades)
- Stryder ($335,000 - $251,250)
- Vortex ($178,000)
- Turbo Tuning
40% Off:
- MC Clubhouses
- Hakuchou Drag ($585,600)
30% Off
- Jubilee ($1,155,000 - $866,250)Unlock "Nagasaki White Hoodie" by becoming an Associate or an MC Member.
Prime Gaming:
$100k login bonus[ Szerkesztve ]
-
-
Plata
félisten
Napi GTA kacsa.
[link] -
ledgeri
nagyúr
válasz Kiskokó #89589 üzenetére
Egyébként meg újabb 2 emberes money-glich ha ez az a kategória... Merészeknek, csak óvatosan ajánlva!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Shin Chen #89582 üzenetére
A winreinstall az nem csak azt jelenti, hogy csak azt telepíted újra... Mindent ami nem portable verzió vissza kell bele/rá telepíteni!
Az ilyen jellegű oda vissza ugrálgatás, és nem minden telepítés halott ötlet.Amivel ez javítható, pl ha stemen kivágod a telepített játékkonytárat, és újrahúzott gépen már elkezdődő letöltés közben azt megállítva visszamásolod... majd ellenőrizteted... de telepíteni mindig kell... a steam is fogja azt amit kell....
#89587 Kiskokó Ott csak elment a farokrotor, mikor már lent volt, és nem jött be semmi coll-trigger...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Kiskokó
veterán
válasz Shin Chen #89585 üzenetére
Ez nem teljesen ugyan ez, de ilyen is van
Valamelyik nap meg is próbálom reprodukláni
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Shin Chen
tag
válasz Compaku #89577 üzenetére
#89578ledgeri Nekem is akkor szokott ilyen problémákat kihozni az eredeti, ha tört programok vannak a gépen és bezavarnak. CCleaner is kisegíthet egy teljes takarítással.
Én személy szerint Win 11 re váltással kb -20/40 FPS-t buktam átlagban, eddig ment 60-80FPS-el, most ~40 körül. (i7-8750H, GTX1050,16GB DDR4)
Aztán mikor vissza akartam térni Win10-re el se indult már a játék, de más program is össze akadt, így azóta Win 11-el nyomulok egy teljes reinstallt elkerülendő"A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
Plata
félisten
Tudtátok hogy Cayo perico heist prep teljesen más ha nem egyedül toljátok?
A stealth helikopter prep két részes.
Egyedül nem tudtam megcsinálni mivel a prep-ben egy harcirepülőt kell ellopni lehetetlen helyről.Vagy nem tudtam felszálni vele vagy fejre álltam vele.
Tegnap megkértem Fury-t hogy segítsen,eljött és teljesen más lett a prep.Nem volt benne egy megveszekedett repülő sem,löjünk fejbe pár gyökeret egy házban.Egyedül meg folyton repülőt kellett elvinni a sivatagba miközben üldöznek.Ráadásul Furyval nem is kellett messzire menni,közeli házban voltak az ipsék.Az utolsó a wc-n dekkolt mikor lelőttem. -
Krystal_s
addikt
Az Agency szolgáltatásokban elérhető sofőr pont így vezet az utakon. 😆
Egyik nap játék közben kimentem, hívtam a sofőrt, hogy amíg nem vagyok gépnél a karit vigye haza. Kintről hallom a nagy zajt, mondom mi ez már? Nem akartam elhinni miket művelt a sofőr. Mindennek nekiment. Elsőre vicces volt, aztán elegem lett és inkább kiszállítottam a karaktert... -
ledgeri
nagyúr
válasz Compaku #89577 üzenetére
Hát ha a storyban ennyire gyanúsnak van feltűntetve a tört, akkor ha engem kérdezel én azt válaszolnám: lementeném az SSD-t a merevlemezre képfájlba, felhúznék egy érintetlen wint, EpicS-t, játékot az SSD-re, és megnézném, hogy a random tört cucc nem hagyott-e olyan játékot érintő valamit (fájlt, blokkolót, registry beállítást), ami bezavarhat...
Ha friss setup és ráférsz az SSD-re mint mentési hely az is oké, ha azt kivéve új telepítés megy a HDD-re..
Ha érintetlen dolgokon működik akkor esélyes a feltételezésem, ha nem, akkor meg supportok felkeresése a visszaállított képről...
A fievM gondolom nem azokon a portokon működik, mint a hivatalos...De egyébként egyéb opciókra passz...
-
Compaku
tag
Sziasztok,
GTA V-hez kimondottan Online rész miatt raktam össze egy Budget PC-t
Gigabyte AB350-DS3H V2
Ryzen 3 2200G
2x8Gb DDR4 3200mhz Hyper X Fury
256GB M2 SSD alaplapon a rendszerrel, 500GB HDD külön játékoknak
nagyvonalakban.PC-n a játékot
egy nem hivatalos verzióvalteszteltem, tökéletesen vitte a gép full HD beállításokkal, közepes minőségben, majd törlésre került.
Megtörtént a PC teljes konfigurálása W11-el, felkerült az Epic Games Storejából a játék hivatalos verziója, de valamilyen oknál fogva, msvcp140.dll hibát írt, ezt orvosoltam C++, visual studio összes verziója amit hivatalosan letöltött forrásból instalálva lett, ez eltünt, viszont jött helyette más. Epicből indítva: rövid töltés után error code 134 a hiba, asztalról, RockstarGames launcher/social clubbal kívülről pedig 0x0000007B hiba miatt nem indul el.
Több órányi hosszas Google, YT keresés után, VPN-el való trükközős videók, verifying game az Epic Games-en belül és egyéb megoldási kisérletek után teljesen tanácstalanul állok a dolgok előtt.
A dolog érdekes része, FiveM kiegészítővel tökéletesen működik a játék....Utólag is Sorry ha rossz helyen kérdezem, de már több fórumot átbújva sem találtam érdemi megoldást a problémámra.
Köszönöm előre is!PÜ-re illik válaszolni!
-
Plata
félisten
Találtam ma egy érdekes videót,csak úgy feldobta a teló.
[link] -
Plata
félisten
Másodjára irritáló piát adott.
Asse párduc. -
Plata
félisten
válasz Balcsix #89569 üzenetére
Nekem ma kötvényt adott az fix.
Amint elérhető újra a heist meg mondom másodjára mit ad.
De még mindig csak pofázik Pavel hogy majd hív.
Egyébként változatosság kedvéért egyszer kipróbálnám a stealth helis be jutást is.
De azt egyedül nem merem.
Egyedül csak a laza és egyszerű megy.
Bár kíváncsi lennék a helis bejutásnál vajon be bugol-e a karim.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
-
Nagus
senior tag
Múlt hét vasárnap elhatároztam, hogy amíg be nem került a Reever addig minden nap letolok egy Cayot. 1 hét alatt lett 11 misi belőle. Szerencsére lehet csinálni a prepet crew sessionben, 6 gyors prep az egész. Amúgy a crew session miért üres állandóan? Lenne egy párducom sok arannyal (a main dock teljesen üres) amit csak ketten lehet.
-
Plata
félisten
Mit nem adnék egy valódi álcázós harci járműért.bár asszem akkor még elborultabb lenne a public session.
Részemről imádom az álcázóban dekkolós troll stílust.
Több sunnyogós karim is van. [EBC] nagyon fun.
Milyen jókat lehetne trollkodni egy ilyennel GTA-ban.
Vagy ne adjak tippeket a Rockstar-nak? -
Nagus
senior tag
Kettő nem berakott Contact DLC jármű maradt.
- Western Reever - $1,900,000
- Declasse Granger 3600LX - $1,035,000 - $1,380,000
Nagyon kíváncsi leszek a jövő héten melyik kerül be. -
szTotyy
őstag
válasz Wiz Khalifa #89557 üzenetére
Sajnos nem duplás, most adtam el én is.
Az update óta néha bugosan írja ki a bunkerben az áru értékét. Olykor kevesebbet, olykor többet ír. De eladásnál jól fizet. -
Plata
félisten
Bocsi az offért,de Cactus hátha itt észreveszi hogy írtam.
Cactus menj fel STO-ba,jövőhéten kezdődik a 12-edik anniversary event.
Felvezetésképp mától ingyen fizetős dolgokat osztanak,a mai ajándék 2 darab ultimate up token.Store-ban a promotions fülön megtalálod,holnap azt hiszem 7 óráig,akkor élesedik az új. -
Plata
félisten
válasz Shin Chen #89551 üzenetére
Doomsday-ből 3 van.
Doomsday heist nehéz,oda nagy szintű karik kellenek,akiknek van már rendesen arzenáljuk és 10 darab super heavy armor.
Prep-ek sem könnyűek,sőt némelyik fárasztó.1-4 személyesek,egyedül is tolhatod,de nekem attól mindig kifagyott.Heist pedig 2-4 személyes.Asszem.
Cayo perico meg hard-on is kb ízi rájder öcsém kategória.
Plusz egyedül az egészet úgy ahogy van tolhatod.
Én el szoktam marhulni vele egyedül.
Bár a finálé viccesebb többen,de egyedül is totál jó.
Ráadásul szépen is hoz.
Az összes prep-et nem is kell megcsinálni mert fölösleges,úgyis túl laza.
PH-s session-ba meg úgy tudsz menni ha PH crew tag vagy és csatlakozol a többiekre.
Cayo perico-ra kell 1 scope,amikor felderíted a szigetet,3 kötelező prep,1 fegyver beszerző prep és kész.Többi kihagyható,úgyse fognak észre venni azok a barmok.Bár én poénból teszek a vizükbe mindig vicces port.
Ne unatkozzanak.[ Szerkesztve ]
-
Shin Chen
tag
Először vettem egy kis raktárat 150ezerért, és spóroltam, hogy vehessek egy Facilityt, mert sokat hívtak a doomsdaybe, és tetszett, gondoltam kipróbálom.
1,2 misiért megvettem a facilityt, és most a küldikből ban 800k-m, rájöttem, hogy előbb kellett volna utána olvasni, és m a kosatkához meg kell 2,2 misi..
Ha befejezném a doomsdayt, mennék cayo-ra, csak addig végig kéne tolni ugye az előzőt. :/
Hogy lehet phs sessionbe bekerülni? ^^"A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
Shin Chen
tag
Asszem még mindig* van valami gebasz a szerverrel.
Egyébként milyen PH-s sessiönről van szó?
Doomsday heistet nyomnám, akinek van kedve jelöljön
*kicsihoaki vagyok[ Szerkesztve ]
"A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
Kiskokó
veterán
válasz Balcsix #89546 üzenetére
Na várjál. Arra vagyok kíváncsi, hogy ezen változtattak e vagy sem. Mert nekem pont a napokban volt, hogy kaptam egy defendet de alig volt benne cucc stb így hagyni akartam veszni és session váltottam. De nem működött.
Rögtön kirakott a casionóbol és már magától hívott is LJT hogy menjek védjem meg... szóval session váltás már nem oldja meg ezek szerint ? :S| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Balcsix
senior tag
Most hogy így mondod nekem is pont tegnap volt olyan, hogy nem tudtam bemenni a bizniszekbe, illetve pl. Kosatkát sem tudtam lehívni, mert azt írta hogy aktív egy küldetés, miközben semmi nem ment. Majd sessiont váltottam és megjavult.
Visszagondolva lehet, hogy a defend bugolt be, és ekkor lopták el a cuccost.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Nézd meg mikor tettem fel képet,én fent játszogattam akkor invite onlyba.
Adtam el kocsit meg egyebek.
Sőt valami csókát ki zsebeltem a nightclub felett.#89543ledgeri
Nekem legutóbb cseszett Cayo perico weapons prep közben adta be.
CEO-ban voltam.Sőt valamelyiknap is volt valami.Hogy mi nem tudom.
PH-s sessionban játszottam amikor egyszerre csak nem tudtam bemenni sehova,mert kiírta hogy küldetésben vagyok.
Azt hiszem Sztotyi-ék is ott voltak,ők épp egymást öldösték valamivel.
Én meg kocsit akartam eladni,se CEO-ban se MC-ben nem voltam.
Nem írt ki semmit,de nem is mehettem be sehova.
Többiek mondták hogy biztos küldi és öljem meg magam,hát az sem segített.
Végül gőzöm sem volt hogy mi volt az,mert hiába öltem meg magam,akkor sem lett vége és még sokáig csinálta,mivel sehova nem tudtam be menni,se CEO se MC-be nem tudtam regisztrálni,mert küldiben vagyok,feladtam és kiléptem a sessionból.
De hogy mi a franc volt ma sem tudom.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Balcsix #89538 üzenetére
Nekem is volt olyan, hogy beléptem semmi, veszegettem supply-st semmi, és akkor adott be valamit, amikor épp kiléptem MC-ből, már az M menüben voltam (nem jön ott a sáv ami kiírja, a telefon sem csörög akkor, a zene meg 1-2 másodperces csúszással indul), és miután kiléptem abból indult majd állt le a zene, és írta ki bal felül, hogy nem védtem meg.... De mindez kb 10 másodperc alatt zajlott le..
Ilyen ez, figyelgesd a business béli statokat, abból kiderül mit is számol a gép.
-
Nagus
senior tag
Mi ez a rengeteg karbantartás mostanában? Egyszerűen nem lehet feljutni onlineba...
-
Balcsix
senior tag
Az mitől lehet, hogy amikor meglestem a kokó gyárat a supply, illetve a product is nullára esett vissza, illetve újra fel kellett setupolni?
Csak annyi időre szoktam MC-be lépni, amíg újra töltöm a gyárakat, illetve defendet sem kaptam. -
szTotyy
őstag
Podium Vehicle - Declasse Drift Tampa
Prize Ride Challenge - Place 1st in Pursuit Series for 5 days in a row.
Prize Ride Vehicle - Karin Calico GTFNew Content:
Obey I-Wagen - $ 1,720,000-Bonuses-
3x GTA$ & RP:
- Simeon Contact Missions
2x GTA$ & RP:
- South Central Leak
- Hardest Target Adversary Mode-Discounts-
60% Off
- Wastelander ($263,340 - $198,000)
50% Off
- Blazer Aqua ($877,800 - $660,000)
40% Off
- Barrage ($1,272,810 - $957,000)
- Armored Boxville ($1,755,600 - $1,320,000)
- Coquette D10 ($906,000)
- Hauler Custom ($840,000)
- Itali GTB ($713,400)
- Itali GTB Custom ($297,000)
- Vectre ($1,249,500 - $937,125)
- Stun Gun ($262,500)
- Compact EMP Launcher ($278,250)
30% Off
- Agency Armory ($504,000)Misc - Old & New Music available on Radio Los Santos & West Coast Classics
-
Plata
félisten
Mi a szösz,semmi hír a heti akciókról?
Mondjátok hogy a cayo perico lesz duplás. -
Plata
félisten
válasz Kiskokó #89529 üzenetére
Nem tudom,de kiírta hogy belőttem meg hogy rekord és egyéb.
Meg úgy is látszott hogy be ment.
Nem is értettem mi a fene a második ütés.Igaz nekem nem kellett ütni,a kari magától ütötte.
Ha be lett volna kapcsolva a felvétel akkor vissza tudnánk nézni,de sajna nem,fene sem gondolta.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
"Belőttem elsőre és nem bírod elviselni. "
Biztos a játék is azért számolta 2-nek
Igazán rávehetnéd már magad a Discordra! Szotyival meg Axl-el meg aki néha felcsapódik hozzánk, jó lenne ha fent lenne minél több ember discordon.FURY is jöhetne pl. Tudnám utasítani merre vezessen mikor gyalázunk az Insuval a városban
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
JAAAA arról nem beszélve, hogy kijöttünk a Golfról.
Épp, hogy betöltődünk mindhárman a sessionbe.Az első sor a Chaten mi más ?????????????
"Plata : Ez fura"
Nem ment be amúgy, megállt a lyuk mellet nagyon közel.
".Ugyanis a lövést elbasztam,nem úgy sikerült ahogy akartam,erre pont bele."Azt sejtettem, hogy nem szándékos volt
ON :
PHHU :
GOLF VERSENYT HÍRDETEK! ÉRDEKEL VALAKIT?
Több körös lenne stb| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Plata
félisten
válasz Kiskokó #89523 üzenetére
Bezzeg ilyenkor neked nincs be kapcsolva a kamera,elsőre be ment,ki is írta hogy új rekord meg anyám kínja.Az ütésnél látszott ahogy ütöm majd bemegy.Ezért is nem értettem miért üt a karim még egyszer.
Ha legalább ment volna az a rohadt videó vagy ilyesmi,még képet is elfelejtettem csinálni úgy meglepődtem.Ugyanis a lövést elbasztam,nem úgy sikerült ahogy akartam,erre pont bele. -
Kiskokó
veterán
"Hihetetlen,de rekordot lőttem.Első lövésre belőttem a labdát a likba. "
Ezt nem tudom hol láttad, mert mi nem.
Az tény, hogy rohadt közel volt. De be kellet ütnie 2.ra amit automatikusan csinál ugye.De még ha egyből is ment volna, se lett volna elég nyerni
Csak ennyit mondanék az eladáshoz meg a golfhoz :
Sok izgalmat, élményt, rejtélyt(Bugot) átélsz - hú -ú
Míg őserdőn(Vienwood), tűzön-vízen átérsz - hú-ú
A nagy kaland, a PLATA mesék, DuckTales - hú-úTe vagy az öreg Dagobert bácsi, csak elkávéztad a vagyont és becsavarodtál
Mindent értek, nincs több kérdésSZOTYI : Emlékszel? Mikor beszéltük, hogy Plata tuti szemüveges khmm nézd a képet.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Balcsix #89521 üzenetére
NC-ben négyszintes garázs van.
Bár lehet csak háromszintes,az első úgy rémlik therautó szint,van Terrorbyte szint és 2-3-4 szint.
Negyedik biztos,épp az előbb loptam oda egy autót az utcáról.Meg tetszett.
Jah ez a teherautó szint.Itt vannak az eladásra használt taligák.
[ Szerkesztve ]
-
Balcsix
senior tag
válasz ledgeri #89519 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a részletes leírást!
Akkor igazából pénzforrásként már csak az NC van hátra, ami még megéri. Mk2 és a fontosabb járművek már megvannak, szóval ez után jöhetnek DLC-kkel bekerült contentek, na meg a töménytelen haszontalan jármű és garázs vásárlás.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz ledgeri #89519 üzenetére
Nem értek egyet.
NC eladás nem izgat,csak akkor adom el ha tele.
Addig játszom a többiekkel.
Csak azért szoktam eladni NC-t mert az a barom csesztet hogy tele.
Így az engem nem zavar hogy várni kell a két plusz cikkre.
Most is épp golfozunk.
Hihetetlen,de rekordot lőttem.Első lövésre belőttem a labdát a likba.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Balcsix #89517 üzenetére
A NC az akkor kell, ha jobban halmoznád a pénzt mint most..., ha elvagy, de valami aktívabbat próbálnál, akkor annyira nem lényeg.
Ha már megvan a 3 jobbik MC, akkor én kifejezetten ajánlom, hogy ne vedd meg azokat amik kimaradtak, mert ha másokkal is foglalkozol, és alapból megvan a Cayo, mint opció, akkor csak anyit érsz velük, hogy van a térképen +1-2 valami, és 48 percenként visz valami a párszáz dollárt... (mint írtam, egy cayo alatt kb 10-50k-t termel..., akkor inkább a cayo-n a széf minden alkalommal... és időben jóval előrébb vagy...)
Ha vagy annyira Autófan, hogy kellenek a garázsok akkor is hacsak nem valami "kéne Imani tech", vagy "legyen meg az MK2" a cél, akkor én a Pénz/parkolók száma alapján veszegetném a garázsokat, picit gondolkodva azon, hogy hol is van az a városban. 1 lakás elég az alap heistekhez, ha meg valamihez opció a gárázs, bármikor lehet bővíteni, nem kell egyben kimaxolni az egészet.Egyébként meg persze, hogy nyomta a YT ezt a vidit napokig, most akkor már megnézem...
#89518 Plata Nem igaz hogy "Kell hozzá hogy működjön minél töb MC biznisz.Bunker,Ceo ládás raktár." az 5 legjobb elég. Emellett, ha váltogatsz akkor időt veszítesz azzal, hogy azokra vársz, és a többi nem megy full kapacitáson addig! Idő/dolla sérül a max töltéssel... és alapból sem éri meg a 2 olcsóbb MC emiatt...
A Ceo része sem 100%-ig igaz, mert ha pl valaki repülgetne olyannal, ami csak hangározható, akkor már annak megléte mellett nem kell a Láda raktár, ha futtatná NC-ben ezt az opciót. (NC-ben az két opciós)[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Balcsix #89517 üzenetére
NC passzívan termel.
Csak legyen 5 technikusod.
Kell hozzá hogy működjön minél töb MC biznisz.Bunker,Ceo ládás raktár.
Egyszerre 5 féle terméket tudsz termelni,de 7 féle van.
Ha valamelyik tele akkor cserélj árut.Tegyél másra technikust.
Ha megveszed az eladó kamionokat,a legnagyobbra a tetejére ne tegyél semmit.Különben minden szarba bele akad,ha a nagy kamion tetejére fegyvert teszel.
Nc raktárat egyedül is laza eladni,még fullosan is.
Kevés árunál kis kamionnal adsz el,közepesnél közepessel,sok árunál naggyal,ami vacakul megy.[ Szerkesztve ]
-
Balcsix
senior tag
Köszi, akkor jól gondoltam. A kokó, meth, és a pénzhamisító már meg van, de akkor a másik 2-re nem ruházok be egy ideig.
#89516ledgeri Neked is köszi! Kosatka már meg van. Az az elsődleges pénz forrás. A bunker, az MC bizniszek és az autó eladás csak 2 Cayo között van, hogy ne legyen monoton a játék.
De akkor a következő befektetés az NC lesz valószínűleg.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Balcsix #89514 üzenetére
A doksis az kb beleraksz 100k-t visszaad 110-et szintű haszonnal működik... (nézz utána, millió videó)...
[Ha a felhőtlen játék a cél (anyagiak szerint), minimális grinddal, és veszódséggel, akkor én direktbe gyújtenék Kosatkára, hogy meglegyen a Cayo, majd ha próbálgatnék egyebeket, akkor Nightclub, és az alapján a következő, hogy nightclubba mit szeretnék, hogy passzívan telmelődjön...(azok közül amik abba jól termelnek), csak ezután kezdenék bele aktívabb MC-be, majd ha kell a változatosság, CEO-ba.]
-
Balcsix
senior tag
Az MC bizniszek közül mindegyik jövedelmező ha veszem hozzá a supply-t, vagy van amelyik így így minuszba jönne ki eladásnál?
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #89507 üzenetére
Érdekes hogy a másik épületben az emeletek sokkal nagyobbak.
Kár hogy nem jöttél velünk golfozni.
Az is nagyon vicces volt.
Fury olajat talált golf közben.
Na meg persze első is lettem.
Igaz Szabi is első lett,megosztott első hely,de nem rossz.
Golf előtt megpróbáltam leutánozni a cayo perico-s ruha bugot,de ciki hogy nem emlékszem már rá hogyan kell.Pedig van ruha bug,vagy glitch,mittomén minek nevezik.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #89505 üzenetére
Ó vagy úgy.
Azt szerintem mindenki meg kapta a sessionban.
Ma este is vannak modderek.Egyszer már ki is dbobott a játék.
Viszont az irodára vissza térve.Amikor be megyek az ügynökségre kiírja hogy 10-edik emelet.
Az eszement nagy marhaság.Szerintem a harmadik vagy negyedik szinten lehet.
Legalább is ha kinézel az ablakon és megnézed a mellette lévő házat azon kb a harmadik szinten van az iroda alsó szintje.
Ma este Hegyiék sessionjában adtam el,de kitett a játék üres sessionba és valami eszement rossz hackelgetős eladásom lett.Minden egyes leadó pont előtt hackelgetni kellett. -
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #89503 üzenetére
ŐŐŐ,szerintem rossz hsz-re válaszoltál nem?
Milyen sms?
Asszem meg kéne innom a kávém mert még nemkeltem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubuntu Linux
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Politika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardcore café
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest